President of Ukraine / Wikimedia (CC BY 4.0 DEED)

Amerikaanse functionarissen worden het beu dat de Oekraïense president Volodymyr Zelensky eindeloos Westerse steun eist, schrijft Douglas MacKinnon, voormalig adviseur voor beleid en communicatie bij het Pentagon, in een opiniestuk voor The Hill. Zelfs zonder het inzicht van MacKinnon is het duidelijk dat Westerse leiders moe worden van de eisen van Zelensky, zoals te zien was op de recente NAVO-top in Litouwen en de nasleep van het evenement, schrijft Ahmed Adel.

MacKinnon, die bronnen citeert, wijst er in zijn artikel op dat de Amerikaanse president Joe Biden in juni 2022 “zijn geduld verloor en schreeuwde dat Zelensky meer dankbaarheid moest tonen voor de miljarden aan hulp die hij via het Amerikaanse volk van de Verenigde Staten kreeg.”

Gevraagd naar Zelensky’s eindeloze vraag om hulp van de VS, vertelde een voormalige hoge functionaris van het Pentagon aan MacKinnon dat de Westerse steun niet eindeloos is.

“Zelensky gedraagt zich als een verwend, nukkig kind dat alles krijgt wat hij wil en het is nog steeds niet genoeg. Velen in de Amerikaanse regering en veel van onze burgers worden zijn gedrag beu. Ik kan u verzekeren dat hij ook in Europa bruggen aan het verbranden is,” zei de voormalige functionaris van het Pentagon.

MacKinnon benadrukte dat meer Amerikanen sceptisch worden over verdere Amerikaanse hulp aan Kiev. Deze trend zal waarschijnlijk toenemen “naarmate het Amerikaanse volk de gruwelijke gevolgen van de oorlog beter gaat bekijken en tegelijkertijd besluit om Zelensky op de grond te zien in plaats van op een voetstuk”.

“Hoewel er duidelijk wrok ontstaat over Zelenski’s vermeende gebrek aan waardering voor het geld en de munitie die het Westen zijn kant op stuurt, blijft de kraan voor die leveringen wijd open staan,” voegde hij eraan toe.

  Amerika heeft zojuist een groot imperium vernietigd

Op 21 juli kondigde de regering Biden aan dat de VS een nieuw militair hulppakket voor Oekraïne plant ter waarde van $400 miljoen, voornamelijk bestaande uit artillerie, luchtverdedigingsraketten en grondvoertuigen, maar geen clustermunitie.

Volgens Reuters bevat het pakket verschillende Stryker pantserwagens, ontmijningsapparatuur, munitie voor National Advanced Surface-to-Air Missile Systems (NASAMS), munitie voor High Mobility Artillery Rocket Systems (HIMARS), antitankwapens waaronder TOW en Javelin en munitie voor Patriot en Stinger luchtafweersystemen. Het is echter onwaarschijnlijk dat deze een verschil zullen maken voor de oorlogsinspanningen, aangezien Westers materieel vrijwel onmiddellijk vernietigd wordt zodra het het slagveld binnenkomt.

Op 23 juli werd bekend dat het Russische leger in slechts 24 uur een recordhoeveelheid westerse wapens aan Oekraïne had vernietigd tijdens het afweren van het langverwachte tegenoffensief van Kiev. Russische troepen hadden minstens 15 Leopard tanks van Duitse makelij en meer dan 20 Bradley infanteriegevechtsvoertuigen van Amerikaanse makelij in slechts één gevecht uitgeschakeld. Tegelijkertijd heeft Kiev sinds het begin van het Oekraïense tegenoffensief in de eerste week van juni meer dan 26.000 soldaten verloren, wat bevestigt dat de langverwachte aanval niets meer dan een mislukking was.

De New York Times meldde op 15 juli dat het Oekraïense leger in de eerste twee weken van het offensief 20% van zijn slagvelduitrusting verloor, waaronder veel door het Westen geleverde voertuigen. Daaraan vooraf ging de Russische minister van Defensie Sergei Shoigu, die op 11 juli zei dat Oekraïne naar schatting 3000 eenheden militair materieel had verloren.

Ondertussen hebben Westerse functionarissen hun bezorgdheid geuit over de trage vooruitgang van Oekraïne op het slagveld, waarbij een recent artikel in Wall Street Journal beweerde dat ook zij geschokt waren door het snelle verlies van militaire uitrusting. Verschillende Oekraïense functionarissen probeerden echter de moeilijkheden in het offensief te verklaren door te wijzen op vertragingen in de Westerse militaire hulp.

