Het is nu officieel: Tony Fauci heeft toegegeven dat vaccins niet werken en dat gevaccineerde mensen van elke leeftijd ziek worden en sterven. Zijn exacte citaat uit een New York Times podcast op 12 november, zoals gemeld door Yahoo News:

“Ze zien een afnemende immuniteit, niet alleen tegen infectie maar ook tegen ziekenhuisopname en tot op zekere hoogte de dood, die nu alle leeftijdsgroepen begint te omvatten. Het zijn niet alleen de ouderen…

Het neemt af tot het punt dat je meer en meer mensen doorbraak infecties ziet krijgen, en meer en meer van die mensen die doorbraakinfecties krijgen belanden in het ziekenhuis.”

Dit is na maanden van beweringen dat vaccins “95% effectief” waren en dat ze zo veilig en effectief waren dat iedereen meerdere prikken zou moeten krijgen. Plotseling is dat valse narratief in elkaar gestort, samen met een groeiende lijst van voetballers en jonge sportprofessionals die letterlijk op sportvelden over de hele wereld sterven, schrijft Mike Adams.

Dus wat is Fauci’s antwoord op dit alles? Meer booster injecties, zegt hij. Alsof een derde injectie het vaccin op magische wijze zal doen werken, terwijl de eerste twee injecties al rampzalig zijn gebleken. Voor de goede orde, de “booster”-injectie is gewoon weer een volledige dosis van precies hetzelfde gif dat in de eerste twee vaccins zit.

“Ik denk … dat de boosters een absoluut essentieel onderdeel van onze reactie zullen zijn, geen bonus, geen luxe, maar een absoluut essentieel onderdeel van het programma,” zei Fauci tijdens de podcast, waarbij hij verdubbelde op een mislukt vaccin dat dodelijk is mensen.

Mensen die de eerste twee opnamen hebben gemaakt, hebben mogelijk voldoende hersenbeschadiging om “boosters” te blijven nemen totdat ze dood zijn.

Natuurlijk zal iedereen die zo goedgelovig is om een derde prik te nemen nadat ze te horen hebben gekregen dat de eerste twee niet meer werken, waarschijnlijk ook een vierde prik nemen als ze te horen krijgen dat de derde niet meer werkt. Op dit punt zou geen enkel rationeel persoon ook maar enige bewering over de werking van vaccins mogen geloven, en iedereen die blijft geloven dat deze vaccins hem of haar “bescherming” bieden tegen een pandemie, is duidelijk cognitief achterlijk of werkt onder een of andere mindcontrolspreuk.

Het is vrij duidelijk dat Fauci wil dat mensen biowapen-injecties blijven nemen tot ze sterven. Om dat te kunnen doen, moeten ze mensen blijven misleiden om nieuwe spike-eiwitinjecties te nemen door de injecties die ze eerder namen ongeldig te maken. In Frankrijk worden nu vaccinpaspoorten ongeldig gemaakt voor burgers die de eerste twee injecties hebben genomen, allemaal in een poging hen te dwingen tot een derde injectie (die binnenkort een vierde injectie zal zijn). Van ReclaimTheNet.org:

“Franse inwoners boven de 65 jaar zullen hun vaccinpaspoort gedeactiveerd zien worden als ze de boosterprik niet nemen wanneer ze daarvoor in aanmerking komen… De regering zei dat senioren boven de 65 jaar die hun boosterprik niet nemen wanneer ze daarvoor in aanmerking komen, hun vaccinpaspoort gedeactiveerd zullen zien worden en dat ze dus buitengesloten zullen worden van een groot deel van de samenleving.”

Begrijp je dat? Als je weigert de eindeloze parade van dodelijke spike-eiwitinjecties te nemen, zul je van de samenleving worden afgesneden. Het roept de vraag op: wat was de zin van de eerste twee injecties in de eerste plaats?

Veel mensen namen de injecties omdat ze wilden dat de regering hen met rust liet. Nu krijgen ze te horen dat hun eerste golf van gehoorzaamheid niet meer telt. Mensen worden als honden getraind om te buigen voor steeds hogere gehoorzaamheidseisen van de kwaadaardige overheid.

