Dit artikel biedt een kritisch belangrijke diepe duik in de waanvoorstellingen die de mensen en de wereld om ons heen vormen. Het begint met de stelling dat de meeste mensen leven in diepe, complexe waanvoorstellingen die hun bewustzijn domineren. Voorbeelden van zulke waanvoorstellingen – die typisch op sektes lijken – zijn:

 • Leden van corrupte mega-kerken die valse religie tot hun middelpunt maken.
 • Covid-sekteleden die smeken om meer vaccins te krijgen, meer mondkapjes te dragen en te gehoorzamen aan valse gezagsdragers.
 • Klimaatverandering-sekteleden die geobsedeerd zijn door en in paniek raken over de stijgende oceanen en het bestaan van CO2.
 • Crypto-cultisten wiens hele bestaan is geïnvesteerd in absurde cryptocurrency hype.
  Transgender cultisten die geloven dat mannen zwanger kunnen worden en vrouwen een penis hebben.
 • Linkse desinfo “bubble” groepen die denken dat J6 een “opstand” was en dat blanke suprematie epidemisch is in heel Amerika.

We zijn allemaal omringd door mensen met waanideeën, en een van de belangrijkste uitdagingen in het leven is om onze eigen waanideeën te elimineren door ons denken in twijfel te trekken en onze eigen neurologie opnieuw te bedraden om valse overtuigingen, ideeën en vooroordelen te elimineren, schrijft Mike Adams.

Dit proces wordt zelden bereikt. De meeste mensen leven hun hele leven nek-diep in waanvoorstellingen, valse werkelijkheden. De covid-sektevolgers zijn hier een perfect voorbeeld van: zij aanbidden Fauci en kunnen niet wachten tot hen wordt bevolen opnieuw een mondkapje te dragen en een nieuwe prik te nemen.

Als mensen eenmaal geïnvesteerd zijn in een waanidee, beginnen ze die fanatiek te verdedigen

Dit is hoe de menselijke neurologie werkt: als mensen eenmaal geïnvesteerd zijn in een waanidee, worden ze zeloten in hun verdediging ervan. Bijvoorbeeld, iemand die zwaar geïnvesteerd is in Bitcoin kan vaak niet meer luisteren naar informatie die kritisch is over cryptocurrency. Dit is precies dezelfde manier waarop iemand die een covid-vaccin heeft genomen, geen informatie meer kan verdragen waaruit blijkt dat deze vaccins gevaarlijk (of zelfs dodelijk) zijn.

Als iemand eenmaal zo volledig is geïnvesteerd in een waanidee dat hij zijn bewustzijn afsnijdt van de echte wereld om hem heen, worden het “sekteleden” die verdrinken in hun eigen dogma. Op een bepaald moment komt er een “dag van afrekening” die hun waanideeën verbrijzelt, wat leidt tot een traumatische psychologische ineenstorting die vaak beschreven wordt in zinnen als: “mijn hele wereld is gewoon verbrijzeld”.

Hint: Hoe beter je cognitieve wereldbeeld overeenkomt met de werkelijkheid, hoe minder trauma je zult ervaren als je die dag van afrekening onder ogen moet zien. Degenen die het ergste trauma oplopen zijn degenen bij wie de mentale vervormingen het meest extreem afwijken van de werkelijkheid. (De koerscorrectie kan wreed zijn als je in een sprookjesland hebt geleefd. Dit is precies wat er op een gegeven moment aan zit te komen voor de beurs tech stock-jagers, crypto bubble investeerders en vaccinaanbidders.

  Frankrijk deactiveert 4 miljoen vaccinpassen, dwingt dubbelgeprikte burgers te kiezen tussen een booster of uit de samenleving verstoten worden 

Waanvoorstellingen projecteren in de 3D wereld

Wanneer waanideeën voldoende verankerd raken in de psychologie van een persoon, beginnen ze hun interne waanideeën te projecteren op de 3D-wereld om hen heen. Dit wordt perfect weergegeven in de volgende video, die laat zien hoe een hotel in Calgary, Canada, wordt omgebouwd tot een covid “quarantaine” centrum, aangekleed met plastic zeilen, blauwe “afstand” tape op de vloeren, gemaskerde personeelsleden die de gangen controleren en nog veel meer. Het is de ultieme uiting van waanzinnige covid-paranoia, een echte massale geestesziekte die onder de hele bevolking voorkomt.

