Ook al is men eraan gewend geraakt dat de regering van de Verenigde Staten zich op epische schaal irrationeel gedraagt zonder zich te bekommeren om wat er gebeurt met de gemiddelde burger die geen lid is van een van de freakshow kiesdistricten van de Democratische Partij, is het toch mogelijk om verrast of zelfs geschokt te zijn. Kort voor het einde van het jaar 2022 verscheen er een artikel in de mainstream media dat op grote schaal werd verspreid. De kop waaronder het in de oorspronkelijke versie van Business Insider stond, luidde: “Een nucleaire aanval zou hoogstwaarschijnlijk een van deze 6 Amerikaanse steden treffen – maar een deskundige zegt dat geen enkele stad erop is voorbereid.” De steden waren New York, Washington DC, Los Angeles, Chicago, Houston en San Francisco, schrijft Philip Giraldi.

Het artikel wil informatie en tips geven om een kernaanval te overleven, en herhaalt commentaren van verschillende “deskundigen” in rampenbeheersing en “volksgezondheid” die suggereren dat een kernoorlog catastrofaal zou zijn, maar niet noodzakelijk het einde van de wereld. Men moet voorbereid zijn. Er wordt opgemerkt dat “die steden moeite zouden hebben om nooddiensten te verlenen aan de gewonden. De steden hebben ook geen speciale schuilkelders meer om mensen tegen straling te beschermen.” Het staat vol met wijze raad en afgekapte opmerkingen, zoals: “Kunt u zich voorstellen dat een ambtenaar onderkomens intact houdt als schuilkelder wanneer de vastgoedmarkt zo krap is?” Of nog beter het advies uit de “planningsgids voor nucleaire detonatie” van de Federal Emergency Management Agency (FEMA) dat voor gewone burgers in een stad die is gebombardeerd: “Ga naar binnen, blijf binnen en blijf opletten.” Dr. Ron Paul vraagt: “Zijn ze gek geworden? Ze doen alsof een nucleaire aanval op de Verenigde Staten gewoon een ander ongemak is om voor te plannen, zoals een sneeuwstorm of een orkaan.”

Het artikel betoogt dat de zes steden de voornaamste doelwitten zouden zijn, omdat het centra van vitale infrastructuur zijn. De bomexplosies zouden honderdduizenden of zelfs miljoenen Amerikanen doden en er zouden nog veel meer doden volgen door stralingsvergiftiging, maar het artikel doet geen poging uit te leggen waarom Rusland, met een relatief gezond leiderschap, een kernoorlog zou willen beginnen die de planeet zou kunnen vernietigen. Ook de lijst van steden die de “deskundigen” als doelwit kiezen, is op zich al een beetje vreemd. Rusland zou toch zeker als eerste prioriteit militaire en regeringsdoelen aanvallen om de mogelijke vergelding te beperken en tegelijkertijd het vermogen van het Witte Huis en het Pentagon om de situatie te beheersen, lam te leggen. Dergelijke doelen zouden zowel San Diego als Norfolk zijn, waar de Amerikaanse Atlantische en Pacifische vloot zijn gestationeerd, evenals de verschillende bases van het Strategisch Luchtcommando en de ondergrondse evacuatieplaats van de federale overheid in Mount Weather Virginia.

