Ik raak steeds meer gefrustreerd over de manier waarop het debat wordt gevoerd over de oorsprong van het vermeende nieuwe virus, SARS-CoV-2, en ik ben inmiddels gaan geloven dat het nooit in omloop is geweest en op grote schaal ziekte en dood heeft veroorzaakt. Verontrustend is dat bijna niemand deze mogelijkheid wil overwegen, ondanks het feit dat moleculaire biologie de gemakkelijkste discipline is om vals te spelen. Dat komt omdat je het echt niet kunt doen zonder computers, en sequencing vereist complexe algoritmen en, belangrijk, aannames. Door algoritmen en aannames te manipuleren, kun je de conclusies enorm veranderen, schrijft Dr. Mike Yeadon.

Dit roept de vraag op waarom er zoveel nadruk wordt gelegd op de mediastorm rond Fauci, Wuhan en een mogelijke ontsnapping uit het laboratorium. De “daders” hebben immers aanzienlijke controle over de media. Van onafhankelijke journalistiek is momenteel geen sprake. Het is niet alsof ze het establishment in verlegenheid willen brengen. Ik zeg de lezers dat ze daarvoor gekozen hebben.

Wie bedoel ik dan met ‘zij’ en ‘de daders’? Er zijn een aantal kandidaten voor deze positie, met hun handlangers bij de farmaceutische bedrijven, van wie er verschillende worden genoemd in Paula Jardine’s uitstekende vijfdelige serie voor TCW, Anatomy of the sinister Covid project. Hoog op de lijst staat het “faciliterende” World Economic Forum en hun vele politieke acolieten, waaronder Justin Trudeau en Jacinda Ardern.

Maar dat geeft geen antwoord op de vraag waarom zij zich richten op het ontstaan van het virus. Volgens mij doen ze hun uiterste best om ervoor te zorgen dat u deze gebeurtenis precies zo ziet als zij willen. Namelijk dat er een nieuw virus was.

Ik ben niet de enige die dat geloofde aan het begin van de “pandemie”, maar na verloop van tijd heb ik voldoende bewijs gezien om dat idee sterk in twijfel te trekken. Bovendien heb ik mezelf, wanneer ik het beschouw als onderdeel van een wereldwijde staatsgreep, in de positie geplaatst van de hoogste, verborgen daders. In een Q&A zouden zij te weten komen dat het effect van een vrijgegeven nieuw pathogeen niet nauwkeurig kan worden voorspeld. Het zou snel kunnen uitbranden. Of het zou veel dodelijker kunnen zijn dan ze hadden verwacht en geavanceerde beschavingen kunnen vernietigen. Die topbeslissers zouden volgens mij tot de conclusie komen dat dit natuurlijke risico voor hen ondraaglijk is. Zij verlangen naar totale controle, en het brede scala aan mogelijke uitkomsten van een opzettelijke vrijlating pleit tegen dit actieplan: “Nee, dit gaan we niet doen. Kom terug met een plan met veel minder onzekerheid over de uitkomsten.”

Het alternatief dat ze volgens mij hebben gebruikt is om nog een leugen toe te voegen aan de grote stapel leugens die deze hele affaire heeft omgeven. Deze leugen is dat er ooit een nieuw ademhalingsvirus in omloop is geweest dat, van cruciaal belang, op grote schaal ziekte en sterfgevallen heeft veroorzaakt. In feite is dat niet zo.

In plaats daarvan is ons verteld dat er een angstaanjagende, nieuwe ziekteverwekker was en is de stressveroorzakende angstporno opgevoerd tot 11, en dat is zo gebleven. Dit klopt met bedrog over genetische sequenties, PCR-testprotocollen (probes, primers, amplificatie- en annealingcondities, cycli), het negeren van besmet genetisch materiaal van niet alleen menselijke en beweerde virale bronnen, maar ook bacteriële en schimmelbronnen. Waarom moesten ze bijvoorbeeld de staafjes voor monsterneming recht in onze sinussen steken? Was dat om niet-menselijke genetische sequenties te maximaliseren?

  Fabrikanten van Covid-vaccins bezorgd dat asielzoekers hen kunnen aanklagen na bijwerkingen

Let op het zachte bewijs dat onze politieke en culturele leiders, waaronder wijlen de koningin, elkaar graag ontmoetten en begroetten zonder tests, maskering of sociale distantie. Zij hadden geen angst. In het bovenstaande scenario zouden een paar mensen hebben geweten dat er geen nieuw gevaar in hun omgeving was. Als er echt een dodelijke ziekteverwekker rondliep, geloof ik niet dat ze de moed of de noodzaak zouden hebben gehad om nonchalant te handelen en blootstelling aan het virus te riskeren.

Het meest overtuigend voor mij zijn de Amerikaanse ACM-gegevens (alle-oorzaken-sterfte) naar staat, geslacht, leeftijd en datum van optreden, zoals geanalyseerd door Denis Rancourt en collega’s. Het patroon van verhoogde ACM is niet consistent met de aanwezigheid van een nieuw respiratoir virus als belangrijkste oorzaak.