Wat u ziet in de bovenstaande video is de extreme geestesziekte van Canadese bureaucraten die hun interne waanzin projecteren op de wereld om hen heen. Dit is een soort psychologisch “decoreren” van de wereld om te proberen de buitenwereld in overeenstemming te brengen met de interne waan.

Hoe waanzinniger en krachtiger een waanvoorstelling wordt, des te wanhopiger proberen degenen die die waan delen de 3D-wereld om hen heen fysiek te veranderen om hun interne waanzin te herscheppen in de waarneembare, fysieke wereld.

Sterk in iets geloven maakt je nog niet waanzinnig… als je overtuigingen geworteld zijn in oorzaak en gevolg

Verwar waanideeën niet met sterke overtuigingen. Iemand kan bijvoorbeeld ongelooflijk gepassioneerd zijn over zuiver voedsel, tot het punt waarop andere mensen denken dat hij gek is. Maar zuiver voedsel heeft een basis in de fysieke realiteit, gezien het feit dat voedselverontreinigingen, pesticiden en giftige stoffen een zeer reëel en zeer schadelijk effect hebben op de menselijke gezondheid. Dus, iemand die alleen maar een sterke interesse of passie voor iets heeft is niet automatisch een waanvoorstelling. Wat iets tot een waanidee maakt, is hun vertrek uit de werkelijke wereld van oorzaak en gevolg, of hun moedwillige opschorting van logica en rede in hun streven om hun eigen waanidee te bevorderen.

Op dezelfde manier is preppen geen waanidee, gezien de geschiedenis van storingen in de toeleveringsketen, natuurrampen, prijsinflatie, berovingen, stroomstoringen en oorlog. Niet-preppers denken misschien dat preppers gek zijn, maar diezelfde niet-preppers dragen nog steeds veiligheidsgordels en hebben een verzekering voor hun eigen huis voor het geval er brand uitbreekt. Ze geloven dus wel degelijk in de voorbereiding op rampen… maar niet in zaken als voedsel, vuurwapens, medicijnen, communicatiemiddelen, enzovoort. (Het is eigenlijk irrationeel om tegenwoordig geen prepper te zijn, gezien de nogal duidelijke tekortkomingen in de toeleveringsketen die met de week erger worden).

In het rijk van de covid, is het heel gemakkelijk om waanvoorstellingen te zien. Mensen die het covid-vaccin innamen in de eerste dagen van de introductie zeiden bijvoorbeeld vaak: “Ik geloof in de wetenschap.” In de eerste maanden was er niet veel wetenschap beschikbaar die de gevaren van het vaccinexperiment aantoonde, zodat dit standpunt van “ik geloof in de wetenschap” enigszins kon worden verdedigd door degenen die zich erop beriepen.

  Waarom kunnen sommige mensen ongemakkelijke dingen 'zien' en anderen niet?

Maar in het jaar sinds de invoering van de vaccins – ja, het is al een jaar geleden – is er een enorme hoeveelheid wetenschappelijke informatie vrijgegeven waaruit blijkt dat de vaccins gevaarlijk en dodelijk zijn. Dit omvat wetenschappelijk onderbouwde studies en artikelen die zijn gepubliceerd in peer-reviewde vaktijdschriften (zoals Circulation van de AHA), de ruwe cijfers van de VAERS-databank, met een explosief stijgende sterftetrend als gevolg van alle oorzaken bij degenen die werden gevaccineerd, het uiterst verdachte verschijnsel van volledig gevaccineerde beroepssporters die omvallen met hartaanvallen, enzovoort.

