In Duitsland wordt de vaccindictatuur nu voorgoed ingevoerd. In de toekomst zullen de ongevaccineerden zelfs geen boodschappen meer kunnen doen in supermarkten. Hun enige uitweg zouden constante, nu dure covid-tests zijn. Reeds op 23 augustus zullen mensen zonder 3G (gevaccineerd,getest, genezen) worden geweerd uit ziekenhuizen en vele andere gesloten ruimten. Dit is rampzalig en leidt rechtstreeks tot verplichte vaccinatie in het land dat bekend staat om zijn steeds toenemende armoede. Een eigenlijk rijk land (hoog bnp) waar veel gepensioneerden al lang gedwongen zijn statiegeldflessen te verzamelen om te overleven, schrijft Berthold Krafft.

 • Ongevaccineerde mensen mogen niet meer binnenruimtes betreden
 • Tests zullen in rekening worden gebracht
 • Vaccinatiepaspoort zal verplicht zijn
 • 3G-verplichting ook gepland voor supermarkten

Inmiddels kennen we het bekende spel al. Na zogenaamde “versoepelingen” begint onmiddellijk de paniekzaaierij met de volgende “golf”, gevolgd door nieuwe drastische aanscherpingen. Dit wordt altijd gerechtvaardigd met de gebruikelijke fantasiecijfers, zoals de zogenaamde “incidentiewaarden”, die naar believen uit de hoge hoed kunnen worden getoverd. Op de Conferentie van ministers-presidenten in Berlijn op 10 augustus werden bijzonder radicale coronamaatregelen aangenomen. Critici van vaccinatie krijgen nu definitief de duimschroeven aangedraaid. Degenen die niet in de pas lopen zullen nu systematisch sociaal geïsoleerd en lastiggevallen worden.

Normaliter komt de Conferentie van ministers slechts vier keer per jaar bijeen. Intussen is het echter een soort plaatsvervangende regering geworden waarin bondskanselier Angela Merkel en haar ministers alles alleen uitwerken. De dwangmaatregelen waartoe achter gesloten deuren wordt besloten, zijn nogal wat. De Corona-regeling wordt drastisch aangescherpt. Nieuwe voorschriften met totalitaire trekjes moeten nu de druk op alle critici van vaccinatie en pandemieën tot het uiterste opvoeren. Het gewone volk heeft hier natuurlijk niets over te zeggen. Niettemin zijn de gevestigde politici in Duitsland dol op het gebruik van de formule van de “vrije democratische rechtsorde”. In het licht van wat er nu gaande is, is dit echter niet meer dan een holle frase.

  Moderna COVID-19 vaccin in Zweden gestopt - verondersteld hartschade te veroorzaken

Ongevaccineerde mensen mogen niet meer binnenruimtes betreden

Vanaf 23 augustus zullen de ongetesten of ongevaccineerden overal buitengesloten worden. De 3G-verplichting zal gelden in ziekenhuizen, verpleeghuizen, kapsalons, fitnessstudio’s, overdekte horecagelegenheden en bij sport- en culturele evenementen, d.w.z. in het algemeen in alle overdekte openbare plaatsen van samenkomst. In de toekomst zal het testen ook verplicht zijn voor hotelovernachtingen. De eerste test is vereist bij aankomst, daarna moet je twee keer per week een covid-test doen. PCR-tests die niet ouder zijn dan 48 uur en antigeentests die niet ouder zijn dan 24 uur worden aanvaard. En dat is nog niet alles: de uitbreiding van de 3G-apartheid tot supermarkten wordt nu al luidkeels door Duitse politici geopperd!

De lockdown als constante dreiging: het voorwendsel voor de dwangmaatregelen is dat dit zogenaamd de enige manier is om een nieuwe harde lockdown te voorkomen. Deze dreiging legt een enorme druk op de bevolking na anderhalf jaar van permanente lockdowns.

