Screenshot Sky News

De Spaso-Preobrazhenskiy kathedraal in Odessa, de grootste orthodoxe kerk in Oekraïne, werd bijna volledig verwoest nadat hij eerder deze week door een projectiel werd geraakt.

Oekraïense functionarissen beweren dat Rusland een raket op de kerk afvuurde, terwijl het Kremlin suggereerde dat een Oekraïense luchtverdedigingsraket faalde en op het gebouw landde, schrijft Kelen McBreen.

Wat de waarheid ook is, een video die de opruimwerkzaamheden van burgers en hulpverleners ter plaatse laat zien, gaat viraal nadat een vrouw werd gezien die een enorm stuk beton met één hand optilde.

Een oplettende TikTok-gebruiker legde uit dat de meeste mensen wel eens een brok beton hebben moeten optillen en dat iedereen kon zien dat de vrouw iets anders droeg dan zware bouwmaterialen.

“Als één keer in je leven zoiets zien er niet voor zorgt dat je alles wat je op tv ziet in twijfel gaat trekken, dan is er geen hoop voor je,” vertelde de TikToker aan zijn volgers.

@unstoppableforce2030 Wow, they do it on purpose to prove how asleep you are #fypシ #fyp #news #fake #bs ♬ original sound – UnstoppableForce

Na het bekijken van de originele nieuwsclip, die nog steeds te zien is op het Sky News YouTube-kanaal, kan Infowars bevestigen dat het vreemde voorval inderdaad door de zender werd uitgezonden.

In de video is te zien hoe een paar vrouwen puin oprapen, waarbij de ene dame vijf enorme stukken beton in haar ene hand draagt en de andere twee stukken in haar andere hand.

Misschien moeten de Oekraïners in plaats van nietsvermoedende Oekraïense mannen op te jagen en gevangen te nemen en hen te dwingen om in de frontlinies van de oorlog met Rusland te vechten, een paar van deze superkrachtige vrouwen in dienst nemen!

Het is onduidelijk welk materiaal de vrouw greep of waarom de enscenering überhaupt nodig was.

  Biden en andere Westerse leiders kunnen worden vervolgd voor oorlogsmisdaden in Gaza en Oekraïne

De hele aanval op de kerk riekt naar desinformatie, omdat de Oekraïense regering onlangs de Oekraïense Orthodoxe Kerk bekritiseerd heeft als zijnde gelieerd aan Rusland en streng is opgetreden tegen kerkfunctionarissen en parochianen in het hele land.

Het regime van de Oekraïense marionettenpresident Volodymyr Zelensky ging dit jaar zelfs zover dat het Orthodoxe Kerstfeest werd geannuleerd.

Dus waarom zou Rusland een groep aanvallen die momenteel vete heeft met de regering Zelensky en naar verluidt de Russische oorlogsinspanningen steunt?

Het is ook de moeite waard om op te merken dat het hele Westerse media-establishment uitgebreid verslag heeft gedaan van de aanval en de nadruk heeft gelegd op die ene persoon die tragisch genoeg is overleden tijdens het bombardement, door Rusland zonder enig bewijs de schuld te geven.

Ondertussen besteden de mainstream media nauwelijks aandacht aan de duizenden Oekraïense burgers die gedood en verminkt zijn door illegale beschietingen en door het corrupte leger van Zelensky gestrooide vlindermijnen.

Vorige week nog doodden de Oekraïners een burgerpaar dat op een brug reed die de Krim met Rusland verbond, waardoor hun jonge dochter ouderloos achterbleef, en doodden ze een veertienjarig meisje tijdens een drone-aanval op een burgergebouw.

Amerikaanse media moesten toegeven dat bij de aanval op de brug twee burgers waren gedood, nadat het Oekraïense leger publiekelijk de eer had opgeëist voor het bombardement, maar verzuimde te erkennen dat het een oorlogsmisdaad was of de aanval te bekritiseren zoals ze dat bij Russische aanvallen doen.

