Als u wilt dat Oekraïne een toekomst heeft, moet u haar bevrijden van haar oligarchische parasieten en hun overbetaalde clowns. En dus, nu de evacuatie (ja, natuurlijk) van de Azovs van Mariupol achter de rug is, laten we de kosten tegen de baten afwegen, de dapperen salueren en de anderen bekritiseren. Het Beleg van Mariupol was in niets te vergelijken met Stalingrad, waar de tractorfabriek verpulverd werd door het Duitse XIV Panzer Korps, geholpen door meer dan 2.000 Luftflotte-aanvallen, om daarna steeds weer in andere handen over te gaan in gevechten van verdieping tot verdieping en van kamer tot kamer. En evenmin leek het beleg van Mariupol op het beleg van de gevangenis van Aleppo, waar heldhaftige Syrische soldaten, bewakers en gevangenen meer dan een jaar lang golven van door de Amerikanen geleide terroristen tegenhielden, voordat hun landgenoten hen naar hun eigen linies evacueerden, schrijft Declan Hayes.

Dit wil niet ontkennen dat sommige Azovs even dapper gevochten hebben als hun helden van het 6de Leger. Ongetwijfeld hebben zij dat gedaan. Maar omdat de staalfabriek van Mariupol ontworpen was om een nucleaire aanval te weerstaan, was het voor hen de perfecte plaats om zich te verschansen tot de 7de Cavalerie arriveerde, wat wel het geval was in Aleppo, maar niet in Mariupol of Stalingrad, van waaruit bijna alle overgebleven 91.000 Duitse soldaten uiteindelijk op 2 februari 1943 “geëvacueerd” werden.

Het is een feit dat de militanten van Azov, net als de soldaten van de Wehrmacht, door hun corrupte leiders op het slechte pad naar Russische krijgsgevangenschap werden geleid. En dat niet alleen, maar hun vrouwen en minnaressen, van wie velen zelf die-hard nazi’s zijn, worden nog steeds om de tuin geleid met hun verbrijzelde Slava-Oekraïense dromen van racistische verovering.

De Azov EEVS

De echtgenotes en vriendinnen (EEVS) van de Azov Nazi’s zijn serieuzer volk dan de EEVS van Engelse voetballers, die de laatste tijd voor Engelse rechtbanken een spektakel van zichzelf hebben gemaakt. Zij zijn in Rome geweest, waar zij de Paus gesmeekt hebben om in te grijpen, en een van hun Mandarijnsprekers heeft zelfs namens hen allen een beroep gedaan op President Xi. President Xi heeft, helaas, een volle werklast en is vaak genoeg om de tuin geleid om zich niet voor de gek te laten houden door Katerina Prokopenko en Yulia Fedosiuk, de twee knappe nazi-frauleins, die paus Franciscus ontmoet hebben en wier echtgenoten, Arseniy Fedosiuk en Denis Prokopenko, laatst nog van de staalfabriek van Mariupol, nu Russische krijgsgevangenen zijn.

Hoewel Ekaterina en Joelia de paus vertelden dat hun echtgenoten “van huisdieren, boeken en sport houden”, vergaten zij te vertellen dat het hoge officieren van Azov zijn, die er niet voor terugdeinzen Russisch sprekende gezinnen aan lantaarnpalen vast te binden en kinderen seksueel te misbruiken. Misschien is de Paus niet geïnteresseerd in dat soort smerige dingen, of in de context waarin hun boeken liefhebbende echtgenoten “8 jaar geleden naar de oorlog zijn gegaan”. Welke vergeten oorlog zou dat geweest kunnen zijn, Uwe Heiligheid, en waarom heeft uw bureau geen commentaar op de kinderslachtoffers van die aanvalsoorlog?

  Waarom zijn de tunnels van Azovstal in Mariupol zo belangrijk voor het Westen?

Hoewel wij vraagtekens kunnen zetten bij de ontmoeting van de paus met nazi-oogsnoepjes als Katerina Prokopenko en Yulya Fedosiuk, waarom heeft hij dan ook Pjotr Verzilov ontmoet, de coördinator van Pussy Riot van de CIA, die hen vergezelde? Pussy Riot, weet u nog, is een vijfde colonne van de CIA in Rusland, waar de Kozakken van Sotsji hen veel te zachtzinnig behandeld hebben. Laten we het anders formuleren: CIA-agenten die Russisch-orthodoxe kathedralen ontheiligen zouden niet in het Vaticaan toegelaten moeten worden, en als zij toch dat heiligdom binnendringen, zouden zij eerst met geweld het hoofd moeten worden verwijderd door de Zwitserse Garde, die zou moeten eisen dat de Paus eerst de nazi-activisten doorlicht die hij verkiest te ontmoeten.

