Oekraïense krijgsgevangenen

De New York Times schrijft in een redactioneel artikel dat zij niet alleen de overwinning van Kiev in het militaire conflict met Rusland onrealistisch acht, maar ook de teruggave van de in acht jaar verloren gebieden. Ondanks het feit dat, zoals het artikel zegt, de militaire operaties van Rusland zeer chaotisch zijn, blijft het Russische leger sterk en zet het zijn systematische offensief in Oekraïne voort, bericht En.topwar.ru.

De publicatie dringt er bij Biden op aan Zelensky duidelijk te maken dat de onvoorwaardelijke steun van de Verenigde Staten en de NAVO aan Kiev in de confrontatie met Rusland niet eindeloos zal zijn. Volgens de krant moet Washington zijn langetermijnplannen verduidelijken en de werkelijke doelen noemen die Amerika probeert te bereiken door aan de kant van Oekraïne te staan. Anders zou die steun kunnen leiden tot een escalatie van het conflict en de vrede en veiligheid in heel Europa in gevaar kunnen brengen.

“Zonder duidelijkheid over deze kwesties loopt het Witte Huis niet alleen het risico dat de Amerikanen hun interesse verliezen in het steunen van de Oekraïners die nog steeds te lijden hebben onder het verlies van levens en bestaansmiddelen, maar brengt het ook de vrede en veiligheid op lange termijn op het Europese continent in gevaar,” stelt de publicatie.

Volgens de New York Times weerhoudt de aanhoudende oorlogszuchtige retoriek van het Witte Huis Zelensky ervan om te besluiten onderhandelingen met Moskou te beginnen. En als er toch een dialoog tussen Kiev en Moskou over het staken van de vijandelijkheden begint, dan zullen de Oekraïners zelf beslissingen moeten nemen over de voorwaarden van het vredesverdrag. En zeker is, volgens de publicatie, dat Oekraïne in deze compromisoplossing de afscheiding zal moeten aanvaarden van een deel van de gebieden die reeds onder Russische controle staan.

Waarom zijn de tunnels van Azovstal in Mariupol zo belangrijk voor het Westen?

“Het komt er nu op aan de euforie te laten varen, het treiteren te stoppen en zich te concentreren op de omschrijving en de voltooiing van de missie,” aldus de New York Times.

In deze situatie is het Amerika dat moet beslissen welke plaats Oekraïne zal innemen in de nieuwe wereldorde na het einde van het militaire conflict met Rusland, zo concludeert de New York Times.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Dankzij de oorlog van Poetin in Oekraïne: De race om de “Grote Reset” is begonnenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

11 REACTIES

 1. ……de militaire operaties van Rusland zeer chaotisch zijn, blijft het Russische leger sterk en zet het zijn systematische offensief in Oekraïne voort,……
  Chaotisch en systematisch
  Zijn de Russen nu systematisch chaotisch of is dit een contradictio in terminis

  • Linkse mensen hebben veel tijd nodig om terug met beide voeten op de grond te komen en hun waanbeelden die ze voor werkelijkheid houden, los te laten.

 2. “In deze situatie is het Amerika dat moet beslissen welke plaats Oekraïne zal innemen in de nieuwe wereldorde na het einde van het militaire conflict met Rusland, zo concludeert de New York Times.”

  De grote bemoeial, die alles verkloot, moet wel de baas blijven. Zo concludeert WCeend🤡

 3. Arthur Sulzberger is zeker nerveus dat zijn mooie flat in NYC er ook aan gaat. Maar de USA blijft de grote besluitmaker, hoe dan ook, en waar dan ook; als baas van de NWO. De Ziomafia geven niet zomaar op.

 4. Rusland kan niet verliezen. Zoudenze in het nauw komen, worden taktische nukes gebruikt

  Misschien hebben ze neutronenbom ontwikkeld? Boem, alles dood, na 24 uur geen straling meer en infra structuur onbechadigd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here