Toch probeert diezelfde regering ons allemaal te vermoorden, en ze gebruiken vaccins – en voedselschaarste, voedselinflatie, energiestoringen, etc. – om dat einddoel te bereiken. Covid vaccin “booster” injecties zijn slechts gehoorzaamheidsstappen die nodig zijn voor de voltooiing van vaccinzelfmoord.

Degenen die doorgaan met het nemen van vaccinaties versnellen alleen maar hun biologische vernietiging en spelen zo de globalisten in de kaart die een einde willen maken aan de levensvatbaarheid van het menselijk ras op de planeet Aarde.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Langetermijngevaren van experimentele mRNA-injecties – “Elk jaar dat je een booster neemt, breng je de datum dat je Parkinson krijgt steeds dichterbij”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelSpike-eiwit dringt celkern binnen – remt immuunsysteem en DNA-reparatie
Volgend artikelOfficiële Britse overheidsgegevens suggereren dat de volledig gevaccineerden aan de rand van de afgrond staan
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

19 REACTIES

 1. Ik kan alleen maar zeggen. Ik wist het. En dat was mijn conclusie al in 2019. Toen er plotseling zoveel van m’n buren stierven binnen dagen na de prik. Allemaal ouderen natuurlijk. Maar dat is schijnbaar niet genoeg. De wereld valt in duigen. Het klimaat gaat kapot en er zijn niet meer genoeg grondstoffen om iedereen die luxe te bieden waar we mee om de oren zijn geslagen. En nu. Nu willen een zooitje elites alles nog zolang mogelijk benutten voor zichzelf en hun families. Maar dan moeten wel anderen sterven. Er is gewoon niet meer genoeg. En ik kan wel huilen. Hoeveel echte goedgelovigheid er is ontstaan in de loop der tijd. Het kost mij m’n vriendsappen omdat ik plotseling gevaarlijk ben. Maar ik heb me ook echt verder verdiept. Eigenlijk al te lang. Zelfs ik wil niemand meer waarschuwen. Het werkt afrechts. Maar ik kan het niet helpen. Waar mogelijk blijf ik waarschuwen. En dat heeft mij buitengesloten van de banden die ik had. Heel droevig. En nu is het afwachten wanneer eindelijk die arme trouwe mensen geconfronteerd worden met de waarheid. Het is keihard. Maar ik stop met mensen te waarschuwen. Want wie weet zit ik binnenkort ook in een kamp om heropgevoed te worden. En alles voor een paar honderd families die de baas willen zijn over de wereld. Wanneer komt er een tegen actie. Soms ben ik blij met berichten en denk dat dit niet lang meer kan duren. Maar dan denk ik..maar dan moeten de regeringen met de billen bloot. En waarschijnlijk wil niemand op komen voor het volk. Zeker hier moeten ze zich schamen. Een demissionair kabinet wat zgn zeggenschap heeft over wat het volk wil. Voorlopig zijn ze allemaal tot slaaf gebombardeerd. Want als je een uitje wil dan moet je toch een qr code hebben. En als dat al lukt ben je 24 uur “vrij ” . Laat me niet lachen. Heel veel sterkte iedereen. Geprikt of niet. We zijn allemaal slachtoffer

  • @ Josien,

   Het is altijd zo geweest dat mensen die waarheidszoekers zijn, allang zelf onderzoek doen en hebben gedaan via Internet.
   Internet heeft immers zelfonderzoek enorm vergroot.
   Gevaccineerden die dus zelf geen onderzoek doen, willen de waarheid niet kennen…maar maken zich overwegend druk of zij wel of niet op vakantie kunnen i.v.m code rood van landen.
   Waarschuwen heeft dus geen enkele zin bij de kudde schapen die nooit hebben geleerd zelf te na te denken, maar hun leven willen laten besturen door o.a de overheid.
   Daarbij voelen kuddedieren zich het veiligst in de kudde…..

   • Gevaccineerden kunnen op internet natuurlijk ook volop (zelfs veel meer) materiaal vinden om hun eigen “juiste” keuze te bevestigen. Cognitieve dissonantie etc. 😉

    • Hoi V,

     Terechte opmerking. In den beginne van dit alles had ik echt zoiets van. Geen idee wat ”waar;” is. Het enige wat me waar leek te zijn dat er wel degelijk een ziekte is die ik iig niet kende maar die lang niet zo erg was als ons werd verteld. Dit op basis van overheidsdata binnen NL en in Engelstalige landen.

