Uit officiële cijfers van het Office for National Statistics (ONS), een overheidsinstelling in het Verenigd Koninkrijk, blijkt dat tegen 1 juni 2022 één op de 73 mensen in Engeland die tegen het coronavirus zijn “gevaccineerd”, is overleden – tegenover slechts één op de 172 ongevaccineerde Britten, schrijft Ethan Huff.

Uit de gegevens blijkt dat in elke leeftijdsgroep het sterftecijfer het hoogst is onder degenen die de prik(ken) hebben genomen en het laagst onder degenen die gewoon nee hebben gezegd tegen de experimentele serums en in plaats daarvan vertrouwden op hun eigen natuurlijke immuniteit voor bescherming.

Vergeet niet dat de Britse regering vele maanden voordat de gegevens werden vrijgegeven, ontkende deze zelfs te hebben berekend, laat staan in bezit te hebben. Nu komt plotseling de waarheid aan het licht, dankzij een verzoek om vrijheid van informatie, dat de dodelijke injecties in feite in een verbazingwekkend hoog tempo levens kosten.

In Engeland stierven bijna zes keer zoveel gevaccineerden als ongevaccineerden

Het ONS, de grootste onafhankelijke producent van officiële statistieken en het eerste erkende nationale statistische instituut van het Verenigd Koninkrijk, publiceerde afgelopen juli een dataset met een groot aantal zeer verontrustende gegevens over sterfgevallen naar vaccinatiestatus door Engeland tussen 1 januari 2021 en 31 mei 2022. Uit deze gegevens blijkt dat na een covid-injectie 41.117 mensen “met covid” zijn overleden nadat zij daarvoor waren geprikt. Nog eens 565.420 mensen stierven “zonder covid”, eveneens na een prik voor het vermeende virus.

Alles bij elkaar zijn er zo’n 606.537 mensen gestorven na een injectie tegen covid, wat veel meer is dan de 109.891 ongevaccineerde mensen in Engeland die in dezelfde periode zijn gestorven.

  "Het is geen strijd meer tussen links en rechts. Dat was vroeger. Het is nu een gevecht tussen nationalisten en globalisten": Interview met Gimo Baram

Het UK Health Security Agency (UKHSA) publiceerde zijn eigen gegevens over de totale vaccinopname in Engeland, waaruit blijkt dat 18,9 miljoen Britten gewoon nee zeiden tegen covid-injecties, terwijl 63,4 miljoen anderen, helaas voor hen, gewoon ja zeiden. Op basis hiervan kunnen we het sterftecijfer onder de twee groepen berekenen, dat in schril contrast staat.

“De officiële cijfers bevestigen helaas dat het sterftecijfer per 100.000 het laagst is onder de ongevaccineerde bevolking in elke leeftijdsgroep in Engeland,” meldt The Exposé. “En uit de gegevens blijkt dat de kloof tussen de ongevaccineerde en gevaccineerde bevolking wat betreft sterftecijfers met de maand groter wordt.”

“Er is geen andere conclusie te trekken voor het feit dat de sterftecijfers per 100.000 het laagst zijn onder de ongevaccineerden dan dat de Covid-19 injecties mensen doden … Dat is precies de reden waarom, volgens de cijfers die de regering beschikbaar heeft gesteld, 1 op de 73 gevaccineerden begin juni 2022 dood was tegenover slechts 1 op de 172 ongevaccineerden.”

In de commentaren wees iemand erop dat de sterfgevallen die in de officiële cijfers als “covid” sterfgevallen worden aangemerkt “onmogelijk te geloven zijn,” aangezien ze “gebaseerd zijn op een frauduleuze test en de verhouding ten gunste van ongevaccineerden in werkelijkheid dus veel beter is” dan zelfs de gegevens die we wel hebben.

Een ander schreef dat hij het eigenlijk had opgegeven om mensen die de medische wereld van nature vertrouwen hierover te vertellen, omdat ze al te zeer gepropageerd zijn om naar de waarheid te luisteren.

“Ik laat ze gewoon hun gang gaan omdat ze inmiddels volledig gevaccineerd zijn,” voegde deze persoon eraan toe. “Een van mijn luchtmachtvrienden die me de les las over de vaccins, sterft nu aan drie soorten kanker, ongetwijfeld veroorzaakt door het gebruik van de vaccins en de boosters – ik zeg het niet, maar ik weet dat dit gebeurt.”


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Blijf uit de buurt van de gevaccineerden, het is officieel, van Pfizer’s eigen documentenVolg Frontnieuws op Telegram

  "Onethisch" en tot 98 keer erger dan de ziekte: Topwetenschappers publiceren paradigmaverschuivende studie over COVID-19 vaccins

Lees meer over:

Vorig artikelWaarom ik niet geloof dat er ooit een Covid-virus was
Volgend artikelOekraïne houdt kinderen in fabrieksmatige omstandigheden voor pedofielen, Rusland redt de kinderen – Media Blackout
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

18 REACTIES

 1. Een oversterfte van ruim 140% tov de ongeprikten of ongevaccineerden ?. De vraag is of dit nog hoger is indien de definitie van “gevaccineerd” nog steeds pas 2 weken na de prik is.

