In Zwitserland wordt steeds openlijker gediscussieerd over de etikettering van ongevaccineerde mensen. Ook de voorzitter van de gezondheidscommissie roept op tot “geen terughoudendheid meer”. Dit zorgt voor veel beroering, schrijft tichyseinblick.de.

De Zwitserse grondwet verbiedt verplichte vaccinatie. Daarom willen de federale politici de druk op de ongevaccineerden opvoeren met allerlei maatregelen: verplichte tests en toegang met alleen een vaccinatiebewijs, bijvoorbeeld. De partijleider van de Zwitserse “Groene Liberalen” laat intussen heel andere ideeën zien. Jürg Grossen zou de vaccinatiestatus van beroepsgroepen zoals verpleegkundigen, ouderenverzorgers of leerkrachten extern herkenbaar willen maken, bijvoorbeeld met een sticker – overal “waar in openbare instellingen mensen worden verpleegd die geïnfecteerd zouden kunnen raken”, zo citeert nau.ch de partijvoorzitter. De associaties die dit oproept zijn waarschijnlijk meer Duits dan Zwitsers en hoeven hier niet expliciet benoemd te worden.

De “Groene Liberalen” zijn een kleine partij en nemen geen deel aan de Zwitserse federale regering. Maar ook in de regering worden soortgelijke overwegingen gemaakt. Ruth Humbel, voorzitter van het gezondheidscomité, eist openlijk dat de mondkapjesplicht wordt gehandhaafd om ongevaccineerden te kunnen identificeren. Voor zover het “medisch en epidemiologisch verantwoord” is, moeten degenen die in de gezondheidssector zijn gevaccineerd, worden vrijgesteld van de mondkapjesplicht – dan “zou duidelijk zijn wie gevaccineerd is en wie niet”. Humbel vindt dat er “geen terughoudendheid meer” aan de ongevaccineerden moet worden besteed.

De politisering van de meest persoonlijke zaken – gezondheid en het recht op het eigen lichaam – wordt dus ook in Zwitserland doorgedreven. Menig Duitse politicus is waarschijnlijk al gretig aantekeningen aan het maken. De volgende stap zou dan zijn dat “goede burgers” binnenkort “slechte burgers” op straat zouden kunnen confronteren – op gepaste afstand, uiteraard. Markus Söder had reeds immers zijn plaatsvervangend parlementslid Hubert Aiwanger publiekelijk ondervraagd over zijn vaccinatiestatus – ook dit is vaccinatie-shaming, zoals Zwitserse politici nu op grote schaal willen invoeren. Vaccinatie moet al lang geen persoonlijke beslissing meer zijn, maar een politieke en sociale plicht.

  Immuniteit na infectie sterker dan door genetische technologie vaccinaties

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Vaccinwaanzin op steroïden: Katten en honden “moeten na alle mensen COVID-19 vaccins krijgen om verspreiding van varianten te stoppen”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelVaccinatieregime laat definitief masker vallen: ook “herstelde” mensen worden gedwongen tot vaccinatie
Volgend artikelGriep inmiddels 10 keer gevaarlijker dan Corona
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

16 REACTIES

 1. Ik ben al herken als weigeraar.
  Ik draag soms een pet met de tekst, Corona vaccinatie? Over mijn lijk.
  Ik heb er nog niemand een opmerking over horen maken.

  • Ik had via een link die bij ninefornews stond. De site staat daar ook klein onder vermeld.
   Dus ik denk dat zij die tekst bedacht hebben.
   Maar die is verdwenen.
   Ik heb nog wel het mail adres van dit bedrijfje, moet ik eerst even opzoeken
   Zal ik later laten weten.
   Dan kan je vragen ze die nog leveren.

 2. Zullen de een gevaccineerde een tatoeage op zijn voorhoofd zetten in de vorm van een spuit dan zien wij ook of die zo stom waren om die gifspuit te nemen, die troep gaat niet meer uit hun lichaam dus.
  Is voor de wappy’s herkenbaar dat we die moeten vermijden omdat ze voor de ongevaccineerde gevaarlijk zijn.
  Waarom moeten wij een merkteken dragen ? Wij willen ons lichaam beschermen voor die troep. Hun zijn toch zo stom om een proefkonijn te zijn.!!!

 3. ik denk : we moeten ons ( de on-gevaccineerden) opmaken / voorbereiden op het ergste : ja idd : een oorlog : om je eigen leven normaal te kunnen leven en niet om door de staat en hun trawanten geleefd te worden..Europeanen : verenigd u : liever dood dan tot een slavenras gemaakt te worden.

 4. Deze waanzin gewoon omdraaien.
  Zoals met veel van de cojona waanzin.
  Zij zijn degene die gevaarlijk zijn.
  Met de tekst gevaccineerd blijf op afstand
  gewoon omdraaien die hap.

 5. wil dit graag nog ff kwijt : leest hier iemand wel eens wat op de martin vrijland site??!!, want daar staat nu een screenshot van een MSN pagina op waarin 2 figuren oproepen tot het opsluiten van on-gevaccineerden om ze daarna met zyclom-B af te maken of ze anders een kogel door de kop te jagen omdat wij de verspreiders zouden zijn..en die pagina was niet verwijderd door de msm..terwijl iemand die had gezegd dat ze beter rutte of de jonge hadden kunnen afknallen ipv peter r de vries binnen no time door de politie van z’n bed werd gelicht..als dit geen fake is : people beware want dan zullen ze tot het uiterste gaan om dit uit te voeren..wordt lid van de nvu mensen voordat we 5e rangs burgers in eigen land worden

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in