  Rusland is van plan een einde te maken aan de door de VS gedomineerde Wereldorde

Als je het artikel leest, moet je denken aan de beginjaren van de Koude Oorlog, waarin geprobeerd werd het publiek gerust te stellen dat een kernoorlog op de een of andere manier beheersbaar was. Het was een tijd waarin wij lagere schoolkinderen werden gedrild om ons onder onze lessenaars te verstoppen als het luchtaanvalalarm afging. Herman Kahn was in die tijd de beroemdste pleitbezorger van de denkschool dat de Verenigde Staten het “ondenkbare”, d.w.z. een kernoorlog, konden overleven. Als Amerikaans fysicus van opleiding werd Kahn een stichtend lid van het neocon-nationalistische Hudson Instituut, dat helaas nog steeds bestaat. Kahn, die tijdens de Tweede Wereldoorlog in het Amerikaanse leger diende als niet-gevechtsleider van telefoonverbindingslijnen, begon zijn carrière als militair strateeg bij de RAND Corporation. Kahn was voorstander van een afschrikkingsbeleid en stelde dat als de Sovjet-Unie geloofde dat de Verenigde Staten een verwoestende tweede aanvalsmogelijkheid hadden, Moskou geen vijandelijkheden zou beginnen, wat hij uitlegde in zijn paper getiteld “The Nature and Feasibility of War and Deterrence”. De Russen moesten geloven dat zelfs een perfect gecoördineerde massale aanval een mate van vergelding zou garanderen die hen ook verwoest zou achterlaten. Kahn poneerde zijn idee van een “winbare” nucleaire uitwisseling ook in zijn boek On Thermonuclear War uit 1960, waarvoor hij vaak wordt genoemd als een van de inspiratiebronnen voor het titelpersonage van Stanley Kubricks klassieke film Dr. Strangelove.

Het verschijnen van het artikel van Business Insider met een koude discussie over het overleven van een kernoorlog doet vermoeden dat de gekken hier in de VS uit het psychiatrisch ziekenhuis zijn ontsnapt en topfuncties krijgen bij de overheid en in de media. Terwijl men blijft hopen dat er op de een of andere manier iemand in het Witte Huis wakker wordt en beseft dat het diepe donkere gat waarin wij, het Amerikaanse volk, ons bevinden een koerswijziging en een echte reset vereist, is er weinig daglicht zichtbaar in de duisternis.

Mijn bijzondere bezorgdheid betreft de verstrengelde relaties die ons land permanent in oorlog hebben gehouden, ondanks het feit dat sinds het einde van de Koude Oorlog in 1991 geen enkele potentiële tegenstander de Verenigde Staten daadwerkelijk heeft bedreigd. Nu lijkt de federale regering zich bezig te houden met het cultiveren van gevaarlijke relaties om de defensie-uitgaven te rechtvaardigen en de natie op de rand te plaatsen van wat catastrofaal zou kunnen blijken te zijn. De huidige missie van de VS om “Rusland te verzwakken” en uiteindelijk ook China om zijn eigen “op regels gebaseerde internationale orde” te handhaven, omvat zulke hypocriete en volstrekt volkenrechtelijke anomalieën als de voortdurende militaire bezetting van een deel van Syrië om de leiders van dat land de toegang tot hun olievelden en beste landbouwgrond te ontzeggen. Een recent onderzoek van het VN-humanitair agentschap heeft vastgesteld dat het Syrische volk lijdt en zelfs verhongert als gevolg van die en door de VS opgelegde sancties die de regering Biden tegen alle rede en menselijkheid in handhaaft.

  Is voor Rusland de tijd gekomen om de oorlog naar de NAVO-landen te brengen?

Maar de meest verstrikkende van alle relaties, meer nog dan met Israël, is op dit moment de betrokkenheid van de VS bij de proxy-oorlog die via Oekraïne tegen Rusland wordt gevoerd en die nucleair dreigt te worden als iemand op het verkeerde moment met zijn ogen knippert. Het corrupte regime van president Volodymyr Zelensky heeft miljarden dollars aan directe hulp gekregen en nog eens miljarden in de vorm van wapens die uit arsenalen in Europa en de VS zijn gehaald, terwijl Zelensky ijverig doorgaat met het uitmelken van de situatie en Washington meesleept in een diepere oorlog die rechtstreeks tegenover Moskou staat.

