Achtergrondfoto © Freepik; Vrouw: Freepik

De Food and Drug Administration vraagt een rechter om 75 jaar de tijd te geven om de gegevens over het vaccin van Pfizer en BioNTech vrij te geven, 20 jaar meer dan bij een eerder verzoek, bericht Theepochtimes.com.

Het agentschap, bekend als de FDA, vertelde de rechtbank dat het sneller kan werken dan het eerder voorgestelde 500-pagina’s-per-maand-tempo. Maar het zei ook dat er meer dan 59.000 pagina’s meer zijn dan vermeld in een eerdere indiening.

Deze ontdekking en de wens om tegelijkertijd aan andere Freedom of Information Act-verzoeken te kunnen werken, hebben geleid tot het nieuwe verzoek aan de rechter om de productie van ruwweg 12.000 pagina’s tegen 31 januari 2022 toe te staan, en 500 pagina’s per maand daarna.

Die tijdlijn zou het tot ten minste 2096 brengen, zei Aaron Siri, een advocaat die aan de zaak werkt, in een blogpost.

“Als u het moeilijk vindt om te geloven wat u nu leest, dan is dat omdat het dystopisch is dat de regering Pfizer miljarden geeft, Amerikanen verplicht om zijn product te gebruiken, Amerikanen verbiedt om schade aan te klagen, maar weigert om Amerikanen de gegevens te laten zien die ten grondslag liggen aan zijn vergunning,” zei Siri.

De zaak werd aangespannen namens de Public Health and Medical Professionals for Transparency, die zeiden dat de FDA niet tijdig voldeed aan hun verzoek om gegevens.

De groep bestaat uit Dr. Carole Browner, een onderzoeksprofessor aan de David Geffen School of Medicine van de Universiteit van Californië, Los Angeles; Peter Doshi, een universitair hoofddocent aan de School of Pharmacy van de Universiteit van Maryland, en Dr. Harvey Risch, een hoogleraar epidemiologie aan de Yale School of Public Health.

  Qatar WK werd een journalistengraf! Derde Plotseling Dood: Brit Roger Pearce overleden

De groep zegt dat de gegevens snel openbaar moeten worden gemaakt omdat de FDA er slechts 108 dagen over heeft gedaan om ze te bestuderen alvorens toestemming voor noodgebruik te verlenen voor het vaccin van Pfizer-BioNTech.

De zaak is des te dringender omdat miljoenen Amerikanen verplicht worden de prik te nemen of te maken krijgen met repercussies, zoals het verlies van toegang tot bedrijven en ontslag.

Het vaccin van Pfizer is het enige vaccin dat door de regelgevende instanties voor geneesmiddelen is goedgekeurd. Goedkeuringen betekenen dat producten aan een hogere drempel van veiligheid en effectiviteit hebben voldaan dan producten die een noodtoestemming hebben gekregen.

“Het hele doel van FOIA is transparantie van de overheid. In meerdere recente zaken hebben rechtbanken, bij het handhaven van de eis van de FOIA om ‘de documenten onmiddellijk beschikbaar te stellen’, van agentschappen, waaronder de FDA, geëist om 10.000 of meer pagina’s per maand te produceren, en die zaken hadden geen betrekking op een verzoek dat bij benadering zo belangrijk was – d.w.z. de gegevens die ten grondslag liggen aan de goedkeuring van een aansprakelijkheidsvrij product dat de federale overheid van bijna alle Amerikanen eist te ontvangen,” zei Siri.

“Terwijl de huidige pandemie aanhoudt, is een onafhankelijke beoordeling van deze documenten door externe wetenschappers dringend nodig om te helpen bij het aanpakken van de tekortkomingen en problemen met de reactie op de pandemie tot nu toe.”

De FDA zei dat zijn Center for Biologics Evaluation and Research de door de eiser gezochte dossiers bewaart, maar slechts 10 personeelsleden heeft, en twee van hen zijn nieuw, waardoor zij trager zijn in het verwerken van pagina’s dan de andere werknemers.

