Een 54-jarige freelance journalist is dood, en voegt zich bij een steeds langer wordende lijst van LGBT vaccin deugdsignaalgevers. De heer Thomas Senzee, alias Thom Senzee, werkte meer dan 20 jaar als journalist en freelance schrijver, volgens zijn Huffington Post bio. In bijna alle verhalen en online bios van Senzee staat iets over “LGBT”. De heer Senzee kondigde in december 2020 aan dat hij zo snel mogelijk de de mouwen zou opstropen voor de experimentele injecties. Hij redeneerde dat het nemen van de injecties “logic[al]” is, ondanks geen lange of zelfs maar geloofwaardige kortetermijnstudies over veiligheid en doeltreffendheid, schrijft TheCOVIDBlog.com.

Zijn eerste Pfizer mRNA injectie nam hij ergens in maart 2021. De heer Senzee was zo enthousiast over de tweede injectie dat hij die twee keer aankondigde voordat hij de injectie op 23 april 2021 toegediend kreeg. Hij gaf als bijschrift bij de pleisterfoto, dat hij “niet kan wachten op snellere downloadsnelheden.”

Vaccinfanatisme gaat door

De heer Senzee gebruikte een heleboel woordsalades om verlicht en niet-veroordelend over te komen tegen de ongevaccineerden. Maar de strategie was ondoeltreffend. Hij zei eind oktober dat het dragen van maskers “onze verantwoordelijkheid” is en vergeleek vervolgens de experimentele mRNA gentherapie met mazelen- en bofvaccins uit de jaren zeventig.

De Britse zanger Eric Clapton had afgelopen mei ernstige bijwerkingen van een AstraZeneca virale vector DNA injectie. Hij begon anderen te waarschuwen voor de risico’s en wat hij na de injectie ondervond. Meneer Senzee noemde meneer Clapton “#coocooClapton” en een “anti-vaxxer gek” omdat hij de waarheid vertelde over zijn bijwerkingen.

  Het wordt tijd om ze allemaal uit de weg te ruimen

Meneer Senzee ontkende toen te gedijen op schadenfreude, terwijl hij zei dat de ongevaccineerden “geestelijk… moeten genezen”.

Daarna insinueerde hij dat “mijn lichaam, mijn keuze” alleen betrekking heeft op abortussen, en niet op de experimentele injecties en maskers.

Een ander patroon dat wij in bijna al deze gevallen van LGBT-deugdzaamheidssignalering gezien hebben is de ongegeneerde, universele aanbidding en gehoorzaamheid aan Fauci.

Fauci is natuurlijk verantwoordelijk voor meer dan 300.000 homoseksuele Amerikaanse sterfgevallen met zijn promotie van en winstbejag met het giftige HIV-medicijn AZT in de jaren ’90.

Tenslotte heeft de heer Senzee vlak voor Nieuwjaar, op 27 december, de ongevaccineerden de schuld gegeven van zijn slaafsheid en gehoorzaamheid aan de regering, de mainstream media en big tech.

Plotseling en onverwacht dood

Het is onduidelijk of en wanneer de heer Senzee een boosterprik gekregen heeft. Maar wij hebben op deze blog al verschillende keren onderzoeken van de Human Rights Campaign (HRC) Foundation aangehaald.

De HRC, die bekend staat als de “grootste LGBT-rechtenorganisatie in de Verenigde Staten,” stelde in augustus jongstleden vast dat 92% van de Amerikaanse volwassenen die zich als LGBT identificeren, volledig gevaccineerd waren. HRC heeft zijn gegevens bijgewerkt en op 24 maart een nieuw rapport uitgebracht. Daaruit bleek dat 96% van de Amerikaanse LGBT-volwassenen al een inenting heeft gehad, een afspraak heeft gemaakt voor een inenting, of in de zeer nabije toekomst een afspraak wil maken. Men kan dus veilig veronderstellen dat de heer Senzee drievoudig gevaccineerd was.

The Blade meldde dat Mr. Senzee op 24 maart dood gevonden was in Palm Springs. Een andere LGBT-publicatie beschreef zijn dood als “tragisch en onverwacht.” Merk op dat de heer Senzee gemiddeld ongeveer vijf tweets per dag had van januari 2021-22. Dat daalde tot ongeveer één per dag in februari. In maart tweette hij nog maar twee keer, waarvan de laatste op 16 maart kwam.

