Over de hele wereld worden Food Innovation Hubs (FUB’s) opgericht voor de “transformatie van voedselsystemen”. In november 2020 heeft het World Economic Forum aangekondigd dat de Europese Food Innovation Hub in Wageningen, in Nederland, zal worden gevestigd, bericht Freewestmedia.com.

Premier Rutte kondigde vorig jaar aan dat zijn land zou investeren in het Global Coordinating Secretariat of the Food Innovation Hubs. Dit secretariaat zal ook vanuit Wageningen opereren.

“Vissers weg, boeren weg, de volgende geplande “crisis” zal hongersnood zijn. Gelukkig is er De Oplossing: de WEF “food hubs”! verklaarde FVD-leider Thierry Baudet.

“Ik vind dit nogal verontrustend. Waarvoor hebben wij een voedselcoördinatiecentrum nodig? Van het WEF, wel te verstaan. Onder het mom van “eerlijke prijzen voor de boeren” worden de (brave) burgers afhankelijk gemaakt van het WEF voor hun voedselvoorziening. Is dat niet eng?” vroeg gezondheidswetenschapper Yvonne Simons.

Onafhankelijk onderzoeker Frank Hoogerbeets merkte op: “Voedselhubs moeten via het beleid van het WEF de totale controle over de voedselvoorziening overnemen. Er is dus geen plaats meer voor boeren. Niet gemeld door de NOS [Nationale Publieke Omroep, red.].”

Premier Rutte sprak eerder op het WEF over deze “food hubs”. Zijn regering verwijt de boeren intussen dat ze te veel “stikstof” produceren.

Het stikstofbedrog

Vorige week waren er verschillende acties van boeren tegen het aangekondigde stikstofbeleid. De regering wil de ammoniakuitstoot van de landbouw drastisch verminderen om de natuur te beschermen. Voor sommige boeren betekent dit dat zij hun bedrijf in de toekomst niet op dezelfde manier kunnen voortzetten. Boze boerenactivisten blokkeerden wegen, bezochten het Mediapark in Hilversum en gingen naar het huis van stikstofminister Christianne van der Wal. De politie arresteerde verschillende actievoerders wegens mishandeling en vandalisme.

Tijdens het debat over de gefabriceerde “stikstofcrisis” in het land en in het bijzonder over de protesten van de boeren tegen de tirannieke plannen van het kabinet Rutte, haalde Wybren van Haga (BVNL) hard uit naar het kabinet. “De stikstofhoax is onverklaarbaar,” zei Van Haga. Hij zei dat er landbouwgrond in beslag genomen wordt voor een probleem dat niet eens bestaat.

  'Blijf van de kinderen af,' zegt Poetin tegen homo's

Van Haga (BVNL) nam geen blad voor de mond. “Nederlandse boeren,” zei hij, “worden door dit kabinet geruïneerd op basis van een niet bestaand stikstofprobleem. Duizenden levens worden verwoest, gezinnen worden uit elkaar gerukt en het werk van generaties wordt vernietigd.”

De situatie is zo erg dat “verschillende boeren zich hebben opgehangen.” En, inderdaad, “het recht op eigendom is niets meer waard – de landbouwcultuur wordt gedemoniseerd, de regering lijkt niet langer een beschermer van de rechtsstaat te zijn.”

Gideon van Meijeren, parlementslid voor Forum voor Democratie (FVD) werd geciteerd in De Dagelijkse Standaard: “De onteigeningsplannen van het kabinet zijn een regelrechte oorlogsverklaring aan de landbouwsector. Onder valse voorwendselen worden boeren van hun land beroofd, eeuwenoude boerderijen afgebroken en boerenfamilies totaal kapot gemaakt.

“Het is verschrikkelijk om te zien dat verschillende boeren nu tot zo’n wanhoop zijn gedreven dat zij zich genoodzaakt voelen om krachtiger op te treden om hun kreten te laten horen.” Hij drong er bij de regering op aan “de onwettige onteigeningsplannen”, die gebaseerd zijn op de stikstofhoax, te stoppen.

Politie gefilmd bij aanval op boeren

De mainstream Nederlandse media hebben de protesten van de boeren als “gewelddadig” afgeschilderd. Maar wat is er werkelijk gebeurd tijdens de protesten van de Nederlandse boeren?

De Nederlandse boeren zeggen dat de politie dinsdag tijdens de protesten in de buurt van Stroe en Kootwijkerbroek bijzonder agressief en gewelddadig optrad, en dat de berichten in de media over deze protesten die “gewelddadig” zouden zijn, onjuist zijn.

