Is het u opgevallen dat er de laatste tijd veel verhalen over “onverklaarbare wezens” in het nieuws zijn? Normaal gesproken besteed ik niet veel aandacht aan dat soort verhalen, maar vandaag kreeg mijn nieuwsgierigheid de overhand en besloot ik wat te gaan spitten. Wat ik ontdekte was dat verhalen over mysterieuze wezens met verrassende regelmaat op de sociale media viraal zijn gegaan. In sommige gevallen kunnen de mysterieuze wezens geïdentificeerd worden, maar vaak ook niet. In dit artikel ga ik een aantal vragen stellen, want op dit moment heb ik nog niet alle antwoorden en dat is niet erg. Onze wereld is vol grote mysteries, en voor veel van die grote mysteries zijn er geen gemakkelijke antwoorden, schrijft Michael Snyder.

Ik zal u een voorbeeld geven van waar ik het over heb. Vorige week is een uiterst bizar schepsel dat “lijkt op een orc uit Lord of the Rings” aangespoeld op een kust op het Sinaï-schiereiland…

De gruwelijke overblijfselen van een wezen dat “lijkt op een ork uit Lord of the Rings” zijn aangespoeld gevonden op de kusten van Egypte.

Andrea Jud, 39, vond het mysterieuze oogloze lijk dat zijn scherpe tanden ontblootte op een strand bij Gabr el-Bint op het Sinaï-schiereiland.

En net als het filmmonster uit Alien had het twee stel kaken – de een binnen de ander – om op zijn prooi te jagen.

Ik dacht aanvankelijk dat het schepsel vrij klein was toen ik de foto ervan voor het eerst zag, maar de vrouw die het ontdekt heeft, zegt dat het een hoofd had dat “groter was dan haar vuist”…

Mevrouw Jud zei dat zij “verrast” was door hoe groot het schepsel was, waarbij het hoofd groter was dan haar vuist.

“Het was gruwelijk om naar te kijken, en herinnerde mij aan de realiteit van de dood,” zei zij.

  De vernederende ondergang van elektrische auto's is in het Westen begonnen

“Mijn eerste indruk was dat het een wezen was dat een nogal gruwelijke dood had geleden. Ik kon er niet achter komen wat voor wezen het was.”

Sommigen suggereren dat dit schepsel een soort paling zou kunnen zijn, en misschien is dat waar.

Maar het lijkt mij zeker iets uit een science fiction film.

Hier in de Verenigde Staten vragen ambtenaren van de Amarillo Zoo om hulp bij het identificeren van een mysterieus schepsel dat onlangs gefotografeerd is door een van hun bewegingsgeactiveerde camera’s

Een mysterieuze foto van een vreemd ongeïdentificeerd schepsel, genomen buiten de dierentuin van Amarillo in Texas, heeft stadsambtenaren en internetgebruikers verbijsterd achtergelaten.

De stad Amarillo heeft om hulp gevraagd nadat beveiligingscamera’s de verontrustende figuur hadden opgepikt die blijkbaar in de vroege uren van 21 mei rond de omheining van de dierentuin liep.

De camera die de foto nam is bewegingsgeactiveerd en stuurt een waarschuwing naar de zoo-verantwoordelijken wanneer hij een opname maakt. Het model zou een SPYPOINT Link-Micro-S-LTE zijn.

Veel nieuwszenders besloten deze vreemde figuur te omschrijven als een “wolfman”, en het verhaal ging al snel viraal op de sociale media.

Het is duidelijk dat het wezen op de foto in staat is om te lopen.

Het is dus heel goed mogelijk dat het om een persoon met een heel vreemde hoed gaat.

  Angstverhaal "Smeltend Antarctica" ontmaskerd als FRAUDE: Antarctisch ijs MEER stabiel dan eerder gedacht

En het is belangrijk op te merken dat het wezen buiten de omheining van de dierentuin is gefotografeerd.

Dat zou dus iemand of iets binnen de dierentuin uitsluiten.

Natuurlijk zijn er vele, vele gevallen van bewakingscamera’s die dingen documenteren die wij gewoon niet kunnen verklaren, en wij zullen dit voorval misschien ook nooit volledig kunnen verklaren.

En daar is niets mis mee.

Vaak komen sommige van de vreemdste wezens die wij tegenkomen recht uit de oceaan.

Onlangs nog ving een beroepsvisser in Australië een werkelijk bizar schepsel, dat werkelijk beangstigend is om te zien

Beroepsvisser Jason Moyce, die op de sociale media de bijnaam Trapman Bermagui draagt, heeft het mysterieuze monster binnengehaald voor de kust van zijn woonplaats Bermagui, ongeveer 240 mijl ten zuiden van Sydney. Hij deelde een foto van het beest op de sociale media en vroeg om hulp bij het identificeren ervan, want zowel hij als de kapitein van de charterboot hadden geen idee wat de vis kon zijn.

Het lijkt een gevlekt roze-grijs, als iets uit Stranger Things‘ Upside Down. Zijn ogen puilen uit de zijkanten van zijn kop, en zijn enorme bek, die het grootste deel van zijn gezicht in beslag neemt, bevat rijen scherpe tanden. Men kan zien dat de vis de aasvis nog in zijn bek heeft.

Eén deskundige zegt dat hij denkt dat het een zeeduivel zou kunnen zijn, en hij zou wel eens gelijk kunnen hebben.

Misschien zijn al deze waarnemingen gewoon het gevolg van eenvoudige misverstanden.

Maar wij schijnen zeker te leven in een tijd waarin de natuur zelf op hol slaat, zelfs als onze maatschappij als geheel steeds meer uit de hand begint te lopen.