  • buurman 52 jaar 1 week na 4 de spuit booster corona. 2dagen ziekenhuis en dood in ziekenhuis werd gezegd als hij 1 week eerder was geboostert was hij niet dood nu werkte het nog niet hij was erg bang had altijd kapje op dit was in augustus

 2. Ik zie het om me heen ook mensen ziek worden, “ik zeg het niet, maar weet dat dit gebeurd.”
  Ze waren ervoor gewaarschuwd. Maar of ze de link leggen?

  • Wat ook frappant is dat het ook vaak echtparen zijn, die kort na elkaar ziek worden of overlijden.
   B.v man overlijd in december en vrouw overlijd 2 maanden of drie maanden later
   Typische gevallen van “ HET VERKEERD FLESJE”
   Dit is te traceren via de website “ How Bad Are my badge” van Craigh Paardenkoper.

 3. Dubbel geboosterde collega vorige week afwezig, voor de vierde keer covid gekregen. Ik moet er eens mee lachen en zei haar dat covid niet bestaat, en toen werd het stil. Hebben die schapen dat nu nog altijd niet door? Een andere gevaxxte collega zegt letterlijk “tiens ik vermoed dat er iets scheelt aan die vaccins” terwijl de wanhoop op zijn gezicht is af te lezen. Mijn jongere (en helaas geboosterde) broer heeft deze winter 2x de griep gekregen terwijl hij 5x per week sport en nooit ziek was. Ze beginnen het echt wel te beseffen maar die cognitieve dissonantie zit nog in de weg. De hele firma weet ondertussen dat ik niet gevaxxt ben, de tijd dat ze daar nog commentaar op hadden, is voorbij hoor.

 4. En dan moet men nog rekening houden, dat heelwat mensen (20 … 40 %) een placebo gekregen hebben (o.a. politiekers, bedrijfsleiders, ..). Het % slachtoffers, onder diegenen die wel een giftige spuit gekregen hebben, en geen placebo, is dus nog veel hoger.

 5. Om mensen nu noch te waarschuwen heeft geen zin meer.
  Om mensen nu te zeggen dat de ongevaccineerden gelijk hadden komt veelal voort uit het eigen ego.
  Het is te vergelijken met natrappen/leedvermaak.
  Laten de ongevaccineerden slechts in hun handen knijpen dat ze de dans ontsprongen zijn.
  Wat gaat iedereen doen zodra men met de CBDC mensen onder druk gaan zetten om prikken te nemen?
  Dacht men nu werkelijk dat de Cabal met het huidige resultaat tevreden zou zijn?

 6. Het kuddevee is ruim van te voren gewaarschuwd. Ipv energie te steken in het kijken naar de leugenkast, de fabeltjeskrant en wild west verhalen van andere kuddedieren en daarbij mensen met gezond verstand proberen te demoniseren, hadden ze zich de vrijheid kunnen nemen om betrouwbare informatie te bestuderen die hun massaal is aangereikt, zowel mondeling als schriftelijk. Trouwens als toch duidelijk is dat in maart 2020 belangrijke luchtweginfecties uit de statistieken gingen en tegelijkertijd een andere naam kregen, dan moet je toch echt weten dat de ‘vaccins’ geen vaccins kunnen zijn. Dan zijn er maar 2 opties: of je bent zwaar debiel of je bent een zware crimineel, zoals veel zogenaamde ‘medici’ die deze gifinjecties gezet hebben dat zijn.

 7. ‘RIVM voorbereid op schimmeluitbraak’.
  Zo staat te lezen op Teletekst.

  Candida Auris. Ik denk dat dit een gevolg is van het slopen van ons afweersysteem.
  Het zal allemaal nog wel erger worden.
  Die zogenaamde mondkapjes schijnen er ook geen goed aangedaan te hebben…….

 8. onze voetballers ik denk 5 ook ziek asielzoekers zijn niet geprikt daar moet een volle injectie in minder werk en gaat sneller

 9. “Om mensen nu te zeggen dat de ongevaccineerden gelijk hadden komt veelal voort uit het eigen ego.
  Het is te vergelijken met natrappen/leedvermaak” Misschien heb je gelijk maar ik blijf er toch lekker van genieten. Dankzij deze deughoeren zitten we in deze shit en deze figuren zijn ook geil op pinnen en digitaal betalen, wat ons weer een stukje vrijheid af neemt. Laat ze lekker een kwalijke dood sterven.

 10. In mijn bescheiden familie, vrienden en kennissenkring….. een jonge vrouw dood, en vier hartaandoeningen……en ik heb het er niet meer over.

  De angst is te groot.

  Dat ga ik niet meer voeden. Dat maakt alleen maar erger

 11. Natrappen zal ik niet doen en leedvermaak is leed maar dat ik hier in mijn omgeving heb moeten liegen dat ik ingeënt was om van dat gezeik af te zijn doet nog steeds pijn want ik loop hier nog gezond te zijn terwijl anderen……

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in