Net als u denkt dat dit verhaal niet erger kan worden, wordt het dat toch. Naar verluidt waren de bosbranden die we onlangs in Maui hebben gezien de dodelijkste bosbranden in de hele geschiedenis van de Verenigde Staten, en volgens Moody’s Analytics hebben ze tussen de vier en zes miljard dollar economische schade aangericht. Maar als de autoriteiten competenter hadden gereageerd, had de uitkomst veel anders kunnen zijn. De brand die Lahaina uiteindelijk volledig verwoestte, had zelfs onder controle gehouden kunnen worden als de brandweerploegen “de plaats niet verlaten hadden hoewel het vuur nog steeds brandde“, schrijft Michael Snyder.

Inwoners van Maui hebben zich afgevraagd waarom de brand, die uitgroeide tot een dodelijke natuurbrand die over het eiland trok, uren voordat hij zich verspreidde onbeheerd werd achtergelaten door brandweerlieden.

Op dinsdag 8 augustus brak rond 6.30 uur brand uit aan de rand van Lahaina. Enkele uren later werd de brand “100 procent onder controle” verklaard. De brandweerploegen verlieten vervolgens het gebied, hoewel het vuur nog steeds binnen het beheersingsgebied brandde.

Maar binnen een paar uur was er een “uitslaande brand” die snel uit de hand liep en de brandweerlieden die opnieuw in actie kwamen, waren niet in staat om het vuur te doven.

Toen het vuur weer oplaaide, hadden honderden levens gered kunnen worden als de autoriteiten geen barricade hadden opgeworpen die de enige verharde weg uit Lahaina blokkeerde

Toen de vlammen een wijk in West-Maui verwoestten, reden de ene na de andere auto met vluchtende bewoners in een wanhopige race naar veiligheid naar de enige verharde weg buiten de stad.

En auto na auto werd teruggedraaid in de richting van het zich snel uitbreidende vuur door een barricade die de toegang tot Highway 30 blokkeerde.

Hebt u foto’s gezien van de rijen voertuigen die midden op de weg door het vuur werden verwoest?

Grote aantallen mensen probeerden Lahaina te verlaten, en de enige verharde weg uit de gemeenschap werd een dodelijke val omdat zoveel voertuigen achter de barricade gepropt werden.

  Een dosis realiteit: Kunt u het aan?

Maar degenen die besloten om de barricade te negeren en er omheen te rijden, redden uiteindelijk zichzelf

Eén gezin reed om de barricade heen en was 48 minuten later veilig in een nabijgelegen stad, een ander reed met hun 4-wheel-drive auto over een onverharde weg om te ontsnappen. Eén man nam een onverharde weg bergopwaarts, klom boven het vuur uit en keek toe hoe Lahaina in brand stond. Later baande hij zich een weg door de vlammen, rook en puin om overlevenden in veiligheid te brengen.

Maar tientallen anderen kwamen in een hel terecht, hun auto’s opeengepakt op een smalle weg, omringd door vlammen aan drie kanten en de rotsachtige oceaangolven aan de vierde. Sommigen stierven in hun auto, terwijl anderen probeerden te vluchten.

Ons is verteld dat de barricade was neergezet om te voorkomen dat mensen over hoogspanningskabels zouden rijden die mogelijk waren omgevallen.

Maar waarom werd de barricade niet neergehaald toen al die mensen wanhopig probeerden weg te komen?

Hopelijk krijgen we een antwoord op die vraag.

Er wordt ons ook verteld dat “veiligheid” de reden was waarom de waarschuwingssirenes nooit gebruikt werden, en de gouverneur van Hawaï, Josh Green, probeert die beslissing nog steeds te verdedigen

In zijn toespraak voor Face the Nation herhaalde Green dit door te zeggen dat de sirenes, die ook niet volledig functioneerden, gebruikt worden voor tsunamis. “Zou ik willen dat die sirenes afgingen? Natuurlijk,” zei hij. “En ik denk dat het antwoord van de noodbeheerder voor Maui, die ontslag heeft genomen, natuurlijk volstrekt onbevredigend was voor de wereld. Maar het is wel zo dat we dit soort waarschuwingen historisch gezien niet voor branden hebben gebruikt.”

