De Situation Update podcast van vandaag (zie hieronder) behandelt 12 voorspellingen en oplossingen voor 2023. Als u hoopt in het komende jaar te kunnen navigeren, zult u deze voorspellingen in gedachten willen houden omdat ze alles beïnvloeden: beschikbaarheid van voedsel, energie, geld en financiën, banen, vrije meningsuiting en meer, schrijft Mike Adams.

De 12 voorspellingen zijn hieronder samengevat. Het algemene thema is dat de wereldwijde regeringen de tirannie en de vernietiging van de infrastructuur zullen versnellen, terwijl steeds meer mensen in de wereld “red-pilled” zullen blijven worden. Naarmate zij ontwaken voor de waarheid over wereldwijde ontvolking en genocide tegen de mensheid, zullen zij agressiever terugslaan tegen de tirannie. Terwijl dit gebeurt, zullen alternatieve systemen van geld, communicatie, geneeskunde en technologie opbloeien.

Hier is het overzicht van mijn 12 voorspellingen voor 2023:

1) Het aantal sterfgevallen door vaccins neemt toe naarmate de vernietiging van het immuunsysteem doorgaat, dankzij “booster” prikken (vervolgvaccin-ondersteunde zelfmoord) en iedereen die onwetend genoeg is om zijn lichaam te blijven prikken met mRNA-biowapens. Een deskundige getuigde onlangs voor de Amerikaanse Senaat en deelde verzekeringsstatistieken mee waaruit blijkt dat het sterftecijfer met 26% is gestegen na covid-19 “vaccins”. Die deskundige is Josh Stirling. Zoals LifeSiteNews meldt:

“Volgens Britse statistieken hebben de mensen van die natie “die het vaccin namen een 26% hoger sterftecijfer,” zei hij. “De mensen onder de 50 jaar die het vaccin namen, hebben nu een 49% hoger sterftecijfer. En het ergste van alles is dat de mensen die slechts één dosis van het vaccin hebben genomen een ongeveer 145% slechter sterftecijfer hebben.”

2) Explosieve onvruchtbaarheid en doodgeborenen – Dit is natuurlijk te wijten aan het biowapen spike-eiwit dat wordt geproduceerd in het lichaam van zwangere moeders nadat ze zijn geprikt. Het spike-eiwit is onverenigbaar met een levensvatbare zwangerschap. Landen met een hoge vaccinatiegraad, zoals Taiwan, hebben al te maken met een schokkende daling van het aantal levendgeborenen. De ontvolking is begonnen. Zoals Dr. Janci Lindsay onlangs waarschuwde tijdens een rondetafelgesprek georganiseerd door U.S. Sen. Ron Johnson, zouden covid injecties “een hele generatie kunnen steriliseren”. Dat proces is al begonnen.

3) Deïndustrialisatie van Europa – BASF heeft nu aangekondigd zijn activiteiten in heel Europa te sluiten, “zo snel mogelijk, en ook permanent”, meldt de Financial Times via AmericanExperiment.org. Dit betekent dat BASF Europa verlaat en de activiteiten daar definitief stopzet. Ze zetten nieuwe activiteiten op in China, onder controle van de CCP, die dan kan bepalen welke landen in de wereld de meer dan 45.000 industriële chemicaliën (waaronder ammoniak, gebruikt om stikstofhoudende meststoffen te maken) kunnen kopen die BASF produceert. Dit is het einde van het geïndustrialiseerde Europa. Het continent zal nu de scherpe daling van het BBP, de bevolking, de export, de industriële productie en nog veel meer meemaken. Verwacht dat miljoenen in 2023 hun baan zullen verliezen.