  Veel mensen die volledig voor covid gevaccineerd zijn, worden nu BLIND

De lijkschouwer van Riverside County zei in een verklaring dat de doodsoorzaak nog niet is vastgesteld, in afwachting van verder onderzoek. Er was een GoFundMe pagina aangemaakt op 30 maart met als doel $6.700 in te zamelen. Als begunstigde werd Barbara Senzee vermeld, die de zuster van de heer Senzee schijnt te zijn. Maar de pagina, die slechts de helft van haar doel bereikt heeft, zegt nu dat zij geen donaties meer aanvaardt.

Er zijn geen verdere updates bij het publiceren.

Versterking van een droevig patroon

Het LGBT deugdsignalering, post-injectie dood fenomeen begon met “Jason de barman”. Daarna kwamen de LGBT bodybuilder, de LGBT voormalige congreskandidaat van Florida, de 70-jarige LGBT schilder, de acteur die een LGBT personage speelde, enz. in deze gelederen. Allemaal zeiden ze vileine, nare dingen over de ongevaccineerden en/of over alle zogenaamde COVID-19 behandelingen die niet uit een spuit kwamen.

Het zou journalistiek gezien volkomen onoprecht en oneerlijk zijn om het feit uit de weg te gaan dat de 2022 homoseksuele cultuur vaccinijver en Fauci-verering als eerste vereisten omvat. Wij moeten ook wijzen op het feit dat de LGBT-cultuur eist dat haar supporters en aanhangers fantasieën, leugens en degradatie van vrouwen beleven en aanvaarden, waarbij de laatste als deugdzaam verheerlijkt worden. Wie ook maar iets zegt of doet wat tegen het LGBT-evangelie ingaat, wordt uit de kerk verbannen, zo u wilt. Cynthia Nixon is het perfecte voorbeeld.

De voormalige Sex In The City-ster zei in 2012 dat zij biseksueel is, en “voor mij is het een keuze. Ik begrijp dat het voor veel mensen niet zo is, maar voor mij is het een keuze, en jullie mogen mijn homo-zijn niet voor mij definiëren.” Later krabbelde zij terug nadat de cancel-cultuur bende haar had aangevallen, omdat het LGBT evangelie is dat je zo geboren wordt. Mevrouw Nixon, een blanke LGBT-vrouw die met een andere vrouw getrouwd is, stelde zich in 2018 kandidaat als gouverneur van het ultraliberale New York tegen Andrew Cuomo. Maar op de een of andere manier werd zij in de voorverkiezing grondig verslagen. Sommigen wijten haar verlies aan het feit dat zij niet lesbisch genoeg is.

  Covid Hoax Pushers (inclusief Trump) willen u dood hebben

Homo geboren mannen zijn eigenlijk vrouwen, “homo pinguïns” en nu mRNA en virale vector DNA-injecties. Dit is het LGBT evangelie – de voornaamste leerstellingen van hun godsdienst, met Fauci in de rol van zoon van god Bill Gates, die ook geliefd is bij genoemde gemeenschap. Het is wat het is.

Blijf waakzaam en bescherm uw vrienden en geliefden.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Eric Clapton geeft details over zijn COVID-19 vaccin lijdenswegVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelGrote studie wijst uit dat ongevaccineerden gezonder zijn dan gevaccineerden
Volgend artikelMinstens 16 gewonden bij schietpartij in New Yorkse metro – New York Post censureert het feit dat de verdachte een Afro-Amerikaan is
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

18 REACTIES

 1. Ons eigen Nederlandse RIVM gaf gisteren in een Nederlands dagblad aan, dat er 200.000 tot 400.000 Nederlanders zijn met een slecht werkend immuunsysteem. HOE ZOU DAT NU KOMEN. ZOMAAR OPEENS EEN SLECHT WERKEND IMMUUNSYSTEEM ❓❓❓❓en dan zoveel mensen tegelijk……