  Buzzer beater - Russische generale staf wil einde maken aan Oekraine door Elektronische Oorlogvoering

De media-aandacht voor de frustratie van Biden over Zelensky, die al minstens sinds juni 2022 bestaat, in combinatie met de berichten over het catastrofale verlies van uitrusting en soldaten, heeft het Westen er niet van weerhouden Oekraïne te steunen. Ondanks de klachten van Biden over het verwende gedrag van Zelensky, heeft het de VS er niet van weerhouden om miljarden in Oekraïne te pompen.

Dit is hetzelfde masochistische gedrag dat het Verenigd Koninkrijk toepast.

De Britse minister van Buitenlandse Zaken, Ben Wallace, vertelde verslaggevers eerder deze maand op de jaarlijkse NAVO-top in Litouwen dat Kiev zijn westerse partners niet als “Amazon” moest behandelen.

“Dat heb ik ze afgelopen juni verteld. Ik zei tegen de Oekraïners, toen ik 11 uur reed om een lijst te krijgen: Ik ben Amazon niet,” zei Wallace en voegde eraan toe: “Of we het nu leuk vinden of niet, mensen willen dankbaarheid zien.”

Uiteindelijk ontsloeg Zelensky zijn ambassadeur in het Verenigd Koninkrijk op 21 juli nadat de ambassadeur kritiek had geuit op het “sarcasme” van de president in reactie op Wallace die suggereerde dat Kiev dankbaarder zou moeten zijn voor Westerse steun.

Dit benadrukt het verwende gedrag van Zelensky, maar het toont ook aan waarom hij het lef heeft om zich zo bevoorrecht te gedragen – de haat van de Engelsen voor Rusland is zo sterk dat ze bereid zijn om zich voortdurend te laten vernederen en te laten beschimpen door een inferieur land, Oekraïne.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

De realiteit dringt door voor Zelensky en zijn mislukte offensiefVolg Frontnieuws op Telegram

  Rusland: Als F-16's worden overgebracht naar Oekraïne, liggen de vliegvelden in Nederland vanwaar ze vertrekken in oorlogsgebied en kunnen ze worden aangevallen

Lees meer over:

Vorig artikelHet Kissinger Rapport: Het beleid van de Amerikaanse regering om de wereld te ontvolken
Volgend artikelDuitsland, Frankrijk kampen met nieuwe recessie, maar goedkope Russische energie is nog steeds van de baan
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

23 REACTIES

 1. Selensky zal zeggen: Toen ik vorig jaar maart capituleerde hebben jullie mij gedwongen om verder te vechten. Jullie beloofde mij alle militaire steun die nodig was om Rusland klein te krijgen. Kom nu dan jullie beloften na. Stuur dus niet alleen maar goed materieel maar ook een leger. Wij. hebben nu al meer dan 200.000 jonge mannen opgeofferd.

  • Daarom was Zelenski wellicht ook in Nederland op bezoek tijdens notabene dodenherdenking om manschappen te vragen. Rutte en Olongren hadden die dag de grootste lol met Zelenski..

 2. Heeft iemand toevallig bijgehouden hoeveel euro’s / dollars er in totaal naar die smerige oplichterij in Oekriestan zijn gestuurd? Is EU eindelijk leeggezogen? Tijd voor het waardebonnetje op je voorhoofd, oeps, ik bedoel natuurlijk die leuke cbdc of wat het ook heet.

 3. Elf dagen later op 26 juli lwam dit voorlopige nieuws:
  Robotyne (Rabotino) > Tokmak > Melitopol en Berdjansk (Berdyansk). De mijnenbarrierre zou na maanden doorbroken zijn.
  Als het waar is zullen we binnenkort in de mainstreammedia vergelijkbare berichten vernemen als vorig jaar in augustus over Kharkov. Met het verschil dat Krim en de brug binnen schootsafstand komen te liggen. Dan verandert alles.
  Afwachten…

 4. “Zelensky gedraagt zich als een verwend, nukkig kind dat alles krijgt wat hij wil en het is nog steeds niet genoeg. Velen in de Amerikaanse regering en veel van onze burgers worden zijn gedrag beu. Ik kan u verzekeren dat hij ook in Europa bruggen aan het verbranden is,”

  Bij mij staat nog steeds het verraad van de 2e Kamer op mijn netvliezen gebrand hoe de 2e Kamer een door de zio state opgedrongen one way video conferentie met het dystopische figuur Zelensky, die genocide pleegt op zijn eigen volk en 14.000 dode Russisch sprekende Oekraïniers op zijn geweten heeft, de brutaliteit van hem staat bekend als Chutzpah, behalve FvD die verlieten als stil protest de video conferentie.

