Op beelden die viraal gaan op social media lijkt Joe Biden twee jonge kinderen naar zich toe te lokken, voordat hij met hen achter gesloten deuren verdwijnt.

Het publiek is te horen hoe verbaasd ze zijn als de groper-in-chief de kinderen meeneemt, schrijft Thepeoplesvoice.

“Dit is bizar, zelfs voor Joe Biden …” reageerde een Twittergebruiker op de video, die lijkt te zijn opgenomen na zijn reis naar Polen in februari.

Twittergebruikers waren verbijsterd door de video en veel ouders adviseerden hun kinderen zo ver mogelijk weg te houden van Biden, die geloofwaardig is beschuldigd van pedofilie door zijn eigen zoon Hunter, en beschuldigd van pedofiele handelingen in het dagboek van zijn dochter Ashley.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

BIDEN-CLAN DOSSIER

Dagboek beschuldigt Biden van seksueel misbruik van zijn dochterVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

  U bent gaslighted - De Democraten hebben zojuist weer een verkiezing gestolen
Vorig artikelHet ultieme bewijs dat de COVID-injectie het sterftecijfer niet stopte
Volgend artikelU bent niet alleen, de woede groeit over de hele wereld!
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

24 REACTIES

 1. Je moet bewijzen hebben maar het wereldwijde pedo netwerk schijnt erg groot te zijn en vele prominenten zijn erin verwikkeld. De simpele misdadiger zoals elektricien Dutroux werd gepakt en de elitaire klanten kwamen er gewoon mee weg.

  • Hij heeft ooit gezegd: ik was een kleine vis. Idd. Alle geledingen van de samenleving hebben ermee te maken. Po’itie, justitie, onderwijs, adel, koningshuis, verzekeringen, enz…enz…

  • Het zijn de ouders… vrouwen voornamelijk.. die in mijn ogen de ziekte in deze wereld in stand houden… mannen net zo goed maar vrouwen horen een oer instinct te hebben om kinderen te beschermen maar ja.. als ze zichzelf niet eens weten te beschermen.. wie zijn de kids dan… je ziet het voortdurend.. vrouwen die zichzelf meisje noemen.. meeste hebben last van het Wendy (Peter Pan) syndroom.

   Kinderen LEIDEN hieronder…. maar vooral; OUDERS werk aan jezelf voor je aan kis begint… egoïstische hypocriete wezens…

   Je ziet duidelijk dat die kids niet mee WILLEN… ze sputteren zelfs een beetje tegen.. ze vinden het DOODENG… en voelen zich verplicht…

   BAH.

   Zieke ouders. Daar begint het bij.

   • Ja, daar zeg je wat. Gelukkig heb ik dat oerinstinct. Maar voor meerdere praktijken die niet door de beugel kunnen. Zie (ruik) al van verre of iemand zuiver is of niet.

   • Zo sprak ik een vrouw die Frontnieuws niet meer serieus neemt door de verhalen van kindermisbruik. Toch is het goed dat ze doorkomen. Het heeft een betekenis.
    Angsten zijn de slechtste opvoeders.
    En ook hier: wie het eerste ruikt heeft zijn kontje gebruikt. (Zeg dat niet tegen de fanatici, want 1 opmerking en ze zijn 10 jaar met een hetze bezig. Dat zien ze als opvoeding.

  • Wij hebben hier Demmink kinderpedofiel hoge functie binnen de justitie en werd ook vrij gesproken want zelfs de naam prins Bernard zou erbij betrokken zijn geweest alles in de doofpot.

 2. De simpele Dutroux W.T.F Hans.. Hij was de doorvoerstroom handelaar van Belgie die goorlap heeft duizenden kinderen verhandeld. De Epstein van Belgie beste Hans.

 3. Biden is een acteur in een spektakel film .
  Kan hiervoor in scène gezet zijn.
  Wie heeft het gefilmd, iedereen wordt betaald door de “ business “

  • Serieus Gast. Ga jij nou pedo Pete verdedigen?

   Als je eigen Zoon je pedo Pete noemt en je dochter in haar dagboek schrijft hoe hij met haar onder de douche ging, wat ze later niet meer durfde… Dan moet je alle schijn vermijden.

   Biden is een ‘bad actor’. Een afbrokkelende oud monster dat te seniel is om nog enige discretie te tonen.

   Ik zou eigenlijk niet op trollen moeten reageren :-/

 4. De vraag zou moeten luiden, waar komen de 2 meisjes vandaan zijn zij uit de lucht komen vallen, of kregen zij een zetje in de rug van de ouders of voogden in ruil voor…quid pro quo.

 5. We weten allemaal dat Biden niet deugt maar dit kan afhankelijk in hoeverre we onze eigen fantasie toestaan, ingekleurd worden naar iets bizars maar ook iets goeds. Hoe lastig het ook kan zijn, probeer altijd neutraal naar n situatie te kijken want vooroordelen en valse beschuldigingen gaat de samenleving van kapot.

  • Ja corona bestaat ook Rutte is een held die paar mensen die hij heeft vergiftig met wat giftspuiten is niet waar, zo en nu graag de werkelijkheid deze twee viezerikjes moeten wat mij betreft vandaag nog tegen de muur maar jij vind ze helden gewoon om dat zij vele misdaden tegen de mensheid plegen.

 6. Dit gaat over Poland lijkt het volgens de audio. Ik heb een schurfthekel aan die griezel Poppa Joe, maar dit filmpje toont niks. De kindjes worden er heen geduwd door de eoa oom met fel oranje sneakers, er loopt een mevrouw in een witte hes terzijde op tempo mee en die ontvangt iets wat het meisje in haar linkerhand heeft, bij een deur, waarna ze dan die deur binnengaat en verdwijnt. Het meisje lijkt te weten dat ze dit moet afgeven aan die mevrouw. Ik vind dit een rare scène, maar het toont niet dat die zieke zak Biden mentaal gestoord is. Om hier over te gillen heeft geen zin.

 7. What ever is behind, never trust your children to this creeps. It most probably ends up with…
  Suck my tong.. hi hi hi.. old tradition. From friend lama.. hi hi hi…

 8. Hij heeft een team van 45 adviseurs voor de kleur van zijn das. Met zijn slechte naam zou hij als president ALLE schijn moeten vermijden. Maar ze doen het openlijk. Kijken hoever ze kunnen gaan.

  En die idolate gehersenspoelde ouders duwen hun kinderen zo naar voren? Met die creepy Joe zo mee naar binnen. Vast om the real Washington monument aan te raken. Got wood?

  • Ster we kunnen het beter over onze Nederlandse toeslagen kinderen hebben.

   Er zijn er 413 OVERLEDEN… Tussen de 3 en 7 jaar oud allemaal. De overheid weet niet waar ze zijn maar dat wisten ze wel te vertellen.

   Dat lijkt me iets belangrijker dan deze 2 Amerikaanse kinderen die gewoon weer thuis zijn bij hun ouders.

 9. USA is een gedegenereerde perversie; met dito leider.

  Waarom denk je dat Hunter zo graag in Oekiestan is? dope en kinderen.

 10. Persoonlijk denk ik dat Biden die kinderen wil bestelen.
  Hij doet alsof alsof hij ze wil neuken om onschuldig over te komen bij de zwarte kiezer.

 11. ….tis maar om te zeggen dat ik dergelijke artikels niet bekijk , NIETS hiervan kan op echtheid gecontroleerd worden…FN zou zich beter op zaken concentreren die de perverse geesten onder ons niet op hol jagen en meer verifieerbaar zijn ….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in