4) Mislukte oogsten/verergerende voedselschaarste – De wereldwijde productie van meststoffen ligt naar schatting 40% lager. De oogsten lijden nu al onder de waterdamp in de atmosfeer als gevolg van de vulkaanuitbarsting in Tonga in januari, waardoor waterdamp in de mesosfeer (ver boven de stratosfeer) terechtkwam. Deze waterdamp reflecteert zonlicht, waardoor de hoeveelheid licht die de gewassen op het aardoppervlak bereikt, afneemt en de aarde afkoelt. Op dit moment worden de oogsten op het zuidelijk halfrond aanzienlijk beïnvloed door dit fenomeen, waarbij sommige regio’s tot 50% minder oogsten melden (andere regio’s melden minder ernstige verminderingen, zoals 20%). Minder zonlicht – zelfs een beetje – verkort de groeiperiodes en vermindert de gewasopbrengsten. In combinatie met de wereldwijde schaarste aan meststoffen betekent dit dat de oogsten in 2023 en enkele jaren daarna sterk zullen dalen, wat zal leiden tot wereldwijde voedselschaarste en voedselinflatie.

  AI systemen hebben "hallucinaties" omdat ze getraind en geprogrammeerd zijn door liberalen die denken dat een MAN een VROUW kan worden

5) Inflatie en reddingsoperaties / zombieprikkels – Naarmate de zombie-economie blijft falen, zullen regeringen hun toevlucht nemen tot fiscale prikkels om de schijn van een functionerend economisch ecosysteem op te houden. Ondanks de deflatoire gevolgen van ontvolking en kunstmatige vraagvernietiging zal de inflatie in 2023 aanzienlijk toenemen, en ik voorspel dat sommige voedingsmiddelen het komende jaar in prijs zullen verdubbelen. Let op regeringen die nieuwe excuses vinden om geld in het falende systeem te pompen: reddingsoperaties voor pensioenen, slavernij herstelbetalingen voor slaven, belastingteruggaven en andere stimuleringsmaatregelen. In werkelijkheid zullen miljoenen Amerikaanse werknemers in 2023 hun baan verliezen als de consumentenvraag instort en een economische depressie – veel meer dan een recessie – begint.

6) Bankbeperkingen op het opnemen van contant geld – Dit gebeurt al in Nigeria, waar bankklanten slechts 45 dollar per dag van hun eigen geld mogen opnemen. Naarmate meer regeringen en centrale banken hard inzetten op digitale valuta, zullen zij het moeilijker krijgen om de bevolking te beschermen. De ontvolking is begonnen. Zoals Dr. Janci Lindsay onlangs waarschuwde tijdens een rondetafelgesprek georganiseerd door U.S. Sen. Ron Johnson, zouden covide injecties “een hele generatie kunnen steriliseren”. Dat proces is al begonnen.

7) Uitrol van digitaal geld – Zoals Breitbart.com nu meldt, is de Britse regering hard op weg om een “Digital Pound” CBDC te lanceren, die uiteraard elke transactie van particulieren in de gaten zal houden, terwijl de regering op commando aankopen kan beperken of portefeuilles kan bevriezen:

Het de facto hoofd van His Majesty’s Treasury kondigde deze week aan dat de Bank of England raadplegingen is begonnen over de invoering van een Central Bank Digital Currency (CBDC) die de globalistische visie van een cashloze maatschappij waarin alle transacties traceerbaar zijn door de overheid, zou kunnen inluiden.

De druk voor digitale munten zal agressief zijn, maar de globalisten zullen waarschijnlijk teleurgesteld zijn omdat de overgrote meerderheid van de consumenten “bewakingsgeld” afwijst en de anonimiteit van contant geld blijft eisen.

8) Een nieuwe pandemie, erger dan covid, met gedwongen quarantaines en vaccins onder het nieuwe WHO-verdrag – Deze volgende pandemie is al gepland voor 2023. Zoals NewsPunch.com meldt: “Bill Gates plant ‘catastrofale infectie’ die kinderen en jonge volwassenen doodt”. Dat artikel verwijst naar de plannen van de heer Gates voor een tweede “catastrofale infectie” die erger zou zijn dan covid. Het is duidelijk dat de globalisten een andere, agressievere pandemie nodig hebben – in combinatie met het nieuwe pandemieverdrag van de WHO (zie mijn recente interview met Dr. Francis Boyle hier) – om de wereldbevolking te dwingen tot lockdowns, quarantaines, maskers en nog meer vaccins.

