Insider tip: Tegen OPC en vitamine C lijkt het Coronavirus gammel – de media zwijgen!

7

Zoals onlangs bekend werd, zet China met groot succes vitamine C specifiek tegen het Coronavirus in. Wat de farmaceutische industrie en de mainstream media systematisch voor u verbergen: natuurlijke OPC verhoogt de effectiviteit van vitamine C met een factor 10! Met de combinatie van OPC en vitamine C bent u goed voorbereid tegen het Coronavirus, schrijft Prof. Dr. Florian.

Met OPC (oligomere proanthocyanidinen) worden bioflavonoïden uit druivenpitten aangeduid, die zijn opgebouwd uit eenheden catechine en epicatechine. Zij behoren tot de meest krachtige natuurlijke antioxidanten en zijn breed inzetbaar bij condities met oxidatieve stress (bijvoorbeeld door verminderde doorbloeding, straling, een verhoogde stofwisseling, toxines of ontsteking). OPC’s versterken de activiteit van vitamine C en vitamine E.

De ongelooflijk sterke beschermende werking van vitamine C tegen het Coronavirus is helaas slechts bij weinigen bekend. In China en Korea wordt Corona al wekenlang met vitamine C behandeld en de resultaten zijn indrukwekkend.

Letterlijk per vrachtwagen zijn de afgelopen weken tonnen vitamine C rechtstreeks naar Wuhan en andere bijzonder getroffen gebieden gezonden. Hier is de oproep van een Chinese dokter:

“We moeten zo snel mogelijk een boodschap de wereld in sturen: Vitamine C (in zowel lage als hoge doses) is niet schadelijk voor de mens en is een van de weinige, zo niet het enige middel dat een kans heeft om COVID-19-infectie te voorkomen en te behandelen. Wanneer kunnen wij, dokters en wetenschappers, het leven van patiënten voorop stellen?” – (Dr. Richard Z. Cheng, hoofd van het International Vitamin C China Epidemic Medical Support Team)

De feiten zijn duidelijk: vitamine C is niet alleen in het algemeen gezond voor het lichaam (vooral voor hart en bloedvaten en als therapeutisch middel tegen kanker), maar als turbo voor het immuunsysteem is het ook een doeltreffend wonderwapen tegen het nieuwe virus.

Hoewel wij hier bewust niet aan bangmakerij willen doen, zoals op schandalige wijze door mainstream wordt gedaan, is het toch een geruststellend en belangrijk besef dat de inname van vitamine C een bijzondere bescherming biedt tegen het virus en tevens een belangrijke ondersteuning is bij de genezing van een bestaande Corona-infectie.

Het is een feit dat zelfs kleine hoeveelheden vitamine C de ernst van de symptomen drastisch verminderen en de overlevingskansen bij ernstig zieke viruspatiënten aanzienlijk vergroten. Hoe hoger de toegediende dosis, hoe beter het effect. Intraveneus toegediende hoge doses werken zelfs nog beter.

  Duitse stad stopt met publiceren van statistieken over gevaccineerden ziekenhuisopnames om "corona-ontkenners niet in de kaart te spelen"

Het grootste gevaar van het COVID-19 Coronavirus is dat het verloop van de ziekte kan leiden tot SARS (Severe Acute Respiratory Syndrome) en longontsteking. Artsen gebruiken al sinds de jaren 40 met succes vitamine C om virale longontsteking te behandelen. En nu wordt het spannend, want naast vitamine C is er nog een andere speler op het toneel verschenen die in de context van de bescherming tegen Corona grotendeels is genegeerd: Namelijk, OPC! OPC staat bekend om zijn versterkende interactie met vitamine C. Maar laten we eens nader bekijken wat dit betekent voor uw persoonlijke preventie in tijden van het Coronavirus.

OPC en vitamine C – twee goede vrienden

We lezen keer op keer dat OPC en vitamine C in combinatie moeten worden ingenomen. En deze aanbeveling is eigenlijk zinvol als je de volgende feiten in overweging neemt:

  • De interactie van OPC en vitamine C zorgt voor een doeltreffende bescherming tegen vrije radicalen.
  • OPC fungeert als een co-factor en verhoogt de antioxidantbescherming.
  • OPC verhoogt het effect van vitamine C met een factor 10!

OPC is dus de belangrijkste partner van vitamine C. Daarom wordt OPC ook in combinatie met vitamine C in veel planten aangetroffen. Beide stoffen hebben een uiterst positieve invloed op het immuunsysteem, bevorderen de celvorming en zijn tevens vrije radicalen-vangers. Het grootste voordeel hiervan is het feit dat beide stoffen zich in zekere mate met elkaar vermenigvuldigen. Zo is OPC als aaseter van vrije radicalen met zijn antioxiderende eigenschappen zelfs aanzienlijk sterker dan vitamine C, hoewel deze laatste ook vrije radicalen bindt.

Het resultaat is dat OPC nu zodanig op vitamine C inwerkt dat de antioxiderende eigenschappen ervan opnieuw worden versterkt. In de strijd tegen het Coronavirus is er nauwelijks een betere combinatie denkbaar voor uw gezondheid!