Tests zullen in rekening worden gebracht

Vanaf 11 oktober zullen de snelle antigeentests niet meer langer gratis zijn. Dit betekent dat ongevaccineerden met een enorme kostenberg te maken krijgen. Zij die het zich niet kunnen veroorloven of het niet willen, zullen van het openbare leven worden uitgesloten. Er wordt geen poging gedaan om dit op enigerlei wijze te rechtvaardigen. Het is duidelijk dat het allemaal gaat om het opvoeren van de druk om te vaccineren. Bovendien moeten alle gevaccineerden vanaf 23 augustus hun vaccinpaspoort steeds bij zich dragen. Dit is vermoedelijk bedoeld om de burgers van tevoren voor te bereiden op het mogelijk komende totale toezicht via een sociaal kredietsysteem. Iedereen die geen vaccinpas heeft, wordt een tweederangs burger. Controledictatuur reeds bekend uit China: op dezelfde manier wordt u gediscrimineerd als u een negatieve score hebt in het sociale kredietsysteem. Voor minderjarigen en zwangere vrouwen blijven de tests voorlopig gratis.

  Mexicaans programma bewijst per ongeluk Covid Vaccin Magneet Theorie terwijl men het probeert te ontkrachten

3G-verplichting dreigt in supermarkten

En nu valt het laatste taboe. Openlijk wordt momenteel een verplichte 3G-test in de supermarkt overwogen. Wie zich niet aan het vaccinatieregime onderwerpt, zal zelfs geen voedsel meer kunnen kopen. Tenminste, daar wordt al mee gedreigd. Het is duidelijk dat er paniek moet ontstaan. Uiteraard wordt nog steeds beweerd dat er “geen vaccinatieplicht” is in het “beste Duitsland dat we ooit hebben gehad”. Maar natuurlijk kunnen de meeste burgers zich geen dagelijkse tests veroorloven. Velen zijn door het rampzalige Duitse sociale beleid (Hartz IV) gedwongen statiegeldflessen te verzamelen om te kunnen overleven. Als je niet wilt verhongeren, is het enige wat je uiteindelijk kunt doen een experimentele geninjectie nemen. Dit maakt de campagne Bratwurst voor vaccinatie des te onsmakelijker. Het feit dat men mensen vooraf wil laten verhongeren, was immers nog niet bekend toen deze goedkope inentingsbelofte werd ingevoerd. En weer komt een “samenzweringstheorie” uit. Aan het begin van de vermeende “pandemie” werden deze radicale maatregelen nog beschouwd als dystopische hersenschimmen van wappies. Nu zijn ze bittere realiteit geworden. De farmaceutische lobby en de globalisten willen hun doelen erdoor drukken. Om dit te bereiken, laten de volgzame regeringen nu hun maskers vallen.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Pfizer’s Covid-19 vaccin is potentieel dodelijk – Zullen miljoenen mensen binnenkort sterven?Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDe Mythe van de “Pandemie van de Ongevaccineerden
Volgend artikelVS: De oorlog tegen de ongevaccineerden wordt opgevoerd – Ongevaccineerden worden geclassificeerd als “Binnenlandse Terroristische Dreigingen”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

110 REACTIES

 1. Het blijft onbegrijpelijk dat die Duitsers het nog altijd niet doorhebben dat ze al jaren worden genaaid door kut-Merkel, en het wordt nog erger.
  Hitler is eigenlijk nooit weggeweest, hij is nu getransformeerd naar een vrouw met ijzeren hand, en geen gevoelens.
  Heel intriest !!!

  • u kent duidelijk de geschiedenis niet..Hitler zou dit dus nooit maar dan ook nooit zijn eigen volk aandoen..frau merkel haar ouders wisten niet hoe gauw ze na de oorlog in Oost Duitsland moesten komen..een betere zin zou zijn : wat had je anders kunnen verwachten van de ranzige linkse stalinistische zionistische stasi schijt kut

   • Toevallig ken ik ook wat mensen die van Oost Duitsland naar hier = Nederland zijn gekomen en volgens hen was het communisme zo slecht nog niet. Kuch.