     Vrij vlot kwam ik verder uit op het WEF, Agenda 2030 van de VN. Geen conspiracy clubjes.

     Ook het onderdrukken / censureren van onwelvallige data er bovenop kwam had ik zoiets van, dit klopt totaal niet. Helaas ben ik niet in staat om medische research papers zelf te kunnen checken. Maar de lijst van experts die waarschuwen is te lang.

     Lang verhaal kort, ik kan iedereen aanraden om zich te verdiepen in concepten als cognitieve dissonantie, normalicy bias etc. Dit om je eigen, natuurlijke, zwaktes te leren kennen en je er tegen te wapenen.

     Een paar jaar geleden hoorde ik ”consiracy theories” over waarom de meeste van de elite zo oud worden in vergelijking met de reguliere bevolking en dat was doordat ze het bloed van de jongeren zouden gebruiken. Mijn eerste impuls was, wat een BS.

     Toen had ik meteen zoiets van, nee, als het geen het zijn de Aliens, even checken. Ja hoor, er waren proeven geweest met oude muizen en bloed vervangen van jonge muizen en ze deden het veel beter. Er was toen zelfs al een proef gaande met mensen. Dat was +-4 jaar geleden. Inmiddels is er een kliniek.

     Groeten,
     Hugo

 2. @ Josien Harms
  Hoe bedoel je dat er niet genoeg is?
  Zwager werkt als in-verkoper in de groenten diepvries industrie.
  Alle groenten moeten aan een bepaalde norm voldoen anders gaan die uit het verwerkingsproces of zoals bij wortelen zelfs niet geoogst.
  Weet je dat zo soms tot 50 % verworpen wordt?
  Neen, geen tekorten hoor.
  Allemaal propaganda.

  • ‘Alle groenten moeten aan een bepaalde norm voldoen anders gaan die uit het verwerkingsproces of zoals bij wortelen zelfs niet geoogst. Weet je dat zo soms tot 50 % verworpen wordt?´

   Het is dan ook opnieuw bij deze aangetoond dat het vooral de industrie is die voedsel weggooit! Er zijn hele campagnes gevoerd waar het volk de schuld kreeg toegeschoven van overmatige consumptie waardoor voedsel werd weggegooid. Waar voornamelijk de industrie schuldig is, wordt de vinger gewezen naar het volk. De mensen zouden zogenaamd de producten niet willen kopen hetgeen klinkklare onzin is. ´De koning is klant´ is een luchtbel. Het is de industrie die de maten en de prijzen bepaald. Er sterven mensen van de honger terwijl er ´geen tekorten´ zijn. Datgene dat wordt ´doorgedraaid´ en in de containers terecht komt, wordt tegenwoordig afgeschermd met een slot zodat er niemand is die eruit kan pakken om zichzelf te voeden. Het moet tenslotte of betaald worden en zo niet wordt het doorgedraaid. De wereld is zogenaamd overbevolkt, voedseltekorten en daarom is iets als Monsanto zo heel erg nodig. Dat is pas propaganda! De wereld hangt met leugens aan elkaar.

 3. In heel de menselijke geschiedenis zijn er altijd veel meer domme dan verstandige mensen geweest en dat is nu niet anders.
  Hoe gek (gemaakt) moet je zijn om je te laten injecteren met een experimenteel brouwsel waarvoor niemand de verantwoordelijkheid wil nemen en waarvan men pas over enkele jaren zal weten of het wel veilig is?

 4. Nou greeno. Ik heb de landbouw school gedaan en geleerd hoe fruit en groenten genetisch te manipuleren. Maar uiteindelijk kreeg Nederland te maken met mooie aardbeien die smakeloos bleken. En dat zelfde geldt voor de tomaten. Nu wil iedereen deze producten en meer liever uit andere landen. Zonde he. Terwijl wij juist het land waren van Flipje

 5. Wat triest..”vaccinaties “ zijn geen mislukkingen..ze zijn succesvolle biowapen bewust ingezet om te enorme schade toe te brengen..en wat nog meer triest is , dat is de eindeloze bla bla van wezens die denken dat ze in verzet zijn…Durfen zien ..en durfen uitspreken wat je ziet..onvoorwaardelijk achter waarheid staan…dat is een ware verzet tegen kwaad….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in