Ze kunnen het gewoon niet meer verbergen. Een Oekraïens parlementslid heeft per ongeluk het stille gedeelte hardop gezegd toen zij Fox News vertelde dat zij voor de Nieuwe Wereldorde vecht.

Het Oekraïense parlementslid Kira Rudik gebruikte de term tijdens een Fox segment waarin zij toegaf dat zij en haar landgenoten in een oorlog verwikkeld zijn om de neoliberale wereldorde te handhaven, bericht Newswars.com.

Op de vraag of zij verbaasd was over de vastberadenheid van de Oekraïners om tegen Rusland te vechten, antwoordde Rudik dat het conflict al langer aan de gang is, maar dat de strijd deze keer “kritieker” is, omdat de NWO erdoor verstoord dreigt te worden.

“Ik ben niet verbaasd,” antwoordde Rudik. “We vechten al acht jaar tegen Poetin en we hebben drie revoluties in ons land gehad toen we het niet eens waren met wat er aan de hand was met de richting waarin we ons bewegen; maar op dit moment is het een kritiek moment omdat we weten dat we niet alleen voor Oekraïne vechten, maar ook voor deze Nieuwe Wereldorde voor de Democratische landen.”

De woordkeuze van het Oekraïense parlementslid ging niet verloren voor de gebruikers van social media, die de term snel oppakten als een bekentenis dat de globalisten er enorm belang bij hebben om Oekraïne te controleren en Rusland buiten te houden.

Als er globalisten zijn zoals de satanische occultiste Marina Abramovic, de zoon van de linkse miljardair George Soros, Alexander, en David de Rothschild, die steun aan Oekraïne toezeggen, dan moet men vrezen dat er meer achter dit conflict zit dan men op het eerste gezicht zou denken.

  Hoeveel de burgers van de NAVO betalen voor de oorlogen van de NAVO

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Een oorlog met Rusland zou anders zijn dan alles wat de VS en de NAVO ooit hebben meegemaaktVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelOorlogspropaganda over Oekraïne wordt steeds militaristischer, autoritairder en roekelozer
Volgend artikelPropaganda, Corporatisme, en de Verborgen Wereldwijde Staatsgreep
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

34 REACTIES

 1. Zieke gasten. Om alles kapot te maken voor die nwo waanzin….typisch ziomafia geraaskal. Dit wordt een grote teringzooi in korte tijd.

 2. Als wij allemaal ons geld van de bank in de sok stoppen hebben we deze gekken wereld .
  Wakker geschut en dan zie je dat de banken met hun macht faliet zijn .
  Leer van Canada waar regering bankrekening blokkeerd van donateurs aan vrijheidcovoo
  Als we ons geld van de bank haal stort heel de piramide van rijke elite in en is de oorlog gewonen zo simpel is het wand er is in werkelijk niet zoveel geld in omloop.
  En het is zo cash kan de regering nier blokken.
  En cash is nog altijd een wettig betaalmiddel.
  We streven af op een controle maatschappij is dat wat je wil geen privé meer

  • Een bank-run kunnen ze ook stoppen en kan men opeens geen geld meer opnemen of in beperkte mate,dus .. regeringen hebben dat in verleden tijdens crisisjaren wel gedaan. Maar als hele wereld Rusland blokt dan gaat volk muiten en dat kan wel eens echt nare gevolgen hebben voor russische regering… want dan zijn er heel veel producten niet meer en gen diensten meer.. en de roebel zakt in elkaar

   • ja de Russen kunnen geen Luxe producten meer kopen uit het westen
    dat zal de gewone Russische burger niet voelen wij in het westen die 50% of meer zullen betalen voor energie zullen dat Well voelen

  • Eens en dat is al heel lang de agenda en langzaam opgetuigd en op die manier controle houden. Los weken is nu het advies en eigen gemeenschap opbouwen die elkaar steunen los van banken. Hier zijn alle banken al gesloten en kan alleen nog lopen via internet en vangen ze de hele wereld langzaam in het net. Is illusies durven doorbreken en weg van het grote geheel.

 3. Die tut hola kan slechts dienen als kanonnenvoer. Als Poetin écht gaat strijden dan is haar lot al beslecht als ze met haar ogen knippert. Het zoveelste bewijs dat die wannabe ‘bestuurders’ achteraan hebben gestaan toen de hersens werden uitgedeeld. Helaas voor al die idioten die de NWO aanhangen; gaat niet gebeuren. Rusland is de luis in de pels.

  https://www.ninefornews.nl/great-reset-architect-steunt-oekraine-poetin-niet-langer-lid-van-world-economic-forum/

  https://niburu.co/het-complot/17178-poetin-verdwenen-van-wef-website

  • Het spel is nu duidelijk ook voor de schaapjes het gaan niet om het welzijn van de burgers waar ook ter wereld, het gaat om macht en geld de corona is verdwenen en worden nu overspoelt met oorlog beelden en dat is voer voor de linkse viezerikjes hele dag het volk op het verkeerde been zetten en maar vertellen wat voor een stuk bandiet Poetin is dat ze maar eens naar zicht zelf kijken hoeveel mensen zij nu al met die onzin van corona gedood en in eenzaamheid hebben laten sterven.
   Alle wereld leiders spelen hierbij een vuile rol er moeten en zullen ruim drie miljard mensen van de aarde moeten verdwijnen en de rest zal op gedeeld worden rijk macht elite en slaafjes.