Als ik gelijk heb dat er geen nieuw virus was, wat een geniale zet was het dan om te doen alsof dat wel zo was! Nu willen ze dat u alleen bedenkt hoe dit “dodelijke virus” in de menselijke bevolking terecht is gekomen. Was het een natuurlijk verschijnsel (een wilde vleermuis beet een schubdier en dit werd uiteindelijk verkocht op een natte markt in Wuhan) of werd het op overmoedige wijze gecreëerd door een Chinese onderzoeker, daarbij geholpen door een onderzoeker van de Universiteit van North Carolina, gefinancierd door Fauci, die samen een presidentieel verbod op dergelijk werk omzeilde? Dan is er nog de vraag of de verspreiding van het virus bij het grote publiek te wijten is aan onzorgvuldigheid en een lek in het laboratorium, of dat iemand het met opzet heeft verspreid.

Ik moet er ook op wijzen dat de daders een hermetische controle hebben over de massamedia via een wurggreep van Big Tech en de overheid die deels hierhier en hier  gedocumenteerd is. Daarom is het zo gemakkelijk om mensen zoals ik te censureren. Als een verhaal op meerdere tv-netwerken verschijnt, is dat omdat ze het goed vinden of omdat het actief is geplaatst. Het zal niet echt zijn. Ze vertellen nooit de waarheid. Ik denk niet dat ze de waarheid hebben verteld sinds het begin van deze staatsgreep en waarschijnlijk al veel eerder. De meeste zogenaamde journalisten zijn uit het oog verloren wat waarheid ooit was.

Ik denk dat de daders (dat kunnen allemaal Gates, Fauci, Farrar, Vallance, CEPI, EcoHealth Alliance, DARPA en vele anderen zijn) de controverse over de oorsprong van SARS-CoV-2 hebben geplant omdat een beetje verlegenheid van het establishment een kleine prijs was om de meesten van ons ervan te overtuigen dat er zeker een nieuw virus moet zijn, terwijl dat niet zo is. (En ze zijn er tot nu toe mee weggekomen.)

Ik heb collega’s die niet geloven dat wat ons is verteld (namelijk dat er experimenteel een virus is gemaakt) technologisch mogelijk is. Ik heb niet de achtergrond om dat idee te beoordelen. Maar de rest hangt voor mij samen op een manier die geen enkele andere verklaring doet.

  Het vaccin heeft het leven van mijn vader verwoest

In dit verband beschrijft Sasha Latypova, een voormalige farmaceutisch bedrijfsleider, in gesprek met Robert F Kennedy Jr op zijn podcast van afgelopen donderdag 16 maart, het uitgebreide bewijs van de contracten en relaties die er waren vóór het Covid-tijdperk. Er werden contracten getekend voor miljarden dollars in februari 2020. Niet alleen zou de vereiste productie nooit plaatsvinden (vanuit het niets zo’n grote verbintenis tekenen is belachelijk), maar het kan ook niet. Ze schatte dat er ongeveer een kilo DNA nodig was. Zoveel DNA van medicinale kwaliteit is er op geen enkel moment op de planeet. Dat komt omdat het moeilijk te doen is, erg duur, geheel op maat gemaakt en moeilijk langdurig op te slaan. Bovendien zijn de hoeveelheden van een specifieke DNA-sequentie die commerciële leveranciers nodig hebben en opslaan, milligrammen of misschien wel grammen tegelijk. Het was dus altijd volledig onhaalbaar, ongeacht hoeveel geld er in het probleem werd gestoken, om in korte tijd te bereiken wat zij beweren te hebben gedaan.

Bijgevolg ondersteunen de feiten geen andere conclusie dan dat het gaat om een enorme misdaad, uitgebreid gepland. Op zich sluit dat een natuurlijk ontstaan van een ziekteverwekker uit, tenzij de goddelijke voorzienigheid heeft plaatsgevonden. Logischerwijs blijven we zitten met een lek of, zoals ik beweer, een leugen plus een PsyOp. Het eerste kan wel of niet mogelijk zijn, maar wat niet betwistbaar is, is dat zoiets zou kunnen worden gedaan en waarschijnlijk vlot zou verlopen met een echt pathogeen. Bijna elke uitkomst, behalve de uitkomst die men vermoedelijk wil, is waarschijnlijk als er een ziekteverwekker wordt vrijgelaten. Ik kan geen andere conclusie trekken dan dat het nep is.

