Maandag heeft de Russische president Vladimir Poetin een wetsvoorstel ondertekend dat geslachtsveranderende operaties verbiedt. De wetgeving is bedoeld om strengere regels op te leggen aan wat de wetgevers de “transgender-industrie” noemen en verbiedt in feite wettelijke geslachtsveranderingen en medische ingrepen in verband met transitie, tenzij deze medisch noodzakelijk worden geacht, schrijft Greatgameindia.

Onder de nieuwe wet zal geslachtsveranderingstherapie, met inbegrip van medicijnen en operaties, alleen toegestaan worden in gevallen waarin het essentieel is voor de behandeling van misvormde voortplantingsorganen bij kinderen. Beslissingen over dergelijke behandelingen en de afgifte van relevante certificaten zullen beperkt worden tot klinieken met een vergunning die verbonden zijn aan het Russische Ministerie van Volksgezondheid.

Bovendien kunnen personen niet langer vrij hun geslacht op identificatiedocumenten veranderen. Degenen die dit al hebben gedaan, mogen volgens de nieuwe wet geen kinderen meer adopteren. Bovendien kan het huwelijk van getrouwde stellen ongeldig worden verklaard als één van de echtgenoten van geslacht verandert.

Volgens de Russische onderminister van Volksgezondheid Evgenia Kotova, bedroeg het aantal legaal van geslacht veranderde stellen in het land meer dan 2.000 tussen 2018 en 2022, in de periode dat deze praktijk nog legaal was.

Doema-voorzitter Vyacheslav Volodin bekritiseerde wat hij de “westerse transgender-industrie” noemde en verdedigde de grondgedachte achter de wet. Hij wees erop dat geslachtsveranderende operaties in de VS de afgelopen tien jaar met een factor 50 zijn toegenomen, en dat ongeveer 1,4% van de Amerikaanse tieners tussen 13 en 17 jaar in 2022 als transgender geïdentificeerd zijn.

Hij stelde dat deze trend zou kunnen leiden tot de degradatie van een natie, en de nieuwe wet is bedoeld om een dergelijk scenario te voorkomen.

  Mark Rutte noemt boerenprotesten "klein" en "onaanvaardbaar"

De nieuwe wetgeving handhaaft bepalingen voor de behandeling van relevante medische aandoeningen. “Er zijn aandoeningen die tijdens de kindertijd kunnen worden vastgesteld,” verklaarde het hoofd van de Doema. “Maar als iemand van geslacht verandert omdat hij ’s ochtends wakker werd en besloot dat hij geen jongen maar een meisje is, dan is dat gewoon verkeerd,” legde de Doema-chef uit.

Volgens Valentina Matvienko, een prominente Russische senator, heeft de wet “veel positieve reacties van Europese landen” opgeleverd.

Desondanks kreeg de wet kritiek van activisten voor transgenderrechten, die beweren dat de wet de rechten van transgenders in Rusland aanzienlijk beknot. Critici uitten ook hun bezorgdheid over het feit dat de formulering van de wetgeving dubbelzinnigheid introduceert met betrekking tot de behandeling van bepaalde medische aandoeningen die geen verband houden met de geslachtsverandering, zoals mastectomie voor vrouwen met een genetische aanleg voor borstkanker.

In reactie hierop verzekerde de woordvoerder van het Kremlin, Dmitry Peskov, dat deskundigen al deze zaken grondig hebben bestudeerd tijdens het parlementaire debat over het wetsvoorstel. Hij verklaarde dat alle relevante vragen waren behandeld en dat de risico’s van de wet tot een minimum waren beperkt.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

“Transgenders” zouden geëuthanaseerd moeten worden – ALLEMAALVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDuitsland, Frankrijk kampen met nieuwe recessie, maar goedkope Russische energie is nog steeds van de baan
Volgend artikelBetekent een nieuwe BRICS-munt door goud ondersteund het einde van de wereldwijde dominantie van de Amerikaanse dollar?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

 1. In België heeft men een wet aangenomen die het zogenaamd ‘bekeren’ van LGTB-ers (‘freak-ers’)verbiedt.
  Van een wet die het aanzetten van heteroseksuelen tot het ‘LGTB-dom’ verbiedt is natuurlijk geen sprake.

 2. In de Westerse maatschappij is het onmogelijk om een liefdesrelatie te hebben, waarin door competitie hoe je eruit ziet je je kansen claimt. Niets wordt harder tegengewerkt met de botte moraal en de maatstaven daarin aangelegd uit narcisme. En als het zover is is alles een kwestie van zelfdefensie en achterdocht naar de rest van de wereld tegen mogelijke intrusie.
  Hoe ben je ze slim af? Sommigen die wat verlegen zijn, maar ontwikkelder, zijn voortdurend aan het vergelijken, al zitten ze rechtschapen als toeschouwer op de tribune. Door het materialisme is seks altijd doorspekt met wedijver. Hiertegen protesteert LGBT dacht ik even, maar de angel van de strijd wordt eruit gehaald door een ambitieuze medische stand, die dit marginaliseert door gelijkheid voor het mes.