Volgens sommigen is de oorlog zelfs al begonnen, waarbij de VS en hun bondgenoten er duidelijk op uit zijn de Russische economie lam te leggen en tegelijkertijd president Vladimir Poetin uit de weg te ruimen. De 101st Airborne bevindt zich nu in Roemenië naast Oekraïne om het Kremlin te “waarschuwen”, terwijl het Pentagon onlangs heeft toegegeven dat sommige Amerikaanse militairen zich al in Oekraïne bevinden, in tegenstelling tot wat de woordvoerders van het Witte Huis ontkennen. De Britten hebben ook onthuld dat sommige van hun elite Special Ops personeel ter plaatse zijn. En er zijn berichten dat er binnenkort meer Amerikaanse soldaten onderweg zullen zijn, ogenschijnlijk om “de wapens te controleren” die aan Zelensky worden geleverd, waaronder Patriot raketbatterijen van Amerikaanse makelij, waarvan sommige misschien zelfs in NAVO-lid Polen worden geplaatst om luchtdekking te geven boven West-Oekraïne, een duidelijke oorlogsdaad in de ogen van Rusland, dat heeft gewaarschuwd dat een dergelijke stap zou betekenen dat de VS en hun bondgenoten “effectief partij zijn geworden” in de oorlog in Oekraïne en dat er “consequenties” zullen zijn. “Consequenties” betekent escalatie.

De soldaten-“controleurs”-missie kan een reactie zijn op berichten dat door de NAVO verstrekte wapens door de Oekraïners zijn verkocht of aan derde landen zijn gegeven. De verschillende Amerikaanse initiatieven samen kunnen leiden tot een snelle escalatie van het conflict, compleet met dode Amerikanen die in lijkzakken thuiskomen en een onvermijdelijke directe Amerikaanse betrokkenheid bij gevechtstaken die alle kanten op kunnen gaan, maar op dit moment zijn het de Russen die zich terughoudend opstellen door zich niet te richten op de NAVO- en Amerikaanse “adviseurs” die al actief zijn in Oekraïne.

  In video 18+: Russische soldaten geven zich niet over

De verdenking groeit ook dat de Verenigde Staten vooraf “groen licht” hebben gegeven voor de recente kruisraketaanvallen van Oekraïne op militaire doelen diep in Rusland. Sinds de aanvallen heeft het Witte Huis verklaard dat Oekraïne “toestemming” heeft om Rusland aan te vallen en heeft het in feite de onevenwichtige Zelensky het recht gegeven om alle beslissingen te nemen en de oorlog te voeren die de VS grotendeels financiert, wat een formule is voor een ramp. Het is al bekend dat Oekraïne inlichtingen van het hoogste niveau ontvangt, zowel van de VS als van andere NAVO-landen. De precisieaanvallen op Rusland suggereren dat het Oekraïense leger de coördinaten van mogelijke actieve doelen heeft gekregen, iets wat de VS zouden kunnen verstrekken, maar wat de mogelijkheden van Oekraïne, dat geen satellietbewakingscapaciteit heeft, te boven zou gaan. Als het waar is dat het Witte Huis betrokken was bij de escalatie van het conflict, zou dat een zeer gevaarlijke zet zijn, die uitnodigt tot vergelding door Moskou.

Sommige idioten in Washington, meestal van het neocon-type, blijven een oorlog tegen Rusland zien als een kruistocht voor de wereldvrijheid. Rick Newman, de belangrijkste financiële columnist van Yahoo, merkt op dat “begrotingshaviken in het Congres zich zorgen maken over de inwilliging van het verzoek van president Biden om 38 miljard dollar extra steun voor Oekraïne om de binnenvallende Russen te helpen verslaan.” Hij concludeert: “Ze hebben gelijk. Achtendertig miljard is niet genoeg. Maak er $50 miljard van. Of zelfs 100 miljard dollar. Hoe meer, hoe beter, totdat de klus geklaard is.”