  Bevestigd: Militanten gebruikten Amerikaanse gepantserde voertuigen voor aanval binnen Rusland

Geen enkel Amerikaans mediakanaal besteedde echter aandacht aan de moord op de tiener door Oekraïne.

De aanvallen op de Krim zijn vergelijkbaar met de acht jaar durende aanvallen op de civiele infrastructuur in de Donbas-regio, toen Oekraïne zijn corrupte methode gebruikte om gebieden die het onder controle had met geweld terug te veroveren.

Natuurlijk zorgt dit beleid er alleen maar voor dat de mensen die in de gebieden wonen zich nog harder tegen de Oekraïense regering en het Oekraïense leger gaan verzetten.

Op woensdag beschuldigde de Russische president Vladimir Poetin het Westen ervan de ogen te sluiten voor de terroristische aanslagen die Oekraïne op Russisch grondgebied pleegt.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Oekraïne: De door het Westen verzwegen dagelijkse en beestachtige terreur, waaronder massamoord op Russen die in Oekraïne wonenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelSchok: Voetbalcommentator en vaccin-influencer zakt live op TV in elkaar (Video Update!)
Volgend artikelWaarom moeten ze zo ongeveer alles ruïneren?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

15 REACTIES

  • Idd Tigron, gewoon een stapel Tempex. Beton heeft over het algemeen wapening (staal), tenzij het een betonnen afwerkvloer is, die van het plafond afgeschoten is.

  • Zeker body build gedaan om dit te kunnen dragen 🙂 🙂
   Wat is het toch een zieke maatschappij om dit te willen laten zien en laten geloven. En dan zo doorzichtig, maar er zullen er nog veel intrappen vrees ik.

  • Grijs geverfd Tempex lijkt als 2 druppels water op beton, het heeft dezelfde textuur en zelfs het breukvlak van tempex heeft dezelfde structuur als een betonnen breukvlak. Het belangrijkste verschil zit ‘m in het gewicht. (Lang geleden heb ik decors en belichting bedacht en gemaakt voor toneelstukken.)

  • Dat heet geexpandeerd polystyreenschuim. Ook wel piepschuim genoemd. Van die bolletjes.

   Als het echt zou zijn dan zou het cellenbeton kunnen zijn. Die grote witte blokken met poreuze structuur. Maar dan nog zou dat er niet zo uitzien. Dat weegt namelijk wel wat.

   Je kunt zien dat dit echt niks weegt.

   Het zou isolatie van de binnenkant kunnen zijn. Dat lijkt me onwaarschijnlijk. Niet in zo’n mooie kerk.

 1. het zal niet/ nooit stoppen tot het gedaan is..nog harder optreden lijkt me..ook tegen de navo, zonder genade..en een klopjacht tegen MI6 en de CIA..bovendien de Krim en de brug er naartoe nog beter beschermen..ongenadig hard, en meedogenloos..

  • De geheime diensten zijn idd de echte overheden van het westen. De monsters die dit allemaal plannen en uitvoeren mogen van mij voor eeuwig branden.

 2. Larry Johnson zei dat Wikipedia al was ge-update met de beschadiging van de kerk voordat de russische raketen landen, een tijdzone issue of weer een fantastisch verhaal, ik durf het niet te zeggen.

 3. Ik heb een stukje gekeken over Artificial intelligence ( AI) en van ene foto van iemand kan ene complete video worden gemaakt waarin iemand alles kan doen, zeggen en daarmee dus jou laten denken dat iets de waarheid is….
  De tijd dat je beeldvervalsing kon herkennen is over, de vraag is nu, wat kun je in de toekomst nog geloven en wanneer komt de eerste video uit van een politicus die zo perfect is dat de hele massa zijn/ haar vertrouwen in deze niet bestaande persoon gaat leggen?