 4. Zie: de zoon van Biden, het neerhalen van MH17 door Oekraine, de puppet regering.
  Die militairen die zgn dood waren mar akelig levend als krijgsgevangen…

  Wat kan je ervan verwachten?

 5. Weet je wat het is…de hele wereld loopt te janken om dna-veranderende gifspuiten, maakt niet uit hoeveel er neerstorten. Ze janken om cyborg te worden. Ze janken om een onderhuidse chip voor hun paar kwartjes. Ze janken om hun kinderen in te spuiten. Ze janken om 5g te krijgen. Ze janken om transseksueel te worden. Ze janken om hun eigen kinderen sexueel om te bouwen. Ze janken om anderen te kunnen haten. Oh de verrukkelijke haat! En ze janken on uiteindelijk aan de satellieten verbonden te worden. Ben ik iets vergeten? Ik heb er geen zin in. Ik wil een natuurlijk bestaan in vrede en harmonie. Is dat wat Rusland ook voor ogen heeft? Of lopen ze in Rusland ook te janken om hetzelfde? De Oekraïne wel kennelijk. Ik word kotsziek van dat stupide gejank om een einde te maken aan het mensdier en de natuur. In de naam van haat. Waar nog heen?

   • Ja en de weigeraars van de covid 19 spuiten worden nu door de meelopers uitgemaakt dat ze geen meelopers waren niet goed snik, waren/zijn ,,, Maar zij……de meelopers die nu aanvoelen dat ze bedrogen bedonderd en belazerd zijn geworden door hun leiders en nu door de ziekten die door de spuiten serie ontstaan nawerking, nu echt ziek worden,,,, maar nu niet weten wat hen plotseling mankeert!??? De meelopers schamen zich maar ze beschuldigen nog steeds dat de weigeraars,,,, dat die de schuldigen zijn dat zij ziek worden!

 6. Rusland heeft een moeilijke taak in de Oekraïne. Zo snel mogelijk de extremisten en corrupte glabalisten inrekenen en zo min mogelijk schade berokkenen aan het land en zijn burgerbevolking. Omdat het Russische leger directe confrontatie daar waar het veel slachtoffers op zou leveren uit de weg gaat lijkt het of het zwak is. Een tank die omkeert om niet over drie omaatjes heen te rijden doet dat namelijk niet uit angst, zoals de media on willen laten geloven, maar uit andere redenen.

  Als Putin deze acties op zijn Amerikaans zou organiseren was het nu al gebeurd, maar met veel voor de VS gebruikelijke ‘collateral damage’. Maar wat je kapotschiet moet je in principe ook weer opbouwen, en dat verklaart ook de relatieve voorzichtigheid van de Russische troepen.

  In het eerste uur van deze acties werden alleen militaire doelen aangevallen, en die werden op enkele missers na allemaal volledig uitgeschakeld. Luchtmacht, marine, commandocentra, communicatie, wapen- en brandstofopslagen, allemaal verdwenen. Putin is niet een crimineel zoals Bush Sr, Jr, Obama, of Madeline Albright, die er geen moeite mee had te verklaren dat het ’t uithongeren van honderduizenden kinderen ‘het waard was’.

 7. Gezien het feit dat de EU/NAVO en de vrije staten in Europa ineens bij de NAVO willen en/of alle militair Oekraïne willen bewapenen. Daar zit veel meer achter dan het eerste instantie lijkt. In Oekraïne liggen waarschijnlijk veel biowapens en biolabs, die eerste instantie voor de volgende pandemie bedoelt waren. Om nu deze zeker te stellen en/of weg te moffelen voor het publiek. Want het is te verdacht dat ze nu allemaal een land willen verdedigen die geen lid is van de NAVO. Want alle build better back landen zijn lichtelijk in paniek op de wereld, nu Rusland het land binnen getrokken is. Of komen er zaken boven tafel, die het daglicht niet kunnen verdragen. Zelfs Turkije die Rusland nu verbiedt om via de zwarte zee naar de middellandse zee te varen. De tijd zal ons het leren, wat daar verborgen ligt. En hopen dat het niet uitslaat naar andere delen van de wereld.