 5. Allemaal stoere taal hier bij Frontnieuws. Maar wanneer gaan we al die rechtop springende juichers in het Europees parlement, als ene Vlodomyr Zelenski op het groot scherm verschijnt, eens de rekening presenteren?

  • Doet me denken aan die filmserie over action dinosaurs ‘The Expendables’. Allemaal beroemde acteurs uit de meest fantastische actiefilms die nog een keer voor grof geld hun trucje komen doen.

   Zo is dit ook één grote poppenkast. Zelenski is gewoon een Muppet die zijn trucje komt doen. Iedereen spreekt zijn tekst uit en Elenski springt druk op en neer. Daarom heeft ie ook nooit een fatsoenlijk pak aan maar altijd zijn groene hansopje. Het is een rol.

   Elenski eist hulp van het westen in opdracht van mi6 en CIA, er wordt door onbekwame vrouwtjes die zich tot defensieminsister omhooggeneukt hebben vanalles beloofd. Zij hebben er toch geen verstand van. En vervolgens blijkt al dat ‘zorgvuldig onderhouden’ militair materieel ’toch niet’ inzetbaar.

   Dat krijg je dus in een systeem waar liegen en bedriegen de standaard is. Waar parasieten in de hoofdfuncties geslopen zijn.

 6. Eigen schuld van het westen.❗️
  In het begin van de oorlog heeft het westen ten koste van ALLES………….
  ZELENSKY WAPENS BELOOFD, TERWIJL ZE NIETS BEGREPEN HEBBEN VAN DE AGRESSIEVE NAZI CULTUUR DIE ER IN UKRAINE HEERST.

  Ukraine zou ONBEPERKT WORDEN GEHOLPEN MET ALLES WAT ZE MAAR WILDEN, WANT HET WESTEN MOEST…….. DEZE OORLOG TEGEN Putin WINNEN. ‼️. ( hoe stom kun je zijn om dat te denken)
  Nu we zien waar dit toe leidt; krabbelen ze terug….en is Zelensky te veel eisend.
  HALLO .‼️‼️‼️ WIE HEEFT DIT BELOOFD, ❓
  DE NAVO IS EEN “ ZOOTJE ONGEREGELD” GEWORDEN. ‼️NIET BETROUWBAAR MET HUN BELOFTEN….. ‼️

 7. If you think what the hel is going on……Strange Month Ahead August 2023 – Astrologer Joseph P. Anthony https://youtu.be/B6AAATjz8xc

  🧠The Government’s Mind Games: 🤯Are We Hypnotized by Them?
  https://youtu.be/QpKTp6B96aw

  Het ego is niet wie we werkelijk zijn en is altijd een illusie. Op een zeker moment kom je in een ego dood. Je ego sterft letterlijk af. De mooi naam is ”the dark night of the soul”. Je gaat dus door een spirituele ontwakeningsproces. Je voelt je zo slecht dat je op google voor informatie gaat zoeken en je komt daarom op deze blog terecht.
  Je weet dat het ego vanuit de mind gebeurt en niet vanuit je ziel. Je ego is een grote zak vol meningen en interpretaties, aannames, overtuigingen, patronen en kwaliteiten die je in de loop der jaren hebt gevuld over wie je denkt te zijn, meestal het valse zelf (Ego).
  Of deze meningen of interpretaties nu waar zijn of niet, jij gelooft deze meningen en handelt hier ook naar. Wanneer deze overtuigingen niet juist zijn kan je een toxische of ongezonde houding aannemen. Vandaar dat we mensen zien met een verkeerd gedrag of zelfs een toxisch gedrag of trekken we toxische mensen aan. Meestal ben je ook niet echt gelukkig. Je mist toch iets in je leven.
  Alles wat we zien en horen als kind gaan we opslaan en dit wordt ons programma. Het ego wordt al van jonge leeftijd gevormd.
  We maken ons zelf van alles wijs wat niet in lijn is met onze ECHTE IK (je ziel). Het is niet in lijn met je zielsverlangen (Onze Ziel). Technisch gezien is het ego een overlevings-mechanisme om onszelf te beschermen.
  Het ego is niet wie we werkelijk zijn en is altijd een illusie. Als je door een ego dood gaat sterven je illusies.
  https://www.gezondwereldnieuws.com/wat-is-ego-dood-wat-is-dark-night-of-the-soul-symptomen-en-fases