Blijkbaar snapt de oorlogszuchtige Rick niet helemaal dat Rusland duidelijk heeft gemaakt dat het, als het op het punt staat om met overmacht verslagen te worden, nucleair zal gaan. En het Congres en het Witte Huis lijken het ook niet te snappen, want zowel de Republikeinse als de Democratische partij zijn zich niet bewust van het reële gevaar waarmee het Westerse volk wordt geconfronteerd. Nucleaire oorlog? Natuurlijk! Verstop je maar in je kelder, als je die hebt, en bereid je voor.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

12 jaar over de houdbaarheidsdatum: Kunt u het nog eten?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelShedding onschuld
Volgend artikel(Video’s) Oekraïense dominostenen vallen: Russen veroveren Soledar en dringen Blagodatnoye, Paraskovievka binnen – Seversk-Bakhmut-Slaviansk verbinding onderbroken
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

29 REACTIES

 1. Helaas…We zijn onderworpen aan Satanisten op het moment. Zoek de vlag van de Satans Church maar op…(ook vertegenwoordigd in de freemason lodges) Regenboogvlag met baphomet erop..En deze zieke geesten zitten op elke belangrijke post op het moment. Zowel in overheden,onderwijs,justitie en medische sector…Is het geen pedo dan is het wel een trans, bi of gay…..

  • Het positieve van de situatie is wel dat ze overal onder hun smerige steentjes vandaan gekropen zijn.
   Voor iedereen die het nu wil is het duidelijk wie ze zijn en wat ze willen.
   Dus als de massa eens wakker gaat worden dan zou het snel afgelopen zijn met deze ellende.
   Maar goed…die maffen nog wel een jaartje door tot ze suf gevaccineerd tussen 6 plankjes liggen.
   Nu zijn we afhankelijk van de Russen om deze klus te klaren.

   • Ik kwam dit zojuist op het blog van Bron tegen:

    De psycholoog Stanley Morgan kwam erachter dat 80% van de bevolking niet de psychologische of morele bronnen bezit om de order van een autoriteit af te wijzen, hoe illegitiem de order ook is. Dus maar 20% bezit over kritisch denkvermogen. Dat verklaart veel!

  • Nuke Davos januari 10, 2023 at 11:00

   Juist, het kwade heeft overwonnen in elke sector, instelling, regering van alle natie staten is geïnfiltreerd met satanisten. Vroeger deden veel mensen lacherig over de muziekindustrie welke bepalen welke muziek er gemaakt moet worden en de artiesten moeten hoe dan ook luisteren en “hun” producct uitvoeren naar de wensen van de satanische organisaties die het heft in handen hebben.

   Zoniet of dwarsleggen dan wordt de betreffende artiest lid van de club van 27. Het past allemaal als een puzzel in elkaar, de laatste stukjes worden op hun plek gelegd, het begon met cultuurmarxisme om de hoeksteen van elke samenleving kapot te maken namelijk het gezin en verder en sneller dendert de satan-exprestrein voort, kijk om je heen in de grote steden dan herken je deze niet meer van je jeugd.

   • @Adriaan, Klopt helemaal. De mensheid is ziek. En de zogenaamde grote artiesten eten nog net geen babies op TV , maar zelfs dan zullen de blinden zwijgen en het scharen onder art. Vrij kansloos deze grote groep ontwetende mensen. De zgn macho hiphop scene wordt ook gedomineerd door homo’s, Sean Combs(Puff Daddy) Badboy records is een (freemason) en tevens flikker die jonge zwarte artiesten laat sucken voor grote contracten. Ik hoorde dit jaren geleden al van een kennis uit de VS ,een grote CEO van IY bedrijf die zijn CabelTV channel voorzag van IT functionaliteiten. Dacht eerst dat ie een grap maakte maar weet nu wel beter…

     • Jay Z is de eerste zwarte groot meester in Freemasonry samen met zijn Heks Beyonce. Maar ook Nas, Dr Dre, Eminem,Kate Perry,Madonna, Lady Gaga en veel meer artiesten. Ze hebben allemaal offers gebracht voor hun rijkdom en aanbidden oude Egyptische occulte rituelen. Die terug gaan naar een wereld die voor ons verborgen is gehouden…Een oude wereld waar oude beschavingen ooit bestonden met goede en foute goden. Vergelijk de tempels maar uit Cambodja met die van Guatemala….Zijn zo oud dat ze niet eens te detecteren zijn met koolstof. 1:1….😉

 2. Washington zullen de russen echt met rust laten. Die werken alleen maar mee aan de destructie van de VS.
  Zodra dat wordt vernietigd gaat de rest weer als een speer.
  Net als hier.