Tot slot zeg ik niet dat de mensen niet ziek waren of dat ze niet massaal stierven. Ik heb het alleen over de oorzaken van de ziekten en sterfgevallen. Mensen werden ziek en sommigen stierven door allemaal reeds bestaande oorzaken, versterkt door angst, wat resulteerde in immunosuppressie en vervolgens in een hele reeks weerzinwekkende acties. Let zelfs op de officiële overlapping van tekenen en symptomen van “Covid-19” en bestaande ziekten. Ze hebben met name het voorschrijven van antibiotica in de VS in 2020 met 50 procent verminderd. Ze zorgden ervoor dat grote aantallen kwetsbare ouderen mechanisch werden beademd, een procedure die bij dergelijke personen bijna gecontraïndiceerd is. Sommigen kregen remdesivir toegediend, een gif voor de nieren. In verzorgingshuizen kregen zij midazolam en morfine toegediend, ademhalingsonderdrukkende middelen die in combinatie allemaal een contra-indicatie hebben voor patiënten met ademhalingsproblemen. Indien gebruikt, is nauwkeurige bewaking vereist, meestal automatische alarmsystemen gekoppeld aan vitale cardiorespiratoire bewaking, inclusief vingertopbewaking voor bloedgassen. Dat is niet gebeurd in verzorgingshuizen.

Ik denk dat de belangrijkste reden voor de leugens over het nieuwe virus een verlangen is naar totale voorspelbaarheid en controle, met de duidelijk uitgesproken bedoeling om de samenleving te transformeren; te beginnen met de ontmanteling van het financiële systeem door middel van lockdowns en werkonderbrekingen, terwijl het onmiddellijke praktische doel van lockdown was om de causus belli te leveren voor het injecteren van zoveel mogelijk mensen met materiaal dat niet bedoeld was om immuniteit op te wekken, maar om herhaalde inenting te eisen, om letsel en dood te veroorzaken, en om de bewegingsvrijheid te controleren. Ik weet zeker dat ze tevreden zijn met tenminste één naald in 6.000.000.000 mensen.

  Ze hebben oma vermoord, nu gaan ze de kinderen vermoorden

Hoewel naar schatting 10-15 miljoen mensen zijn gedood met giftige “vaccins”, zijn dit slechts de eerste van vele toekomstige mRNA-injecties. Er zijn aanwijzingen dat er manieren zijn bedacht om u te dwingen er nog tien te accepteren, want dat is het aantal doses dat uw regering heeft toegezegd te kopen. Wat kopen? Nou, er is al sprake van dat alle bestaande vaccins zullen worden omgevormd tot mRNA-types. Als dit gebeurt, denk ik niet dat iemand die nog tien keer wordt geïnjecteerd, zal ontsnappen aan de dood of ernstige, levensbeperkende ziekten. Uw lichaam aanzetten tot het aanmaken van niet-eigen eiwitten zal axiomatisch een auto-immuunaanval door uw eigen lichaam uitlokken. Uw ziekte zal verband houden met waar de geïnjecteerde dosis naartoe gaat en natuurlijk met de consistentie van dat geïnjecteerde product. Tot nu toe zijn ze verschrikkelijk onregelmatig. Het is niet zeker dat ze ooit hadden kunnen worden gemaakt en gelanceerd als ze waren onderworpen aan de gebruikelijke kwaliteitseisen en geen vergunningen voor “noodgebruik” hadden gekregen. Natuurlijk, zoals we nu weten, speelden de regelgevers een belangrijke rol naast het liegen tegen het Amerikaanse leger, de organisatie die de oorspronkelijke bestellingen voor “vaccins” deed, en alle contractuele voorwaarden vaststelde voor bedrijven als Moderna en Pfizer.

Zoals ik altijd zeg, ik weet niet veel zeker. Ik heb geen kopie van het script van deze grootste misdaad in de geschiedenis. Maar, wat Covid ook is, ik geloof niet dat wat men griep noemde, begin 2020 gemakshalve verdween. Het is weer een leugen. Het is wat ze doen. Het is allemaal wat ze doen.

Degenen die aanvoelen dat niet alles in orde is, maar niet bereid zijn de psychologische sprong te maken naar de duivelse wereld waarin we volgens mij nu leven, wijs ik op de asymmetrie van het risico. Als u de officiële narratieven volgt en ik heb gelijk, zullen u en uw kinderen al uw vrijheden en waarschijnlijk ook uw leven verliezen. Als u gelooft wat ik zeg en ik heb ongelijk, wordt u uitgelachen. Deze opties zijn niet bepaald evenwichtig. Een rationele speler moet ophouden te geloven wat ons wordt verteld. Het is geen veilige positie, je verstand en je hoofd naar beneden houden. Het is het gevaarlijkste wat je kunt doen.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

“Neem contact op met uw arts… Geen tijd om te wachten”: Pfizer geeft dringende waarschuwing voor longembolie veroorzaakt door bloedklontersVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOekraïne Situatierapport – Avdiivka
Volgend artikelEén op de 73 mensen die “gevaccineerd” werden voor covid, was DOOD in juni 2022, volgens gegevens van de overheid
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

27 REACTIES

 1. Precies mijn gedachten. Je kunt ook dan beseffen dat chemtrails gevaarlijk maar tijdelijk zijn. Als staatshoofden zich bewegen onder een heldere hemel weet je dat chemtrails afbreekbaar zijn. De elite gaat zichzelf echt niks aandoen en moeten minstens hun eigen bestaan waarborgen.

