Foto Credit: Thepeoplesvoice.tv

Artsen in Canada’s gesocialiseerde gezondheidszorgsysteem hebben toegegeven dat een Covid-prik verantwoordelijk is voor het verlammen van een 37-jarige moeder uit Ontario, die verlamd raakte vanaf de nek naar beneden binnen enkele dagen na het ontvangen van een Moderna-prik.

Kayla Pollack werkte als onderwijsassistente op een plaatselijke school en genoot van een actieve levensstijl met haar jonge zoon, maar ze beschrijft haar leven nu als een “levende hel,” schrijft Thepeoplesvoice.

Naar verluidt hebben Canadese artsen aangeboden om het “goed te maken” door de jonge moeder te euthanaseren.

Pollack werd door artsen aangemoedigd om zich aan te melden voor het MAID-programma (Medical Assistance in Dying) en ze verzekerden haar dat ze haar konden helpen om geaccepteerd te worden.

Zoals The People’s Voice heeft gemeld, heeft het Canada van Trudeau een van de meest extreme euthanasiewetten ter wereld. De staat voert de inspanningen op om mensen met een handicap en geesteszieken te euthanaseren, inclusief mensen die lijden aan een vlaag van melancholie.

De door het World Economic Forum geïnfiltreerde Canadese regering heeft zelfs een reeks amendementen voorgesteld op de Canadese wetten op “hulp bij zelfdoding”, waardoor de regering minderjarigen kan euthanaseren zonder toestemming van de ouders.

Canada euthanaseert nu elke week duizenden burgers met een lage sociale kredietwaardigheid.

Volgens Canadese rapporten nam het leven van Pollack een wending nadat ze het officiële gezondheidsadvies van de regering had opgevolgd en in 2021 twee Pfizer injecties had genomen.

Toen de mogelijkheid voor een booster zich voordeed, koos Kayla voor Moderna, omdat ze ervan uitging dat ze een booster nodig zou hebben om de zorginstelling van haar vader te bezoeken.

  2.433 Amerikaanse dode baby's in VAERS terwijl nieuwe studie aantoont dat mRNA-prikken niet veilig zijn voor zwangere vrouwen

Kort na haar boostervaccin op 11 januari 2022 kreeg Kayla last van zwakte in haar benen, met als hoogtepunt een volledige verlamming enkele dagen later op 22 februari 2022.

Via de Canadian Independent:

Tijdens Kayla’s verblijf in het ziekenhuis kreeg ze steroïden, die volgens haar tot op zekere hoogte hielpen, waardoor ze weer heel licht kon bewegen in haar armen, handen en vingers. Ze heeft echter nog steeds geen gevoel vanaf haar nek naar beneden. Visueel onderzoek van haar vingernagels laat verval zien door het gebrek aan zenuwfunctie. Kayla gelooft dat als de eerste arts haar zorgen serieus had genomen, in plaats van haar af te doen als een “gek”, en meteen een MRI had laten maken, ze misschien weer had kunnen lopen of gevoel had gehad in sommige delen van haar lichaam die ze nu niet heeft.

Na haar eerste behandeling in het plaatselijke ziekenhuis werd Kayla overgeplaatst naar het Lyndhurst Rehabilitation Centre in Toronto om een aantal maanden intensieve revalidatie te ondergaan om te proberen haar fysieke mogelijkheden te herstellen en zich aan te passen aan haar nieuwe realiteit. Helaas zegt Kayla dat de revalidatie haar niet heeft geholpen.

Na haar ontslag uit het ziekenhuis slikt ze nu dagelijks een lange lijst drugs. Uiteindelijk verloor ze alles waar ze hard voor had gewerkt: haar huis, de mogelijkheid om haar zoon op te voeden en haar baan. Kayla werd provinciaal gehandicapt verklaard en moest verhuizen van Mount Albert, waar haar zoon woont, naar een appartement dat geschikt was voor haar rolstoel.

  Volgende studie waarschuwt: Herhaalde Covid-vaccinaties verstoren het immuunsysteem en verhogen de mortaliteit

Kayla had moeite om de beloofde uren thuiszorg te krijgen nadat ze het ziekenhuis had verlaten. Kayla vertrouwt op een persoonlijke ondersteuner om haar elke ochtend uit bed te helpen, een andere organisatie helpt met het bereiden van maaltijden en ’s avonds komt een vriend langs om handmatig ontlasting uit haar darmen te halen en haar te helpen om in bed te komen.

Het verkrijgen van compensatie via het Vaccine Injury Support Program (VISP) van de federale overheid was moeilijk voor Kayla. Ze begon de aanvraagprocedure in juli 2022 en nam zes maanden later contact op met het programma. Volgens Kayla werd haar aanvraag op dat moment echter nog steeds beoordeeld.

Er verstreken nog eens zes maanden en toen ze om een update vroeg, liet het programma haar weten dat ze haar oorspronkelijke aanvraag nooit hadden ontvangen. Kayla diende opnieuw een aanvraag in bij het programma en kreeg onlangs een maatschappelijk werker toegewezen. Het is onzeker of ze wordt goedgekeurd en, als dat het geval is, wanneer ze enige vorm van compensatie zal ontvangen.

Ondanks de behandeling blijft Kayla vanaf haar nek verlamd en is haar dagelijks leven drastisch veranderd.