Nu toont de wetenschap duidelijk aan dat covid-vaccins: 1) infecties niet stoppen, 2) niet lang werken, als ze al werken, 3) leiden tot een verhoogd risico op ziekenhuisopnames en sterfgevallen, en 4) de immuunfunctie onderdrukken, waardoor mensen kwetsbaarder worden voor andere infecties.

Slimme mensen doen dat. Steve Kirsch, die ik onlangs interviewde, nam de eerste twee vaccins en besloot toen, toen de nieuwe wetenschap zich aandiende, dat het bewijs nu duidelijk aantoont dat deze vaccins veel riskanter zijn dan wat eerst werd beloofd. Hier is mijn volledige interview met hem:

Maar de meeste mensen die het vaccin namen, verwerpen gewoon de nieuwe wetenschap die hen niet bevalt. Dit verandert hen van “wetenschap” mensen in regelrechte vaccin-cultisten. Nu is het vaccin hun religie geworden, en ze aanbidden de boosters als hun goden.

Ons gezamenlijke doel zou moeten zijn om anderen te helpen te “roodpillen”, zodat zij bevrijd worden van hun waanvoorstellingen.

In The Matrix was de hele “werkelijkheid” waarin mensen leefden een computersimulatie die in de bio-neurologie werd gepompt als een hardnekkige, overtuigende illusie. De rode pil nemen, betekent dat de illusie wordt verbroken en dat mensen naar de echte wereld worden getransporteerd, hoe traumatisch die overgang ook mag zijn. Van Morpheus, “De geest heeft moeite met loslaten…”

De meeste mensen die je tegenkomt leven in een interne Matrix die in hun geest bestaat, gevormd door leugens van de massamedia, massahypnose, sociale manipulatie, valse geschiedenissen en opzettelijk trauma, toegebracht door scholen en regeringen. Dit betekent dat je, om succesvol door deze wereld te navigeren, moet leren de waanideeën van andere mensen te herkennen en moet leren hoe je hun pogingen om je in hun eigen valse werelden te verstrikken kunt omzeilen.

In een wereld bevolkt door misleidende massa’s, is een van de grootste daden van vriendelijkheid hun waanideeën te verbrijzelen en hen uit hun mentale matrix te trekken, en hun bewustzijn naar de echte wereld te brengen. Vanuit een praktisch standpunt kan dit alleen worden bereikt door je los te maken van de door bedrijven geleide mainstream media, die de input leveren voor de hardnekkige waanideeën waarin de meeste mensen leven.

Mensen roodpillen kan overigens niet met feiten, want sekteleden zijn immuun voor feiten. Zij hebben ook hun eigen cult dogma versterkers bekend als “Fact Checkers”, die eigenlijk Fake Checkers zijn. Belangrijk is dat het enige dat de waanideeën van de sekteleden kan verbrijzelen, een plotselinge, vaak traumatische verbrijzeling van hun valse werkelijkheid is.

  Finland zal verplichte vaccinatie in EU-parlement afwijzen

Dit kan gebeuren door gebeurtenissen zoals een massale sterftegolf onder de gevaccineerden, of een crypto-crash, of een mega-kerkleider die gearresteerd wordt wegens pedofilie, enz. Er is een geestverpletterende gebeurtenis nodig om de hardnekkige waan van de psyche te doorbreken en mensen weer in contact te brengen met de echte wereld. De ineenstorting van de dot-com in 2000 was precies zo’n gebeurtenis. Hetzelfde geldt voor de ineenstorting van de subprime-markt in 2008.

Daar komt nog bij dat de social netwerken van de meeste mensen verbonden zijn met hun dominante waanvoorstelling, wat betekent dat al hun vrienden dezelfde waanvoorstelling hebben als zij. Het verbrijzelen van hun waanvoorstelling betekent dus ook dat ze breken met hun hele netwerk van waanvrienden, en dat is dubbel traumatiserend voor de meeste mensen.