Een waterambtenaar vertraagde ook het vrijgeven van meer water om brandweerlieden te helpen bij het bestrijden van de brand, en wachtte vijf uur met het goedkeuren van een verzoek om meer water om te leiden. Hij vond het nodig om met een lokale boer te overleggen over de gevolgen van het omleiden van water voordat hij het vrijgaf. De heer Kaleo Manuel nam ontslag als adjunct-directeur van de Hawaii Commission on Water Resource Management en werd overgeplaatst naar een andere functie in de regering.

De politici zullen proberen om hun hachje te redden, maar niets zal alle mensen die vermoord zijn terugbrengen.

  Technokapitalisme: Ons dystopische heden - en toekomst?

Zoveel kinderen zaten helemaal alleen thuis omdat de scholen gesloten waren, en veel van hen wisten niet eens dat de branden eraan kwamen totdat het te laat was…

“De kinderen hebben gewoon geen idee. Dus hun zoon rende naar ons toe en zei tegen onze zoon: ‘Dit kind is dood. Dit kind is dood. En alle vrienden van mijn zoon komen elke dag bij ons thuis,” zei hij. “En hun ouders waren aan het werk, en ze waren alleen thuis. En niemand werd gewaarschuwd. Niemand, niemand, niemand wist het.”

Het werkelijke dodental zal misschien nooit bekend worden.

De autoriteiten doen hun best om de slachtoffers te identificeren, maar in sommige gevallen zijn complete lichamen “gecremeerd door de intense hitte“…

Veel van de slachtoffers van de bosbranden op Maui zullen misschien nooit geïdentificeerd worden, omdat de verwoestende hitte het zo moeilijk heeft gemaakt om DNA van stoffelijke overschotten te verkrijgen, zo waarschuwen de autoriteiten.

De grimmige taak wordt ook bemoeilijkt doordat zo weinig familieleden van de vermisten DNA-stalen hebben geleverd om met de slachtoffers te vergelijken, waardoor de autoriteiten meer mensen vragen om zich te melden.

Ambtenaren zeiden dat ze er tot nu toe niet in geslaagd zijn om van 25 procent van de gevonden overblijfselen een bruikbaar DNA-monster te verkrijgen. Branddeskundigen zeggen dat het mogelijk is dat sommige lichamen door de intense hitte zijn gecremeerd, waardoor er mogelijk geen botten meer over zijn om door middel van een monster te identificeren.

Joe Biden nam eindelijk een pauze van zijn vakantie om Hawaï te bezoeken.

  Top globalist, pro-immigratie Eurocraat verlaat Brussel om zich kandidaat te stellen voor het Nederlandse leiderschap, en conservatieven zijn er niet blij mee

Wanneer een topambtenaar zo’n reis maakt, zou dat een troost voor de mensen moeten zijn.

Maar in plaats daarvan waren de plaatselijke bewoners geschokt toen Biden besloot een grapje te maken over hoe heet de grond was

President Biden maakt een grapje over hoe heet de grond is in Maui nadat een brand honderden mensen het leven heeft gekost.

“Pakken jullie de laarzen hier? Dat is een hete grond, man,” grapte hij.

Ondanks berichten in de media over ongeveer 100 doden als gevolg van de branden, schatten lokale bewoners dat er minstens 480 mensen zijn omgekomen.

“Ik weet dat er minstens 480 doden zijn hier in Maui en ik begrijp niet waarom ze [de autoriteiten] dat niet zeggen,” zei een plaatselijke bewoner.

Biden is echt een schande voor deze natie.

Veel Amerikanen zouden willen dat hij ontslag nam, maar dan zouden we Kamala Harris in het Witte Huis krijgen.

We hebben op dit moment zo’n zwak leiderschap op alle niveaus van de regering, en het is slechts een kwestie van tijd voordat er meer grote rampen deze natie treffen.

Als er een grote ramp gebeurt, gebruik dan uw gezond verstand.

