Idiote dokters zijn nu blijkbaar verbaasd over het feit dat diarree een veel voorkomend symptoom is bij de gevaccineerden die nog niet gestorven zijn. Ik ben blij te kunnen zeggen dat zij niet meer verbaasd hoeven te zijn. Ik heb het antwoord. De trieste en zielige zielen die hebben toegestemd om zich te laten injecteren met de giftige covid-19 rotzooi, ontwikkelen diarree omdat hun immuunsysteem door de injectie is aangetast. In de winter zullen de ziekenhuizen vol liggen met geprikte patiënten die sterven aan infecties zoals longontsteking, schrijft Dr Vernon Coleman.

Ik heb medelijden met de jongeren die niet mogen genieten van een paar zeldzame weken zomerzon in Europa, maar die voorgelogen worden en te horen krijgen dat de zonnige dagen een voorbode zijn van droogte en dood. In de zomer hebben wij soms mooi weer. Uit de officiële statistieken blijkt dat er warmere zomers zijn geweest.

Mijn minachting voor de lafaards van de BBC, en de rest van de gekochte en betaalde mainstream media blijft groeien. Geen enkele heeft het lef om mij te laten debatteren over de nep-pandemie, de nep-opwarming van de aarde of de rest van de rotzooi met een van hun zielige, gehoorzame kleine deskundigen – deskundigen die zouden zeggen dat de wereld vierkant is als je ze £50 en een gratis taxirit zou geven. De kranten stellen geen vragen meer. Net als de BBC, publiceren zij alleen maar de hand-outs van de regering. En dan houden ze hun hand op voor het geld. De BBC bericht trouwens voortdurend over de steeds veranderende lijst van symptomen die de herdoopte griep veroorzaakt. Zowat elk symptoom dat u zich kunt indenken staat nu op de lijst. De enige uitzonderingen schijnen te zijn: haar dat uit de oren groeit en eelt onder de voeten. Ik vermoed dat die volgende week ook op de lijst zullen staan. Ik betwijfel of er iemand bij de BBC is die “symptoom” kan spellen. Hoe kunnen die ellendige, verraderlijke, liegende, bedriegers ’s nachts slapen? Ik geloof niet meer dat het allemaal onwetende onnozelaars zijn. Ik geloof dat de 22.000 personeelsleden van de BBC en de rest van de media weten dat zij liegen en leugens steunen – maar zij doen het voor het geld en omdat zij te laf zijn om het risico te lopen de samenzweerders te ergeren. De BBC, die zich altijd op haar armoede beroept en met dreigementen geld eist van de ouderen (na beloofd te hebben dat zij hun televisies zouden laten kijken zonder een bijdrage te betalen) heeft haar personeel grote loonsverhogingen gegeven. Er zijn 74 presentatoren bij de BBC die nu meer dan 150.000 pond betaald krijgen. U zult opmerken dat ik niet gezegd heb dat zij meer dan 150.000 pond verdienen. Niet één van hen verdient meer dan 20.000 pond per jaar. Niet één. Betaal inmiddels alstublieft geen omroepbijdrage aan de BBC (maar overtreedt de wet niet, natuurlijk).

The Guardian, dat nu wel het lievelingsdagblad van de samenzweerders moet zijn, heeft een artikel gepubliceerd waarin gewaarschuwd wordt dat “covid weer wijd verspreid is in het Verenigd Koninkrijk, met een nieuwe golf die dit najaar verwacht wordt”, en heeft advies toegevoegd over wie in aanmerking komt voor de volgende ronde van covid-boosters. Als extraatje voegde de krant er een noot aan toe waarin erop gewezen werd dat de regering griepprikken aanbiedt aan alle kinderen van twee of drie jaar, alle kinderen van de lagere school, alle 65-plussers en ga zo maar door. Samen met die vermaledijde covid-prik, natuurlijk. Heeft iemand ooit onderzoek gedaan waaruit blijkt dat het veilig is om AL deze klote serums aan dezelfde persoon te geven? Natuurlijk niet. Het plan is nu natuurlijk om de nieuwe griepprik samen met de covid-19-prik te geven in de herfst – ondanks het feit dat bekend is dat er een toename van bijwerkingen is als men ze samen geeft. Eén nieuwe griepprik die wordt uitgetest is, niet verrassend, een mRNA-creatie. Wij voeren een oorlog waarvan ik nu weet dat hij nooit zal eindigen. Het is een oorlog waarin wij vechten om de krachten van het kwaad tegen te houden. Zoals Goethe zei: men moet ofwel veroveren en heersen, ofwel dienen en verliezen.

