Door de evolutionaire trajecten van vaccin-resistente mutaties in meer dan 2,2 miljoen SARS-CoV-2-genomen te volgen, onthullen we dat het voorkomen en de frequentie van vaccin-resistente mutaties sterk correleren met de vaccinatiegraad in Europa en Amerika.” – https://pubs.acs.org/doi/10.1021/acs.jpclett.1c03380

Met andere woorden, de dood komt eraan dankzij de geïnjecteerde dood-cultisten, en dit alles was volgens de dierstudies al lang bekend, schrijft 2nd Smartest Guy in the World.

Het ADE-seizoen [antilichaam-afhankelijke versterking] is begonnen, en dit gaat nog lelijk worden, niettegenstaande de exploderende kankergevallen, hartschade, en prion-gebaseerde ziekten.

Alles volgens plan.

Geef NIET toe.

Mechanisms of SARS-CoV-2 Evolution Revealing Vaccine-Resistant Mutations in Europe and America:

“Het belang van het begrijpen van de evolutie van SARS-CoV-2 kan niet over het hoofd worden gezien. Recente studies bevestigen dat natuurlijke selectie het dominerende mechanisme is van de evolutie van SARS-CoV-2, dat mutaties bevoordeelt die de virale infectiviteit versterken. Hier tonen we aan dat vaccin-doorbraak of antilichaam-resistente mutaties een nieuw mechanisme van virale evolutie vormen. Meer bepaald heeft de vaccin-resistente mutatie Y449S in het spike (S) proteïne receptor-bindende domein, die voorkwam in co-mutaties Y449S en N501Y, een verminderde infectiviteit in vergelijking met die van het originele SARS-CoV-2, maar kan bestaande antilichamen die het virus neutraliseren verstoren. Door de evolutionaire trajecten van vaccin-resistente mutaties in meer dan 2,2 miljoen SARS-CoV-2-genomen te volgen, onthullen we dat het voorkomen en de frequentie van vaccin-resistente mutaties sterk correleren met de vaccinatiegraad in Europa en Amerika. Wij verwachten dat vaccin-doorbraak of antilichaam-resistente mutaties, zoals die in Omicron, als een aanvullende transmissieroute een overheersend mechanisme van de evolutie van SARS-CoV-2 zullen worden wanneer het grootste deel van de wereldbevolking is gevaccineerd of geïnfecteerd. Onze studie werpt licht op de evolutie en transmissie van SARS-CoV-2 en maakt het mogelijk om de volgende generatie mutatiebestendige vaccins en antilichaam-medicijnen te ontwerpen.”

Na de genocide: Zullen er genoeg vaccin-overlevenden zijn om de beschaving weer op te bouwen?

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Vaccindoorbraak? – Totale vaccinmislukking!Volg Frontnieuws op Telegram

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here