Want als u gedachteloos de instructies van de regering opvolgt, kunt u eindigen zoals diegenen die levend verbrand werden in hun eigen voertuigen in Lahaina.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Wat was de oorzaak van de Hawaiiaanse bosbranden waarbij tientallen doden vielen en de historische stad Lahaina in Maui verwoestten?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelAls Prigozhin in de hel is, zal hij binnenkort de plaats runnen
Volgend artikelTrump keert op dramatische wijze terug op Twitter (X): U zult zijn comebackpost niet geloven
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

41 REACTIES

 1. De MOORDENAARS zijn alom bekend.
  Waar wachten enigszins bewuste en intelligente mensen op ?
  Als ik ooit in de situatie verzeil waarbij één of meerdere van mijn familieleden door overheid worden vermoordt , dan zal ik die overheid als MOORDENAAR beschouwen !
  Wie het lef heeft om mijn zienswijze als fout te bestempelen zal ik zien als MEDEPLICHTIG aan de moordenaars.
  ZIJN ER IDIOTEN DIE DEZE REDENERING NIET BEGRIJPEN ?

  • @Jan Zonder Vrees…

   Als dit mij zou overkomen, zou ik in een clubje verzamelen en geen enkele van de betrokken burgemeesters, wethouders, ambtenaren of politieagenten sparen. En ze zouden me niet zien aankomen. Ik bid dat het niet zover gaat komen, want WIJ willen geen dood en verderf zaaien. Maar het begint wel duidelijk te worden dat dit niet op te lossen is zonder deze lieden te vernietigen. In NL hebben de meesten van de (lokale) verraders volgens mij niet eens door wat ze aan het creëren zijn. In NL is het (nog) niet zo erg als dit voorbeeld, maar dat zal wel komen omdat ze NL willen omtoveren tot Tristate City. De nazi’s hebben voor alle werelddelen een andere agenda. Nederland is gidsland, dus wij gaan maximale censuur en totalitair toezicht krijgen, maak je hier maar klaar voor BOA’s op elke hoek, spionage op burgers en overal cameratoezicht en extreem veel regels… wij worden een moderne DDR.

   • In Nederland is hetzelfde gebeurd met de kwalijke Corona prikken en iedereen slaapt gewoon door terwijl al lang bekend is dat de prikken in een aantal gevallen dodelijk waren. 3/4 van Nederland gaat gewoon weer op de moordenaars stemmen.

    • @Kanaloa01…

     Dat klopt en daar moeten ze voor boeten.

     Maar het is nogal een verschil of mijn familie dood omvalt omdat ze zich lieten injecteren of dat ze levend worden gecremeerd door een gerichte oorlogsdaad gepleegd door lokale WEF ambtenaren.

   • Let God sort them out
    augustus 24, 2023 at 18:37
    Als dit mij zou overkomen, zou ik in een clubje verzamelen….
    Ik beschouw jou als een vriend, vriend waar wachten we nog op.
    Het overkomt jou, het overkomt mij, wij kennen allemaal de waarheid.
    En het clubje? dat bestaat ondertussen toch?
    Wanneer staan wij op?
    Ja, ik ben bang, bang voor deze criminele organisaties.
    Maar ik ben niet bang om te leven.

    • @Deus…

     Er is een plan nodig en het moment, de timing, moet kloppen. Komende herfst gaat het wringen, in de winter gaat het schuren en tegen het einde van de winter vermoed ik dat we er klaar voor zijn om ons echt meer te organiseren.

     Besef goed dat deze oorlog al duizenden jaren gaande is beste Deus… één of twee jaar geduld hebben is niks op de schaal waar dit zich allemaal afspeelt. De vijand werkt al 500jr heel geduldig naar 2023 toe, die snappen dat alles valt en staat met timing. Komende winter gaan de wakkeren met de hakken in het zand staan en dat gaat een andere dynamiek geven. De slapers zullen gaan ontdekken dat ze niet passief kunnen blijven doordat wij serieuzer worden. Er komt een moment dat iedereen echt zal moeten kiezen. Laat je niet opfokken en opjagen, dat is hoe de vijand zorgt dat wij de verkeerde timing pakken. Heb geduld… zodra het moment klopt, zullen we allemaal voelen en weten dat het moment is gekomen om op te staan. Laat je niet gek maken over dat het dan te laat is… te laat bestaat niet… te vroeg bestaat wel en dan verliezen we net zoals we al de hele geschiedenis verliezen. We kunnen ons makkelijker los vechten dan dat we te vroeg opstaan en worden gesloopt voordat we sterk genoeg zijn.