Zo is de afgelopen dagen gemeld dat boerderijen in het westen van de Verenigde Staten geteisterd worden door “werkelijk Bijbelse zwermen” van kannibalistische insecten…

  Radicale droogte veroorzaakt door militaire weerwapens

Bovenop een verergerende droogte en stijgende temperaturen vechten boeren in het hele westen van de Verenigde Staten tegen uitbraken van kannibalistische insecten die de gewassen van Nevada tot Montana teisteren. Ambtenaren hebben de laatste jaren miljoenen dollars uitgegeven om te proberen de explosieve zwermen mormoonse krekels onder controle te krijgen, die verantwoordelijk zijn voor de vernietiging van stukken oogst van Nevada tot Montana.

De Mormoonse krekels, die inheems zijn in Noord-Amerika, hebben hun naam gekregen in de jaren 1800, toen deze reuzeninsecten de velden van de Mormoonse kolonisten verwoestten. Deze insecten zijn geen echte krekels; het zijn eigenlijk schildvleugelige, kortvleugelige katydiden die lijken op dikke sprinkhanen die niet kunnen vliegen, volgens het College of Agriculture, Biotechnology and Natural Resources van de Universiteit van Nevada, Reno.

Dat is een heel vreemd verhaal.

Maar dit gebeurt echt.

Toen ik opgroeide, leek de wereld om mij heen zo stabiel en zo “normaal”, maar nu lijken er bijna dagelijks echt gekke dingen te gebeuren.

Helaas is wat wij tot nu toe hebben meegemaakt nog maar het begin.

Ik verwacht dat de wereldgebeurtenissen de komende maanden nog sneller zullen gaan, en veel dingen die vroeger ondenkbaar waren, zullen spoedig werkelijkheid worden.

Wees er dus niet te zeker van dat u alle antwoorden kent, want er zullen spoedig dingen op deze planeet gebeuren die ons allen erg door elkaar zullen schudden.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Straat van Gibraltar: Orka’s rammen migrantenboten



Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelAlweer een levensverzekerings-CEO onthult dat het aantal sterfgevallen met 40% is gestegen onder werkende mensen
Volgend artikelGeen plaats meer voor boeren met “WEF Food Hubs”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

22 REACTIES

 1. Het zou kunnen zijn dat er volop geëxperimenteerd wordt op dieren, waar ze aan het knoeien zijn met het DNA te veranderen. Dan verkrijg je wezens die niet op een natuurlijke evolutie zijn ontstaan en zich niet kunnen voortplanten. Dat er soms 1 vermist wordt en dan vroeg of laat gevonden worden.

 2. Ja dat klopt daar heb ik ook vaker over horen spreken, 4 van die vreemde wezens zo ik me heb laten vertellen houden zich zeer regelmatig op bij de Hofvijver in Den Haag en zie je ze ook vaak daar ergens binnen in het gebouw. Dan beginnen ze ineens dom te praten van die ene hebben ze, en ik ook natuurlijk al meer dan 12 jaar last van hij is ook nog eens opperhooft die ellendeling en heeft nog 3 zeer gevaarlijke leiders bij hem en 3 dozijn vooraanstaande gluipers in de groep net Ali Baba en zijn 40 Criminelen.

 3. IK heb zelf op 28 juni een UFO gezien omstreeks 22.45u. Het was een stille wolkeloze avondschemering en er waren nog geen sterren zichtbaar. Een zwart ding zonder enige aviation lights met enkel een groot wit cirkelvormig achterlicht, wellicht was het geen licht maar de uitlaat van de aandrijving.
  Ik dacht eerst dat het om een helicopter ging omdat het op een hoogte vloog waarop helicopters normaal voorbij vliegen. Maar aangezien de enorme snelheid waarop het – zonder enig geluid te maken – voorbij vloog (SE>NW), kon het geen helicopter en zeker geen jet geweest zijn.
  Ik ben een ‘life long’ amateurastronoom, dus ze moeten me niet komen vertellen dat ik een planeet of een meteoor zou gezien hebben.

 4. Eerste beest is een opgedroogde murene. De andere foto is een mens met een vreemd kostuum aan. Die diepzeevissen kunnen prima echt zijn, aangezien er nog zeer veel niet ontdekt is in de diepzee. Met andere woorden. Je kunt jezelf ook helemaal gek maken om niets.

 5. p.s. Och ja, het is uiteraard tijd voor de space alien! De gifspuit is al weer lang vergeten; de ‘oorlog’ begint ook zijn bekoring te verliezen; de apenpokken zijn uitgepust – dus, hoe krijgen we de angst weer in de schapen, EN de spuit er weer in? Gossie… de space alien uiteraard. Begin dus maar vast te wennen aan de vreemde beestjes die tegenwoordig overal te voorschijn komen, en straks de griezelige space alien in de Jumbo. (da’s gewoon die enge buurman van je hoor, aangetast door zijn 4 boosters.) Ja, de timing is right!

 6. Ik ben een man en schaam mij bijna dood,ik durf het bijna niet te vertellen.Ik heb een monster tussen mijn benen,hij is niet groot maar wel lelijk.Whahahahaha,sorry ik kon het niet laten een grap te maken in deze gruwelijke en verschrikkelijke tijden.

 7. Dit beest op de foto is gewoon een murene.
  Een zeeslang die in holen en tussen spleten in de zee verblijft, en toehapt als hij een prooidier voorbij ziet komen.
  Ze kunnen zeer groot en lang worden en een enkele keer zelfs een niet verwachte aanval op een duiker of snorkelaar doen.
  Zolang ze in hun hol ( tussen stenen blijven ) zijn ze niet gevaarlijk maar als ze zich in open water bevinden moet je oppassen. Dan zijn ze uit hun comfort zone…..
  Als ik ze zie, vind ik het prachtig, maar ik houd ze wel op een afstand. Ze kunnen zeer snel zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in