De media toonden beelden van jongeren die politiebusjes bij Kootwijkerbroek aanvielen met onder andere sloophamers. De politie arresteerde 10 mensen in verband met openlijke geweldpleging en poging tot doodslag.

Volgens de boeren is de informatie van de politie onjuist. Een jonge boer vertelde aan de Barneveldse Krant dat ze op de A1 bij Stroe verrast werden door een onbekende groep die autobanden in brand stak in de buurt van de snelweg.

  Globalisten willen ineenstorting: Rusland sancties om heel Europa failliet te laten gaan - Uitgehongerd, bevroren en werkloos voor de "Great Reset"

“Dat ging heel snel en brak binnen een minuut af, maar ze hoorden niet bij ons. Wij kennen ze ook niet. Tijdens de uitnodiging voor het protest is nadrukkelijk gezegd dat wij geen autobanden in brand zouden steken,” zei de boerin.

Bovendien reed een 19-jarige jongen op een tractor met een kiepwagen die door politiebusjes werd achtervolgd. Een busje van de oproerpolitie probeerde de tractor in te halen bij het veedrift op de Heetweg. Omdat er op het veerooster geen plaats was voor twee grote voertuigen, zwenkte de kiepwagen iets uit, waardoor de bus er tegenaan reed, legde zijn vader uit. “Daarom is hij aangehouden voor poging tot doodslag, maar ze wilden hem gewoon inhalen waar geen plaats was. Zo’n aanklacht is echt ongelooflijk,” zei hij in een uitgebreid interview met de krant.

De vader, die de voertuigen in zijn bestelwagen volgde, werd door de oproerpolitie en leden van een arrestatieteam beschoten met een elektroshockwapen en in de maag geslagen.

Een agent vuurde zijn elektroshockwapen af op zijn jongste zoon. “Hij kreeg een paar hevige schokken en daarna ook klappen van een wapenstok,” vertelde hij aan de Barneveldse Krant.

Naar aanleiding van het interview heeft Caroline van der Plas van de BoerBurger Beweging opnieuw gevraagd om een feitenverklaring van de minister van Justitie over de boerenprotesten, nu de verhalen van de media en de boeren niet overeenstemmen. “Wat is er werkelijk gebeurd? Het parlement moet de feiten krijgen. Donderdag werd het feitenrelaas nog steeds geweigerd door [PM Mark] Rutte,” klaagde Van der Plas.

Op woensdagavond werd Tim Hoogeveen gearresteerd tijdens een protest op de A37 bij Holsloot. Hij werd verdacht van poging tot doodslag, omdat hij met zijn tractor tegen een politieauto zou zijn aangereden. Media en politici beschuldigden de boeren er opnieuw van “gewelddadig” te zijn. Justitie kon aan de hand van beelden en verklaringen niet vaststellen dat het om een poging tot doodslag ging en Tim werd weer vrijgelaten, meldt RTV Drenthe.

  Prominente Chinese diplomaat suggereert dat VS aanslagen van 9/11 hebben uitgevoerd

Voedsel omvormen

In een document uit 2020 van de Rockefeller Foundation wordt een ambitieus plan geschetst om het voedselsysteem te transformeren onder het mom van Corona. Het document werd gepubliceerd vlak nadat het World Economic Forum zijn Great Reset agenda had aangekondigd en getiteld Reset the Table.

In het document werd betoogd dat het Amerikaanse voedselsysteem op de schop moest, met de nadruk op “sociale rechtvaardigheid” en “bescherming van het milieu”.

De Rockefeller Foundation pleitte voor “duurzame landbouw” en “gezonde voeding”. Het WEF richt zich vooral op insecten als “duurzame” eiwitbron.

Bovendien pleitten de Rockefellers voor digitaal toezicht en het verzamelen van gegevens over de eetgewoonten van de Amerikanen. Dit gebeurt nu al in Europa. Het Noorse bureau voor de statistiek (SSB) heeft grote Noorse supermarktketens opgedragen al hun kassabonnengegevens met het bureau te delen.

Meerderheid van de burgers steunt hun boeren

De meeste Nederlanders zeiden dat zij gewoon thuis zouden werken nu de boeren van plan zijn het hele land plat te leggen. Dit is gebleken uit een representatief onderzoek van Hart van Nederland, waarbij meer dan 4.100 mensen zijn ondervraagd. Uit het onderzoek bleek ook dat een meerderheid de grote protestactie van de boeren steunt.

