In Washington doen geruchten de ronde dat de betrekkingen tussen Kiev en het ministerie van Defensie van Biden op een laag pitje zijn komen te staan.

Blijkbaar heeft Zelensky ’s ochtends vroeg een telefoontje gepleegd met het hoofd van de Stafchefs, generaal Mark Milley en anderen.

We hebben alleen een onbevestigd verslag van het telefoongesprek van een derde partij, dus u moet voorzichtig zijn bij het beoordelen van wat er naar verluidt heeft plaatsgevonden.

Volgens het onbevestigde rapport vertelde Zelensky aan Milley dat ze zeer zware verliezen lijden en het offensief niet kunnen voortzetten.

Hij pleitte voor meer luchtverdediging, waaronder Patriot en F-16’s.

Blijkbaar waren Milley en anderen aan de kant van de VS erg boos en eisten ze dat het offensief doorging.

De resultaten aan het einde van de middag (Oekraïense tijd), 10 juni in Oekraïne, na een groot nachtoffensief (1 uur ’s ochtends tot 3 uur ’s ochtends) en een tweede offensief in de vroege ochtend door de Oekraïense strijdkrachten, waren niet succesvol en de Oekraïense strijdkrachten leden opnieuw zware verliezen. We hebben nog geen cijfers van beide kanten.

Waarom is Milley boos op Zelensky? Heeft iemand een verkeerd gelachtsnaamwoord gebruikt? Dit verslag kan pure desinformatie zijn, dus houd dat in gedachten. Maar als het waar is, legt het de kwaadaardige rol bloot die het defensie- en inlichtingenteam van Biden speelt in het aanwakkeren van dit afschuwelijke conflict, schrijft Larry Johnson.

Ik ben gefascineerd door sommige nieuwsberichten en commentaren van deskundigen die volhouden dat een Oekraïense mislukking betekent dat een lange, vastgelopen oorlog de waarschijnlijke uitkomst is. Die mening is zo dom en staat zo ver van de realiteit af dat het verstand te boven gaat als je probeert een verklaring voor zulke onzin te bedenken. Oekraïne raakt door zijn kritische wapens heen, zoals artillerie, tanks en gevechtsvliegtuigen – en deze verliezen gaan steeds sneller – en Kiev heeft geen goede vooruitzichten om ze te vervangen. Oekraïne heeft ook een tekort aan getrainde mankracht. Hoe kun je doorgaan met het voeren van een stagnerende oorlog als de dingen die je nodig hebt om zo’n oorlog te voeren en vol te houden schaarser en schaarser worden?

Gonzalo Lira - Wanhopige Zelinsky zal zijn toevlucht nemen tot een chemische valse vlag

Het Oekraïense offensief gaat zijn achtste dag in en het enige wat Zelensky en zijn generaals kunnen laten zien, zijn stapels lijken en smeulende tanks en pantserwagens.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Frontnieuws filmpscoop – Lancet achtervolgt vluchtende AFU MLRS & AFU BMP laat zijn gewonde troepen in de steekVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe oorlog verliezen – Wat komt er nu op het slagveld en wat zijn de politieke gevolgen?
Volgend artikelRussische leger brengt zware verliezen toe aan Kievische troepen aan het front (Video’s)
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

31 REACTIES

 1. Ik zou het eurovisie songfestival organiseren aan oekraïense zijde van het front. Moet je eens kijken hoe snel die Russen zich terugtrekken voor al die gestoorde transfreaks en pedofiele smeerpijpers.

 2. FRONTNIEUWS:

  Wat moest ik lachen om die tijgervellen!
  Prachtig!
  1 plaatje zegt soms meer dan 1000 woorden.
  Ga vooral door met je goede werkzaamheden.
  Mijn complimenten voor deze site.Zelfs die Nederlandse vlag,als achtergrond staat mooi.

 3. SLAVA ROSSIYA ! Wat kan iemand die ABSOLUUT weet dat Rusland aan de goede kant van de geschiedenis staat anders zeggen ?