Dit is uiteindelijk de reden waarom zo weinig mensen ooit ontsnappen aan de waanvoorstellingen die hun eigen verwrongen leven bepalen. Dit is de reden waarom de meeste mensen niet veel meer zijn dan hersenloze consumenten die mediaberichten overnemen en autoritaire figuren gehoorzamen zonder ook maar iets in vraag te stellen. Zij worden ook wel Programmeerbare Levensvormen (PL’s) of “zombie”-mensen genoemd, die alleen maar denken dat ze originele gedachten en ideeën hebben, terwijl ze niets anders zijn dan propaganda-doorgeefluiken voor globalistische vertellingen.

Het gevaarlijkste in de wereld is niet het kwaad op zich… het zijn de misleidende massa’s die gemakkelijk kunnen worden overgehaald tot het uitvoeren van werkelijk krankzinnige daden, zoals massale genocide, het injecteren van baby’s met spike-eiwitten, of het opsluiten van volkomen gezonde mensen in covid-concentratiekampen. De mensheid heeft niets geleerd van de Holocaust van het Derde Rijk, zoals we nu dezelfde afschuwelijke misdaden tegen de mensheid herhalen, allemaal onder de waan van “wetenschap” en een “volksgezondheid noodsituatie”.

Uw regering wordt geleid door sekteleden. Uw plaatselijke ziekenhuis zit vol met medische moordenaars die zichzelf dokters noemen. Uw lokale scholen worden onderwezen door linkse marxistische sekteleden die kinderen klaarstomen voor pedofilie en communisme. Uw lokale bankier heeft waanvoorstellingen over het geloof in fiatvaluta, en uw buurjongen die in crypto handelt is waarschijnlijk een digitale fiatvaluta cultist. Bijna niemand leeft in de echte wereld van oorzaak en gevolg, wat betekent dat uiteindelijk bijna niemand voor rede vatbaar is.

En dat, mijn vrienden, is waarom de wereld compleet fu##ing krankzinnig lijkt voor iedereen die nog voor zichzelf kan denken.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Blijf kalm: Het eindspel is begonnenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelVS gezondheidsautoriteit FDA zegt nu 75 jaar nodig te hebben om gegevens over COVID-19-vaccin van Pfizer volledig vrij te geven
Volgend artikelStudie vindt 5G-technologie een “significante factor” in hogere COVID-gevallen en sterftecijfers
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

13 REACTIES

 1. Ja, en zo werden bijvoorbeeld vrouwen op de brandstapel gezet, hè, in de ouwe tijd…
  Top artikeltje weer door FN, ook al wisten we dit eigenlijk al, maar het is wel mooi verwoord door Mike Adams.
  “En dat, mijn vrienden, is waarom de wereld compleet fu##ing krankzinnig lijkt voor iedereen die nog voor zichzelf kan denken.”
  En ik kan er met mijn kop niet meer bij hoe f***ing crzay die wereld wel niet geworden is.

 2. Eentje vergeten….de christenen die in een illusie leven en er rotsvast van overtuigd zijn dat de bijbel de waarheid en niets dan de waarheid bevat,dat jezus echt heeft bestaan en dat deze zal terugkomen om
  de zieltjes van zijn volgelingen te redden.

  • Dan moet deze er ook nog bij… atheisten die de media, politiek en “wetenschap” geloven dat Hij niet bestaat, om zich van hun eigen volgelingen te kunnen verzekeren.

   • Exact. Terwijl degenen die de mensheid dit aandoen, wel degelijk gelovig zijn (the dark side) en dus de pest hebben aan atheïsten want het beoogde doel daarvan was te zorgen dat zij het bestaan van een Schepper zouden afwijzen zodat ze niet gered kunnen worden. Dit alles op basis van propaganda, leugens en larie. Door alles maar te geloven dat in hun zachte hoofden aan onzin wordt binnengebracht. Over lichtgelovigheid gesproken. Nou, zo kan ie wel weer. Ik moest ’t even kwijt. 😉

  • Helemaal niet vriend. Dan weet je niets. Maar je mag dat van mij gerust denken. Geloven is geen lichtgelovigheid en kennelijk ben je daar nu zelf aan ten prooi gevallen door een onderwerp aan te snijden dat je op lichtgelovigheid benadert en niet op kennis van het onderwerp. Je impliceert dus eigenlijk dat ik gek ben.

