Naturalnews.com brengt een ontluisterend verhaal over Covid-19 vaccins, de regering van Connecticut, en een openlijke bekentenis dat de vaccins gevaarlijke, zelfs dodelijke stoffen (spike-eiwitten) bevatten waarvan gedocumenteerd en bekend is dat ze vasculaire schade toebrengen aan mensen.

Het wordt allemaal openlijk toegegeven, in deze Connecticut regeringsdocumenten hieronder, waarin wordt toegegeven dat deze vaccins dodelijk kunnen zijn. De originele documenten die in dit onderzoek zijn gebruikt, zijn te vinden op de volgende links (alle PDF-documenten):

Pre-vaccinatie screening formulier – V20 – Connecticut regering website
Covid-19 vaccin ingrediëntenlijst en spike proteïne propaganda – Connecticut regering website

Omdat Connecticut deze documenten mogelijk verwijdert om de waarheid te verbergen, heeft naturalnews.com deze documenten ook op zijn servers gedupliceerd:

Pre-vaccinatie screening formulier – V20 – naturalnews.com duplicaat
Covid-19 vaccin ingrediëntenlijst en spike proteïne propaganda – naturalnews.com duplicaat

Connecticut geeft toe dat Covid-19 vaccins spike-eiwitten bevatten, en beweert vervolgens dat ze onschadelijk zijn, terwijl zelfs het Salk Instituut bevestigt dat ze dodelijk kunnen zijn

In deze documenten vindt u verbazingwekkende bekentenissen van de regering van Connecticut. Bekijk om te beginnen de onderstaande afbeelding, die laat zien dat de regering van Connecticut ten onrechte beweert dat het spike-eiwit van het vaccin “een onschadelijk eiwit” is, terwijl uit het eigen gepubliceerde onderzoek van het Salk Instituut blijkt dat “het eiwit cellen beschadigt”.

Het onderzoek, gepubliceerd in het tijdschrift Circulation Research, concludeert: “…wij tonen aan dat spike-eiwitten vasculaire endotheelcellen kan beschadigen door ACE2 te degraderen en dientengevolge de mitochondriale functie te remmen”.

Het Salk Institute legt verder uit: “…dit is de eerste studie die aantoont dat de schade optreedt wanneer cellen worden blootgesteld aan het spike-eiwit”.

De regering van Connecticut liegt dus tegen haar eigen burgers en moedigt hen aan zich te laten injecteren met iets dat wijdverspreide schade en zelfs de dood zal veroorzaken:

  Het zou zoveel erger zijn geweest als ik niet was gevaccineerd


Zie grotere afbeelding hier.

De ingrediënten van het Covid-19 vaccin bevatten SM-102, een giftige stof waarvan bekend is dat hij schadelijk is voor mens en dier

Dit volgende stukje propaganda van de regering van Connecticut onthult dat het Moderna mRNA vaccin een ingrediënt bevat dat bekend staat als “SM-102”, waarvan goed is gedocumenteerd dat het giftig is voor mens en dier.

U kunt in elke zoekmachine details vinden over de giftigheid van SM-102. Zoek naar de MSDS-documenten erover:


Zie grotere afbeelding hier.

“Vaccin checklist” document waarschuwt in het geheim de gezondheidswerkers dat het Covid-19 vaccin dodelijk kan zijn, maar houdt deze informatie achter voor het publiek

In dit derde schokkende voorbeeld van wat er uit de regering van Connecticut komt in termen van covid-19 vaccinpropaganda, laat de regering professionals in de gezondheidszorg een gedetailleerde waarschuwing / disclaimer ondertekenen die toegeeft dat het vaccin hen kan doden (zie het volledige document hieronder):

“Ik geloof dat de voordelen opwegen tegen de risico’s en ik neem vrijwillig de volledige verantwoordelijkheid op me voor eventuele reacties die het gevolg kunnen zijn van ofwel mijn ontvangst van de immunisatie(s)… Noch het provisorische massavaccinatiecentrum, noch een van de vrijgegeven partijen zal, op enig moment of in welke mate dan ook, aansprakelijk, of op enigerlei wijze verantwoordelijk zijn voor enig verlies, letsel, dood of schade geleden of opgelopen door een persoon op enig moment in verband met of als gevolg van dit vaccinatieprogramma of de toediening van de hierboven beschreven vaccins.”

In ditzelfde document worden beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg gewaarschuwd dat het risico van anafylactische reacties zo groot is, dat “medische behandeling voor ernstige allergische reacties” beschikbaar moet worden gesteld in alle massavaccinatiecentra.

  MIT wetenschapper en professor over over het ingaan tegen het "mainstream" COVID-19 vaccin verhaal: "Je moet voorzichtig zijn, want je zou kunnen worden geëlimineerd"

Bovendien onthult dit document de bekende bijwerkingen van Covid-19 vaccins, waarbij wordt uitgelegd dat deze onder meer zijn

 • Gevoelens van naderend onheil
 • Verlies van bewustzijn
 • Desoriëntatie, verwarring, zwakte
 • Diarree, misselijkheid, overgeven
 • Flikkerende lichten, tunnelvisie.
 • Veranderingen in gehoor / verlies van gehoor

Dezelfde afbeelding laat zien dat voor de meeste van deze opgesomde bijwerkingen de staat Connecticut aanbeveelt om door te gaan met een tweede dosis van het vaccin, zelfs als de eerste dosis deze bizarre reacties heeft veroorzaakt.

Hier is het schrijven:


(Zie grotere afbeelding hier.)

Dit alles is behandeld in een Update podcast van vandaag, waarin deze schokkende waarheden worden onthuld die openlijk worden toegegeven door de regering van Connecticut:

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Achtergrond van Coronavaccinatie: gezondheidskwestie of corruptie?

Vorig artikelDuitse school wil leerlingen inenten – ouders in opstand “Mijn dochter is bijna 14 en wil een lang en gezond leven! Misschien later kinderen krijgen! Wie zegt dat het zo zal zijn na de inenting?!”
Volgend artikelOpiniepeiling wijst uit dat 27% van de Europese volwassenen waarschijnlijk vaccin zal weigeren
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

 1. Je zou toch zeggen dat dit alles onmogelijk is. Je kunt de bedriegerij, leugens en onmenselijke benadering gewoon niet bevatten, accepteren. Dit gaat alle voorstellingsvermogen te boven.
  Dit is dan ook de reden dat het allemaal zo door kan gaan. En dat zowat overal.
  De “mens” is gedegenereerd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in