  Bloomberg: "De dagen van Duitsland als industriële supermacht zijn geteld"

9) Wereldwijde klimaatlockdown en brandstofschaarste – De wereldwijde controleurs staan op het punt om in 2023 (en de jaren daarna) “klimaatlockdown” af te kondigen als het nieuwste excuus om de economische productiviteit en de landbouw te vernietigen. Kijk uit naar nog meer overheidsontmanteling van de infrastructuur voor fossiele brandstoffen, brandstofschaarste en gedwongen beperking van het autoverkeer in Europese steden en staten. Het World Economic Forum, bijvoorbeeld, heeft onlangs openlijk opgeroepen tot het beëindigen van particulier autobezit op de hele planeet. De volledige invoering van klimaatlockdowns zal een decennium of meer in beslag nemen, maar begint in 2023 met proefprogramma’s die de naleving door het publiek moeten testen. (Zie Climate.news om op de hoogte te blijven van de oorlog tegen menselijke activiteit die in naam van de “klimaatwetenschap” wordt gevoerd).

10) Populistische opstanden tegen corrupte regeringen en vervalste verkiezingen – We zien al een opstand in Brazilië, waar het corrupte Lula-regime en communistische verraders in het Braziliaanse Hooggerechtshof algemeen worden beschuldigd van verkiezingsvervalsing en het verdoezelen van het bewijs daarvan. Ook in Arizona vindt een sterke terugslag plaats tegen verkiezingsbemoeienis, en het Amerikaanse volk realiseert zich steeds meer dat hun verkiezingen vervalst worden – en al vervalst zijn – voorbij het punt dat het bedrog kan worden weggestemd. Naarmate de voedselinflatie toeneemt, de werkloosheid stijgt en de politieke frustratie toeneemt, zullen we getuige zijn van een sterke toename van populistische opstanden in de hele westerse wereld.

11) Enorme terugslag tegen censuur door tech-platforms, plus toenemend succes van alt-platforms – In de nasleep van de publicatie van de vernietigende Twitter Files, wijst media-analist Jonathan Turley erop dat Jack Dorsey mogelijk een strafrechtelijke aanklacht boven het hoofd hangt wegens liegen tegen het Congres over Twitter’s voortdurende shadowbanning en viewpoint-discriminatie:

In september 2018 getuigde Dorsey onder ede en ontkende wat deze dossiers nu lijken te bevestigen. Rep. Mike Doyle, D., Pa, vroeg: “Sociale media worden opgetuigd om conservatieven te censureren. Geldt dat voor Twitter?”

Dorsey antwoordde: “Nee.”

Doyle vroeg vervolgens: “Censureert u mensen?”

“Nee,” zei Dorsey…

Nu blijkt dat het hele bedrijf opereerde als een censuurafdeling… Die groep bestond naar verluidt uit Vijaya Gadde, hoofd van Legal, Policy and Trust; Yoel Roth, het wereldwijde hoofd van Trust and Safety; CEO’s Jack Dorsey en Parag Agrawal, en anderen.

Verwacht vanaf 2023 dat het Amerikaanse Huis een reeks onderzoeken start naar Big Tech platforms en hun kwaadaardige, politiek gemotiveerde censuur en verkiezingsbemoeienis, waaronder Facebook, Google, YouTube, Linked In en anderen.

  Davos Globalist eist wereldwijd 'gecoördineerd systeem van koolstofbelastingen' op WEF-top

12) Explosie van thuistuinieren en off grid voedselproductie, lokale voedselruil – Naarmate de voedselprijzen blijven stijgen en de voedselschaarste toeneemt, zullen we een explosie zien van thuistuinieren. Thuisvoedselproductie is economisch zeer zinvol wanneer de prijzen van levensmiddelen in de supermarkt blijven stijgen. Zodra de voedselrantsoenering begint, zullen miljoenen mensen een beroep doen op thuistuinieren om honger te voorkomen. 2023 zal het jaar zijn waarin thuistuinieren een grote vlucht neemt, en degenen die tuinzaden en kennis over tuinieren hebben, zullen in een voordelige positie verkeren om zich niet over te geven aan FEMA-kampen omdat hun voedsel op is.