  Ze willen ons veranderen in "mooie, rijke, donkere chocoladeachtige grond" als we sterven voor het welzijn van het milieu

Acteurs in tv-drama’s nemen niet langer de moeite om hun eigen regionale accenten te verbergen – zelfs wanneer zij bijvoorbeeld Franse, Duitse, Italiaanse of Nederlandse burgers spelen. Is dit om te leren vergeten dat wij niet allemaal in een homogene wereld leven (klaar voor een wereldregering)?

De voorzitter van het Royal College of GPs zegt dat het niet langer haalbaar is om voltijds huisarts te zijn. De gemiddelde huisarts werkt nu nog maar 26 uur per week. Velen hebben andere banen (als administrateur en doen privé-werk). Ondertussen dreigen huisartsen volgens een ander rapport massaal ontslag te nemen omdat hun enorme verdiensten (ten gevolge van het illegale en immorele covid-19 prikken) betekenen dat hun belastingrekeningen snel stijgen. Huisartsen zijn nog nooit zo lui geweest, minder zorgzaam of meer publieke verachting waardig.

Uit een nieuw rapport blijkt dat 50-plussers een leven lang financiële onzekerheid tegemoet gaan. Het was altijd al duidelijk dat het de ouderen (en niet de jongeren) waren die het meest te lijden zouden hebben van de inflatie en de stijgende kosten. Oudere mensen hebben te maken met dalende pensioenwaarden, ontslag en de ineenstorting van de gezondheidszorg. Laten we alstublieft geen onzin meer horen van de woke en zeurende 20-jarige klimaatopwarming-cultisten. (Het is grotendeels hun schuld dat wij in deze puinhoop zitten.)

Ik heb het specifieke hartrisico van het geven van de covid-19 prik voor het eerst onthuld in november 2020 en daarna nog eens in november 2021. En er kan niemand meer op aarde zijn die nu niet weet dat myocarditis een zeer reëel risico is bij de giftige covid-19 jab. Ik ben de tel kwijtgeraakt van het aantal kinderen dat schade heeft opgelopen – hoewel de enge cijfers op onafhankelijke websites te vinden zijn. Tragisch genoeg zullen velen van hen binnen vijf jaar dood zijn. Maar er is nog een ander probleem dat tot nu toe genegeerd is: de getroffen kinderen die wel volwassen worden, zullen een ernstige geschiedenis van een groot gezondheidsprobleem moeten aangeven wanneer zij een baan willen krijgen of een hypotheek willen afsluiten. En ik vrees dat hun geschiedenis van myocarditis hun het leven zeer moeilijk zal maken.

Het al lang bestaande wereldwijde watertekort (dat nog verergerd is door de krankzinnige recyclingregels die de mensen verplichten yoghurtkartons uit te wassen, enz.) is nog angstaanjagender geworden doordat regenwater overal industriële chemicaliën bevat die er niet uitgehaald kunnen worden. Water en olie zijn ’s werelds meest schaarse en waardevolle hulpbronnen.

Een nieuw verslag wil dat de anachronistische BBC-omroepbijdrage aan een middelentoets wordt onderworpen en aan de gemeentebelasting wordt gekoppeld. Leden van het publiek zullen kijkgeld moeten betalen, of zij nu een televisietoestel hebben of niet. De argumenten rond de BBC beginnen obsceen te worden. De BBC zou moeten worden gesloten, het hele personeel ontslagen en de gebouwen omgebouwd tot iets nuttigs. Er is, bijvoorbeeld, een landelijk tekort aan openbare toiletten. Een andere mogelijkheid is dat de BBC-gebouwen worden omgebouwd tot opvangtehuizen voor daklozen. Het personeel van de BBC zou moeten aanvaarden dat zij geen toekomst hebben en dat de BBC niet langer gewild is.