 8. NAZI CULTUUR UITGEGD EN HET SYMBOOL VERKEERD GEINTERPRETEERD.

  Het komt door onvoldoende diepgang en/om te achterhalen voor wat de werkelijke betekenis was/is.
  https://www.heinpragt.com/symbols/nazi_en_extreemrechts_symbolen.html

  Die gemeen hebben dat alles in het diepste geheim gebeurt en de leden vrijwel uitsluitend mannen zijn.

  Hitler werd te eigenwijs
  Theorie: De nazi’s hebben in het geheim een fascistisch Vierde Rijk gesticht in de VS en willen wereldheerschappij.

  Volgens een van de theorieën keek een aantal rijke Amerikanen in april 1945 handenwringend toe toen nazi-Duitsland ten onder ging. 12 jaar eerder hadden ze Hitler aan de macht gebracht met als doel de wereldheerschappij over te nemen. Maar omdat Hitler te zeer zijn eigen gang ging, liepen de Amerikanen over naar de tegenstander. Toch bleven de magnaten dromen van een wereld onder het bestuur van de nazi’s. Terwijl Berlijn werd gebombardeerd, smokkelden ze Hitler en andere nazikopstukken het land uit. Na de oorlog zetten ze de plannen voor een Vierde Rijk in een fascistische VS voort.

  If you think what the hel is going on……Strange Month Ahead August 2023 – Astrologer Joseph P. Anthony https://youtu.be/B6AAATjz8xc Catherine Austin Fitts. And was planned long time before and see here how it starts: We spoke to Catherine about her time in the Bush administration, when she started to see the corruption in politics and within the system. And about the periods of threats, she and her family faced. https://youtu.be/bWYgkrjRruk

  Skull & Bones Orde en de Bush familie
  Volgens diverse auteurs is Skull and Bones machtig geworden in de oorlogsjaren toen er door het Amerikaanse grootkapitaal grof geld is verdiend aan de nazi’s. De schandelijke rol die de grootvader van de voormalige Amerikaanse president George W.Bush, daarin heeft gespeeld wordt uitvoerig belicht. De Bush familie speelt sowieso een belangrijke rol in het hele Skull and Bones verhaal. Naast Bush junior en senior, telt het genootschap nog vijf leden uit de Bush dynasty. Onder de prominente leden bevinden zich ook Bill Clinton, John Kerry en de huidige vice-president Joe Biden.

  Eén van de tegenwoordige leden van deze illustere club is John Kerry, ook wel de klimaat tsaar van Biden genoemd. Als deze man dan ook klaagt over de precaire situatie op onze planeet dankzij de klimaatverandering, dan weet je dat de hele klimaatagenda een enorme hoax is.
  https://niburu.co/het-complot/18729-skull-and-bones-maakt-zich-zorgen-om-moeder-aarde

  Skull & Bones Orde en de Bush familie
  https://www.tegenstroom.eu/source_opinie/Het%20gevaar%20van%20geheime%20genootschappen.pdf

  When a coronal mass ejection’s magnetic field is anti-aligned with Earth’s, it can induce a very dangerous geomagnetic storm. This could lead to a multitrillion dollar disaster if we’re unprepared — and we’ve never been in more danger. https://bigthink.com/starts-with-a-bang/giant-solar-flare/

  My website is down, we are trying to figure out why the hosting company disabled it, hoping to hear from them soon and restore it by tomorrow! Thank you for your patience! Boot voor de kust van Nederland met 3000 auto’s aan boord schijnt ook zo ontstaan te zijn….spontane ontbranding van accu’s in een auto die het veroorzaakte = something strange is going on….North Sea EV Cargo Ship Fire LATEST Plus Comments & Questions
  The EV evangelists will defend their battery powered cars, even whilst it is burning their house to the ground.🙃
  https://youtu.be/-biwc2NLwtw

  We Have A Problem! Huge Solar Dark Filament Earth Facing July 27th 2023!
  https://youtu.be/3VPUOH2UQs4

  De zon en maan die nu dichter bij de aarde staan dan ooit en veroorzaken rebels gedrag.
  Maan gaat over je gevoel en als de maan dichter bij de aarde staan worden die heftiger.
  Zon beïnvloed bewustzijn als die dichter bij de aarde staat en veroorzaakt opkomen voor jezelf.