Een andere belangrijke trend die niet in deze lijst is opgenomen, is de escalatie van de oorlog met Rusland, waarop het Pentagon en de Amerikaanse wapenfabrikanten agressief aansturen. Dit zal niet goed aflopen voor Europa, en het lijkt erop dat de VS bereid zijn om niet alleen Oekraïne, maar heel West-Europa op te offeren in hun streven om Rusland te verslaan. Het plan werkt niet erg goed, zoals blijkt uit het recente fiasco van het “olieprijsplafond”, dat nu al een slecht doordacht plan blijkt te zijn dat de olietoevoer naar westerse landen alleen maar zal verminderen. In Amerika zijn tekorten aan diesel en vliegtuigbrandstof nu een realiteit: Orlando International Airport heeft gisteren nog de noodtoestand voor vliegtuigbrandstof afgekondigd.

In de podcast Situation Update van vandaag behandel ik al deze en nog veel meer:

– Vaccinsterfte versnelt, met 26%+ oversterfte en stijgend
– Levendgeborenen dalen in landen met veel vaccins omdat baby’s de zwangerschap niet overleven
– BASF kondigt PERMANENTE sluiting van Europese activiteiten aan
– Deïndustrialisatie van Europa zal versnellen; ineenstorting nu niet meer te stoppen
– Mislukte oogsten en voedselschaarste zullen in 2023 aanzienlijk verergeren
– Wereldwijde drang naar digitaal geld, CBDC’s – financiële tirannie op steroïden
– Globalisten zullen fiat geld en voedselvoorziening laten crashen en zich vervolgens voordoen als redders.
– Wereldwijde populistische opstanden tegen overheidscorruptie en tirannie
– Blackrock waarschuwt dat centrale banken de komende marktimplosie niet kunnen tegenhouden
– Het tijdperk van gemakkelijk geld en gemakkelijke aandelenwinsten is voorbij.
– Beide wegen van de centrale banken leiden tot catastrofe.
– De mensheid zal tegen 2033 1 tot 4 miljard mensen verliezen
– mRNA prik waarschuwing – ze kunnen “een hele generatie steriliseren” #bevolking
– U kunt het allemaal overleven, met kennis en paraatheid
– Interview met oprichter Goldback, fysieke valuta doordrenkt met atoomgoud


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Trudeau’s Canada begint arme mensen te betalen om geëuthanaseerd te wordenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelZullen 100 miljoen mensen sterven aan het COVID-vaccin tegen 2028?
Volgend artikelEen miljard doden: De Doodsprik Autopsie Menselijk Ras
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

52 REACTIES

 1. Sprookjes bedenken is over het algemeen niet zo moeilijk, echter om sprookjes realiteit te laten worden is een ander verhaal. Mijn voorspelling is dat de “elites” niet de kans krijgen in hun voornemen de huidige wereld in een hel te veranderen. De veerkracht van de nog levende en wakkere bevolking zal uiteindelijk dermate groot zijn dat er een ‘nieuwe’ vrije samenleving zal ontstaan zonder tirannie, zombies en reptielen.
  De ‘elites’ kunnen zich maar beter zorgen gaan maken want ze zullen niet ontkomen voor de schades en het leed wat ze hebben aangericht.

 2. Mijn buren, oude mensen zitten gvd te klappertanden van de kou. Oud huisje slecht geïsoleerd, mensen zijn bang de cv aan te zetten, over warm douchen maar te zwijgen. Ze hadden het over euthanasie omdat ze vonden dat hun leven ondragelijk was geworden. Trek de elite uit hun huizen en pak ze alles af.

 3. “Wie niet oppast is gezien.” De overgrote meerderheid van de bevolking wordt ‘gestuurd’ door de mainstream media en afgeleid met futiliteiten zoals gehypnotiseerd kijken ‘hoe men met een bal speelt’ en is dus gezien.