Omdat het moeilijk is om toegang te krijgen tot adequate zorg en compensatie, vertrouwt Kayla op steun van verschillende bronnen, waaronder vrienden en liefdadigheidsorganisaties zoals Veterans 4 Freedom, die een inzamelingsactie zijn gestart om haar te helpen een hulphond aan te schaffen.

Kayla’s verhaal is een aanklacht tegen het Canadese systeem van gesocialiseerde gezondheidszorg en benadrukt de diepe impact van vaccin-gerelateerde ongewenste bijwerkingen en de voortdurende strijd waarmee de getroffenen worden geconfronteerd.

  De militarisering van de Coronacrisis rukt op in Europa

https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Hoe meer de vaccinfanatici ons beschimpen, hoe sterker we wordenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelStille getuigenis
Volgend artikelDe “gekalibreerde” aanvallen op het neokolonialisme
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

 1. Toch fijn dat we nu opnieuw het ware ‘humane’ gezicht van de sataneonaziofascisten kunnen aanschouwen!

  Zoals we kunnen zien mogen we altijd het ‘volste vertrouwen’ in de roverheid hebben want die heeft altijd het ‘beste’ met ons voor… en dat geeft zoveel rust! (sarc.int.)

 2. Verschrikkelijk!! En wat een WEF / Gates schoften die deze rotprik wereldwijd doorgezet hebben via de WEF tentakels in de vele, vele regeringen.
  Wat een walgelijk tuig is het. Ik hoop dat ik ooit nog mee zal maken dat die schoften de rekening ( niet in geld) voor de verschrikkingen die zij het volk aangedaan hebben, zal meemaken. Maar of dat ooit zal gebeuren, daar heb ik een heel hard hoofd in. Ons kent ons en ze weten teveel van elkaar.

 3. Vreselijk..God en de Hell vervloeken.. maar Waarom heeft ze zich laten vervloeken door die Spuit(en) te nemen.. voorbeelden genoeg, maar toch nemen… sorry Domme Koe..je zoon alleen te laten, en ten top moet die jongen levenslang getraumatiseerd achter blijven… Lafaard’s ALLEMAAL.. net zoals mijn oudere broer met zwaar verdovende middelen voor iets dat onafwendbaar was… vrouw 3 kinderen én mijn wanhopige Ouders… tenslotte kon een 1.80 meter man in een grote plastieken zak…wat een Afschuwelijke LAFAARD was hij..ik heb letterlijk gespuugd op zijn kist… zijn familie is gewoon helemaal ontwricht… opnieuw Lafaard’s ALLEMAAL..als het over is accepteer het dan in Waardigheid… niet in Laf en wanhoop voor uw nabestaanden….

 4. Om heel eerlijk te zijn vind ik dit een positief verhaal. Het laat je heel goed zien wat een monster de staat is en waar het in staat tot is. Zeker als dit soort verhalen uitgebreid in het nieuws komen zal het een volgende variant van Covid minder gemakkelijk laten slagen.

  Wat waarschijnlijk hard klinkt is dat ik geen zin heb om geld te betalen om mensen die stom genoeg waren om deel te nemen aan een medisch experiment en de overheid te vertrouwen. Deze dame nam deel aan het experiment omdat ze aannam dat dat nodig was om haar vader te bezoeken. Met andere woorden, hielen likken om een privilege te krijgen. Tja, eigen schuld dikke bult in mijn optiek. Ik hoop van harte dat haar verhaal en die van vele anderen helpen voorkomen dat mensen nogmaals meegaan in zoiets absurds als het covid verhaal. Ik vrees van niet maar dat is een ander verhaal.

  Om mijn reactie in perspectief te plaatsen. Als samenleving hebben we geen probleem met mensen die psychische problemen hebben die op straat belanden (of erger) omdat de wachtlijsten te lang zijn en maken er geen probleem van. Dat voorkomen kost een fractie van al die injectie slachtoffers helpen dus waarom hen opeens als zielig behandelen?

  Ik vind het aanbod van de overheid om haar te euthaniseren dus eigenlijk de beste en meest humane oplossing. Is ze het daar niet mee eens. Prima, laat vrijwilligers haar maar in leven houden.

  Denk er maar eens over na wat een positief effect dat zal hebben op de toekomst. Iedereen kijkt wel mooi uit in de toekomst om mee te gaan in waanzin ala de covid periode. Zoveel verhalen bij verjaardagen, kroegen, het werk etc. Weet je Jantje en Miepje nog die schade hadden de vorige keer en in de stront mochten zakken en erger. Het alternatief, iedereen krijgt ruimhartige compensatie, de beste zorg etc. Dan is men i(de meute) in de toekomst veel meer geneigd om mee te gaan in covid V2.0, 3.0 etc. Dn krijg je verhalen ala ja bij Jantje en Miepje ging het fout maar kregen super zorg, veel compensatie en leven nu als vorst in Frankrijk, hebben een beperking maar is veel minder en bij de meeste gebeurt het niet en door mee te doen krijg je privileges en als het misgaat, vorst in Frankrijk!

  Groeten,
  Hugo

 5. Gisteren op X ’n reactie geplaatst bij die prikpooier hdj én oprOutte over de , handtekeningen reactie’s vervolgen RECHTZAAK, én in 2025, Snél huh.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in