  Dit is waarom miljoenen nog steeds geloven in de absurde COVID leugens

Ik heb gezegd dat ik nooit een elektrische auto zou hebben. Maar ik heb er een en ik moet zeggen dat hij geweldig is. Antoinette heeft hem voor mij gekocht. Hij haalt 50 km per uur, de batterijen gaan een eeuwigheid mee, hij overleeft botsingen zonder waarneembare schade en hij stopt op het spreekwoordelijke nippertje. Hij is net geen 18 cm lang en ik heb er veel plezier mee in de tuin. Het is de snelste radiografisch bestuurbare auto die ik ooit gezien heb.

De gezondheids- en veiligheidsfunctionarissen zijn tegenwoordig alomtegenwoordig. Waarom dringen zij er dan niet op aan dat supermarkten en bakkerijen niesbeschermers installeren om te voorkomen dat mensen hoesten en niezen op brood, broodjes en gebak? En waarom zeggen zij niet tegen schoenfabrikanten dat zij zolen moeten aanbrengen die niet uitglijden en wegglijden – zelfs niet op droge voetpaden?

Boeren begrijpen niet wat hen overkomt. Zij klagen voortdurend dat zij tegenwoordig geen geld meer kunnen verdienen. En zij klagen over de re-wilding onzin en de verschrikkingen van de net-nul voorschriften. Het trieste is dat zij denken dat het allemaal aan onbekwaamheid ligt. Iemand moet die arme drommels eens uitleggen, dat het allemaal opzettelijk is en dat ze voor het eind van dit decennium allemaal failliet zullen zijn. Dat is het plan. Overigens, het nieuwste idee voor re-wilding is de introductie van wilde bizons. Er zijn er al een paar in Kent, waar al 6.000 jaar geen bizons meer zijn geweest. En het plan om wilde everzwijnen te introduceren moet leuk zijn. In Italië zijn ongeveer 20.000 everzwijnen in Rome samengekomen. Ook in Schotland is het een beetje somber, daar vallen wilde everzwijnen schapen aan. Sommigen wegen meer dan 100 kilo. Wat een lol is her-wildering aan het worden.

De BBC heeft miljoenen ponden aan juridische schadevergoeding uitgedeeld. Maar kunt u zich herinneren dat er ook maar één verantwoordelijke ontslagen is, of zelfs maar met naam en toenaam genoemd is? Nee, en ik ook niet. En dat is vreemd, want de BBC is er altijd snel bij om mensen bij naam te noemen die zij schuldig acht aan een of andere vermeende stoutheid.

Het medisch establishment (dat gecontroleerd wordt door de geneesmiddelenindustrie) beweert dat er geen verband is tussen vaccinatie en autisme. Alle denkende artsen weten dat dat een leugen is. Vaccins veroorzaken hersenbeschadiging, die dan valselijk als autisme wordt gediagnosticeerd om rechtszaken te vermijden, geld te besparen en de reputatie van vaccins te beschermen. Vergelijk maar eens een grafiek met vaccinatieprogramma’s tegenover de incidentie van autisme.

Als u zich ooit afvraagt waarom de westerse regeringen homoseksualiteit zo enthousiast aanmoedigen? Bedenk dit: politici en samenzweerders geloven dat de wereld overbevolkt is. Wat zal de bevolking doeltreffender terugdringen dan homoseksualiteit aan te moedigen? Gewoon een observatie, geen maatschappijkritiek, trouwens.

Is het u opgevallen dat wanneer foto’s van vrouwenteamsporten in de krant worden getoond, de beeldredacteuren steevast de tribunes wegsnijden? Zou dat zijn omdat zij niet willen dat de lezers weten dat het publiek bestond uit twee dames en een hotdogverkoper?