  Het zogenaamde fake nieuws heeft al bijna een jaar gezegd dat het vaccin het natuurlijke immuunsysteem verzwakt of soms zelfs uitschakeld.
  NU KOMT HET RIVM HIER OOK ACHTER. DAT IS BIJZONDER……
  In andere landen noemen ze dit V——Vacinatie AIDS.
  Er staat ons komende winter nog veel slecht nieuws te wachten.
  Als er weer andere virussen ons pad gaan kruisen….
  Medicijnen hiervoor zijn Onvoldoende beschikbaar, schreef de verslaggever er nog bij.
  Plus dat je dan heel vaak ( heel je verdere leven) om je pillen of prikje moet want AIDS ook vaccinatie AIDS is LEVENSLANG!!!!
  Bron ND 11 April 2022 ❗️

 2. Als ik dit soort nieuws hoor dan vind ik het heerlijk nieuws om te horen.

  Alleen vind ik het tegelijkertijd heel erg jammer dat ze niet zwaar hebben geleden.

  Ik heb liever dat ze maanden met pijn op de sterfbed liggen voor ze het leven verlaten.

  • Precies want dan kun je het nog aan ze vragen hoe ze zich voelen en vertellen dat het aan de doodsprik ligt maar zoals altijd zijn het wappies die onzin uitkramen en kunnen zulke idioten niet de waarheid horen. Ik zeg altijd ga je gang met deze prikken hoe meer ik ruimte krijg op de parkeerplaats🧐😜🖕💉

 3. waw , karma is soms deugdelijk ….de zoveelste vaccin lover die zijn kopke neerlegd , ik ben er in ieder geval niet rouwig om….sommige van die idioten denken echt wel de wijsheid in pacht te hebben, en zie , hetgeen wij als wappies al jaren zeggen word elke dag opnieuw bewaarheid , internet staat bol van de wetenschappelijke onderzoeken die aantonen dat het vaccin geen vaccin is , en zelfs dodelijk is en dan nog zitten ze nu bezig om een 5de booster te laten zetten…. en er gaan er zeker wel genoeg zijn die dit zullen doen ook …wel aan jullie de keus , als jullie liever sterven dan goede raad op te volgen , maar noem ons godverdomme geen dommerikken die moeten heropgevoed worden….., da zijn eerder jullie vaccin-lovers

 4. Hoe harder ze schreeuwen, hoe drukker ze zich maken, hoe verhitter ze worden, dat kan ten gevolge hebben dat de zgn ‘heatshock protein’ die ook in de mRNA gifspuit zit, aangewakkerd wordt; welke door stress en hitte getriggerd wordt. Daarbij de ‘slapende’ S antigeen ook tot expressie brengend. Vandaar dat zoveel van die over-verhitte engerds bezwijken nadat ze verhit aan het brallen zijn geweest over de vax-vrijen. Ze hebben zich dood-gestressd, mbvd heatshock protein in de gifspuit. haha.

  Verder:
  De heatshock proteine kan ook door verhittende straling, dus zelfs niet-ioniserende straling, aangewakkerd worden. Pas maar op dus.

 5. Deze alfabet-kneuzen hebben 24/7 last van hun stoornis, hun fixatie op hun onbeduidende dingaling en ze snákken naar iets hogers, iets autoritairs dat ze eindelijk uit hun naargeestige stoornis zal verlossen: iets waar iederéén aan lijdt, zodat ze er éindelijk bij horen. Het is hun reddingsboei. En hun psychische nood is zo hoog, dat ze doorschieten. Voor hun is virtue-signalling een diepe noodzaak: het maakt dat ze er eindelijk toe doen.

 6. Opgeruimd staat netjes! Zulke idioten hebben geen meerwaarde voor de maatschappij dus gelukkig weer 1 minder! Zulke idioten verdienen het en ze krijgen waar ze om hebben gevraagd. Karma is een bitch en heb helemaal geen medelijden met die geprikte idioten. Hopen zullen er snel veel volgen maakt de wereld een stuk aangenamer dat die klakkeloze volgers en nieuws gelovers opgeruimd zijn

 7. Persoonlijk vind ik laten we elkaar in waarde. Zoals wij geloven dat de prik gif is zo geloven zij dat de prik een wondermiddel is. Zij hebben ons straks hard nodig als zij rr achter komen dat zij zwaar bedonderd zijn door hun overheid en hun artsen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in