  Angst en de spuit zijn de killer. De rest is afleiding.

  Xi gaat de digitale valuta inluiden met Putin (wie had dat verwacht?) En dankzij verlies Oekraiene zal het Westen zich conformeren. Ik voorspel echter dat (bijna) alle getroffen landen in een niet te stoppen radicalisering gaat qua protest, Frankrijk voorop.

  Je kunt nu eenmaal miljarden niet controleren met een handjevol.

  Dat noemen ze “the paradox of power”. Hoe groter de macht, des te groter de weerstand.

 2. Vanaf dag één toen er beelden werden getoond van mensen die dood op straat lagen, zag ik dat het op leugens gebaseerd was.
  En na verloop van tijd toen er plotseling geen griep meer was en alleen Covid-19, wist ik het zeker.
  Maar de eerlijkheid gebiedt te zeggen dat ik reeds vanaf 2004 geïnformeerd werd via alternatieve websites als Niburu, Wanttoknow.nl en Worldunity waardoor ik reeds geruime tijd ingelicht werd over de Illuminatie.
  Overigens betekent COVID-19
  Certificate Of Vaccination ID ontwikkeld door Bill G. en in 2019 op de markt gebracht!

 3. Rook en spiegels… de illusionisten gaslighten ons tot we gek worden en onszelf vernietigen. Ze doen dit kunstje al duizenden jaren.

 4. Natuurlijk is er nooit een virus geweest was gewoon de griep, anders hadden we wel andere opvallende cijfers, en in de hele pandemie heb ik maar 1 Slachtoffer gekend dat aan corona is gestorven, en elke keer dat ik zei ik laat me niet vaccineren kreeg ik telkens hetzelfde verhaal, van die dame te horen. Die is dood en bla bla… Het hpv vaccinatie is ook zwaar overdreven en onnodig!

  • Het gaat nog veel verder dan dat, want ook griep is GEEN virus. Ik heb de laatste 2 jaar echt wel moeite gedaan om covid, griep, koortsblaren en keelontstekingen te krijgen (allemaal zeer besmettelijk volgens de “wetenschap”), maar het is niet gelukt. De virustheorie blijkt proefondervindelijk onzin te zijn, de omgevingstheorie de waarheid. Volgens de oude Chinese geneeskunde is griep een gevolg van wind en koude, maw veranderingen in de omgeving… vandaar dat het in de winter voorkomt. Omgevingsfactoren zoals het weer maar ook voeding geven signalen aan het lichaam om te ontgiften, en dat is wat ziek zijn is bij een goed werkend immuunsysteem 🙂

   • Louis Pasteur (vaccinneer de vis) vs Antoine Bechamp (ververs het vuile water in de vissenkom). (omgevingstheorie).

    Louis Pasteur, geleuf ik niet meur!

 5. Goed artikel! Dr Mike Yeadon is een autoriteit die weet wat hij zegt.

  Het is letterlijk een ‘Plandemie en de grootste misdaad in de menselijke geschiedenis.
  Volgende alinea wil ik graag herhalen omdat het vaak over het hoofd wordt gezien:

  “Tot slot zeg ik niet dat de mensen niet ziek waren of dat ze niet massaal stierven. Ik heb het alleen over de oorzaken van de ziekten en sterfgevallen. Mensen werden ziek en sommigen stierven door allemaal reeds bestaande oorzaken, versterkt door angst, wat resulteerde in immunosuppressie en vervolgens in een hele reeks weerzinwekkende acties. Let zelfs op de officiële overlapping van tekenen en symptomen van “Covid-19” en bestaande ziekten. Ze hebben met name het voorschrijven van antibiotica in de VS in 2020 met 50 procent verminderd. Ze zorgden ervoor dat grote aantallen kwetsbare ouderen mechanisch werden beademd, een procedure die bij dergelijke personen bijna gecontraïndiceerd is. Sommigen kregen remdesivir toegediend, een gif voor de nieren. In verzorgingshuizen kregen zij midazolam en morfine toegediend, ademhalingsonderdrukkende middelen die in combinatie allemaal een contra-indicatie hebben voor patiënten met ademhalingsproblemen. Indien gebruikt, is nauwkeurige bewaking vereist, meestal automatische alarmsystemen gekoppeld aan vitale cardiorespiratoire bewaking, inclusief vingertopbewaking voor bloedgassen. Dat is niet gebeurd in verzorgingshuizen.”