Kinderen onder de 12 mogen geen voetballen koppen wegens het gevaar van hersenbeschadiging. Waarom is het dan wel oké dat 13-jarigen met covid injecties hersenschade riskeren?

Er is veel gesproken over dokters die enorme pensioenen krijgen. Jammer genoeg ben ik met pensioen gegaan voordat de grote pensioenen er waren. Dit jaar zal mijn NHS pensioen (van zowel ziekenhuiswerk als werk als hoofdarts) 124,74 pond per week bedragen. Ik dacht dat u onder de indruk zou zijn.

Ik was opgewonden toen ik zag dat ik een nieuwe filmversie van David Copperfield gemist had, die een paar jaar geleden gemaakt is. En toen zag ik dat David Copperfield gespeeld wordt door een acteur, Dev Patel genaamd, wiens ouders Indiase Hindoes zijn. De heer Patel mag dan een briljant acteur zijn en een aardige kerel, maar is hij wel geschikt voor David Copperfield? Iedereen weet dat David Copperfield het personage was dat het dichtst bij Charles Dickens zelf stond. Naar mijn mening is het dan ook niet verwonderlijk dat de film geen groot financieel succes was. (Het budget was $15,6 miljoen en de kassa was $14,2 miljoen.) Ik zie dat de heer Patel ook de hoofdrol heeft gespeeld als de Groene Ridder in een film die gebaseerd is op de Engelse klassieker Sir Garwain and the Green Knight. Ook deze film was niet bijzonder succesvol. (Een producent die bijna een tv-serie maakte van mijn Bilbury boeken over een dokter die in de jaren zeventig in een dorpje in Devon werkt, wilde het hoofdpersonage “van kleur” maken).

  Zal Transhumanisme het eindspel zijn voor de mensheid zoals wij die kennen?

Toen ik in 2003 ontslag nam uit mijn column in de krant The People (nadat de redacteur geweigerd had een column af te drukken die ik geschreven had waarin ik kritiek had op de oorlog in Irak), was de oplage van de krant 1,4 miljoen. Uit de meest recente cijfers blijkt dat de oplage gedaald is tot 87.000 – en waarschijnlijk is hij nu nog lager dan dat. Niet dat mijn vertrek iets te maken had met de ineenstorting, natuurlijk…

Aardopwarmingsgekken hielden de Tour de France tegen en de wielrenners moesten blijven staan terwijl de demonstranten werden verwijderd. Waarom aardopwarmingsgekken een wielerwedstrijd zouden willen tegenhouden is een compleet raadsel. Ik dacht dat fietsen goed voor de planeet, goed voor de lucht en goed voor de mensen zou zijn. Blijkbaar niet.

Energietekorten zouden Groot-Brittannië in de winter hard kunnen treffen. Gaan we weer terug naar een driedaagse werkweek? Ik herinner me de laatste driedaagse werkweek. Winkels en cafés waren verlicht met kaarsen. Het was een bonanza voor winkeldieven. En voor kaarsenmakers, veronderstel ik.

Racisme gaat niet over woorden, het gaat over daden. Hetzelfde geldt voor seksisme. En voor leeftijdsisme – het grootste -isme ter wereld op dit ogenblik. Als iemand mij een oude man noemt – dat is niet ageistisch. Als iemand mij tegenhoudt om een baan te krijgen vanwege mijn leeftijd – dat is ageistisch. Als iemand een vrouw een compliment geeft over haar jurk is dat geen seksisme. Het is wel seksisme als een vrouw werk wordt geweigerd of mishandeld wegens haar geslacht.

Ik was van plan om een online encyclopedie te maken met leugens en misleidende dingen over mensen. Ik dacht dat ik het Wikilies zou noemen. Maar toen besefte ik dat het te veel op Wikipedia zou lijken, dus liet ik het idee varen.