    • zeker : kuch..zum kotzen is maybe beter uitgedrukt..ook ik heb mensen ontmoet die in Oost Duitsland hebben geleefd tijdens deze,, glorieuze periode” : een normaal gesprek durfden ze al bijna niet te voeren, laat staan ergens commentaar op te leveren : overal oren en verraders : s’middags iets gezegd en dat hoefde echt niet extreem te zijn : zelfde avond door de stasi opgepakt..en dan heb je hier in Nederland mensen die sp en groen links stemmen en dit verheerlijken : 2 x raden wat dat voor figuren zijn

   • Hep jij hebt het in de gaten hitler is nog een lieverdje vergeleken bij wat er nu gebeurd.ik hoop dat mensen nu gaan beseffen dat alleen hard geweld nog maar helpt. Raus met die lompe zure geit….aan de riek ermee?‍♂️

   • Hitler zou dit door zionistische opgezette plan nooit geacepteerd hebben! Hij kwam op voor zijn volk en voor Europa om hen tegen dat, ook door zionisten ontworpen systeem tegen te houden! Meer als 51 landen en Rassen deden vrijwillig mee aan de strijd tegen het communisme, ook door zionisten bedacht, zij wilden ook geen beestachtige sovjet staat in eigen land! Helaas is dit alles noit begrepen door velen, maar de tijd zal uitwijzen hoe de zaak werkelijk in elkaar steekt en al meer dan70 jaar gehersenspoeld worden door de zio media! Hadden we nu maar zo’ n leider, dan zouden we nu deze overlast niet hebben! Hij waarschuwde ook al voor NWO een communistische wereldstaat, als je zijn toespraken begrijpt, die door de zionoistische media uit elkaar gerukt en verdraaid
    zijn! En oh,wee heb maar geen kritiek op de zionist!

    • En dit werd opgetekend door de “overwinnaars” van de 2de wereld oorlog.
     Zelfde geldt voor de zogenaamde concentratie kampen.

     Het is allemaal je reinste onzin!

     Hitler was slechts een onnozele pion in iets wat al heel lang van te voren gepland was.

     En barst nu allemaal los op mij en wat ik hier schrijf.
     I do not give a damn.
     Ik ga ook niet reageren op aanvallen op mijn reactie (deze reactie).
     Waarom niet?
     Tis kansloos…

     • 1 toevoeging om eea te verduidelijken:

      In de 19de eeuw (dus de eeuw van 1801 t/m 1900) werd er al gesproken over de holocaust en 6 miljoen dode Joden.

      Wat zegt jullie dit?

      Hier laat ik het bij als commentaar bij dit artikel.

  • Ik denk dat er zeker wel Duitsers zijn in Duitsland die weten dat ze genaaid worden, maar wanneer alle politieke verkiezingen gereguleerd worden door middel van frauduleuze overwinningen ten gunste van de Deep State t.g.v. de N.W.O., staat het er daar net zo voor als in de USA; Nederland; Frankrijk, etc.

   • Ergens ben ik benieuwd hoeveel ‘vluchtelingen’ die vanaf 2015 in de armen van deze mutti zijn gevlogen en gevaren nu toch iets van spijt voelen.

  • Ach kom nou ik ben gisteren nog naar Kaufland geweest in Aken en moest je alleen nog een mondmasker dragen Duitsland mag geen mensen opzettelijk honger laten lijden want dat is een misdaad tegen de mensenrechten die strafrechtelijk vervolg kunnen worden…. Dus aub geen nepnieuws op deze pagina plaatsen AUB…..Als merkel dit toch probeert erdoor te duwen dan zij niet ver van hitler vandaan en begaat zij grote misdaden die op holocaust gaan gelijken zodat de Amerikanen ons weer moeten bevrijden van een nieuwe dictator die massa moorden wil uitvoeren Dus plaats geen nep nieuws!!!!!!

 2. Het lijkt me tegen die tijd een goede maatregel om registratiesysteem te hacken, zodat niemand meer weet wie wel of niet het vaccin heeft gekregen. Zoiets als de gemeenteadministratie verbranden wat ooit had moeten gebeuren in 1940……….

  • Dan moet je wel verdomd goed zijn in je vak willen ze je niet kunnen vinden.
   En ze hebben dan altijd wel weer een back-up ergens opgeslagen.
   En als een back-up in een kluis ligt krijg je nooit alles weg, ze plaatsen het dan gewoon weer terug in het systeem.

   • Hier heb je adres, deze man kan alles hacken blijkbaar.
    Mischien dat we massaal geld moeten inzamelen om dat te betalen. @cybercaliphate699 via instagram, misschien is het adres nog geldig. Zou een russische hacker zijn.?die zelfs je strafblad kan laten verdwijnen.

 3. Als het zo is dan maken we er maar het beste van.alles online thuis laten leveren,doe dit nu al voor 80 %
  En mijn groente haal ik in de zelfpluktuin.

