Een recente studie uit Zweden komt tot een schokkende conclusie: het spike-eiwit van SARS-CoV-2 kan de celkern binnendringen. Daar remt het het immuunsysteem en het herstel van DNA. De remming van het immuunsysteem leidt tot ernstige ziekteprogressie. De onherstelde DNA-schade kan leiden tot celdood, gevaarlijke mutaties of zelfs kanker, bericht Wochenblick.at.

Schade aan genetisch materiaal, d.w.z. DNA, leidt er normaal toe dat herstelmechanismen in het lichaam in werking worden gesteld. De gevolgen van onherstelde DNA-beschadiging kunnen celdood (apoptose), mutaties of de ontwikkeling van kanker zijn. Een Zweedse studie van de Universiteit van Stockholm en de Universiteit van Umeå, getiteld “SARS-CoV-2 spike impairs DNA damage repair and inhibits V(D)J recombination in vitro” van oktober komt nu met schokkende resultaten.

Spike-eiwit dringt de celkern binnen

Met behulp van menselijke celculturen kon in vitro, d.w.z. in de reageerbuis, worden aangetoond dat het spike-eiwit in de celkern kan binnendringen, zowel door het oplopen van SARS-CoV-2 als door vaccinatie met de gentechnologische preparaten. Daar remt het de adaptieve immuniteit, d.w.z. het deel van de immuniteit dat niet aangeboren is. In tegenstelling tot de aangeboren immuniteit kan de adaptieve immuniteit zich aanpassen en is zij grotendeels verantwoordelijk voor hoe ernstig de ziekte is. Volgens de studie “speelt de adaptieve immuniteit een kritieke rol in de bestrijding van SARS-CoV-2-infectie en beïnvloedt zij rechtstreeks de klinische resultaten van de patiënten. Klinische studies hebben aangetoond dat patiënten met ernstige COVID-19 infecties een vertraagde en zwakke adaptieve immuunrespons vertonen. Het mechanisme waardoor SARS-CoV-2 de adaptieve immuniteit belemmert, is echter nog onduidelijk.”

Verhoogd risico op kanker door geremd DNA-herstel

  Schokkende video: Rapper 'Big Pokey,' 45, stort in elkaar en sterft plotseling tijdens live optreden

De onderzoekers ontdekten ook dat het herstel van DNA-schade wordt geremd, en schreven in de studie: “Mechanistisch gezien vonden we dat het spike-eiwit naar de kern lokaliseert en het herstel van DNA-schade remt door te interfereren met de rekrutering van de belangrijke DNA-reparatie-eiwitten BRCA1 en 53BP1 op de plaats van de schade. Onze bevindingen wijzen op een potentieel moleculair mechanisme waardoor het spike-eiwit de adaptieve immuniteit zou kunnen belemmeren en onderstrepen de potentiële neveneffecten van spike-gebaseerde vaccins over de hele lengte.”

Zoals een studie heeft kunnen aantonen, speelt 53BP1 een bijzondere rol bij de ontwikkeling van kankertumoren. Er staat: “Het handhaven van de integriteit en stabiliteit van het genoom is een belangrijke taak van de DNA-schaderespons (DNA damage response) in cellen, dus elke verstoring in deze op kinase gebaseerde signaleringsroute leidt tot de ontwikkeling van verschillende ziekten, met name kanker.”

20-voudige toename van baarmoederhalskanker

Zoals reeds eerder bericht heeft de Amerikaanse patholoog Dr. Ryan Cole een snelle toename van kankergevallen vastgesteld. Vooral baarmoederhalskanker is met een factor 20 toegenomen, zei hij. Zie Frontnieuws Meeste gevaccineerden verliezen met Kerstmis hun immuunsysteem en krijgen versneld KANKER tumoren die hen de komende tien jaar zullen doden. De reeds veel te lange lijst van levensbedreigende bijwerkingen van de Corona-injecties moet nu worden uitgebreid met een beangstigend mogelijk late bijwerking.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Wil je de effecten zien van de COVID injecties in autopsies? Deze wetenschapper laat het je zienVolg Frontnieuws op Telegram