     Ik sta open voor ideeën om meer samenhang te creëren en contacten te leggen en een netwerk op te bouwen. Voordat we überhaupt wat kunnen, moeten we ons organiseren. Ik ga komende maand eens naar een lokale FvD bijeenkomst om daar eens wat nieuwe contacten op te doen en te zien en horen of mensen klaar zijn om ons wat meer te organiseren.

      • @Deus…

       Ik krijg alsmaar meer het gevoel dat de Rockefeller lockstep/Great Reset al is omgeslagen in een Great Awakening lockstep. Deze herfst en winter worden interessant, ook de verkiezingen worden interessant. Ik hoop oprecht at Timmerschwanz premier wordt, want die man is knettergestoord en die zal dingen doen die de massa gaat voelen. Het voelt ook alsof ze eigenlijk een ander plan hadden, maar dat ze eea hebben omgegooid. Ik gok dat we nu van een softe naar een harde dictatuur gaan… en dat is nodig om de mensen die nu nog passief zijn, aktief te krijgen.

       We gaan het zien. Het moet mis gaan om mensen te dwingen om een kant te kiezen.

 2. Een barricade negeren om je vege lijf te redden? Het moet niet gekker worden in de idiocracy united stupids of assholes. Het verbaast me dat ze daar zelf überhaupt nog na kunnen denken…

  • Vele westerse mensen zijn als in het pc-spel Lemmings. Afgerichten circusapen die leren om ten koste van alles te gehoorzamen. Als er een inferno is, gaan ze staan wachten. Het is als in films waar het slachtoffer voor de auto uit rent ipv opzij te springen. Deze natuurlijke selectie is nodig, hopelijk is de harde kern die straks overblijft mentaal strijdvaardig en klaar om zich te gaan organiseren.

   Want we moeten dit echt gaan zien als een totale oorlog. Ambtenaren, politici, justitie, politie, BOA’s, artsen en ziekenhuizen, brandweer, etc etc… het zijn vijanden. De overheid MOET worden ontmanteld en tot aan de grond worden vernietigd.

 3. Ook die (08/08) Lions Gate blijft maar terugkomen.
  ´COVID mask mandates are returning to Hollywood, with Lionsgate being the first major studio to reinstate masking and daily testing for its Los Angeles office workers.´

 4. Aug 22, 2023
  ´A deep dig into Maui Police Chief John Pelletier – Incredible finds, money involved. Its dirty.
  Police Chief John Pelletier. Was this fraud placed in Maui to pull off the murder and the property grab? This stinks like a 3 day old fish on the bank. He went from police captain at the Las Vegas kill zone to the Chief of the Muai P.D. and two months later gets a $46,000 per year raise? And then there is another mass killing. If he comes to a town near you, you may want to bug out.´
  https://www.bitchute.com/video/45n30eSpBOwO/

 5. ´Het nieuwe smart grid in Hawaï: JUMPSmartMaui Project
  Het doel van de staat Hawaï is om tegen 40 2030% van zijn elektriciteitsopwekking uit hernieuwbare energiebronnen te halen

  Hitachi kondigde onlangs aan dat het is begonnen met de activiteiten op de demonstratielocatie voor de “Japan-VS. Island Grid Project” (gewoonlijk aangeduid als de “JUMPSmartMaui”) op het eiland Maui, Hawaï, in samenwerking met de New Energy and Industrial Technology Development Organization (NEDO), Mizuho Bank, Ltd. en Cyber Defense Institute, Inc. Een openingsceremonie werd gehouden op Maui om samen te vallen met de lancering van de site-operaties.´

  https://social-innovation.hitachi/en-eu/case_studies/the-new-smart-grid-in-hawaii-jumpsmartmaui-project/

  ´In Lahaina riepen gemeenschapsactivisten Green ondertussen op om zich niet te haasten om de gemeenschap opnieuw op te bouwen zonder eerst mensen de tijd te geven om te genezen en vooral niet zonder inbreng van de mensen die in West Maui wonen.