 3. De gastenlijst van het World Economic Forum is uitgelekt

  Er zijn dit jaar veel Nederlanders uitgenodigd. Een overzicht:

  Tom de Swaan, voorzitter van de raad van commissarissen van ABN AMRO
  Robert Swaak, directeur van ABN AMRO
  Lard Friese, directeur van Aegon
  Ronald Wuijster, directeur van APG Asset Management
  Klaas Knot, president van De Nederlandsche Bank
  Arnout Damen, directeur van Damen Shipyards Group
  Ahmad Joudeh, danser
  Coen van Oostrom, directeur van EDGE
  Dolf van den Brink, directeur van Heineken
  Hard van den Broek, CFO van Heineken
  Steven van Rijswijk, directeur van ING Group
  Victor Halberstadt, professor aan de Universiteit van Leiden
  Yousef Yousef, directeur van LG Sonic
  Manuel Kohnstamm, senior vice-president van Liberty Global
  Sven Smit, Senior Partner bij McKinsey
  Minister Kajsa Ollongren van Defensie
  Minister Sigrid Kaag van Financiën
  Minister Wopke Hoekstra van Buitenlandse Zaken
  Minister Liesje Schreinemacher voor Buitenlandse Handel
  Prins Jaime de Bourbon de Parme
  David Knibbe, directeur van NN Group
  Roland Sackers, CFO van QIAGEN
  Kirsten Konst, lid van de groepsdirectie van Rabobank
  Sander van ’t Noordende, directeur van Randstad
  Dimitri de Vreeze, directeur van Royal DSM
  Roy Jakobs, directeur van Royal Philips
  Edwin Paalvast, Chief International Markets van Philips
  Jan-Willem Scheijgrond, Vice-President van Philips
  Feike Sijbesma, president-commissaris bij Philips
  Dick Richelle, directeur van Royal Vopak
  Eric Rondolat, directeur van Signify
  Harry Verhaar, Head Global Public and Government Affairs bij Signify
  Hanneke Faber, President Nutrition bij Unilever
  Cornelis van Zadelhoff, oprichter van Zadelhoff Beheer

  NIEUW – FBI-directeur, de CEO’s van Amazon, BlackRock en Pfizer, evenals functionarissen van de Gates Foundation zullen naar verluidt volgende week Klaus Schwab’s World Economic Forum-top in Davos bijwonen.

  • De Nederlandse belastingbetaler betaald de hoogste contributie, vandaar het grote aantal NL.genodigden.
   Op de lijst kom ik geen belastingbetaler tegen, zij mogen niet aanschuiven bij het buffet,
   De belastingbetaler kan in de rij staan bij de voedselbank. Eet smakelijk.

   • Nederland heeft als NAVO-land 2,5 miljard aan de oeki’s toegezegd en het zal hier niet bij blijven, neem dit maar van mij aan en het aantal mensen dat afhankelijk is van de voedselbanken explodeert.