  • Ja, het is heel apart hoe men zich zo druk maakt over de Oekraine. Wel te begrijpen dat Rusland het niet pikt dat de NAVO steeds dichter op zijn huid gaat zitten, maar het is heel verdacht dat die Biden nakomeling daar ook zit te wroeten. Ik zit te wachten op nog meer nieuws over die tunnels en bunkers etc waar Russische soldaten zijn gaan kijken. De eerste berichten waren al zieker dan ziek als het werkelijk waar is. De Oekraine is zo corrupt als het maar kan, en het is verbazingwekkend dat er nog niet eerder ingegrepen was. Ook werd de Oekraine destijds ingehuurd door Sri Lanka om de Tamils kapot te maken, ten tijde van dat conflict. Ze schromen zich kennelijk nergens voor, dus Rusland heeft alle recht om die toenemende navo dreigingen langs zijn grens te weigeren. Putin heeft dat duidelijk en helder aangegeven.

 8. Die zwakzinnige trut is ook niet normaal man… het lijkt wel een omgebouwd schaap met dat stomme schapen smoelwerk. En hoe ze poseert met het geweer; waar haalt de msm dit soort mentaal gestoorden toch vandaan.

 9. Het probleem is Zelensky Zelensky, de Navo en de EU om met vuur te spelen met Russia. Jullie zijn een marionette geworden van dit spel en van Zelensky. Maar wij willen jullie niet in de EU. Polen en Rumanie misschien moeten uit de EU. Kijk naar Finland een neutrale land, die krijg meer profijt van de neutrale houding, jullie zijn misbruikt vanwege Zelensky. Hier is ook geen democratie alleen in jouw dromen.

 10. Bulgarije, Polen en Slowakij uit de EU. Zij leveren militaire geweer dan ga je de inmigranten helpen en ontvangen. Wij gaan niet meer betalen omdat deze landen hebben de genocide geholpen. Weg van de EU.

 11. Die poppenkast werkt wel de schaduw over het vaccine schandaal te werpen.
  Nog even en die gifspuit wordt volkomen overschaduwd door die poppenkast daar. (of is dat het plan?)
  Die gifspuit is 100x erger als wat daar nu plaatsvind en dat moeten we niet vergeten.

 12. Ja en Timmermans die timmert aan de weg om de Navo nog meer macht te geven om Rusland er onder te krijgen!????? en dat terwijl die sukkel de man,,,,,, moet zijn om vrede te bewaren in Europa gaat hij even regelen dat die trut Von der L. nog even kan regelen dat ze 100 miljard weggeeft waanzin verdediging!!!! Diezelfde trut heeft ook 1,2 miljard gftspuiten besteld om de bevolking van Europa uit te dunnen Tja als je vrouwen aan aan het roer zet dan graaf je een nog diepere put waar je al in zit…… Vrouwen horen nou eenmaal thuis waar ze goed in zijn maar niet als het om krachtsport gaat want daar zijn de mannen nou eenmaal voor geschapen door de vrouwen die bescherming vragen,,,, van de man en niet andersom! Helaas is de wereld de laatste jaren flink verwijfd door de verwijfde mannen die aan de macht zijn gekomen !!!!!

 13. Inderdaad gewoon een van die gehersenspoelde mainstreamdombo’s, die griet…En iets schaapaachtigs heeft ze ook overduidelijk wel…Drukt ons er wel weer met de neus op dat dít eigenlijk de werkelijke oorlog is die wereldwijd woedt : die tussen het eerlijk kritisch gezond verstand, échte wetenschap en waarheidsvinding en gemeend goede intenties en aan de andere kant het blind alles maar geloven, navolgen, alle gigantische commerciële en machtsgerichte leugens, parasitaire medisch-farmaceutische kwakzalverij en overige nep’wetenschap’ enz. enz., vul zelf maar aan…Jammer dat Putin ook al schijnt te konkelen met het WEF en al een poos meedramt in het pro’vaccins’-koor…Misschien toch wat meer met Loekasjenko praten..Hij, evenals Bolsonaro hebben bij mij toch inmiddels meer respect dan wie van de schapen ook die achter de wereldwijde moorddadige kwakzalversleugens en volksverlakkerij blijven staan.. Of dat nu uit pure domheid of uit extreme misdadigheid is… Voor sommige misdaden kan ik nog respect opbrengen, maar niet voor dit soort… En dan mag je geen vergelijkingen met WO 2 maken van de naïeve schijnheilige dombo’s !!! Lachen, gieren, brullen !!!

 14. Luister dom volk wij het gewone volk wat dat ook mag zijn zullen de klappen als eerste gaan opvangen onze kinderen zullen als kanonnen voer wederom gebruikt gaan worden en onder tussen is het koningshuis met al hun idioten al lang naar een veilig land vertrokken en zullen als helden straks weer terug keren en de ouders die mogen hun kinderen gaan opzoeken op het kerkhof en dat zijn dan de dode helden zo is het altijd geweest en waarom zou het nu anders zijn, slaap lekker verder.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in