Daarnaast heeft de stof uit het druivenpitextract regeneratieve eigenschappen die ook direct effect hebben op vitamine C. Reeds opgebruikte moleculen die dus niet meer actief zijn, kunnen door de OPC opnieuw worden geactiveerd en zo worden geregenereerd. Dit betekent dat vitamine C langer in het lichaam blijft en een groter effect heeft dan wanneer deze moleculen niet meer actief zouden zijn en geen werk meer zouden doen. Deze re-activering zorgt ervoor dat de vitamine C op zijn beurt het immuunsysteem nog beter versterkt en vrije radicalen nog efficiënter bindt.

  Nu wordt het besturingssysteem DNA van de mens, veranderd door een besturingssysteem ontwikkeld door Gates "briljante" maar duivelse geest

Aan de andere kant heeft vitamine C ook positieve eigenschappen in vergelijking met OPC en kan het de werking ervan versterken. Ook wordt de antioxiderende werking van het druivenpitextract verhoogd. Om dit in cijfers te zetten: Experts gaan er over het algemeen van uit dat OPC een antioxiderende werking heeft die 20 keer hoger is dan die van klassieke vitamine C. Tegelijkertijd is OPC ongeveer 40-50 keer zo effectief als vitamine E. En het belangrijkste: door OPC te combineren met vitamine C kan het effect van vitamine C tienvoudig worden verhoogd. Deze synergieën zorgen er onder andere voor dat mensen minder vitamine C hoeven binnen te krijgen dan zonder de OPC.

We kunnen het dus samenvatten: vitamine C wordt in veel gevallen in zijn werking versterkt door de OPC, terwijl de vitamine C zelf op zijn beurt de vasculaire beschermende werking van de OPC versterkt. Beide in combinatie leiden er ook toe dat beide stoffen langer in het lichaam blijven en daardoor hun positieve effecten ten volle kunnen ontplooien.

Wat deze belangrijke bevindingen betekenen voor de bescherming tegen het Coronavirus en ook voor de genezing van de virale ziekte is duidelijk! Als OPC samen met vitamine C wordt ingenomen, dan wordt de bescherming tegen het virus vele malen groter! Zo ook de genezing, als iemand al ziek is. We hebben hier dus te maken met een combinatie die niet alleen uiterst heilzaam is voor de gezondheid in het algemeen, maar ook heel specifiek in deze huidige crisis, een prachtige bescherming biedt om het lichaam gezond te houden.

Welke OPC en welke vitamine C?

Kijk bij het kiezen van producten naar kwaliteit. Als het om OPC gaat, moet het een zuiver en natuurlijk product zijn met een hoog OPC-gehalte. Velen stellen vitamine C ten onrechte gelijk met ascorbinezuur, maar dat is niet het geval. Kies waar mogelijk voor een natuurlijke bron van vitamine C.

  COVID en de Wet van Karma

Eet regelmatig voedingsmiddelen die vitamine C bevatten en neem een geschikt supplement dat natuurlijke vitamine C bevat. Een uitstekende bron hiervan is bijvoorbeeld de acerola-kers. Ik raad u ook aan om hiermee niet pas te beginnen als u vermoedt dat u al besmet bent met het Coronavirus. In dit geval is voorkomen beter dan genezen. Als u überhaupt niet ziek wordt, staat u duidelijk aan de zonnige kant van het leven.

Hoe neem ik OPC en vitamine C in?

Het is altijd belangrijk te letten op de precieze gebruiksaanbeveling op de verpakking van het product in kwestie. OPC moet in de regel met water worden ingenomen (niet bij de maaltijd). Vitamine C mag ook niet bij de maaltijd worden ingenomen en moet, net als OPC, met veel water worden ingenomen. Vitamine C behoort tot de in water oplosbare vitaminen.

Sommige mensen zijn gevoelig voor het laat op de dag innemen van vitamine C, wat slaapproblemen kan veroorzaken. Daarom is het beter om het overdag in te nemen. U kunt beide middelen samen of op verschillende tijdstippen innemen. Zorg er echter voor dat u ze allebei tegelijk inneemt, met voldoende tijd tussen de maaltijden en voldoende water.

Conclusie

Aangezien de farmaceutische industrie alleen geïnteresseerd is in de verkoop van dure vaccins en geneesmiddelen, zult u uit deze richting nauwelijks iets horen over de opzienbarende effecten van OPC en vitamine C in de strijd tegen het Coronavirus. De media verzwijgen dergelijke explosieve informatie eveneens bewust en zetten eerder op paniekzaaien. Als de gezondheid van uw medemensen u na aan het hart ligt, moet u hoe dan ook de kans grijpen en deze informatie actief doorgeven. Al het andere grenst aan nalatigheid om te helpen.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Over de psychologie van de samenzweringsontkennerVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelPakistan: als je je niet laat vaccineren, worden je simkaarten geblokkeerd
Volgend artikelVS: School markeerde ongevaccineerde leerlingen met viltstift op het schoolfeest
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

  1. Als alternatief voor OPC kun je ook elke dag een handje rozijnen eten. Deze zijn ook nog in elke supermarkt te verkrijgen.

  2. Overal Mar, maar en wijntje op zijn tijd is ook goed. Geen wijnen, wijnen, wijnen.
    Veel homosapiens kun je met een kluitje in het riet sturen. Die zijn helemaal afhankelijk van de ^leiders^
    Als een van die ^leiders^dan het hoofd boven het maaiveld uitsteekt dan gaat hij eraf. Kijk maar naar Omtzigt

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in