 3. Goed artikel, alleen het voorbeeld over crypto’s vindt ik niet sterk. Er zijn inderdaad coins die een bubble zijn. Zoals Bitcoin. Maar in tijden van inflatie een vluchthaven zijn om je geld op waarde te houden. Er zijn ook coins verbonden aan diensten of producten. Zoals XRP. Dit is een grootboek waar internationale tranacties digitaal mee worden verzonden. Duizenden maal keer goedkoper en sneller dan de nu bestaande swift-transacties. Dat is geen bubble te noemen. De 10 triljoen(!!) die mondiaal altijd onderweg is komt daardoor vrij om de ecocnomie te sdtimuleren. Je kunt niet alles op 1 hoop gooien.

  • Maar dat is dus geen ’typische’ crypto maar meer een efficient betaalsysteem.

   Overigens, dat ‘onderweg’ zijn is met wat ook nu al digitale transacties zijn een gewild probleem.

   Buiten de bitcoin bubble zijn er nog andere problemen zoals de traagheid van de transacties en de torenhoge energieverspilling door de rekenkracht nodig voor de ledgers. Uiteindelijk is er dan nog het volgende probleempje: Geen internet, geen crypto, maw, de roverheden kunnen ten allen tijden de knop omzetten om eea te dwarsbomen.

   En ook als wilt cashen in fiat heb je nog steeds een willige en werkende bank nodig.

   • De satanische schaduw- club die de wereld regeert, willen heerser worden van een komende digitale wereldmunt. Om wereldburgers volledig te kunnen controleren en onderdrukken via het sociale kredietsysteem zoals in China.
    Dit gaat zeker gebeuren! Concurrentie wordt door hen niet getolereerd dus zullen zij daarvoor de gehele crypto-markt vernietigen! En er speelt meer binnen die markt….

    https://www.brighteon.com/3f0ab123-c829-4bee-8199-86159e40b012

  • Hoi Martin,

   Je kan terecht vragen waarom bitcoin zo een enorme prijs heeft. Voor een leek lijkt het een bubble. Maar denk je echt dat deze prijzen door particuliere investeerders bereikt kan worden? Als je je een beetje verdiept in het financiele en geopolitiek spel is het antwoord nee.

   Wat is er dan aan de hand? Het Westen heeft financiele sancties tegen zo veel landen dat het niet meer te tellen is. Veel landen hebben geen zin meer in om alle handel in Dollars af te handelen (als ze dat al mogen) dus zoeken ze naar iets anders.

   Facinirend verhaal is hoe met goud ”mules” de Iraanse olie handel deels in stand bleef. Het is veel gemakkelijker om een crypto ala bitcoin te gebruiken. Uiteraard als trade settlement tussen landen. Ik weet het, het is heel lastig om te snappen waarom iets wat waardeloos is in de echte economie om te gebruiken voor dat doel.

   Zoals ik het zie is bitcoin nu een middel om veel makkelijker te handelen tussen landen zonder Dollar (of Euro) tussen landen die het financiele spelletje doorhebben. Interessant is om te kijken waarom Ghadaddi dood moest (inc Lybie), de gouden dinar.