  • Racewagens en stupiditeit op de treurbuis zijn ook zeer effectief om mensen zoet te houden, om over escapistisch ‘gamen’ en imbeciele spelletjes op de radio maar te zwijgen…

   • ‘Onze’ Max Verstappen rijdt niet voor niets onder nummer 33, het ultieme meestergetal van de vrijmetselaars. Lex & Màx trouwden op 02.02.2002, de 33ste dag van het jaar, de 33ste graad is de hoogste rang bij de vrijmetselaars, Harry S. Trumann (1882 – 1972) was bij zijn aantreden op 12.04.1945 de 33ste president van de VS en 33ste graad vrijmetselaar & de ongekozen Trix van Amsberg zat 33 jaar op de troon.

 4. WEF; “We penetrate the cabinets”!
  Als de bevolking van de westerse wereld nu nog steeds niet in de gaten heeft dat “Het Paard van Troje”, op enkele uitzonderingen na, al voor WWII de overheid bevolkt, ligt wel in een comateuze slaap.
  De vaderlandse geschiedenis verteld niet hoe Nederland aangepakt is door de Angelsaksen (VS/VK) voor hun neutraliteit in WWI… onze koopvaardijschepen werden door onze Angelsaksische vrienden vastgehouden in de havens en een aantal is tot zinken gebracht, want Duitsland mocht niet gevoed worden met onze agrarische producten…
  https://rusplt-ru.translate.goog/ww1/history/razbogatevshie-na-voyne-15829.html?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=nl&_x_tr_hl=nl?sl%3Dauto

  En voor WWII werden de westerse overheden gedwongen een pro-Duitsland beleid neer te zetten…, want ook westerse mannen zouden “vrijwillig” ingezet moeten worden richting oostfront…
  https://ruscesar-livejournal-com.translate.goog/738558.html?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=nl&_x_tr_hl=nl%3Fsl%3Dauto

  Maar wie organiseerden en profiteerden er van al deze verschrikkelijke oorlogen?
  De Wallstreet-multinationals incl het bankenkartel streken en strijken megawinsten op. En dat is gunstig voor een klein groepje grootaandeelhouders die heel Wallstreet beërven… de globalistische elite… Hoe kwaadaardig en machtig dit clubje is, is niet te bevatten.
  https://libcom-org.translate.goog/article/how-allied-multinationals-supplied-nazi-germany-throughout-world-war-ii?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=nl&_x_tr_hl=nl&_x_tr_pto=sc

 5. Oh ja, natuurlijk is er maar 1 manier om de wereld te verlossen van het meest machtige/kwaadaardige clubje mensen waar de wereldbevolking ooit door geterroriseerd is.
  Jaja we weten wie het zijn en hun handlangers, de uitvoerders, kennen we ook. Zij moeten in z’n totaliteit georganiseerd opgepakt worden, wereldwijd en tegelijkertijd! Zoiets als een terechte razzia zonder uitzondering. Berechting is niet nodig want we hebben gezien en aan den lijven gevoeld, wie de dienaars van het kwaad zijn. Dat zijn er niet weinig.
  Wallstreet moet in z’n geheel ontbonden worden en nationale economieën moeten weer vanaf de grond toe opgebouwd worden ten gunste van het volk…

  De wetenschap moet weer wetenschap zijn en geen verdienmodel, dus ook biochemische toevoegingen aan de grond (kunstmest), aan planten (chemisch/giftige manipulatie en besproeiing), aan mens/dier (biochemische toevoeging middels medicijnen/vaccins/inhalaties) moeten verboden worden.
  De duizenden jaren oude geneeskunde moet weer in ere hersteld worden…

 6. Wat voor volk zijn wij eigenlijk,we laten gewoon alles gebeuren ,we laten die zogezegde wereldleiders ons leven naar de maan helpen ,men blijft maar schrijven ,en schrijven en schrijven ,en zelf de schrijvers ondernemen niets ,terwijl ook hun familie zwaar geraakt gaat worden .Wie beschermd onze ouderen ,onze kinderen ,niets niemand ,maar dan zo n artikels schrijven wat de mensen nog banger maakt en misschien tot wanhoopsdaden drijft ,wat is daar nog logisch aan !!!!

