Door de evolutionaire trajecten van vaccin-resistente mutaties in meer dan 2,2 miljoen SARS-CoV-2-genomen te volgen, onthullen we dat het voorkomen en de frequentie van vaccin-resistente mutaties sterk correleren met de vaccinatiegraad in Europa en Amerika.” – https://pubs.acs.org/doi/10.1021/acs.jpclett.1c03380

Met andere woorden, de dood komt eraan dankzij de geïnjecteerde dood-cultisten, en dit alles was volgens de dierstudies al lang bekend, schrijft 2nd Smartest Guy in the World.

Het ADE-seizoen [antilichaam-afhankelijke versterking] is begonnen, en dit gaat nog lelijk worden, niettegenstaande de exploderende kankergevallen, hartschade, en prion-gebaseerde ziekten.

Alles volgens plan.

Geef NIET toe.

Mechanisms of SARS-CoV-2 Evolution Revealing Vaccine-Resistant Mutations in Europe and America:

“Het belang van het begrijpen van de evolutie van SARS-CoV-2 kan niet over het hoofd worden gezien. Recente studies bevestigen dat natuurlijke selectie het dominerende mechanisme is van de evolutie van SARS-CoV-2, dat mutaties bevoordeelt die de virale infectiviteit versterken. Hier tonen we aan dat vaccin-doorbraak of antilichaam-resistente mutaties een nieuw mechanisme van virale evolutie vormen. Meer bepaald heeft de vaccin-resistente mutatie Y449S in het spike (S) proteïne receptor-bindende domein, die voorkwam in co-mutaties Y449S en N501Y, een verminderde infectiviteit in vergelijking met die van het originele SARS-CoV-2, maar kan bestaande antilichamen die het virus neutraliseren verstoren. Door de evolutionaire trajecten van vaccin-resistente mutaties in meer dan 2,2 miljoen SARS-CoV-2-genomen te volgen, onthullen we dat het voorkomen en de frequentie van vaccin-resistente mutaties sterk correleren met de vaccinatiegraad in Europa en Amerika. Wij verwachten dat vaccin-doorbraak of antilichaam-resistente mutaties, zoals die in Omicron, als een aanvullende transmissieroute een overheersend mechanisme van de evolutie van SARS-CoV-2 zullen worden wanneer het grootste deel van de wereldbevolking is gevaccineerd of geïnfecteerd. Onze studie werpt licht op de evolutie en transmissie van SARS-CoV-2 en maakt het mogelijk om de volgende generatie mutatiebestendige vaccins en antilichaam-medicijnen te ontwerpen.”

  Reiner Füllmich: "Onze regeringen zijn overgenomen door het Economisch Wereldforum"

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Vaccindoorbraak? – Totale vaccinmislukking!Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelAmerikaans wetsvoorstel stelt voor om ongevaccineerden van hun ziektekostenverzekering te ontdoen
Volgend artikelVS gezondheidsautoriteit FDA zegt nu 75 jaar nodig te hebben om gegevens over COVID-19-vaccin van Pfizer volledig vrij te geven
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in