Gevaccineerden staan te popelen om de Derde Wereldoorlog te riskeren over Oekraïne, volgens een nieuwe opiniepeiling van EKOS die gedeeld is met de Toronto Star.

Op de vraag hoe Canada zou moeten reageren op de inval in Oekraïne, steunden de Canadezen die “drie of meer prikken” kregen overweldigend het uitbreiden van de sancties (86%), het in beslag nemen van Russische tegoeden (85%), het afsnijden van de verschepingen van Russische olie (81%) en het sturen van extra militair materieel naar Oekraïne (82%). Meer dan de helft (52%) steunde het leveren van gevechtsvliegtuigen aan Oekraïne, bericht Informationliberation.com.

Daarentegen was de overweldigende meerderheid van de puurbloedigen tegen al die krankzinnige maatregelen, wijselijk in de hoop een Derde Wereldoorlog te vermijden.

De overgrote meerderheid zou waarschijnlijk “diplomatie gebruiken” gezegd hebben als dat een optie was, maar de oorlogshaviken achter de opiniepeiling hebben dat van de lijst gelaten.

***

De onthullende peilingsresultaten staven de beweringen van velen dat het COVID-narratief vrijwel van de ene dag op de andere door de media verwisseld werd voor “steun Oekraïne”, en dat de onnadenkende massa onmiddellijk haar ideologische onderdanigheid toonde.

De normies konden naadloos overgaan van ijverige steun voor vaccins en venijnige aanklachten tegen iedereen die er geen nam, naar ijverige steun voor Oekraïne en venijnige aanklachten tegen iedereen die het oorlogsnarratief niet slikt.

Het lijkt erop dat de massale steun voor om het even welk “actueel ding” dat de politieke klasse en de cultuur eisen, een vorm van cognitieve verslaving is geworden.

De mensheid is er schijnbaar van afhankelijk zichzelf te definiëren door van de ene crisis naar de andere te slingeren en die te gebruiken als wapen om dissidenten die suggereren dat niet alles is wat het lijkt, te verstoten, publiekelijk te schande te maken en te deplatformen.

  Oekraïne oorlog - Wat volgt?

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Poetin voert een halfslachtige oorlog en dat is te zienVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelWEF geeft onheilspellende waarschuwing over komende voedselcrisis, beveelt “duurzamere diëten” aan
Volgend artikelOoit gezond en actief 8-jarig jongetje lijdt na PFIZER prik
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

 1. Waar heb ik ook alweer gelezen dat door die prikken waarschijnlijk je reptielenbrein gedeelte de overhand kreeg?
  Het lijkt erop dat dat uitkomt.

 2. Conclusie: Het overgrote deel van de bevolking heeft zich het prikbedrog braaf laten aanleunen, daarmee blijk gevend niet over een vrije en zelfstandig denkende geest te beschikken. Het zijn de mensen die met een heel klein zelfbewustzijn niet in de gaten hebben dat hun vrijheid wordt afgenomen. Ze beseffen namelijk niet wat vrijheid is. Ze denken dat vrijheid is als je af en toe niet hoeft te werken en dat je dan geld hebt om met vakantie te gaan. Een klein deel van de bevolking, misschien minder dan 20% weet wel wat vrijheid is, maar door die grote groep remmende onnozelaars is het erg moeilijk onze vrijheid te verdedigen tegen de sluwe grootmachten van de wereldelite. Tja, een konvooi vaart nu eenmaal zo snel als het langzaamste schip, is een maatschappelijke waarheid die door de eeuwen heen domme maar winstgevende en opzettelijke oorlogen heeft veroorzaakt.

 3. Ons democratisch systeem is gebaseerd op meerderheid, cq, de macht van de meerderheid. Dat wil zeggen dat de wil van de meerderheid word opgelegd aan iedereen …..er zit echter een fout in die stelling. Door de inspuitings druk zijn de zwakkeren allemaal ingespoten omdat ze willen volgen. Hun kracht / macht zit in het getal, maar in de praktijk zijn het juist de meest zwakken die de meerderheid vormen. Kort gezegd: als je naar verhouding 100 man ingespotenenen en niet ingespotenen op een voetbalveld zet en ze allemaal een hakbijl geeft om elkaar af te maken zullen de oningespotenen het winnen. Het grootste deel van de ingespotenen zal alle kanten op rennen, incluis recht in de bijl van de niet ingespotenen. Die gaan niet vechten om te overleven, die laten alles met zich doen om te overleven. En dat is dus die meerderheid waar lieden zoals Rutte en Schwab hun macht op baseren, de slaven, en vervolgens met betaalde gemonopoliseerde gewelds uitvoerders deze macht trachten te behouden. Dat is een zwakke positie.

  Als 100.000 Nederlanders met hooivork naar Den Haag trekken is Rutte en Co weg, het moment dat een grote geweldloze demonstratie geweldadig word is het einde voor de NWO afdeling hier ten lande. We hebben het al een beetje gezien….zoietw als Rotterdam maar dan zonder Finnen en met boze burgers die al decennia shit van de regering moeten vreten.
  Om die reden word er op bejaarden ingeslagen, omdat de regering en hun slavenbestand doodsbang zijn en proberen door grof geweld en desinformatie de groep zelfdenkenden af te schrikken. De pers helpt en creeert zelf tegen structurele subsidies de soms aburde en totaal onlogische desinformatie.

  Kort gezegd: de macht in dit land kan enkel bestaan door de regel dat we een democratie zijn en de wens van de meerderheid bepaald. Die meerderheid is niets waard als puntje bij paaltje komt, ze laten zich ziek en onvruchtbaar spuiten en als vrijwillige slaven zijn ze nog boos als anderen zelfstandig denken. Ingespotenen lopen achter ieder orkest aan als ze zelf maar niets hoeven te doen. een enkele slaaf uitgezonderd, die vind tegen betaling geweld op bevel uitvoeren zonder zelf verantwoording te dragen een respectabel iets….

  Angst regeert dit land, niet verstand.

  De dag dat de zelfdenkenden samen de boel zat zijn en met de hooivork de zwijnenstal schoonmaken stopt de waanzin waarin we leven.

  • Ik vraag me oprecht af hoe lang de zelfdenkenden zich deze onzin nog laten aanleunen. Na jaren zou je toch denken dat de maat vol is.

   • Omdat ook in deze groep gigaveel onnozelen zitten.

    Van constateerders met hun boek der boeken in de hand tot “schattige types” die denken dat gezellig een optocht houden werkt.

    Niemand met normaal verstand wil geweld, maar als je vijand gewetenloos, psychisch gestoord tot daadwerkelijk alles in staat is en daarmee ons LEVEN daadwerkelijk in gevaar is…..dan moet er serieus iets gebeuren.

    Sterker nog, dat had 2 jaar geleden al in de kiem gesmoord moeten worden. (Ik sta klaar…want we hebben NIETS meee te verliezen)

  • Is er geen hacker die het centrale camerasysteem van Nederland kan ontwrichten??

   Een aantal jaren geleden hoorde je steeds over problemen in de digitalisering
   door hackers, nu nooit meer.

  • klopt 24/7 zeg 25000 mensen in het prachtige te denhaag en het is afgelopen.
   liefst meer, dan kunnen wij zelf dat binnenhof verbouwen
   punt

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in