  M.a.w. de WHO had/ heeft een behandelprotocol opgelegd dat mensen deed sterven. Moord met voorbedachte rade heet dat.
  In mijn persoonlijke omgeving heb ik gezien hoe een gezonde man ziek werd in het ziekenhuis werd ‘platgelegd, verdoofd, in coma gebracht en stierf. In het weekend hebben we elkaar nog gezien. Ja hij had wat vage ‘griepklachten’. Twee weken later was hij vertrokken uit deze wereld. Daarna werd zijn dochter achter in de twintig ziek en volgde binnen een maand haar vader.
  Dit was m.i. het resultaat van angst en het WHO moord protocol.
  In die zelfde periode werd ik zelf ook ziekjes. Met het vertrek van mijn vriend en zijn dochter in gedachten moet ik bekennen een soort paniek te voelen. Mijn gedachten gingen met mij aan de haal met als gevolg hyperventilatie.
  Met de realisatie dat dit alles mindcontrol fear autosuggestie was met mogelijk catastrofale gevolgen heb ik mezelf een schop onder mijn komt gegeven.
  Deed wat Wim Hof breathing en nam een koude douche. Daarna voelde ik me al een stuk beter. Een paar dagen later was het verkoudheidje over.
  Zo was het en zo is het nod steeds. Het is onbegrijpelijk dat mensen nog steeds in de rij staan voor deze en soortgelijke prikjes. Some of my relatives had 2 vacc. + 3 boosters!! Een ander is ook dubbel en dwars geprikt en gaat nog steeds blijmoedig naar de bloedbank om zijn bloed te doneren.
  Meer wil ik er niet over zeggen. Het wordt tijd om te zwijgen. Überhaupt niet meer reageren of dit walgelijke nieuws volgen. We weten dat we worden genaaid. Sorry, kan geen beter woord bedenken. En het gaat allemaal gewoon door. Gister werd ik letterlijk misselijk toen na het vernemen van het artikel ‘Lente Kriebels’ op de Blckbx site. This world is ‘fckd’ ik trek me terug. Het ga u goed. Dag lieve vrienden, broeders en zusters. Wees wakker. Mijn antwoord is vanaf nu. Silence.

  • Behandelprotocol… dit is hoe ze artsen, dokters en verpleegkundigen blind laten volgen. De meeste mensen draaien protocollen af… NET ALS ROBOTS. Alles is opzettelijk mechanisch gemaakt zodat mensen niet meer nadenken, maar blind handelingen verrichten. Daarom hebben politie agenten geen hart meer. Want protocol is protocol… oftewel bevel is bevel. ALLES HERHAALT ZICH.

   Je hebt gelijk vwb afstand nemen Flying Dutchman. Ik merk ook dat ik er wel klaar mee ben. We weten het inmiddels allemaal wel. De hele westerse samenleving is gekaapt door protocollen en veel mensen zijn als robots. Het voelt idd alsof het tijd is om wat afstand te nemen en toeschouwer te worden, want de gekte gaat harder en harder. Ik zat ook met open mond te kijken naar filmpjes van dat lentekriebels gedoe. Pfff… en dan zijn er zelfs moeders (en vaders) die zo ver van hun instincten zijn verwijderd dat ze dit normaal vinden. KOEKOEK… pfff… godzijdank heb ik geen kinderen, want ik zou de hele school slopen en de lerares/directeur zou voor zn leven moeten rennen. En het wordt elke dag erger en erger met de waanzin. En niemand durft nog af te wijken. Ik ga kijken of ik met wat anderen een nieuwe samenleving kan beginnen, want hier is niks meer aan te doen vrees ik. We gaan meme300km/h

  • @Flying Dutchman…

   Behandelprotocol… dit is hoe ze artsen, dokters en verpleegkundigen blind laten volgen. De meeste mensen draaien protocollen af… NET ALS ROBOTS. Alles is opzettelijk mechanisch gemaakt zodat mensen niet meer nadenken, maar blind handelingen verrichten. Daarom hebben politie agenten geen hart meer. Want protocol is protocol… oftewel bevel is bevel. ALLES HERHAALT ZICH.

   Je hebt gelijk vwb afstand nemen Flying Dutchman. Ik merk ook dat ik er wel klaar mee ben. We weten het inmiddels allemaal wel. De hele westerse samenleving is gekaapt door protocollen en veel mensen zijn als robots. Het voelt idd alsof het tijd is om wat afstand te nemen en toeschouwer te worden, want de gekte gaat harder en harder. Ik zat ook met open mond te kijken naar filmpjes van dat lentekriebels gedoe. Pfff… en dan zijn er zelfs moeders (en vaders) die zo ver van hun instincten zijn verwijderd dat ze dit normaal vinden. KOEKOEK… pfff… godzijdank heb ik geen kinderen, want ik zou de hele school slopen en de lerares/directeur zou voor zn leven moeten rennen. En het wordt elke dag erger en erger met de waanzin. En niemand durft nog af te wijken. Ik ga kijken of ik met wat anderen een nieuwe samenleving kan beginnen, want hier is niks meer aan te doen vrees ik. We gaan meme300km/h tegen de muur knallen en de meesten zitten achterste voren in de auto.

   Succes Flying Dutchman… houd je haaks en wordt het Goddelijke voorbeeld van rust, stilte en liefde dat de wereld nodig heeft.

   Ahimsa… moge God met je zijn broeder.

   • Sorry voor de dubbele reactie. Nog een laatste tip Flying Dutchman… vwb de mechanisatie van de wereld. De natuurlijke/goddelijke wereld is geëindigd na de Maya’s, toen de mechanische (administratieve/geld/demonen wereld) is begonnen in Griekenland.