  “Geef onze Lahaina-gemeenschap de tijd om te rouwen. De brand vond slechts 10 dagen geleden plaats en veel mensen zijn nog steeds in shock en rouw,” zei Tiare Lawrence van Na ʻOhana o Lele, een groep die zich heeft gemobiliseerd om slachtoffers van de brand te helpen.

  In een persconferentie in Wahikuli Beach Park in Lahaina vrijdagochtend vroegen leden van de groep de gouverneur om de gemeenschap op de eerste plaats te zetten in elk planningsproces voor de wederopbouw van Lahaina en om geen versnelde ontwikkeling te laten plaatsvinden ten koste van de controle van de gemeenschap.

  Coalitieleden riepen Green ook op om zijn noodproclamatie aan te passen zodat de Sunshine Law van de staat volledig van kracht kan blijven. De wet, zeiden ze, garandeert het recht van het publiek om te weten over de besluitvorming van de overheid. De discussies en beslissingen met betrekking tot de wederopbouw van Lahaina moeten in het openbaar en met volledige deelname van de gemeenschap worden genomen, zeiden ze.

  West Maui Native Hawaiiaanse leider Keeaumoku Kapu zei dat de gemeenschap tijd nodig heeft om te genezen voordat de planningsinspanning begint.

  “We hebben het gevoel dat de regering het proces stoomt zonder de leiders van onze gemeenschap te raadplegen,” zei Kapu.

  “We willen het kantoor van de gouverneur niet horen zeggen dat we een plan hebben voor Lahaina, omdat niemand van ons met de gouverneur heeft gesproken,” voegde Kekai Keahi, een West Maui-activist en een van de leiders van de culturele groep Kamalu O Kahalawai, eraan toe. “Uw plan is volgens mij niet het plan. Het plan moet komen van de mensen van Lahaina.”´

  https://www.staradvertiser.com/2023/08/19/hawaii-news/gov-green-reiterates-commitment-to-maui-recovery-rebuilding/

  Maui – Plannen voor een High Tech Prison Island?
  https://stateofthenation.co/?p=180702

  • Hoi,

   Man, wat een duivels dilemma voor de nabestaanden die ze maken. ”Geef ons je DNA en we beloven dat te vernietigen (waarom twijfel ik toch aan hun woord #sarc) of weer nooit zeker wat je nabestaanden is overkomen”

   Ik zou, denk ik, wel mijn DNA afstaan maar dan wel eea wat de FBI zegt op schrift laten zetten, door een vriendelijke jurist laten checken en dan doen. Een kopie of tien van dat document op zo een veilig mogelijke manier bewaren op evenveel zoveel verschillende locaties.

   Dit puur om de reden dat als de FBI echt je DNA wil hebben ze het toch wel krijgen. Drink een kop koffie en gooi de beker weg. Als ze de koffiebeker dan uit zeg de vuilnisbak halen waar ze je hebben gezien het in te gooien hebben ze je DNA ook….

   Normaal ben ik niet zo van het meewerken maar in deze zou ik het, met grote tegenzin, doen als ik daar woonde.

   Echt, ik heb te doen met deze mensen, de staat maakt de ramp, zoals gebruikelijk (zie de Bijlmerramp hier in NL) alleen maar erger.

   Groeten,
   Hugo

 6. Tegenwoordig worden in de westerse wereld de grootste idioten op de belangrijkste posten geplaatst, en daarom zal het westen in de komende jaren ten onder gaan.

 7. Zolang weldenkende mensen geen eigen leger, financiering en organisatie hebben, komt er nooit tegengas. En de Leeghoofden werken ook niet mee. Dus… We zitten in een evolutie vd mensheid. Of beter, een devolutie. Het mooie is dat de Leeghoofden nergens last van hebben.

  • (D)evolutie is onzin!
   We zouden kunnen praten over voortschrijdend inzicht als mensheid.
   Of wellicht beter: terug naar onze roots; onaangetast/puur.

   We zitten momenteel in een fase dat een klein deel begint terug te gaan de oorsprong, de waarheid.
   Het gros is helaas zwaar aan het denigreren.

   • @Joep…

    ‘We zitten momenteel in een fase dat een klein deel begint terug te gaan de oorsprong, de waarheid.
    Het gros is helaas zwaar aan het denigreren.’