  Nieuwe studie toont een toename van sterfgevallen in 145 landen na de invoering van de COVID-vaccins
Vorig artikelDr. Robert Malone: “De vreselijke waarheid is dat we veel kinderen moeten laten sterven voordat de mensen eindelijk wakker worden”
Volgend artikelVS staats-epidemioloog Fauci en mainstream media geven toe dat het vaccin mislukt is… terwijl ze nog meer boosters pushen voor de goedgelovigen 
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

17 REACTIES

 1. Super artikel! Wel twee jaar later (niet FN) op 13 october 2021, maar beter laat dan nooit, en de waarheid begint naar boven te seipelen. Dit is een heel belangrijk stuk waarheid waar men al lange tijd over vermoedde, maar nog niet bevestigd had gezien. Geweldig dat FN ook dit heeft opgediept en hier neergezet!!!! (Nu nog de studie zelf lezen, en het artikel verspreiden naar velen. 🙂

  Hier staat het: (N.b. doxorubicin wordt ook gebruikt in bestrijding van verschillende soorten kankertumoren.)

  3.2. SARS–CoV–2 Spike Protein Inhibits DNA Damage Repair
  Because spike proteins are critical for mediating viral entry into host cells and are the focus of most vaccine strategies [20,21], we further investigated the role of spike proteins in DNA damage repair and its associated V(D)J recombination. Spike proteins are usually thought to be synthesized on the rough endoplasmic reticulum (ER) [1]. After posttranslational modifications such as glycosylation, spike proteins traffic via the cellular membrane apparatus together with other viral proteins to form the mature virion [1]. Spike protein contains two major subunits, S1 and S2, as well as several functional domains or repeats [22] (Figure 2A). In the native state, spike proteins exist as inactive full–length proteins. During viral infection, host cell proteases such as furin protease activate the S protein by cleaving it into S1 and S2 subunits, which is necessary for viral entry into the target cell [23]. We further explored different subunits of the spike protein to elucidate the functional features required for DNA repair inhibition. Only the full–length spike protein strongly inhibited both NHEJ and HR repair (Figure 2B–E and Figure S4A,B). Next, we sought to determine whether the spike protein directly contributes to genomic instability by inhibiting DSB repair. We monitored the levels of DSBs using comet assays. Following different DNA damage treatments, such as γ–irradiation, doxorubicin treatment, and H2O2 treatment, there is less repair in the presence of the spike protein (Figure 2F,G). Together, these data demonstrate that the spike protein directly affects DNA repair in the nucleus.

 2. Waar hebben we het nu precies over hier: hebben we het over het SARS-CoV-2 virus dat niet is geïsoleerd (of toch wel? O nee toch niet of wel?), een virus met G.O.F. of hebben we het over de injecties? Lees ik soms niet goed of juist wel?….

  • “Taken together, we identified one of the potentially important mechanisms of SARS–CoV–2 suppression of the host adaptive immune machinery. Furthermore, our findings also imply a potential side effect of the full–length spike–based vaccine.”

   Het artikel betreft een kunstmatige omgeving (celkweek) met productie van spikeproteins (en een aantal andere virus eiwitten) via een plasmid vector. Dit is dus geen echt SARS-CoV-2 virus en ook geen vaccin. Dit onderzoek levert geen bewijs dat deze schade ook optreedt bij de covid-19 vaccins maar dat is m.i. wel een aannemelijk risico. Zou per vaccin kunnen verschillen omdat bijvoorbeeld de mRNA vaccins enigszins verschillende spike eiwitten opleveren.