En ook al wil paus Franciscus met jongere mensen omgaan, een ontmoeting met Verzilov, die in musea seksorgieën met zwangere vrouwen organiseert, is niet de manier voor een paus of voor wie dan ook om dat te doen. Paus Franciscus moet schoon schip maken over zijn pogingen om het fascisme van Slava Ukraini wit te wassen met schattige nazi-grietjes en door de CIA gefinancierde seksuele devianten.

Hoewel de daden van de Azov EEVS, net als die van de familieleden van Wehrmacht krijgsgevangenen vóór hen, begrijpelijk zijn, zijn die van de paus onvergeeflijk, want Verzilov hoort in de gevangenis, niet in het Vaticaan, dat hij en de kardinalen en CIA agenten die deze “ontmoeting der geesten” mogelijk hebben gemaakt, in eeuwig diskrediet heeft gebracht. Paus Franciscus moet nu een voorbeeld nemen aan Paus Benedictus, aftreden en naar Argentinië vertrekken.

Maar wat te denken van de oogsnoepjes, deze domme vrouwen die nu toegeven dat hun leiders, veilig in Lvov en Kiev, hun echtgenoten hebben bespeeld, die zij als totaal vervangbaar beschouwden. Maar zo loopt het altijd af, dames, of het nu de kindermisbruikende contra-bendes van MI5 in Ierland zijn, het vleesetende Arabische legioen van de CIA in Syrië, of de nazi’s van de CIA in Oekraïne. U werd bedot, u mocht selfies nemen terwijl uw lievelingen vakbondsmensen verbrandden in Odessa, als opmaat om zelf duivelsere dingen te doen. U bent nu geen onschuldige meer in dit alles. U hebt uw bed opgemaakt, en nu moet u erop gaan liggen.

Toen zij eenmaal omsingeld waren, hadden uw echtgenoten om vrede moeten vragen, om de beste deal te sluiten die zij konden. Maar Zelensky kreeg ze zover dat ze verder stierven, zoals deze vermoeiende clown een 1984 Big Brother deed in Cannes.

Nu uw gevangen echtgenoten tijd over hebben, laat ze dan eens lezen over Generaal (later Veldmaarschalk) Walter Model, die samen met Generaal Gotthard Heinrici, de andere verdedigingsmaestro van de Wehrmacht, de terugtocht van de Wehrmacht van de poorten van Moskou helemaal tot aan het Ruhrgebied gestabiliseerd heeft, waar hij, op 21 april 1945, alleen in een woud van aanvallende muggen en Hitlers krankzinnige tirades uit zijn veldradio, zijn trouwe Luger pistool tegen zijn hoofd zette en zich uit wanhoop over zijn verspilde leven de hersens uitblies.

  Nieuwe ontwikkeling in Mariupol / Azovstal: Poetin beveelt af te zien van bestorming

Hoe langer de oorlog in Oekraïne zich voortsleept, hoe meer van uw Azov generaals er zijn die hun Model-moment zullen krijgen. Hoewel Oekraïne beschreven is als het kattenklauwtje van de NAVO, zouden de Oekraïners er goed aan doen naar de rest van de NAVO-kat te kijken en naar de Siberische tijger waartegen zij zich afzetten. Net als Model, wiens plichtsgevoel hem ertoe bracht de tirades van een misleide schilder te volgen, hebben de generaals van Oekraïne de tirades van een misleide komiek gevolgd, die een miljard dollar veilig overzee heeft weggestopt. Zij daarentegen hebben niets anders dan inkomend Russisch oorlogsgeschut om naar uit te kijken.

Ook de Oekraïense modellen kunnen geen spelveranderende versterkingen verwachten, tenzij de NAVO de procedure tot een atoomoorlog laat escaleren. Hoewel veel Westerse nazi’s zich achter hun zaak hebben geschaard, zijn zij van geen belang als de Russen hen in Oekraïne verpulveren en de Engelsen en Amerikanen zich van hen zullen ontdoen als hun nut op is.

Gecondoleerd dus, dames. Wij voelen uw pijn als u in de onzin van Zelensky trapt om te ontsnappen aan de excessen van uw mislukte staat. Sorry dat ik het u moet zeggen, maar Volodymyr Zelensky heeft u allemaal als een viool bespeeld. Als, zoals waarschijnlijk is, het Oekraïense Rijk ineenstort, waar denkt u dan dat die idioot terecht zal komen, de VS, Israël of Frankrijk? Wat denkt u van uw grote ideologe, Olena Semenyaka, die een luizenbaantje heeft gekregen als de persoonlijke secretaresse van een Oekraïens parlementslid? Geen Russisch krijgsgevangenenkamp voor haar of haar baas.