 7. Dus dat wordt een hel in het vastgelopen vrije westen, altijd de baas willen spelen en nu op naar de untergang
  Ze zijn dol gedraait en willen opnieuw beginnen. Wel er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden.
  Incompetente wereldleiders corruptie, egoïsme, narcistisch vieren hoogtij de welvaart is voorbij.
  Zelfde geld voor de eu jinping mongolen sultkoppen, psychopaten ,witte negers. Slappe jurken die alleen
  Maar ellende creëren iets wat moedwillig word doorgevoerd.
  En dan is er niets of niemand die dit adequaat kan tegengaan ? Wat een bananen unie.
  Adios amigo’s.
  https://youtu.be/jXZJejJT8Wg

 8. Domme mensen het WEF en zijn handlangers Rutte heeft jullie in hun macht, zij zelf zal het aan niets ontbreken maar het gekste is nog zij hebben door hun foute gedrag ons letterlijk in de kou gezet en honger zie je steeds meer en dat allemaal de elite de rijken en het tuig van Rutte met zijn linkse ratten ons volk steeds meer slaaft maken maar dat zien jullie niet dat komt dat jullie de waarheid niet onder ogen willen zien. Maar een ding is zeker van mij zullen jullie nooit iets krijgen ik laat het etenswaar liever wegrotten voordat ik jullie er iets van geeft, verraders.

 9. De meesten van deze 144.000 groep uitverkorenen leven hier nu in NEDER-land en dat is beslist geen toeval. Hier heerst het sterkste ego in de mens. Hier denken de mensen dus het negatiefst, wat je absoluut terug kunt zien in families.

  Het samenvallen van de verschuiving van een astrologisch tijdperk met het begin van een nieuw millennium in de menselijke tijdrekening confronteerde en confronteert ieder van ons met enorme uitdagingen. In het ergste geval zullen we waarschijnlijk doen wat mensen altijd hebben gedaan: redding zoeken in buiten onszelf gelegen politiek of spiritueel gezag, anderen de schuld geven van onze moeilijkheden en weigeren om de verantwoordelijkheid te nemen voor onze persoonlijke keuzes en problemen. In het beste geval kunnen we ons voordeel doen met de transits van de langzame planeten door onze levensvisie te verbreden, ons bewust te worden van het grotere geheel waarvan ieder van ons deel uitmaakt en om persoonlijk de best mogelijke bijdrage te leveren aan deze grotere menselijke eenheid.

  “Verbeter de wereld, begin bij jezelf”, dat wil zeggen: innerlijk. Verandering begint ook innerlijk, en gehoor geven aan de dynamische geest van deze tijden betekent, vóór alles, dat ieder deze dynamische geest in zijn of haar eigen leven op zijn of haar eigen manier beleeft, in overeenstemming met de eigen hoogste waarden. Als ieder van ons dit zelfs maar een klein beetje doet, zullen er reuzenschreden worden gezet op de weg van de menselijke vooruitgang die door de huidige planetaire bewegingen wordt gesymboliseerd. Wanneer de horoscoop goed gelezen wordt, hij als een spiegel van het ware zelf fungeert, waarin verleden, heden en toekomst samenvallen en daarom terecht over “Karma van het Nu” gesproken kan worden.

  You first have tot do ascension = Ascension Cycle, and open dialogue to discuss the various awakening symptoms that many humans may encounter during the consciousness evolution process that is happening on planet earth. https://energeticsynthesis.com/what-is-ascension

  Komen we hier uit is 12 X12 = 144 Dan krijg je 12 leerlessen is de 12 planeten = Kosmos = zo boven, zo beneden.
  Zijn de 12 dierenriem tekens uit de natuur met hun karakter vanuit de natuur die deze beesten beschrijft.
  Zijn de 12 apostelen aan het laatste avondmaal die deze karakters omschrijven die je op je pad tegenkomt.
  Is Jezus die deze 12 karakters op zijn pad tegenkomt waar hij weerstand aan dient te geven of laat je jezelf aan het kruis spijkeren? Is opkomen voor jezelf…..

 10. Het grote onthullen en ontmaskeren gaat nu echt beginnen.

  Het Licht van Bewustzijn groeit collectief met de dag en dit betekent dat de collectieve schaduw steeds meer “belicht” wordt. Het betekent niet het einde van de wereld. Wel het einde van de wereld zoals wij die tot nu toe kenden. Het einde van het “patriarchale” tijdperk. Het einde van een ego-gedragen maatschappij. Waarin controle, zelfzucht, hebzucht, angst, overleven, manipulatie en macht de overhand hebben.