    Kijk dit gesprek tussen Dutch Matrix en Peter Toonen. Ik vond dit een heel leuke en informatieve aflevering.

    https://m.youtube.com/watch?v=7iFrJIxuv7o

 6. Heel goed artikel, van Michael Yeadon [ ex hiooifd onderzoek Pfizer. ]
  Hij geeft uitgebreid alle argumenten [ verzonnen genetische code, PCR-bedrog, blijvende schade mRNA-injekties enz. ] weer, hoe het zit.

  Het hele “covid”-verhaal is inderdaad bedrog – dat werd zelfs mij, heel snel duidelijk.
  In 2020 : nergens over-sterfte; en de griep “bestond niet meer”.
  Na uitrollen genetische injeklties : 2021, 2022 : terugkomen / uitbraken vele ziektes
  en over-sterfte 10 – 20 %.

  Maar : de WHO wil DOOR, met een ILLEGAAL wereldwijd “pandemie-verdrag” –
  om iedereen onbeperkt te kunnen injekteren………

  • De hele geschiedenis door,
   zijn het altijd de machts-elites, die ons gewone mensen, opofferen voor hun waan-ideeen.

   We moeten ons, met z’n allen, verzetten.

 7. Dat we besodemietert werden en worden ben ik van overtuigd. Maar er ging wel wat rond qua ziekte. Mijn partner werkt in de ziekenzorg en daar gebeurden in de coronaperiode vreemde dingen. Het ziekteverloop van ‘grieperig’ naar ‘op sterven na dood’ ging ongelooflijk snel en onverwacht, dat had men niet eerder meegemaakt. De chinezen zijn degenen die ongelooflijk geprofiteerd hebben van deze plandemie. En chinezen zijn meester misleiders en absoluut niet te vertrouwen.

  • Die chineze werden door de amerikanen betaald om het vuile werk in de labs te doen. Ze zijn al tijden bezig met bio warfare en om de havenklap lekken er pathogenen uit die labs. Verschillenden ex medewerkers in china hebben dit keer op keer bevestigd. Zo betrouwbaar zijn die chinezen dan ook wel weer…

   Wat de “ongelooflijk snel en onverwacht” verlopen ziektebeelden is zijn er wel verdachten aan te wijzen.
   De methodes van behandeling van de “corona” patienten op de IC’s bv. Daar kregen ze of dodelijke medicijnen (Remdesivir o.a.) en de beruchte beademings apparatuur waarmee de lonegn van de patienten werden opgeblazen. Dat heeft een toename van 80% onnodig sterven veroorzaakt.

   Als we alleen maar bedenken dat de beste levensreddende medicijnen die er op de wereld zijn VERBODEN werden begin 2020 gingen bij mij alle alarmbellen af! Met de bekenden middelen die door de WHO op de standaardlijst staan, al 40 jaar zijn goedgekeurd door de FDA zijn ontelbare levens gered, bv in de tropen. En opeens mag niemand die meer gebruiken? Op straffe van extreme boetes of sluiting van dokterspraktijken!??

   Dit alleen is genoeg voor vervolging en veroordeling voor MOORD MET VOORBEDACHTE RADE!

   • Ja, dat van die beademingsapparatuur, dat klopt. Vreemd dat niemand van onze ‘wetenschapsjounalisten’ daar verder induikt. Net zoals die ivermectine producent in Zeewolde waar ineens een invasie van de ‘politie’ plaatsvond wegens ‘verdachte omstandigheden’. Smerig leugentuig hier, met die domme klootzak Hugo de snuivert voorop. Helaas is de rechtspraak ernstig gecorrumpeerd. Opknopen dus, tegen de muur of kop er af.

 8. Ik denk nog steeds dat er een poging is gedaan om een dodelijk virus op de markt te brengen, maar dat dit niet gelukt is. Mijn theorie is dat de proefdieren die gebruikt worden een immuunsysteem hebben, die nog niet verschillende besmettingen gehad hebben van een natuurlijk voorkomend coronavirus. Wij, als mensheid, wel. Ons immuunsysteem was zeer snel in staat om zich te verweren tegen dit losgelaten virus. Toen dat niet gelukt was hebben ze gewoon het mediavirus maar weer op ons losgelaten. Maar stel je voor dat er werkelijk een 3% sterftecijfer zou zijn geweest. Dan was het heel wat lastiger geweest om de prik te weigeren.

