© Sam Moqadam op Unsplash

Eerst was het CEO Scott Davison van OneAmerica die in januari bekendmaakte dat het aantal sterfgevallen met 40% gestegen is onder mensen van 18-64 jaar:

“Wij zien op dit moment de hoogste sterftecijfers die wij in de geschiedenis van dit bedrijf hebben gezien – niet alleen bij OneAmerica. De gegevens zijn consistent over alle spelers in die business.”

En nu hebben wij de CEO van Lincoln National, de vijfde grootste levensverzekeringsmaatschappij in Amerika, die de stijging met 40% van het sterftecijfer door alle oorzaken bevestigt, bericht 2nd Smartest Guy.

Dit zijn gebeurtenissen van het type “één op een biljoen jaar”. U zou de sterfgevallen van WO1 en WO2 kunnen optellen en nog steeds niet zulke stijgingen in sterfte krijgen. Dit is verbijsterend.

Lincoln National meldt een stijging van 163 procent van de overlijdensuitkeringen in 2021 die uitbetaald werden uit hoofde van hun groepslevensverzekeringen.

Bekijk de videopresentatie hier.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Britse begrafenisondernemer: Er is een toename van 600% in trombotische sterfgevallen dit jaar – “Het bloed verandert in lijm”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

  Hoe Gates, Fauci, en Schwab de Covid-19 Crisis fabriceerden om een Nieuwe Wereld Orde in te luiden die "Build Back Better" 
Vorig artikelVoeg al deze nieuwe getallen samen, en wat spellen ze? D-E-P-O-P-U-L-A-T-I-E
Volgend artikelWaarom beginnen er zo veel extreem bizarre “Mysterieuze wezens” over de hele planeet te verschijnen?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

  1. Hier hebben we geen fli@ker aan , het ligt straks aan alles behalve aan de vaccins zo gaat het toch elke keer !

    Mensen moeten echt massaal wakker worden , de media en regering zullen tot het uiterste gaan om ons aan de gifspuit te krijgen

    Respect voor de boeren die snappen het , en o ja na de boeren zijn wij aan de beurt , hier snappen we het maar de rest van Nederland ligt nog steeds half in coma !!

  2. Niks aan de hand, gewoon doo(d)rspuiten. “Vaccins” zijn uit en te na getest en helemaal veilig!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in