   Of het virus wel of niet geïsoleerd is lijkt me vooral een filosofische discussie (bij veel andere ziekteverwekkers idem). Je kunt met een PCR test met aanvullende sequencing confirmation ondubbelzinnig vaststellen of iemand wel of niet met dit virus besmet is. Helaas wordt die sequencing confirmation vrijwel nooit uitgevoerd dus de meeste PCR tests zijn waardeloos, waarschijnlijk is de overgrote meerderheid van de positieven vals-positief. D.w.z.: er is helemaal geen intact virus aangetoond.

   Dit staat los van de vraag of ALS het virus al aangetoond is of het dan ook de oorzaak van de klachten van de patiënt is. Je zou net zo goed kunnen beweren dat de oorzaak een ander virus is dat veel voorkomt, de associatie tussen het virus (de genetische code die je kunt detecteren met DNA sequencing) en de ziekte covid-19 is meestal onduidelijk, mede door de waardeloze diagnostiek. Mensen die positief testen en geen klachten hebben zijn er volop, een deel zal geen virus hebben maar een fout-positieve PCR test en een ander deel zal wél besmet zijn maar geen klachten hebben; gezonde mensen jonger dan 70 jaar ofzo worden zelden ernstig ziek van Sars-CoV-2.
   De Koch principes werken niet zo goed bij dit soort ziekteverwekkers …

  • Natuurlijk bestaat het want je kunt het aantonen in bijvoorbeeld speeksel van een persoon met een DNA sequencing test (PCR met sequencing confirmation, of NGS etc.). Daarmee kun je dan een DNA sequentie vinden die specifiek is voor DIT virus en die voor 2019 nog nooit in de natuur gevonden is. De code produceert een virus dat we SARS-CoV-2 noemen. En je kunt aantonen dat dat virus zich in korte tijd over de wereld verspreid heeft en een zekere associatie met covid-19 klachten heeft.

   Of dat virus ook DE oorzaak van covid-19 is daarover valt te twisten. Covid symptomen zijn zo breed geformuleerd dat iemand met “covid klachten” ook griep of talloze andere ziektes zou kunnen hebben; en andersom is er een aanzienlijke groep waarbij je dit virus kunt aantonen terwijl ze geen klachten hebben.

 3. ” Een recente studie uit Zweden komt tot een schokkende conclusie: het spike-eiwit van SARS-CoV-2 kan de celkern binnendringen.”

  Dit was ALLANG bekend! Vorig jaar zomer heb ik reeds vele filmpjes van deskundigen gezien op Youtube over SARS-CoV-2 die de cellen binnendringt.
  Vladimir Zelenko had dit al snel ontdekt en een uitstekende remedie ontwikkeld voor covid-patienten, om bij aanvang van de ziekte volledig te kunnen genezen, wat ook is gebeurd bij zijn vele covid- patienten die hij met zijn protocol heeft behandeld.
  Indien een covid-patient in het Ziekenhuis beland dan is het ziekteproces te ver gevorderd, hetgeen herstel moeilijk tot onmogelijk maakt.
  Zelenko’s protocol bestaat o.a uit HCQ MET Zink!
  Het is m.n Zink die de replicatie van SARS-CoV-2 in de cel doet stoppen, waarbij HCQ het mogelijk maakt om Zink IN de cel te laten komen wat zonder HCQ niet tot nauwelijks lukt.

  https://frankploegman.blog/2020/09/29/het-zelenko-protocol-de-genezing-van-covid19/

  • Nee, dat was nog NIET bekend. Het binnendringen van het SARS-CoV-2 virus in de cellen is heel iets anders dan het binnendringen van de spikeproteins (die binnen in de cel gemaakt worden) in de celkern. De celkern is de “bankkluis” met onze genetische code die goed bewaakt wordt. Als een vreemd eiwit daar binnenkomt en aan het knoeien gaat kun je grote problemen verwachten.

   Dit onderzoek is m.i. belangrijk omdat het wijst op een ernstig risico van de vaccins. Maar een celkweek is geen mens met een compleet immuunsysteem en de manier waarop de spikeproteins hier gemaakt worden is niet helemaal hetzelfde als wat er gebeurt bij een virus infectie of een covid vaccinatie.