 4. Het westen heeft verloren.
  Maar net zoals Jerommeke zei,die een boom een enorme klap verkocht,en er gebeurde niks.
  Boom realiseert het nog niet zei Jerommeke………..Waarna de boom in splinters plofte.
  Zouden moslims wel graag insecten en nepvlees willen eten?
  Denk het niet en ik lust ook wel halal.Geen probleem.Ga ik wel naar de turkse slager.
  Scheelt ook nog in prijs.
  En het westen zal niet alleen door zijn spaargeld geraken,maar ook de binnenlandse veiligheid staat op het spel.
  Ach,wat bazel ik nou.Kom er maar in moslims.Misschien dat die het lef hebben om de gevestigde orde onderste boven te schoppen.
  Want van de slinkse deugmensjes hoef je nix te verwachten.

  • Maar of er dan daadwerkelijk iets overblijft van een vrije wil, meningsuiting, sencuur en mensenrechten is dan wel nog iets waar wij het dan over moeten hebben denk ik, toch?
   Ieder land heeft het recht souverein te zijn en zich te ontwikkelen op de wijze waarop hun cultuur en gebruiken dat willen, en moeten ons door de wanhoop van de huidige tirranie niet meteen gewonnen geven.
   Daarvoor is onze eigen arbeid te intensief geweest.
   Het is naar mijn mening beter dat het huidige kabinet opstapt en dat onze bloed eigen Thierry eens de touwtjes in handen neemt, samen met ons.

   • Oliver,
    Baudet, hij zegt goede dingen over de coronapandemie en over de oorlog van de Navo tegen Rusland maar daardoor is hij nu nergens meer te zien in de gewone media en een kleine splinterpartij geworden, een paar jaar geleden vond men hem juist zo leuk, de dandy die zo leuk piano speelt, ik zelf moest eerst helemaal niks van hem hebben maar vanwege zijn standpunten over corona en die oorlog luister nu soms wel naar hem, ik vind het echter als mens naar andere mensen toe veel belangrijker dat een persoon gezien word als mens en niet als ras beoordeeld word, en dat beoordelen van ras dat doet Baudet heel erg, vandaar ook dat ik vanwege dit standpunt op afstand blijf, ieder zijn mening, dit is de mijne groet aan U van mij!!!

 5. Zelenski zou er goed aan doen om zijn mensen niet meer zinloos te slachtofferen en zich absoluut niets meer aan te trekken van zijn Westerse poppenspelers.

  • Dat had die viezerik eerder moeten bedenken. Nu verdient hij alleen nog een gruwelijke dood samen met al die oorlogshitsers op hun veilige ministeries…BAH wat een laag waardeloos groepje “mensen”. Wat dat schorem al decennia teweeg brengt doet de Tweede wereldoorlog verbleken in een boswandeling.

 6. net gelezen op twitter dat de Russen bij veel oekrainse aanvalen de achterhoeden weer mijnen mbv een bepaald systeem zodat de terug trekken panzer infanterie voertuigen weer door mijnen velden moeten rijden om de volgende golf infanterie op te halen dit is gewoon een ramp voor de ukies zelfs beschadigd materieel krijg je zo niet weg
  en onze media maar zeggen dat alles volgens plan verloopt ( ja het plan om de oekraine te ontvolken )