    100% eensch… daarnaast is er een natuurlijke selectie gaande. Wie meedoet aan de sekte kunnen we best missen, laat ze de ranja maar drinken. De massa is van alle tijden, het kwaad en de wakkeren zijn ook van alle tijden. Wat wij nu meemaken gebeurt al duizenden jaren. De massa waar iedereen zich zo enorm druk over maakt doet er niet toe. De massa zijn NPC’s, figuranten. De enige twee groepen die er toe doen zijn de psychopaten en de wakkeren. En voor het eerst in de geschiedenis kunnen de wakkeren zich organiseren. De massa volgt. Maar dan moeten de wakkeren ze wel iets geven om te volgen. Tot nu toe blijven veel wakkeren maar zeiken en zeuren over de massa, waardoor de massa ons niet gaat volgen.

    Veel wakkeren zijn niet echt wakker en begrijpen hun rol niet. Wij zijn de herders en de herdershonden. Schapen moet je niet vragen om de goede kant op te lopen, je moet ze sturen en leiden!!! Geen discussies en gesprekken… sturen en leiden!!!

    Maar veel wakkeren willen dat de schapen zichzelf sturen en leiden en veel wakkeren blijven maar denken dat als de schapen wakker worden, dat dan alles opgelost is. WIJ zijn de herders en de herdershonden!!! Tot wij gaan herden, blijven de schapen achter de wolven en de slagers aanlopen, want die herden namelijk wel!!!

    Schapen moet je leiden, besturen, regeren, herden!!! Zo werken schapen!!!

 8. Wat ik me ook nog bedacht…

  Waarom werd het autoverkeer allemaal naar die ene weg geloodst?
  Waarom werden de vluchtende bewoners daar tegen gehouden door de politie?
  Waarom zijn de huizen van alle hollyweird-celebs niet door het vuur geraakt?
  Waarom zijn de grote bedrijven op het eiland niet geraakt door het vuur?
  Waarom zijn alleen de huizen van de originele bewoners/eigenaren getroffen?
  Waarom wordt die schade niet door de verzekering betaald?
  Waarom verliet de brandweer het gebied terwijl het nog brandde?
  waarom werd het water afgesloten toen de bewoners zelf probeerden te blussen?
  Waarom heeft het zo lang geduurd voordat de federale autoriteiten reageerden op deze ramp?
  Waarom wordt de hulp aan de bewoners door de FEMA hulpdiensten gesaboteerd?
  Waarom wordt hulp van andere eilandbewoners tegengewerkt, met dreiging van geweld door de ‘autoriteiten’?
  Waarom worden de overlevenden nu door de project ontwikkelaars gebeld om hun eigendom op te kopen?
  Waarom willen de autoriteiten niet zeggen hoeveel slachtoffers er zijn?
  Waarom mogen journalisten niet in het gebied, desnoods onder begeleiding?
  Waarom wordt informatie over de toedracht achter gehouden of gecensureerd?

  Hoe kan het dat 2 dagen na de brand er al een boek over de ramp wordt verkocht?
  Hoe kan het dat alles dat blauw gekleurd is NIET beschadigd is door vuur?
  Hoe kan het dat de bomen rondom tot de grond afgebrande woonhuizen nog gewoon in blad staan?
  Hoe kan het dat een “bosbrand” zulke enorm hoge temperaturen kan veroorzaken?
  Hoe kan het dat de lichamen van slachtoffers compleet tot as gecremeerd zijn?
  Hoe kan het zijn dat metaal smelt in een “bosbrand”?

  en, WAAR ZIJN DE KINDEREN GEBLEVEN op een eiland met ingekochte elite/pedo’s?
  Zal wel het Haiti-scenario van ‘Killary’ zijn zeker!?

 9. 08-12-2023 Lahaina, HI – Man Describes Apocalyptic Living Conditions Post Fire

  ´Lahaina local describes what it’s like to stay in Lahaina after his home was burned to the ground. He is trying to find food and medicine. His foot was injured so I supplied him with some much needed first aid supplies. He also gives his survival story.´

  https://www.youtube.com/watch?v=w7fgDjO5QZg

  ClimateViewer – BACKDRAFT: Maui Fire Facts and Fiction
  https://www.youtube.com/watch?v=G5jgTbqHOuA

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in