  Oxford-studie vaccin bijwerkingen: Risico op myocarditis bij jongere mannen tot 14 keer hoger na vaccinatie dan na infectie

Elke regel van elke pagina moet worden nagekeken om er zeker van te zijn dat de juiste bewerkingen worden toegepast, aldus de indiening.

Bovendien zou een sneller tempo dan het gevraagde “aanzienlijke middelen weghalen bij de verwerking van andere FOIA-verzoeken die ook in behandeling zijn” en verzoeken die binnenkwamen voor het verzoek in kwestie, aldus het agentschap, dat eraan toevoegde: “Kortom, het voorgestelde verwerkingsschema van de FDA is eerlijk voor de eiser.”


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Voormalig hoofdarts van Pfizer zegt dat experimentele Covid-19 vaccins “gebruikt kunnen worden voor massale depopulatie”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelUit nieuw onderzoek blijkt dat COVID-19 vaccinatie-resistente mutaties sterk correleren met de vaccinatiegraad
Volgend artikelJe dominante DELUSIE bepaalt hoe je de “realiteit” ervaart en hoe het allemaal voor je afloopt
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

 1. Waar gaat dit over? Mensen zijn toch niet zo sloom en slaafs dat ze dit pikken? Bestorm dat gebouw gewoon en pak t gewoon.

  Of hack die hele boel daar. Ongelooflijk dat ze juridisch zitten te bakkeleien.

  • veel mensen pikken alles als het van de overheid word geadviseerd of dringend geadviseerd…….

   ik denk dat veel mensen een bepaald “gehoorzaamheids” gen hebben.
   Voor rede zijn vele niet meer vatbaar.

   Intelligente mensen die ik ken hebben twee prikken gehad. En gaan nu voor de boosters. Ook al wilde ze eerst niet meer. Maar nu hun prikje maar 9 maanden geldig en toch willen fitnissen, restaurant, of op vakantie gaan zonder testen gedoe..

   ze zeggen doodleuk bij: JIJ zal ook bijdraaien voor de injecties als de boetes komen……

   veel mensen accepteren gewoon de slavenmaatschappij.

   En denken dat de QR hun vrijheid geeft.

 2. “VS gezondheidsautoriteit FDA zegt nu 75 jaar nodig te hebben om gegevens over COVID-19-vaccin van Pfizer volledig vrij te geven”

  Na 75 jaar bestaat volgens de Georgia Guidstones (denk zeer dat het menens is) de aardpopulatie uit 500 miljoen mensen de elite beschikt dan over bijna 500 miljoen getranshumaniseerde slaven als het aan de de-populatie masters zoals Bill Gates, Klaus Schwab en velen anderen die achter de schermen deze krankzinnigheid in beweging heeft gezet.

 3. Bizar inderdaad….

  en over 75 jaar interesseert het niemand iets meer.

  Maar ook al word het nu of morgen vrijgegeven hoeveel waarde moet je er nog aan hechten…

 4. De rechters zijn sloom en overwerkt met alles bovendien is dit een truuk van Pfizer om uitstel te krijgen,daar hebben ze hele goede advocaten voor.Alleen als er een rechter is die de zaak wil verspoedigen dan hangen ze….dan zal ook de politiek en publieke media mee moeten werken en die worden ook weer gesponsert door Pfizer.Zelfs als er dodden vallen door het vaccin dan hebben ze wel enige clausule om er onderuit te komen of geven een financiele vergoeding> zoiets kost dan jaren rechtspraak

 5. ze zijn helemaal gek daar, elk jaar uitstel is al mosterd na de maaltijd, laat staan 50-75 jaar… dan is de oorlog sowieso verloren, wat een klucht zitten we in, bovendien als de rechters dat toestaan, zitten ook zij er in.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in