  We staan op verschillende punten aan het begin van ene andere toekomst. waarbij de meeste van die mogelijkheden eigenlijk geen toekomst meer bieden. Kernoorlog, totale controle over geld en vrijheid van mensen, omvolking, burgeroorlog, verplichte inspuiting van iets waarvan wij niet weten wat het is en ook daar is de kennis zo ver dat genetisch kan worden geselecteerd wie mag leven en wie moet sterven. Wanner digitaal word beslist dat mensen vanaf de leeftijd van bijvoorbeeld 70 geen digitaal geld meer mogen hanteren dan is dat een vorm van uitroeien….er zijn legio mogelijkheden om ons leven onmogelijk te maken door regelgeving….en die regels komen er steeds meer….verbod op zus, verbod op zo, speciale vignetten en andere pasjes om ergens te mogen komen…uitsluitingen….de middelen om ons te overheersen worden ook steeds groter….

  Zoals ik het kan zien zou 2023 het jaar moeten zijn dat alle politici door de burgers uit hun glazen torens worden gehaald en dat die torens worden omgetrokken…..de enige wereld w2aarin vrijheid nog kan bestaan zal anarchie zijn, chaos, Mad Max als je het zo wil zien….iedere andere optie is uiteindelijk slavernij en uitroeiing….

  …een stuk stront als Timmermans wil president worden, de man die met zijn vette handjes de WEF en soortgelijke lieden ontmoet en dineert die onze uitroeiing openlijk propaganderen….

  Dat de politiek leegloopt is niet verwonderlijk, er komt een shitstorm aan en die zal absoluut lieden raken die verantwoordelijk zijn….de nu vluchtende zakkenvullers hopen net als Bos en Balkenende te worden vergeten in de krant van gisteren waar de vis in verpakt is geweest….wat nu aan de macht komt zal ons niet goedgezind zijn en ons leven ondergeschikt en overbodig maken aan hun ideaalbeeld van een wereld waarin het niet echt druk meer is op de wegen….

  We staan op een kruispunt van vele wegen, maar bijna alle bordjes geven dezelfde bestemming aan….HEL !

  Het is aan ons en niemand anders zal iets doen, er is geen “ZE” die ons gaat redden, er is enkel “HUN” die ons komt kapot maken. Er zullen altijd lieden zijn die zich daar graag voor lenen omdat hun angst ook te worden uitgedoofd groter is dan hun eigen drang naar mens zijn.

  I see a blue light over yonder…

  • Inderdaad steeds moeilijker te herkennen vervalsingen waar we met z’n allen zullen intrappen. Goed te weten dat we worden belazerd, misschien is dat te weten samen met je eigen intuïtie of iets klopt voldoende om onderscheid te maken. Ook dat gaan we weer ervaren.

  • Niet om het een of ’t ander, maar dit is toch precies het omgekeerde? Ai gaat ons voorliegen. Zeker.

   Ai wordt gebruikt om dode acteurs toch in een film te laten terugkeren (Carrie Fisher, Elvis). Dit filmpje is totaal ongeloofwaardig. Een heel knullige poging om te faken. Net als de ‘Witte Helmen’ die dode Syriërs met witgepoederde gezichten, die ineens kuchend overeind gaan zitten, willen verkopen als slachtoffers van chemische oorlogsvoering.

   Dit is knulligheid ten top. Totaal NIET overtuigend.

 4. Zou die vrouw dezelfde beroeps toneelspeelster zijn die al enkele malen heeft meegedaan, oa bij 9/11 en Boston, maar ook al eerder in de Oekraïne “oorlog”? Maar ze zullen wel meer “slachtoffers” onder de pet hebben.

 5. Over bombardementen: gisteren even op de kaart gekeken : Gelati in Roemenië ligt op 12 km afstand van Reni in de Oekraïne, beiden aan de Donau, zelfde linker oever. In Gelati is een grote (Nederlandse) scheepswerf van DAMEN met ook Nederlandse werknemers. Zij bouwen daar ook oorlogsschepen. De oorlog komt dichterbij!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in