   Zelenko protocol (op zich prima, er zijn ook allerlei varianten op) helpt tegen het virus, ik denk niet dat het helpt tegen dit soort (potentiële) vaccinschade.

   • Het onderzoek is een in vitro onderzoek. Het geeft mij absoluut geen antwoord dat het spike-eiwit van SARS-CoV-2 op deze wijze standaard in het lichaam werkt. De verschijnselen van mensen met een C-19 infectie waren immers van mild oplopend tot aan de dood bij m.n burgers met reeds onderliggende ziekten. De vraag is bovendien, hoeveel spike-eiwitten fabriceert een natuurlijk C-19 infectie en hoeveel spike-eiwitten fabriceert het vaccin? Naast de vele informatie van deskundigen toont de realiteit mij steeds meer dat het m.n de vaccins zijn die o.a het DNA onherstelbaar beschadigd met alle ernstige gevolgen die daaruit voortkomen.

    • Het onderzoek bewijst niks – dat geldt voor 99% van dit soort publicaties – maar het maakt wel een nieuw mechanisme aannemelijk dat problemen kan veroorzaken. Omdat het gaat om een effect binnen de cel lijkt mij dat in vitro onderzoek in dit geval juist behoorlijk betrouwbaar is, vergeleken met virus/vaccin effecten die buiten de cel optreden. Het is net als bij C-19 infectie goed denkbaar dat het effect van een vaccin verschilt per persoon omdat mensen genetisch verschillen (ook wat betreft cellulaire gezondheid).

     Ik denk ook dat de vaccins gevaarlijk zijn, om te beginnen door het spike protein zelf wat bijna alle covid vaccins gemeen hebben. En mogelijk door andere effecten zoals DNA beschadiging (dit onderzoek), DNA transfectie met vaccin spike code (diverse aanwijzingen, nog niet keihard aangetoond) en het verzieken van de vele regelmechanismes voor DNA/RNA transcriptie/translatie ;(

 4. Als deze studie de realiteit voorspiegelt, dan is het vaccin inderdaad wat ik vanaf het begin al vreesde. Een aantal maanden geleden heb ik meerdere malen gepost dat het “vaccin” waarschijnlijk minder te maken heeft met massamoord dan met de fundamentele verandering van het mensdier. Deze permanente verandering in het DNA heeft te maken met iets anders, en het specifieke doelwit is de pijnappelklier. Dit heeft onder meer te maken met de plannen een zonsverduistering om de Aarde heen te leggen, waar Bill Gates al heel lang plannen voor heeft. Alswel met de loskoppeling van het mensdier aan het natuurlijke energie omhulsel, voor aansturing en beheer vanuit satellieten. Ook heb ik destijds iets geschreven over de ingredienten van Comirnaty die op de epifyse werken, en ook hier gelinkt. Dat het effect van de spike-eiwitten ten aanzien van de cel nucleus nu reeds bewezen is in vitro, baart me veel zorgen, maar de waarheid is wel naar boven aan het komen. Het programma zal inderdaad niet ophouden, totdat wij er een eind aan maken, en anders komt er nog veel meer onvoorstelbaars.

  • Dit is geen permanente verandering van het DNA maar willekeurige beschadiging, daarmee kun je geen nieuwe eigenschappen toevoegen (tenzij je kanker oi.d. als een nieuwe eigenschap beschouwt).

   Er zijn aanwijzingen dat de genetische code van het spike eiwit van de covid mRNA vaccins soms wordt ingebouwd in het menselijk DNA (bijvoorbeeld via endogene retrovirussen) maar dat is nog niet hard bewezen. Als dat al gebeurt lijkt het me doorgaans dodelijk op termijn voor de cel dus ook niet echt een nieuwe eigenschap. Het is wel denkbaar dat met een volgende generatie mRNA vaccins of booster shots allerlei enge eigenschappen worden toegevoegd maar zover zijn we nog niet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in