Hoe zit het met u allen? Komen jullie naar Ierland, het land van honderdduizend verwelkomingen, waar Ierse mannen worden aangespoord om verkrachtingsfantasieën uit te leven met jullie Slava Oekraïense zusters? Ierland maakt zich trouwens grote zorgen over uw Oekraïne, omdat uw zusters daar zoveel draagmoederbaby’s leveren in uw Slava Ukraini baby farms.

Slava Ukraini, glorie aan Oekraïne. Welke glorie? Welke glorie hebben babyfarms gebracht? Welke glorie komt er van Ihor Kolomoyskyi en zijn Zelensky en Hunter Biden sidekicks die van u een natie van verarmde hoeren maken? Mijn verontschuldigingen dat ik u hoeren noemde, hoewel dat een van de weinige carrièremogelijkheden is geweest die Kolomoiski, Zelenski en Hunter Biden voor u hebben opengelaten, toen zij de diefstal beraamden van de enorme olie-, schalie- en mineraalreserves van Donetsk en Lupinsk. Kolomoiski financierde uw Arische doodseskaders, niet om uw Arische utopie te scheppen, maar om zijn vette klauwen op die rijkdommen te krijgen.

  Poetin en Xi zijn wereldstaatsmannen terwijl de westerse elites de echte bedreiging voor de wereldvrede blijken te zijn

Als u het geld gevolgd had, in plaats van uw nazi-vlaggetjes, dan had u gezien dat Porosjenko, , Tymoshenko, Kolomoiski en Zelensky jullie chicks in de maling namen. Natuurlijk liegt de EU dat Porosjenko geen oorlogsmisdadiger is, maar dat is hun werk. Kijk hoe Zelensky de vredesonderhandelingen torpedeerde en zelfs vredesonderhandelaar Denis Kirejev liet executeren. Denkt u nu werkelijk dat die clown in uw belang of in dat van uw gevangengenomen echtgenoten werkt? Bent u zo dom?

Toegegeven, veel mensen zijn zo dom. Al Jazeera vertelt ons dat de Ruskies 64 ziekenhuizen in Oekraïne gebombardeerd hebben, 65 nu denk ik, als we de staalfabriek van Mariupol meerekenen. Al moeten we alle Jemenitische en Gazaanse ziekenhuizen die de NAVO met de grond gelijk gemaakt heeft buiten beschouwing laten, Rusland heeft veel meer dan 64 Syrische ziekenhuizen gebombardeerd, als we de media van de NAVO moeten geloven. Maar die zijn niet te geloven, in Oekraïne, in Palestina, in Syrië of in Jemen. Zij worden betaald om te liegen, punt uit.

Sorry dat ik het zeg, dames, maar u en uw Slava Oekraïense echtgenoten zijn figuranten in het nieuwste toneelstuk van de NAVO, met veel van de gebruikelijke cast van geredde katten en honden, schattige kleine meisjes voor de hartenbrekers en Dr. David Nott, de chirurg van de NAVO’s proxies, voor de portemonnee. Terwijl hij Syrische terroristen oplapte, werd Nott in verband gebracht met ronduit bizarre beweringen dat sluipschutters van het Syrische leger het gemunt hadden op de ongeboren kinderen in zwangere vrouwen in Aleppo. Hoewel de details van deze beweringen hier en hier te lezen zijn, roepen zij toch de vraag op wat Nott’s ware agenda is door zulke idiote propaganda te verspreiden. Dit geldt des te meer, omdat de NAVO twintig jaar eerder in grote lijnen soortgelijke beweringen deed tegen Servische sluipschutters in Sarajevo, waar de door de staat gecontroleerde BBC ook bezig was om de lijn van de NAVO te pluggen.

En al dat BBC gezwam brengt ons terug bij uw Slava Ukraini gebrabbel, dat de oligarchen van de NAVO bewapend hebben om u allen te gebruiken en te misbruiken. Als u uw mannen wilt redden, moet u met Rusland onderhandelen. Als u wilt dat Oekraïne een toekomst heeft, moet u het bevrijden van zijn oligarchische parasieten en hun overbetaalde clowns. Dit alles zal Oekraïne niet tot eer strekken, alleen hard werken van u en uw tussenpersonen, als u tenminste nog tussenpersonen kunt vinden die zichzelf niet in diskrediet hebben gebracht door samen te werken met de gedegenereerden van de CIA.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Oekraïens parlementslid – “Wij strijden voor de Nieuwe Wereldorde”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelNiet te geloven dat het al apenpokkenseizoen is, en ik heb mijn Oekraïense decoraties nog niet eens weggehaald
Volgend artikelNAVO-roeptoeter New York Times komt er ook achter: Oekraïense militaire overwinning op Rusland lijkt onrealistisch
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in