  De Dierenriem vertelt ons een verhaal: zij beschrijft de ontwikkeling van alle levensprocessen van begin tot einde. Ieder teken beschrijft een fase van dit proces, van Ram tot Vissen. Want vooral is de Astrologie een symbolische taal. https://www.icaquarius.nl/artikelen/dierenriem-planeten-aspecten.html

 9. De leuke volgende stap die ze hebben met totale controle over de wereld als ze gefrustreerd zijn dat China hierin niet meewerkt……small minds discus people….zijn nu niet echt de slimste mensen op deze aardbol.

  WEF: The Fourth Industrial Revolution | Transhumanism

  “The very idea of a human being as some sort of natural concept is really going to change. Our bodies will be so high-tech we won’t be able to really distinguish what’s natural and what’s artificial.”

  If you think that “Trans-humanism” means turning people into badass cyborgs, capable of superhuman feats of strength and intelligence, then you’re in for a nasty surprise. It is up to us whether we allow this to happen. The more we resist now, the more freedom the future generations will enjoy.

  https://rumble.com/v1g6tcd-world-economic-forum-the-fourth-industrial-revolution-transhumanism.html

  Verzieken gewoon een hele generatie…..

  Devastating Impact on Mental Health of College Students

  https://www.theepochtimes.com/health/study-shows-devastating-impact-of-covid-19-pandemic-measures-on-mental-health-of-college-students-5421364?utm_source=healthnoe&src_src=healthnoe&utm_campaign=health-2023-07-27&src_cmp=health-2023-07-27&utm_medium=email&est=YkkF8%2BEVcMsQ0UYgcAQm2kTV6QXYBrqK8wRZMBJR71C75Bn%2BKDH7LM9JCajLnmqsYybMuqQfPvjf In reality, the rulers never gave up their power; they have simply manipulated elections in order to position their political puppets, who dance on their strings. https://stopworldcontrol.com/domination/?inf_contact_key=5e306e2f1cd2ecefb1c102739345b62b842e902fbefb79ab9abae13bfcb46658

 10. Wij dragen een waardevol steentje bij in onze Nederlandse maatschappij; we werken hard, zowel op onze boerderij als daarbuiten. Zo zijn we opgevoed, je helpt elkaar de winter door en je hebt respect voor mens, dier en natuur. Maar toch worden we bestempeld als ‘onwelkom’. We zouden de natuur beschadigen met onze 100 koeien. Wanneer de Politiek het heeft over onteigenen dan voelt het alsof wij met onze gezinnen het niet waard zijn om te zoeken naar alternatieven. Mijn man beschermt de weidevogels en de jonge hertjes. In de herfst laat hij een strook mais staan voor de dieren tijdens koude dagen. In onze slecht onderhouden voortuin vind je vlinders, bijen, koolmeesjes, en heel veel mussen en spreeuwen. Bij zonsondergang menig vleermuisje.
  Maar toch, toch…..zijn wij blijkbaar zo slecht voor onze dieren en voor onze natuur dat we met een schop onder de kont maar moeten zien waar we naartoe vertrekken, als we het maar niet wagen om elders, waar ook in Europa, ons boerengezin voort te zetten. Want na onteigening krijgen boeren(gezinnen) een beroepsverbod voor heel Europa.
  Daarom vraag ik de politiek, met name #cda en #vvd , uit de grond van mijn hart om ons te helpen onze boerengezinnen niet te verjagen vanwege politieke wensnatuur, natuur die notabene door agrarische bedrijvigheid honderd jaar geleden is ontstaan.

  Dank u wel voor het lezen.” Sonja v Rijn

  Why Nothing Makes Sense Right Now
  I argue, is the current strength of Neptune, which is the planet associated with dreams, illusions, imagination and escapism, and the dawning of the Age of Air, which has seen a move from a broadcast model of mass communication to a networked one, as well as the rise of postmodernism, a mode of thought that denies the validity of “grand narratives” and favours their deconstruction. https://youtu.be/2ZvYznq1YIU

  The Great Tribulation https://youtu.be/26gtMT99DVQ
  We the People can regain sovereignty by learning to rely on intuition, experience, and the ability to tell lies from truth as the same here in Agenda2030

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in