 9. ik heb een stukhuid silicone als het prikken niet te ontlopen zou worden blik erachter voor de zekerheid goud en lood goed voorbereid niets nodig tot nu

 10. Naar aanleiding van dit verhaal van Mike Yeadon moet ik denken aan +- 30 jaar geleden.
  Mijn man werkte toen bij een groot Europees chemisch concern ( bulk chemie) met een klein “ tak “ Farma”
  Op een dag kwam er een nieuwe “ Vorstand “ raad van bestuur en het beleid werd toe opeens geheel gericht op Farma.
  Velen waar onder mijn man vroegen zich af waarom……nu opeens op Farma gericht omdat dit een zeer klein onderdeel van het grote bedrijf was….. waarop het antwoord kwam , “ IN DE TOEKOMST IS DAAR HET GROTE GELD TE VERDIENEN”

  Hoe waar is dit geworden.
  Mijn man is overleden maar Ik moet hier nog vaak aan denken, het is / was een groot vooropgezet en waarschijnlijk frauduleus plan.
  Of dit geld eerlijk verdiend moest gaan worden was niet belangrijk, maar het ging en gaat om GELD……

 11. Wat een ingewikkeld gelul toch allemaal ! Blijf erbij dat voor ieder met enig gezond verstand en stevige algemene interesse van meet af aan zonder meer duidelijk had kúnnen en móeten zijn dat het allemaal één grote kwakzalverij-hoax was… Gewoon een gemuteerd griepje waar inderdaad uiteraard mee geknoeid was om alle bekende redenen van kapitaal en macht… Níks totaal onbekend levensgevaarlijk virus voor iedereen omdat dus níemand er nog weerstand tegen kon hebben.! In januari ’20 werd in de gewone media (anders had ik het ook niet kunnen weten) al gemeld dat 80% van de mensen geen last zou krijgen… Dat ontkrachtte al direct de hele bewering…Maar men wilde per se de horrornonsens van die gek Ferguson geloven en de rest niet zien. In máárt ’20 kwam prof. Jeffrey Shaman (Columbia Univ. N.Y.)al met in Science gepubliceerd verslag van groot onderzoek in China, waaruit onomstotelijk bleek dat 86% van alle besmette Chinezen niet ziek werden, a-symptomatisch bleven.. Gemeld ín MSM, want ook ik lees geen Science e.d. !!! En 2,5 maand later kwam onze van Dissel ermee t.o.v. regering en tweede kamer dat 98% van de mensen hier totaal geen last zouden krijgen… En die 2% sukkelaars zijn altijd en in alle omstandigheden ziek, meestal door eigen onverantwoorde voeding en leefstijl… So what, waar hébben we het over ???
  Conclusie : we leven gewoon in één groot gekkenhuis vol zwakzinnigen en krankzinnigen… Amen.

 12. Niemand vraagt zich af waarom ze de moeite zouden nemen de killer vaccins in te zetten als er al een killer virus rondging. En hoe het kan dat ze vlak voor de zogenaamde uitbraak de covid crisis al uitgebreid hadden geoefend, precies voor het begin van het nieuwe decennium. Ze hadden gewoon placebo’s met een zoutoplossing als vaccin kunnen maken als oplossing, dat had een wat normaler schandaal geweest en niet zo diabolisch als dit. Er is vastgesteld dat de vaccins niet allemaal dezelfde samenstelling hebben (howbad.info), en dat deze verschillen per batch. Dat placebo’s voor een percentage lijken te werken staat vast, dus die route had veel logischer geweest, als dit niet genocide was. En wat een onzin wie dat beweert, natuurlijk zijn de vaccins zijn wel goed getest, en het is niet te snel uitgebracht, want het ligt er maar net aan wat het doel van de vaccins is. Cynischer kan het allemaal niet, maar dit is hoe deze wereld momenteel in elkaar steekt.

  Er wordt de conclusie getrokken dat er wel een virus moet zijn geweest omdat er een oversterfte was in 2020 onder de ouderen. ‘Er was wel wat’, nou nee, dat is zo naïef. Ze hadden vanzelfsprekend een hoger sterftecijfer nodig, vooral in het begin, om het verhaal kracht bij te zetten, en dat konden ze verkrijgen door oversterfte in de verzorgingstehuizen. Die kregen ze met hun ingestelde protocollen, zoals het toedienen van midazolam wat celsterfte veroorzaakt (zie ook Martinvrijland), en de ‘verzorgers’ maar denken dat ze daar goed aan doen, want tja: ‘als het protocol is dan zal het wel goed zijn’. Men werkt tegenwoordig met protocollen van hoger-af gekregen en denkt niet veel meer na, anders word je ontslagen. Ik heb het met eigen ogen gezien, want mijn moeder verbleef in zo’n verzorgingstehuis. De midazolam was nog volop ‘in voorraad op eerder voorschrift’ kon ik lezen in haar logboek.
  Bezweek de geïsoleerde bejaarde na de behandeling met o.a. midazolam en wie weet wat nog meer, met daarbovenop nog een cocktail van de ziekmakende griepprik en nog een aantal boosters, dan was in de ogen van de verzorgers covid te sterk gebleken. Er was immers vastgesteld dat de patient covid had (met de fake test die alles en iedereen positief testte).
  De andere gewillige slachtoffers waaronder de jongeren werden door de media en de overheid zeer verontrust dat ze het ook hadden opgelopen, werden direct doorgestuurd naar het ziekenhuis door hun dokter en gingen ten onder aan de behandeling door ook weer in 2020 nieuw ingestelde protocollen, zoals buikligging en met de ventilators de patient hun longen op te blazen als het ware. Dat leverde weer meer doden op. Allemaal onder de noemer covid-19. De vraag is of covid patienten en met name covid doden in Nederland net als in Amerika ook veel geld opbracht in het laatje voor een ziekenhuis. Vast wel.

