Wereldwijd is er iets mis, zei dokter Peter McCullough onlangs in het Tucker Carlson Today programma. Hij wees erop dat Queensland in Australië in april een nieuwe wet op het gebruik van hydroxychloroquine heeft aangenomen. Als artsen proberen Corona-patiënten te helpen met dit medicijn, gaan ze zes maanden de gevangenis in.

“Wat!” reageerde presentator Tucker Carlson verbaasd. “Waarom?!”

Er is iets mis, herhaalde McCullough. Hij wees erop dat de Australiërs al 14 maanden in angst leven en lijden onder draconische lockdowns. En welke richtlijnen heeft de Australian Medicines Agency (TGA) uitgevaardigd voor de behandeling van Corona? Gebruik geen hydroxychloroquine, geen ivermectine, geen steroïden, enz.

“Dus wat moet je doen?”, vroeg McCullough. “Het antwoord? Niets”.

Carlson vroeg hem hoe de Australische regelgevende instantie nu al kan weten dat hydroxychloroquine geen doeltreffende behandeling is voor Corona. Dat kunnen ze niet weten, antwoordde de professor. “Er is iets vreselijk mis in de wereld. Wat er nu gebeurt, gebeurt wereldwijd”.

Hij zei dat bezorgde artsen en verpleegsters melden dat bejaarden in Scandinavië letterlijk worden geëuthanaseerd. “Er gebeuren vreselijke dingen”, zei hij.

Tucker Carlson interviewt Dr. Peter McCullough over wereldwijde samenspanning om bestaande medicijnen die COVID-patiënten effectief behandelen te onderdrukken ten gunste van “vaccins”

  Dokter vaccindood pandemie
Vorig artikelMesaanval in Amsterdam: vier gewonden, één dode – “een man” (29) gearresteerd
Volgend artikelSpanje gehoorzaamt Bill Gates en Klaus Schwab en presenteert zijn Plan 2050
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

 1. De georganiseerde ratten willen inderdaad allei, maar dan ook alles, kapot maken. Eerste de welvaart, dan de mensen en vervolgens alles wat er dan nog over is .
  Het handjevol ratten dat dan nog over is redden het dan waarschijnlijk ook niet.
  Dan is het helemaal over en uit.
  Halleluja.

 2. Weer een goed en overduidelijk interview.

  “Geef de mensen die begin vorig jaar al ziek zijn geweest en hersteld, een gouden paspoort, er is veel natuurlijke immuniteit!”

  Preventie en vroeg behandelen, net zoals huisarts Rob Elens al gedaan heeft en doet, is de pijler die opzettelijk wordt overgeslagen, verboden en bestraft. Dit moet elk mens toch inmiddels een keer aan het denken zetten, lijkt mij.. Hoe duidelijk moet het nog zijn?

  Natuurlijk weet ik dat de angst-indoctrinatie heel sterk is en wel zo sterk dat de tweespalt, de splijting in veel samenlevingen, enorm is. Een angstig mens is nauwelijks te overtuigen met degelijke informatie, helaas.. Een angstig mens is kneedbaar en dit gebeurd al vanaf begin vorig jaar en masse.

  • Hersteld waarvan en van wat ? Sars cov 2 / covid 19 of whatever ze verzonnen hebben is nog steeds niet als zodanig geïsoleerd. En er is geen pandemie. Het gaat hier om onderwerping, genocide en de grootse welvaartroof door de ‘elites.’

  • bijna goed.

   https://nobulart.com/hidden-history-of-the-incredibly-evil-khazarian-mafia/

   we worden al 6 eon,s / 6000jr
   vermoord en uitgeroeid.
   canaan / babylonian / ba’al / satanatas / luci
   enz.

   we zijn in het proces hun te leren her-kennen.
   vail drop /vallen gordijn of ontwaken hypnose.
   en schaapjes worden van bokjes gescheiden.

   hou je vast want volwassen kerels zullen inelkaar krimpen en sterven bij de gewaarwording waar ze ,of aan meewerkten of slachtoffer van waren….

   alle horror films optellen
   vermenigvuldigen met
   alle oorlogen ooit
   ———————————-=
   niet te bevatten gruwelijkheden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in