Een Australische die in Singapore een broodje kip met sla kocht en er nog de helft van over had toen zij in Perth landde, kreeg een boete van £1.530 wegens overtreding van de bioveiligheidswetten. Wat is er in hemelsnaam met Australië gebeurd? Is iedereen die voor de regering werkt volslagen krankzinnig geworden? En waarom kreeg zij geen boete voor de helft van de boterham die in haar zat en zich een weg baande door haar darmen?

De onderste 60% van de bevolking in de VS heeft sinds 1980 het inkomen per hoofd van de bevolking niet meer zien stijgen. Er zit misschien wat onvrede aan te komen.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Wat staat ons te wachten? De voedingsindustrie luidt de noodklok – hongersnood vanaf 2023 Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWaarom krijgen zoveel “volledig gevaccineerde” mensen een tweede keer COVID? Omdat “long covid” code is voor vaccinverwonding
Volgend artikelInteressante Speciale Militaire Operatie Z update van Andrei
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

 1. Beste Mensen

  Heel mooi samengesteld
  Deze Winter begint de Jackpot loterij te vallen
  En de Jaren erop volgen met nog Grotere hoeveelheden

  Kassa
  Voor wie ??
  Alle Groot Inboedel / Geld bezitters

  Als de Burgers zich niet gaan samen bundelen
  En tegengas gaan geven
  Dan is het go with the flow
  Dan gaan we echt Richting extreem Nieuwe China

  Dank U

  • Burgers gaan samenbundelen ? Ik vrees ervoor. Het enigste waar de psychopaten schrik van hebben is moeder natuur. Dat is onvoorspelbaar.

  • Nee hoor uiteindelijk gaat dit niet door, hoewel het ogenschijnlijk nog misschien 5 jaar zo kan voortsudderen,zal uiteindelijk ieder actief wefsnol deelnemer die zijn land verraad zijn hoofd op een spies eindigen tenzij ze het land zijn uitgevlucht.
   They wil fail😶‍🌫️
   En rutte zal voor eeuwig bekend staan als een wefh..r net als kaag en de jongh

 2. Velen die de gifspuiten hebben genomen zullen komende winter sterven door AIDS. Dit betekent letterlijk een extreme degeneratie van het eigen immuunsysteem. Door dit ernstig verzwakt immuunsysteen zullen velen ten prooi vallen aan longontsteking of andere luchtweginfecties. De criminele elite zal ons dan vertellen dat deze geveld zijn door cojona, Covid-19 of Long Covid ( het crimineel beestje hoeft maar een naam te hebben). De ‘oplossing’ van de criminele elite ligt uiteraard in het versneld toedienen van de gifinjecties en zo is de criminele cirkel rond. Een virus dat nog nooit is aangetoond en dus niet bestaat, wordt gewoon als excuus gebruikt om de gifspuiten te promoten en daarmee mensen te vermoorden. Veel huisartsen, ziekenhuisdirecteuren en GGD’ers doen maar wat al te graag mee aan deze wel zeer misdadige praktijken.

 3. Geachte redactie,

  Zouden jullie HoudJeMuil kunnen verwijderen?
  Hij zit hier alleen maar vuiligheid te spuien en geen zinnige reacties te formuleren.
  Hartelijk dank.

  Elanor

 4. Geachte redactie,

  Zouden jullie HoudJeMuil kunnen verwijderen?
  Hij zit hier alleen maar vuiligheid te spuien en geen zinnige reacties te formuleren.
  Hartelijk dank.

  Ellen

  • Beste Mensen

   Foute Boel
   Weest en Sta sterk in Uw eigen schoenen

   Als een schoen past trekke het Aan
   Als een schoen knelt laat die staan of gooi het weg
   Maar ga niet klagen tot anderen

   Voor deze keer kwamen de woorden door persoon in kwestie misschien een beetje apart klinkend ove
   r
   Maar een volgende keer kunnen de woorden van die zelfde persoon zo uitpakken waar dus een iedereen baat bij kan hebben
   Dus nooit iemand proberen het zwijgen op te leggen zo niet te laten opleggen

   Dank U

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in