  • Nog een opmerking over de 7 stralen, die kosmisch zijn. Sekse was in onze evolutie het gevolg van de tweede straal, daarom zijn er zoals Poetin het zegt maar twee seksen en geen zes, zoals Elton John het wil.
   1 wil-macht, 2 liefde-wijsheid, 3 actieve intelligentie, 4 harmonie door conflict, 5 concrete wetenschap, 6 abstract idealisme, 7 ceremoniële orde. Mensen en landen worden op 2 niveaus beïnvloed door de zeven stralen, ziel en persoonlijkheid.
   Seks is nog steeds doordrongen van angst en stoer doen, of agressie. De moraal is er nog steeds in hetzelfde dualisme. Het conflict. LGBT komt daar ook niet van af. Daarom planten enkel mensen zich voort die in God geloven, want uiteindelijk is gender van een spirituele oorsprong, al houden ze dit voor zich; en dat is ook de bedoeling. Want het is innerlijk. Intuïtie die op spiritueel niveau bestaat is niet gebaseerd op de vorm (maar soms andersom), en is is uiteindelijk liefde, die wordt gedwarsboomd door mechanische ambitie.

 3. Zodra ik kritiek geef op het onderwijs, beginnen ze te veranderen, maar ze gaan dan de school weer verbouwen. (Of Albert Heijn.) Vorm en inhoud. Hetzelfde verhaal als seks.

 4. Geslaagde relaties ontstaan meestal door overeenkomstige stralen.
  Als die op twee niveaus hetzelfde zijn is er onmiddellijke herkenning.
  Maar er zijn 5 niveaus, ziel en persoonlijkheid, mentaal, astraal en fysiek, en met sub-stralen op elk van die niveaus.
  Het fysieke lichaam is meestal 3e straal, die te maken heeft met de vorm.
  Leven, Kwaliteit en Verschijning zijn 1 tot en met 3. Vader, Zoon en Heilige Geest, of Shiva-Vishnu-Brahma (3).

  • Reactie:

   Elke dag werkt Google er hard aan om jou en je privé-informatie te beveiligen en te beschermen door onbevoegde toegang tot je Google-account te voorkomen met onze ingebouwde beveiligingsmaatregelen. We hebben uitgebreide privacyprocedures voor onze producten ingesteld die beperken hoelang we je persoonlijke bestanden en hieraan gekoppelde gegevens opslaan. We willen je privé-informatie beschermen en onbevoegde toegang tot je account voorkomen, zelfs als je onze services niet meer gebruikt.

   Daarom updaten we de inactiviteitsperiode voor een Google-account naar 2 jaar voor al onze producten en services. Deze wijziging wordt vanaf vandaag uitgerold en is van toepassing op alle inactieve Google-accounts. Een inactief account is een account waarop niemand heeft ingelogd of dat niemand heeft gebruikt in 2 jaar. Een inactief account en alle content daarin kunnen worden verwijderd vanaf 1 december 2023.

   Wat dit voor jou betekent:

   Deze wijzigingen hebben geen invloed op jou, tenzij je 2 jaar inactief bent in je Google-account of als je je account al 2 jaar niet hebt gebruikt om in te loggen bij een Google-service.
   Hoewel de wijzigingen vandaag van kracht worden, beginnen we pas op december 2023 accounts te verwijderen.
   Als we je account als inactief beschouwen, sturen we meerdere herinneringsmails naar jou en je herstelmailadressen (als je die hebt opgegeven) voordat we actie ondernemen of accountcontent verwijderen. We sturen je deze herinneringsmails minimaal 8 maanden voordat we actie ondernemen voor je account.
   Nadat een Google-account is verwijderd, kan het Gmail-adres van het verwijderde account niet opnieuw worden gebruikt als je een nieuw Google-account maakt.

   Hoe houd je je account actief?

   De makkelijkste manier om een Google-account actief te houden, is door minstens eens per 2 jaar in te loggen op het account. Als je in de afgelopen 2 jaar hebt ingelogd op je Google-account, beschouwen we je account als actief en wordt het niet verwijderd.