  • @ Adriaan W. januari 10, 2023 at 12:35.
   Per ongeluk of opzettelijk uitgelekte gastenlijst. Ik verbaas me telkens over dat uitlekken van gegevens.
   Hoewel ik niet alle namen ken, maar je ziet zo wel de stappen in hun carrières en ook zullen ze ongetwijfeld worden geïnstrueerd, hoe de plannen verder uit te rollen. En je ziet hoe de hazen lopen
   @ oprecht: de daar uitgenodigde belastingbetalers, ja dat zijn ze ook wel tenzij er nog meer corruptie is dan gedacht, zullen echt niet aanschuiven bij de voedselbank. Alhoewel misschien wel donaties geven om die dan weer te kunnen aftrekken van de aangifte en te kunnen opscheppen over “hoe goed ze wel zijn en doen”.
   Zouden ze wel op de hoogte zijn wat de prikken in werkelijkheid doen? En de relatie daarvan met de wereldwijde misère die de achtergronders uitrollen?
   En gaan ze allemaal met de trein of met privéjets, tjee wat zouden de footprints dan wel zijn. Is toch niet erg, we ruimen wel weer wat boeren en natuur op. Dan is dat weer rechtgezet…..

   • Het Heineken-concern is in Davos vertegenwoordigd met twee personen. Directeur-eigenaar van Heineken-holding Charlene de Carvalho – Heineken en haar echtgenoot Michael de Carvalho hebben meer dan eens Jeffrey Epsteins pedo-eiland Little Saint James in de Caraïben met een bezoek vereerd.
    De Mockingbird press/ newspeak/ msm zwijgt nog altijd als het graf hierover.

 4. Ja ze zijn heel wat van plan dan Nederland is ook testgebied…..Onze lesbo Minister van defensie zelfs….toe maar…Maarja het is maar een praatgroepje toch, zeggen alle partijen ook PVV trekt er de bek niet over open wat hun meteen verdacht maakt. Dan hebben wij wel heel naïeve tweede kamer partijen of gewoon ronduit NSB poppekastspelers..Denk laatste aangezien verkiezingen hier frauduleus zijn net zoals in de VS en Brazilië.

  • Op 31.03.2021 hebben alle partijen trouw gezworen aan ons ongekozen staatshoofd en zijn paard van Troje aka Màx, het statuut van het koninkrijk (1954) & onze grondwet.

   • @Ron, Ja dat was puur surrealisme, wat een poppenkast was dat zeg. Overal kwamen ineens ongekozen puppets vandaan huppelen met schermen en al , heb het toen ff zitten kijken met mijn bakkus open van WTF is dit voor shitshow.

  • Valt me tegen Nuke Davos, zo’n mooie naam en niet eens op de gastenlijst :-)?
   NL de “proeftuin” van o.a. de WHO door Rutte, het zogenaamde “slimste” jongetje uit de Klausklas met “aanverwante” andere onbetrouwbare draaikonterige sujetten. We kennen de meesten wel. De dieren uit Animal Farm, oftewel onze regering en parlement. De goeden niet te na gesproken, maar die zullen dan wel niet zo goed liggen bij de anderen.

 5. @Klien, Ja vond ook lullig zit nog te wachten op mijn refund van 60k. Maar mij zullen ze wel ritueel willen slachten daar met spirit cooking.

  • @Nuke Davos, Volgens mij ben je te oud voor ritueel slachten, ze hebben liever jonger bloed. Maar wellicht toch (andere) rituelen in onderaardse gewelven voor die mensen die nog niet chantabel zijn….
   En spirit cooking? De geest is dan al uit de “fles” denk ik, die laat zich niet cooken.

   Wat anders, ik zie regelmatig een getal, zoals nu 60k, maar weet niet waar de k voor staat. Gebrek aan mijn opvoeding of intelligentie, maar misschien kun je me uit de droom helpen, dan weer wat geleerd. Alvast dank.

  • @ Nuke Davos, mijn opmerking over “vroege (of is het late) roepingen” sloeg op het tijdstip waarop je reageerde, soort van nachtbraker dus. Heel herkenbaar voor me.
   Het gezegde is overigens, je bent zo oud als je je voelt :-). En dat kan per moment verschillen.. Alhoewel dat adenochromecanaille daar anders over zal denken.
   Groet, Klien.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in