   Groeten,
   Hugo

 4. Comment op het verhaal.
  Prachtige analyse maar reken je zelf niet buiten de boot ondanks dat je diepgaande analyse wel logisch in elkaar zit. Toen we de klok met radertjes uitgevonden hadden projecteerde we dat op het zonnestelsel en de omloop tijden en banen. Nu we computers hebben wordt het spel een matrix genoemd en iedereen praat erover mee. Net als dat we aannemen dat Darwin klopt Einstein gelijk heeft en nog vele zaken die als hapklare brokken met een religieuze saus erover ons brein dieet is. Ik kom tot de volgende conclusies. Niks is perfect iets wat perfect is is niet aan veranderingen onderhevig. Het is een spel wat de cosmos met zichzelf speelt. Indien je erachter komt dat je eigen verlangens en de reacties erop (karma) het spel gaande houden kan je de cirkel doorbreken. Dan lost je ego wat zich als gedifferentieerde (los van het geheel) unit ziet op. Er blijft dan wel nog een persoonlijkheid over. Kortom je bent dan een levende Boeddha Christos Krishna bewustzijn ect. Je hebt dan het goddelijke in jezelf ontstoken. Niet iedereen is op het zelfde vlak van evolutie er zijn zielen die nog vrij vers zijn en zich niet te druk maken over oorzaak en gevolg en andere die op het punt van een doorbraak staan of het al gepasseerd zijn. Samen maken we de smaak van de saus het is aan ons hoe we in het spel,drama, of de dans van Shiva meegesleurd worden. Echter dit is niet het einde der tijden. En als je goed kijkt hebben we vele eeuwen slaven en slavendrijvers gespeeld op deze planeet. Als we eeuwig in een ideale staat verkeren dat gebeurd er niets. We kunnen op aarde net als kinderen in een zandbak met het materiaal wat voorhanden is aan de slag. Dit geeft zielen de gelegenheid om iets te komen doen ondanks dat er slavernij of dictatuur heerst, waarin die ziel wat kan spelen met bv auto’s, crossmotoren, electronica een dokter of bevrijder of bad karma inlossen. Tot het punt dat je het beu bent en weer naar de bron wilt terugkeren maar dan moet je wel eerst alles recht gezet hebben wat je ooit scheef getrokken hebt dus je oude karma afwerken om de balans weer in evenwicht te zetten.
  Ouderdom in één leven is zo’n punt we leren niets meer bij of heel langzaam, grijpen terug naar vroeger ect en geven het op. Als je genoeg rondjes gedraaid hebt dan kan je de rol het van het verlangen doorzien en neem je veel bewustere keuzes in wat je wilt doen en hoe je dat wilt doen. Ik hoop dat je hier iets mee kan. Je weten gaat diep maar wijs aub niet teveel met een.vinger. Zelfs psychologen die in de waan leven dat ze andere snappen weten vaak niet hoe ze zelf in elkaar zitten. Ze duwen veel in vakjes en geven regelmatig (of veel als je ziet hoeveel pillen er verkocht worden) medicatie omdat ze niet de oorzaak kennen. Een goede helderziende kan meer openleggen dan een x-oloog. Samenwerken van die twee disciplines is in mijn visie meer rendabel. Dit is een overgang waarin het materieel en religieuze controlerende effect veranderd in materieel spiritueel. Ik zie religie en spirit als aparte dingen. De spirit is ouder dan religie. Religie begon nadat het ego zo groot geworden was in de evolutie dat het zijn verbinding met het geheel kwijt was. Volgens de Theosofie niet te verwarren met Theologie is de evolutie van de aarde en de mens erop het diepste punt voorbij en weer op een stijgende boog. Geest en materie zijn niet los maar twee uiterste van hetzelfde. Ook in een atoom is het omnipresent bewustzijn aanwezig kortom er is geen dode materie.
  Het leven op aarde is een interessant tijdverdrijf voor een ziel. Superdoei.

 5. Een stuk met veel aannames en voorbarige en onjuiste conclusies die als waarheid worden gepresenteerd en niet te vegeten .. alle
  Waanideeen!

  De arrogantie druipt er vanaf.

 6. In een interview vertelt professor Mattias Desmet (is hij niet inmiddels uit zijn functie ontheven aan de Universiteit van Gent?) dat moeders tijdens executies in Iran zelfs hun eigen zoon de strop om de hals leggen en daarna blijven toekijken in de overtuiging dat ze daarmee iets doen dat geweldig goed is voor het collectief. Zo ver kunnen de gevolgen van massavorming (massahypnose / -hysterie?) gaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in