   Andere manieren om je account actief te houden, zijn:

   Een e-mail lezen of sturen
   Google Drive gebruiken
   Een YouTube-video bekijken
   Een foto delen
   Een app downloaden
   Google Zoeken gebruiken
   Inloggen met Google gebruiken om in te loggen bij een app of service van derden

   Er zijn enkele uitzonderingen op dit beleid. Denk aan een Google-account met YouTube-kanalen, -video’s of -reacties, een account met een cadeaukaart met saldo of een account met een gepubliceerde app, bijvoorbeeld een app gehost in de Google Play Store. Andere uitzonderingen op dit beleid vind je hier.

   Google biedt ook tools waarmee je je Google-account kunt beheren en opties om een back-up van je gegevens te maken, bijvoorbeeld door je gegevens te downloaden via Google Takeout. Met Inactiviteitsvoorkeuren kun je plannen wat er met je gegevens gebeurt als je een bepaalde periode inactief bent.

   We vinden het belangrijk dat je je account zo makkelijk mogelijk actief kunt houden als je dat wilt. Daarom stellen we je ruim van tevoren op de hoogte voordat deze wijziging van invloed is op je account. Voordat we een account verwijderen, sturen we e-mailmeldingen naar het Google-account en het herstelmailadres (als dat is opgegeven). Check of je herstelmailadres up-to-date is.

   Meer informatie

   Beleid voor inactieve Google-accounts
   Hoe Google gegevens bewaart die we verzamelen
   Updating our inactive account policies (alleen beschikbaar in het Engels)

   Met vriendelijke groet,
   Team Google Accounts

   We sturen je deze e-mail om je te informeren over belangrijke wijzigingen in je Google-account en -services.

   © 2023 Google LLC 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043

   • wat heeft dat nu met geslachtsverandering en aanverwante te maken…draag je ook nog een staart misschien ???

 5. Ondertussen in Nederland… bij mijn gemeente mag je vanaf deze week je gender in je paspoort GRATIS aanpassen.

  Onze burgemeesters en wethouders zijn corrupte domme blinde idiote volgers. Alles verkwanselen voor wat eurootjes. Marxisten die niet eens doorhebben dat ze Marxisten zijn. Het westerse systeen moet volledig ineenstorten, het is niet meer te redden. Zolang het westen niet instort moddert dit door. Zodra het westen instort moeten mensen heel goed onthouden waar dit allemaal vandaan kwam, ipv met elkaar te gaan vechten.

  • Eens ……en we moeten dat groepje engbekken, wat zich aandient bij Minerva Leiden, onder de loupe blijven nemen.

   Minerva Leiden is de ( voor mij héél vieze) kweekschool voor dat burgemeesterstuig wat helpt met het verzieken van dit land .

   Ik blijf het zeggen……in de schaduw van de telgen van het KH staan de kruiwagentjes naar de topposities. Dáár (kots) wordt bepaald of je door kunt. Dáár begint de opmars naar de Bilderbergtroep…….de WHO….. Europa…… dáár krijgen de meelopers van het hele vuige systeem hun lessen in corruptie.

   De meest arrogante (lees : psychopaten) griezels krijgen voorrang. Dat lijsttrekkers soort , die ministertjes, die vuilbak uit dat absolute riool, stroomt door naar de top…….die volksverrader van de PvdA, die de vakbonden naar de verdommenis hielp, en bankdirecteur mocht worden…….dat smeerlap van een Zalm……die ons die Euro in onze hol frommelde, schijt had aan het referendum, mocht bankdirecteur worden bij corrupte hoerenkast Ing…….dat vvd viesnest dat als minister de héle alternatieve zorg naar de klote hielp….dat d66 schorum, wat de hele media naar de verdommenis hielp…..

   Allemaal uit hetzelfde riool…….en natúúrlijk lopen ze nu hard weg. Ze hebben hun gore werk gedaan, en het Amerikaanse huis van Afgevaardigden is de beerput open aan het trekken.

   God, ik hoop dat ze nog gevonden gaan worden……. inclusief die medische schoftentroep, waarvan 3/4 gast voor het geld en de status via hetzelfde netwerk hun praktijken konden uitvoeren.

   Man……kalm blijven is de boodschap……maar het kost mij tov dit vieze tuig maar een hoop moeite.

   • Burgemeester Hubert Bruls van Nijmegen, voorzitter van de Veiligheidsregio Gelderland-Zuid & t/m 01.04.2023 voorzitter van de 25 landelijke Veiligheidsregio’s heeft Politicologie gestuurd aan de Nijmeegse Radboud Universiteit.

 6. Gisterenmiddag in de Turkse buurt een vrouw, moeder?? (nou ja) met een jonge jongen met een witte staart vastgemaakt onder een jasje..brederode straat in antwerpen..de gekleurde onzin begint weer..augustus de maand vóór de bladeren vallen is duidelijk in aantocht…offspring van de ufo’s van de John en co vrees ik..😁😵

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in