De coronavirus hersenspoeling psyop was het afgelopen jaar zo effectief in het Verenigd Koninkrijk dat de overgrote meerderheid van de Britten nog steeds voorstander is van een mondkapjesplicht, ondanks het feit dat de pandemie voorbij is.

Uit een opiniepeiling van YouGov blijkt dat de meeste Britten voorstander zijn van “verplichte” mondkapjes bij het winkelen en in het openbaar vervoer, terwijl 70 procent zegt zich niet “veilig” te voelen in een overvolle of afgesloten ruimte als niet alle aanwezigen hun gezicht bedekken.

Ondanks het feit dat premier Boris Johnson op het punt staat alle Covidgriepbeperkingen op te heffen en zich daarmee bij de meeste andere landen te voegen die hetzelfde al hebben gedaan, wil de gemiddelde Brit de angstzaaierij tot in het oneindige door laten gaan.

Maar liefst 71 procent van de ondervraagden vindt dat “mondkapjes in het openbaar vervoer nog enige tijd verplicht moeten blijven”, terwijl slechts 21 procent het daar niet mee eens is.

Twee derde, of ongeveer 66 procent, vindt dat het dragen van een mondkapje binnenshuis verplicht moet zijn, althans voor de nabije toekomst, en 70 procent vindt dat het zonder mondkapje alleen veilig is als de ruimte goed geventileerd is en er geen mensenmassa is.

Op basis van politieke overtuiging is de situatie in het Verenigd Koninkrijk naar mijn gevoel ongeveer dezelfde als in de Nederland, waarbij de meeste mensen die in angst leven en voorstander zijn van een mondkapjesplicht zich aan de “linkerkant” van het spectrum bevinden.

Toch zegt een meerderheid aan beide kanten in het VK dat zij er de voorkeur aan geven dat de mondkapjes voorlopig blijven, zonder vaste termijn voor wanneer de Britten hun gezicht weer kunnen tonen.

  Alleen gelaten met vaccinverwondingen

“De verdeling was vergelijkbaar wat betreft de steun voor het dragen van maskers in winkels – Labour: 74 procent; Conservatieven: 61 procent; Liberaal-Democraten: 77 procent – met een meerderheid van Leavers (60 procent) en Remainers (78 procent) die de hypothetische vraag ook steunen”, meldt breitbart.com.

“74 procent van de Labour, 68 procent van de Conservatieve en 83 procent van de Lib Dem stemmers zeiden dat ze zich onveilig zouden voelen in afgesloten ruimtes als anderen geen mondkapjes droegen, net als 81 procent van de Remainers (zij die voorstander zijn dat het Verenigd Koninkrijk in de Europese Unie blijft) en 65 procent van de Leavers (zij die voor Brexit zijn)”.

Britten gaven hun burgerlijke vrijheden zonder ook maar een kik te geven op 

Premier Johnson zal op 19 juli de opheffing van het Britse mondkapjesmandaat aankondigen, ook al staan paranoïde Britten en sommigen in de medische industrie erop dat mondkapjes voor altijd deel moeten blijven uitmaken van het menselijk gelaat.

De machtige vakbond Unite eist dat mondkapjes in het openbaar vervoer verplicht blijven en de budget luchtvaartmaatschappij RyanAir heeft laten weten dat mondkapjes op alle vluchten verplicht zullen blijven.

Het conservatieve parlementslid Sir Desmond Swayne is ondertussen geschokt over hoe gemakkelijk de Britten hebben ingestemd met het opgeven van hun burgerrechten en vrijheden, allemaal in de naam van “het afvlakken van de curve” en “veilig” te blijven tegen een griepvirus.

Het enthousiasme waarmee de mensen de aantasting van hun burgerlijke vrijheden en hun gewone leven hebben omarmd, is gewoonweg verontrustend, betreurt Swayne.

De leider van de Conservatieve Partij, Sir Iain Duncan Smith, verklaarde vorige maand dat de Britten “bezorgd en bang” waren om de door de regering opgelegde lockdowns te aanvaarden vanwege “onjuiste” informatie over de pandemie die werd verspreid door corrupte wetenschappers en politici.

  Een "psychisch" vaccin effect na Pfizer's COVID-19 injectie

Smith’s opmerkingen kwamen nadat uit een andere opiniepeiling bleek dat 72 procent van de Britten voorstander was van het uitstellen van het herwinnen van hun vrijheden om zich veiliger en meer beschermd te voelen tegen het covidgriepvirus.