De boeren zijn van plan om aan het begin van de week heel Nederland plat te leggen, met naar verwachting acties op vliegvelden (Schiphol, Eindhoven, Rotterdam en Lelystad), de haven van Rotterdam en distributiecentra van supermarkten.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Nederlandse kabinetsleden sluiten juridisch bindende overeenkomsten met WEFVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWaarom beginnen er zo veel extreem bizarre “Mysterieuze wezens” over de hele planeet te verschijnen?
Volgend artikelGame Changer: Russisch MvD bevestigt dat Luhansk “volledig bevrijd” is – Dit is wat het betekent
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

33 REACTIES

  • Toets maar in op Google de grootste psychopaten. En welke foto van Nederlandse bekendste psychopaat komt eruit.>>>>>>>>> JUIST die ja !!! ru..e

 1. Te veel domme mensen die achter onze schijnheilige politici lopen omdat ze met een smile op tv komen. We zijn eraan, niets meer aan te doen , dat noemt democratie, 50% kiekens is genoeg om 100% in de ravijn te doen storten

  • De meeste mensen hebben geen idee hoe een narcist is. Daarom trappen ze ook in Rutte zijn lach.
   Ik vind het wel mooi om te zien.
   Nu kan heel Nederland meemaken hoe het is om onder het juk van een narcist op te moeten groeien. Jarenlang in het soort getreiter als van Rutte en de zijnen te moeten verkeren.
   Je kunt het de mensen niet wijsmaken maar nu ondervindt heel Nederland het. Op de mensen na die erin trappen natuurlijk. Die denken nog dat Rutte vóór hen is. Maar ze zijn alleen maar zijn bruikbare pionnen.

   • Narcisten zijn het verderf van de maatschappij, er zitten er veel in de hoge rangen, eerst heeft men de ganse wereldbevolking willen jabben, 2de punt, nu wil men de landbouw de kop indrukken, landbouw produceert voedsel, voor mensen, import/export, nou zeggen de narcisten, wij gaan landje pik doen, zo creëert men tekorten wereldwijd, ect…. dat word bewust gedaan, is overduidelijk, ze komen natuurlijk af met een hoop gezever, ja er zullen geen tekorten zijn, blablabla, daar dien je niet ver voor te kijken, heel eenvoudig, ik doe gemiddeld 1 maal per maand grote inkopen, wat opvalt is dat de houdbaarheids datum van voedsel telkens stap voor stap korter is, door de corona is de productie verminderd, het duurt lange tijd voor deze weer op zijn normaal loopt, kan jaren duren, nu de toestand in Oekraïne,
    Naar ik gelezen heb ook belangrijk voor tarwe export, het is een ketting, telkens ontbreken er meer en meer schakels, tot op een bepaald punt de lijn stil valt, kijk maar in de auto industrie. De politiek is wereldwijd het meest corrupte orgaan dat er bestaat, het feit is wel, wij het volk, de mensen, u, ik, allemaal, wij zijn met meer veel en veel meer, als men ons voedsel wil afpakken, dan zijn alle mensen hetzelfde, dan gaan mensen de straat op, met de riek, zoals inde middeleeuwen, jong en oud, groot en klein, geloof me maar, daar hebben de regeringen heel veel schrik voor, ze zullen schrik gaan hebben, ze zullen er deze keer niet mee wegkomen, dan kent het volk geen genade , ze zullen uit hun bunkers, paleizen, kastelen gehaald worden, dat is wat hun te wachten staat. Is niet verwonderlijk, ze gaan gewoon te ver, het zullen zij zijn die niet naar het volk luisteren of geluisterd hebben die in de pan zullen gehakt worden. Dictators zullen vernietigd worden, met de hele club satanisten en narcisten.

    • Het is ook al voorspeld door Alois Irlmaier. Dat alle hoge dames en heren zullen bungelen. Dat het volk hen komt halen na wat ze het volk hebben aangedaan. Nou met je daar ook maar ik kunnen of willen geloven, maar van Irlmaier kwamen al teveel voorspellingen uit. Dus ik vermoed dat dat ook wel uit zal komen.

 2. Via de hub lekker kakkerlakken etc. eten. Er is niets anders en even naar de boer om echt eten te kopen kan niet meer. De edhte boer zit in de Ukraine.

  • Dat zijn niet de dombo’s dien nu met hun simpelzielige nederlandstalige schijtherrie mensen die rondom de blokkades zijn lastigvallen.

   Last ze de swapknechtjes maar klemzetten. Ongelofelijk dit soort kortzichtig begrip.

  • Monsanto et al. zitten in de Oekraïne, niet de echte boeren. In de USSR was GMO verboden en zo nog steeds in Rusland en Belarus, maar sinds 2014 na de staatsgreep door de CIA wordt veel van de landbouwgrond in Oekraïne gebruikt door Big Agro ism Big Pharma en is het voornamelijk genetisch gemodificeerde shit dat daar verbouwd wordt.