  Nu sterft men aan de vaccins maar dat interesseert de Agema’s van deze wereld geen ene moer, ze moet zo te horen vooral terugdenken aan ‘die vreselijke covid tijd’ terwijl er nu pas echt wat aan de hand is. ‘We moeten het gaan onderzoeken’ en daarmee af, dat is alles wat je hoort. Stopzetten van de prik? Nee, geen denken aan. Hun ego zit hun dwars…

  Ik vind het ook moeilijk voor te stellen dat iets als een virus zo snel de wereld zou kunnen bedekken. Daarbij kun je met iets onzichtbaars dat rondzwerft en uit is om je te doden alle kanten op voor een psy-op om de massa bang te maken. Volgens dr. Thomas Cowan met zijn boek ‘de besmettingsleugen’ (banned bij Amazon overigens), die ik bij wijze van uitzondering hoog heb zitten onder de dokters, is een virus afbraakmateriaal van een cel. Dit stemt overeen met het feit dat een virus nog nooit is geïsoleerd. En nee, iets aanwijzen wat een electronen microscoop toont en dat het label virus meegeven is niet werkelijk isoleren. En het bedrag dat je kunt winnen als je een virus wel hebt geïsoleerd staat nog altijd te wachten. Virologie kun je niet eens een vak noemen maar er gaat wel ongeloof veel geld naar hun onderzoeken.

  Deze wereld wordt gekaapt door de virus leugen en de waanzinnige virologen met hun virus science fiction. Mijn verhaal is ook dat ik zelfbenoemd wereldkampioen ‘aantal keren luchtweginfectie krijgen in 1 leven’ ben. Ik snapte ook nooit waarom het virus alleen mij moest hebben. Nu bleek ik een ‘congested liver’ te hebben en na een serie leverreinigingen ben ik nooit meer ziek geworden, toevallig genoeg sinds 2020. ‘Als je gezond bent word je niet ziek’, het komt van binnenuit. Er gaat een besmettingsleugen rond, dat wel. Dat een gezin gezamenlijk ziek wordt daar heeft Cowan ook een goede verklaring voor en het is niet besmetting.

  Het verhaal dat het virus ontsnapt zou zijn uit het Wuhan lab (zogenaamd een wappie theorie, maar daarna gangbaar) zou de daders vrijpleiten, want dan waren de maatregelen met de mondkapjes, de 1,5 meter, de lock-downs, de vaccins en het polariseren van de samenleving op z’n ergst gezegd niet effectief genoeg gebleken voor het virus. Dan is het wachten op de volgende uitbraak…

 13. De vraag is eerder waarom deden ze het????? Er is geen reden voordat iemand hem verzint en/of verzonnen heeft. De vraag is alleen dekt het enig doel want voorheen was er niets….en verzinnen van alles zo ook Ai Transhumanism has given her a terrifying perspective on the World Economic Forum and tech elites, including Elon Musk. And she tells Glenn the dark truth about Biden’s push for electric vehicles that she noticed while living in Chile. How Elites Will Create a New Class of Slaves https://youtu.be/w-d3jFIGxdQ

  Ook op collectief niveau vonden er transformaties plaats: in de politiek en in maatschappelijke organisaties. Wetten en regels werden aangepast. Machtsmisbruik en seksueel misbruik door autoriteitsfiguren kwamen aan het licht.

  Het ging om zaken die vaak al lange tijd in de doofpot waren gestopt. Crises en schokkende gebeurtenissen veroorzaakten chaos, zoals bijvoorbeeld de aardbevingen in Turkije en Syrië. https://www.inspirerendleven.nl/pluto-naar-waterman-23-maart-11-juni-2023-een-voorproefje-van-een-nieuw-en-revolutionair-tijdperk/?utm_campaign=IL-zondag-29-1-2023&utm_source=inspirerendleven.nl&utm_medium=email

  A LIFE REVIEW? explained by Hans Wilhelm https://youtu.be/Lww1IwdZUvk was 2019 ascension from 1940-45 and the listen not to their intuition and feelings of others and living on their ego’s for money…..now the whole world has to blame for their destructive plans that they made already in 1974 if you look deeper for their Agenda2030 worldwide. Their plans are worser than WWII if you look globally and denies their own citizens. How can you plan this in their world leader minds ever….It’s your own people????????? disgusting and want One World Government who nobody asked for…..En straks hier in Nederland met Agenda2030 en daarom willen ze de boeren weg hebben…..Je moet ZELF opstaan, ZELF je boerderij en land verdedigen. ZELF je stem laten horen. Niet toegeven aan de druk van een misdadige overheid.
  https://stopworldcontrol.com/nl/holland-city/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in