 7. Ik hoop niet dat USA beveelt dat de Europese NAVO Oekraïne met manschappen te hulp moet komen. Destijds moest de Europese NAVO Libië vernietigen in opdracht v/d USA. England nam het voortouw. Nu loopt England weer voorop met wapens sturen naar de Oekraïne.
  Het conflict kan volgens mij alleen eindigen als Oekraïne geen wapens meer krijgt, dus verliest, of dat de NAVO Oekraïne met manschappen te hulp komt zodat ze misschien Rusland uit de Oekraïne kunnen verwijderen en de Krim kunnen veroveren. Rutte spreekt al over “onze oorlog”. Overigens mocht de EU NAVO landen zo stom zijn om op bevel van de USA een oorlog tegen Rusland te beginnen dan is dit het stomste dat ze kunnen doen. De Krim zal Rusland nooit afstaan, hun marinehaven, en iedereen die het probeert riskeert een nucleaire oorlog.
  Overigens als de EU intelligent gehandeld had toen de muur viel dan hadden ze Rusland bij de EU moeten betrekken. De EU wou een wereldmacht worden en dat had alleen samen met Rusland gekund maar nu kunnen ze het vergeten. Ze hebben op het verkeerde paard gewed in hun blinde Rusland haat. Je veranderd de wereld en Rusland niet zo snel. Als je het intelligent doet dan had je gezorgd dat je Rusland bij de EU betrekt, je maakt voordelige handelsbetrekkingen met Rusland en probeert voorzichtig de Russen naar de zgn. democratie te leiden.
  Helaas idiote EU-politici zijn nu de EU aan het vernietigen door een proxy-oorlog met Rusland op bevel van de USA en door ongecontroleerde instroom van zgn. vluchtelingen (lees economische migranten).

  • Idd dat staat te komen na de NATO vergadering in Vilnius na 11 juli… houd jullie vast in Europa als de Zhirkons Westerse landen gaan platgooien. RUSLAND HEEFT 90% VAN ZIJN LEGER ACHTER GEHOUDEN VOOR EEN SHOWDOWN OP NATO. NATO is intussen bijna zo goed als gedemilitarizeert. Geen wapens en geen munitie meer. En de manschappen zijn mietjes, transgenders of broekschijters. Dis het gaat er lief uitzien. En de gekte van de regering is buiten alle kontrole. Ze geloven namelijk dat ze aan het winnen zijn en Rusland is zo goed als gebroken. Als ze de echte militaire kracht van Rusland gaan ontdekken als die voluit gaan dan verbleken idioten als rutte verhofstaf scholz stoltenberg von leyen baerbock melonie enz… dat Italiaans wijf is trouwens een WEF slet. Die gaat in de sporen van muter Merkel Europa overstromen met islamische migranten en afrikaanse kleurlingen die het blanke ras en het Evangelie erger haten dan de pest.

  • Rusland had gevraagd na eenmaking van Duitsland voor toetreding tot de NAVO. Het is hun geweigerd. Sinds WO2 toen het westen heeft gezien hoe machtig het rode leger was hebben amerikanen en Britten Rusland willen vernietigen. We zien nu op dit moment de uitrol van de plannen van Churchil the unthinkable. Zoek maar op wat het inhield. En amerikaanse sodomiete anale laffe neocons willen plan totality doorvoeren. Dat plan heet intussen sinds de milenium wissel anders. Namelijk operation dropshot. Anglosaksen zijn er enkel en alleen op uit om Rusland te vernietigen op te delen zodat het machteloos word en volledig hun bronnen leeg te zuigen. Amerikaanse vampieren doen dit in Syrie op dit moment en willen opnieuw naar Irak. China willen ze ook want Taiwan is voor hen belangrijk met de Chip industrie. Zolang de amerikaanse sodomieten nukes hebben zal er nooit vrede zijn op deze wereld. Kopen om en zuigen uit. Gebruiken korrupte zwijnen als elensky die zijn eigen volk gaat uitmoorden. Alle jonge mannen weg in Oekraine… gedood aan het front. Waar gaan volgende generaties van moeten komen ? Uiteindelijk ruimen de oeronazies zichzelf op. Sterven aan het front en kunnen zich niet meer voortplanten. De Hitlerjugend stuurt elensky ook wel naar het front…. het is een grote walgelijke waanzin…

  • De oude Atlantische grootmachten het VK en de VS zullen er alles aan doen te voorkomen dat Europa en Azië goed gaan samenwerken en een machtsblok kunnen vormen. Wat dat zou namelijk het sterkste machtsblok zijn wat er gevormd kan worden op de aarde. Ruim 5 miljard inwoners, grondstoffen, landverbindingen. De eerste en tweede wereldoorlog en de koude oorlog hadden hier allemaal mee te maken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in