   De echte boeren zitten in Rusland.

  • Zonde hoor, onze buurtboer is na al die jaren biologisch boeren ook gestopt. Je kon melk en vlees van zijn biologische koeien bij hem halen die hij bij de slager in de buurt liet slachten zodat het dier zo weinig mogelijk stress had. Zo zonde. Hij boerde nog op de ouderwetse manier.

  • Ik zag gisteren op internet een docu, over een afrikaans land, kinderen waren vliegende mieren aan het vangen om op te eten, ze hadden niks anders, ze waren ook aan het zwaluwvissen, heel gek, die ze dan opaten omdat ze niks anders meer hebben.

   • Ach nee, onze arme zwaluwtjes. Arme kinderen. Als je niks hebt vreet je alles wat je voor de neus komt, vraag dat de Chinezen maar.
    Toch begrijp ik niet waarom ze die sprinkhanen in Afrika niet vangen. Desnoods aan het westen verkopen. In plaats van dat we hier kwekerijen moeten beginnen.
    In sommige Afrikaanse landen vangen ze die dingen. Met lichtbakken en zeilen lokken ze ze ’s nachts. Bakken ze die krengen in de olie en verkopen ze dan op de markt. Een delicatesse in sommige landen daar. Smaken naar nootjes zeggen ze. Ik zou ze best willen eten hoor, garnalen eet je toch ook? Alleen je mag er niet teveel van eten omdat er bepaalde giftige stofjes inzitten ofzo.
    Dus als je oogst wordt opgevreten, vreet die sprinkhanen dan op. In plaats van vogeltjes die niet méér zijn dan een verenzakje vol botjes.

 3. De Nederlandse boer, redder van de hongersnood in de wereld. Geen graan uit Rusland en Oekraïne maar varkens uit Nederland.

 4. Boeren verenig u, introduceer het voedselcertificaat. Een omgekeerd coronacertificaat. Wie lastig is krijgt niet te eten.

 5. Ik zou het wel eens leuk vinden om een artikel te vinden hierop deze site van Ewout Engelen, Esther Ouwehand of Marianne Thieme als het om het milieu gaat, de bio-industrie, de stikstof en huizenmarkt, eens wat anders dan het geluid van de FvD of de BBB, probeer het eens FN zou ik willen zeggen

  • mdat nederlanders het te goed hebben; zij hebben hun kloten ingeleverd; zijn waardeloze lamzakken geworden; bang voor de dominee, bang voor zijn wijf, bang voor die homo’s in Den Haag….

 6. Die gekken in DEn Haag zijn daadwerkelijk waanzinnig.
  Hoe kan je ooit boeren “buiten bedrijf”willen stellen en onteigenen????

  En dat alleen maar omdat een andere gek huizen wil bouwen voor een kudde geitenneukers…
  en omdat een paar boompjes en struikjes wat stikstof zouden snuffelen….
  Uhhh… de bossen die omgekapt werden voor de biocentrales???

  Maar gedenk: waar rede stilzwijgt, begint de knuppel te slaan….hoogtijd trouwens.

 7. Wat ik MIS in AL deze opmerkingen is het grootste probleem—>DE STOOTTROEPEN van het WOF —de POLITIE ,of heb ik het mis!

  • Politie is onmachtig tegen vele boeren met trekkers en opleggers, anders dan tegen corona-demonstranten te voet die werd geslagen en natgespoten. Dat gaat ze bij de boeren niet lukken want dat escaleert en die rijden alles kapot. Bovendien heeft de politie een capaciteitsprobleem van enorme proportie, en dan is er ook nog eens overgewerkt met corona. Die boys en girls willen nu ook met vakantie!

 8. Het is zo frustrerend dat veel mensen niet zien dat de boeren slechts de eerste zijn die moeten wijken voor de machtshonger van deze elitaire club mensenverachtende psychopaten. Wij zijn de volgende. Ze maken jacht op ons allemaal. Blokades van wegen en distributiecentra zorgen voor meer onbegrip en tweedracht in onze maatschappij. De boeren verliezen hierdoor meer steun. We moeten deze criminele regering blokkeren samen met onze boeren, transporteurs, vissers, timmerlieden, automonteurs en gelijk welke andere beroepsgroep ook. Laten we eendrachtig zijn tegen onze echte gemeenschappelijke vijand. Als we gewonnen hebben beloof ik jullie dat ik me weer met plezier zal ergeren als ik achter een langzame Tractor rijdt. Want als we nu verliezen rijden wij straks ook geen auto meer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in