  We maken de overgang naar een nieuw tijdperk. Het vormgeven van een hart-gedragen maatschappij. Waarin liefde, integriteit, vrijheid, eenheidsbesef en waarheid de bouwstenen zijn voor de maatschappij en bijbehorende systemen en structuren. Energetisch is dit al een feit. De spelregels voor op Aarde zijn, zijn dus veranderd. We gaan een nieuw spel spelen. Alleen hebben velen nog niet door dat de oude spelregels niet meer werken in het nieuwe spel.

  In een proces van ontwaken is schaduwwerk de meest uitdagende fase. En wij maken allemaal deel uit van de collectieve schaduw! Je eigen duisternis onder ogen komen en transformeren naar Licht.

  Dit transformeren gebeurt vanzelf als je kijkt zonder verzet. De waarheid kennen zonder deze te ZIJN en leven is hetzelfde als niet-weten. Volledig zinloos. Wat betekent dit dan? Dit betekent verantwoordelijkheid nemen voor jezelf. Als je de leugens ziet neem je verantwoordelijkheid voor jezelf. Dan neem je de beslissing dat je daar niet aan wilt of kunt deelnemen. En zo veranderen wij samen de systemen en structuren van binnenuit. Door zelf te veranderen. Dan spelen we het spel dat leven heet volgens de nieuwe spelregels. Spelregels opgesteld door het hart. We volgens onze innerlijke authoriteit en niet een authoriteit buiten ons. Een externe authoriteit die dicteert en onzinnige en onmenselijke liefdeloze regels oplegt.

 11. Hou jij je stil om de lieve vrede te bewaren?
  De lieve vrede bewaren: waarom wil je dat zo graag en waarom doe je het? Vrede betekent dat er geen oorlog, ruzie of trammelant is. Er is rust en kalmte en we kunnen zonder conflicten en gevechten met elkaar omgaan. Dat is vrede! Maar wat is dan lieve vrede?

  De lieve vrede is een vorm van schijnharmonie, schijnvrede of nepharmonie. Omdat jij je mond houdt, is er vrede. Zo lief is de vrede dus ook weer niet. Jij mag niet zijn wie je bent. Jij kan niet zeggen wat je voelt en ervaart. Het is dus voortdurend manoeuvreren tussen de bermbommen door.

  Je stem gebruiken om jezelf te laten horen, dat doen de meeste mensen praktisch al  hun hele leven. Maar zeggen wat er écht in je omgaat, waar het vanbinnen gevoelsmatig op staat, dat doen maar weinigen. Want om vanuit je gevoelens te spreken moet je ze niet alleen éérst voelen, maar ook durven verwoorden. Wij mensen lopen met ons uitspreken ook nog eens direct tegen een fundamentele angst aan, namelijk afgewezen worden door mensen waarmee we ons identificeren. Om buitengesloten te worden. Tegenwoordig vooral als we iets zeggen wat “ niet hoort”. Om ons niet alleen te voelen in deze maatschappij offeren we de directe verbinding met onszelf en ons gevoel op, en laten we ons pure ongefilterde zelf in de steek. En dat kost ons vooral een hele hoop geluk.

  Het is overigens geen toeval dat de roep om je mond te houden en je aan te passen tegenwoordig steeds harder, haastiger en meedogenlozer klinkt, en het menselijk leed dat dit veroorzaakt razend en snel uit het nieuws verdringt, niet alleen van onze studenten.Dat is vooral omdat mensen zich steeds meer realiseren wat er gebeurt als ze zich liefdevol uitspreken. Die oude liefdeloze machtsstructuur kan daar totaal niet mee overweg. Want we worden er persoonlijk én collectief te gelukkig van!

 12. gelukkig ik leer al mijn leven lang van alles jij weet maar nooit wanneer en waarvoor je nodig hebt en tuineren is mijn pluspunt net als alles zelf maken van naaien tot reparatie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in