Dit is de culturele verschuiving waar links al tientallen jaren naartoe werkt, waarschuwt een commentator op Breitbart News over hoe dit allemaal al lang geleden gepland was.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dr. Vernon Coleman: De meeste mondkapjesdragers zullen over tien jaar dood of dement zijnVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelIneenstorting van het pleidooi voor vaccinapartheid
Volgend artikelVerplichte vaccinaties: de druk op tegenstanders van vaccinatie neemt toe – hier een overzicht
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

22 REACTIES

  • hmmmm…. ik las het. Maar zoals ik het interpreteer heeft dit meer te maken met de tyrannische despoten dan met de debielenkudde. De despoten zijn wreed geworden en zijn gaan tyranniseren omdat ze er in zijn gaan geloven onder de invloed van hun hogere despoten; zoals bijv een Hugo De Jonge er in gelooft dat het wrede wat hem ingefluisterd is, en wat hij nu uitvoert, goed is. Maar de debielenkudde zelf tyranniseert niet, die worden getyranniseerd. Wreedheid wordt op hun uitgeoefend door wrede despoten zoals De Jonge. En zo gaan ze naar de ondergang. Het artikel kijkt naar hoe “normale” mensen gemotiveerd worden om mee te doen aan wreedheid. Je zou kunnen zeggen dat Hugo De Jonge ooit een “normaal” mens was, maar nu gezwicht is voor wreedheid en tyranny. Enthusiasme speelt daarbij een rol, stelt het artikel. De Jonge, de Pharma-hoer, werd waarschijnlijk enthousiast toen hem veel geld beloofd werd in ruil voor het wreed worden. En toen ging hij snel gehoorzamen.

 1. Hier is het nog steeds verplicht om in het openbare vervoer een masker te dragen.
  En is de winkel zie ik er soms ook nog met een masker.

 2. schapen op weg naar de slachtbank.
  Het deugvolk, de minder bedeelden qua iq, de gelovers, de ziende blinden, de wokies,de genderneutralen,de linksmensch, de uiteindelijk dooien.
  Deze mengele gestuurde overheid zal straks als het dreigt te mislukken de wappies verplichten om de gifspuit te nemen….zorg daarom nu voor een netwerk, preppen,bewapening en vooral vertrouwden om je heen.
  Er komen donkere wolken op ons af.
  Mijn gezin is dermate voorbereid dat we nu al een redelijk netwerkje hebben opgebouwd, maar zaak is om je te verenigen…immers is een individu een makkelijke prooi ten opzichte van een groep.

 3. Zo ziek zijn we gemaakt door een ratten ras gekweekt door het wef en aanverwante artikelen.
  Er gaan ongelukken gebeuren.

 4. Domme zakken zijn het. Ze voelen zich lekker veilig achter dat smoelendoekje. Want dan kan de rest van de wereld die lelijke bek van ze niet zien. Je kan net zo goed in een burka gaan lopen. Eerst mocht niemand een balaclava dragen, want dat lijkt op een overvals masker, en nu moet iedereen zo’n vieze lap aan zijn kop binden. Iedereen ziet er mooi uit met zo’n gifspuit masker, en zeker in de spiegel. Dus waarom zouden ze er van af willen. Laat ze lekker hun gang gaan… en maak je niet druk. Je moet ze toejuichen.

 5. Vandaag tijdens het douchen heb ik met mezelf afgesproken, als de mondkapjes nog een jaar blijven en er geen tekenen zijn dat men tot bezinnen komt, dat neem ik de juiste dosis Nebutal, dan hoeft ’t niet meer voor mij, ik kan niet leven in een wereld waarbij iedereen met zo’n bekluier voor hun mond rondlopen, ik kan het gewoon niet aanzien. Zag foto van Willem Alexander en Maxima met ieder zo’n blauw gekleurd dingetje, echt geen gezicht, wat een idiots.

  • Ze komen niet tot bezinning. En Nembutal nemen gaat dat niet veranderen. En jezelf uitroeien is jezelf het levensrecht ontnemen, dat is foute zaak. Maar ik vind die muilkorven eigenlijk wel passend op W & M. Vergeef me.

  • Jezelf om zeep brengen is PRECIES wat de satanische elite wil…gezien hun doel van wereldwijde genocide.
   Dus laat je niet deprimeren door nu reeds met jezelf af te spreken om bij geen verandering na 1 jaar, Nembutal te nemen.

  • Ik kan mij er iets bij voorstellen dat iemand op zo een gedachte komt.
   Je leven lang gesard en getreiterd worden zonder te weten wanneer of waarom, is ook geen leven.
   Ik zou het er niet voor over hebben om zover te gaan, die lol gun ik ze gewoon niet.
   Het is hier ook een stuk stiller geworen om mij heen als gevolg vanal dat gezeik.
   Ik leg mij er wat makkelijker bij neer misschien, het is niet anders.
   Ik leef mijn eigen leven dan wel en vermaak mij wel verder.

  • Het grappigste vond ik dat ze om je ID vroegen bij het afhalen van een pakketje.
   Om te zien of jij het echt wel bent, met je masker op.
   Voor die tijd was ik geen winkel binnen gekomen met zo een vermomming zonder alle alartmen af te laten gaan.

 6. “Voor het blok” noemen ze dat? Haha! Ze wisten het toch al lang dat ze weer gaan fukken met de peupels. Oei, wat hebben ze het er moeilijk mee, oh ze staan zo voor het blok.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in