  • Alleen mijn boodschappen bestel ik nog niet.
   Ik kom verder nooit in een winkel.
   Ze hebben het toch nooit of moet besteld worden.
   Dat kan ik zelf ook. En goedkoper.

 4. Wat ik in het vorige artikel al schreef. Zeker na uitspraken van Bill Gates en Shwab. Het lijkt mij veel op de Borg uit star trek. Resistence is futile. Oftewel je ontkomt er niet aan. En maar lachen bij deze uitspraken. Films die nu in de ban zijn. Maar ik geef niet op. Wat willen ze nou…dat al die zogenaamde ziekten dragende mensen op straat terecht komen? En dat anderen er met een grote boog omheen lopen? Ik ben op het moment angstiger voor de mensen die wel zijn gevaccineerd. Want normaliter komt een mens niet eens in de buurt van covid. Maar nu lopen er velen rond die het ingespoten hebben gekregen. Arme zielen. Hoe gaat dat uitpakken? We weten ondertussen dat de tests waardeloos zijn. Ook het WHO geeft het toe. Maar toch worden ze pas in december uit de handel gehaald. En dan nog dat er een materiaal van deeltjes in de tests is aangetroffen die plotseling in beweging komen als ze met lichaam temperatuur in aanraking komen. Dus alles is een grote farce… en wij betalen er zelf voor. Hoeveel belasting geld en geld van de gezondheidszorg is hieraan uitgegeven. Maar toegeven dat het een grote fout is..ho maar. Ik wens iedereen gevaccineerd of niet heel veel sterkte in deze onbegrijpelijke tijd. Want de gevaccineerden zijn net zo goed slachtoffers.

  • Ik ken geprikten die vinden dat IEDEREEN geprikt MOET worden. Die geprikten kunnen van mij het rambam krijgen. Totaal geen medelijden mee als die een keertje ompleuren. Ik ben wel goe maar niet helemaal gek.

   • Vanmiddag zit ze hier nog een verhaal te vertellen over een goede vriend die haar als groot gevaar zag. En dus kwijt geraakt was.
    Snap jij het nog? Ze toch zien als slachtoffer?
    Terwijl ze niks meer met je maken willen hebben?

   • Ow, om het nog fraaier te maken: ik ken mensen waarbij ik een informatieve flyer in de bus heb geflikkerd en die zich daar niets van hebben aangetrokken en zich lekker hebben laten prikken. Ook geen medelijden mee. Even serieus. We worden in principe allemaal Tabula rasa geboren, maar wanneer je ervoor kiest om niets te willen leren en niets te willen lezen en geen onderzoek te doen, vraag je er zelf om. Daarbij wil ik dan nog wel onderscheid maken aangaande de mensen die door de pharmaceutische industrie – al in de kindertijd en/of op latere leeftijd – zodanig zijn beschadigd in hun vermogen kennis op te nemen en/of verbanden te kunnen leggen, maar de rest … sorry, had je maar moeten opletten.

    En voor wat betreft de mogelijkheid dat ongeprikten van deze tyfuszooi verbannen zouden kunnen gaan worden van supermarkten en noem maar op, ja dat had ik al een tijd geleden voorzien en voorspeld en ik de mensen om me heen die nog goed verstand hebben hiervoor gewaarschuwd (…).

   • Ik ken ook geprikten die nu zeggen dat ze de derde prik niet willen, hmm… zullen ze beseffen dat hun vaccinatiepaspoort dan ook vervalt? Maar ze hebben de rotzooi wel in hun lichaam van de eerste twee gifspuiten….Ik probeer ze van alle kanten te helpen, maar zullen zij dat ook doen t.o. ons, niet gevaccineerden? of lachen ze ons uit als hun op terras zitten en ongevaccineerden mogen er niet op??

   • Die corona criminelen, willen gevacineerden uit spelen tegen niet gevaccineerden, we trappen er weer massaal in, en dan hebben hun weer meer macht over ons, dat willen ze nu juist! Iedereen moet het zelf weten of hij het wil! Vaccinatie is een keuze, zou Jensen zeggen! Laat je niet verleiden, tot verdeeldheid!

    • @ Heinrich Bartuleit – Zoals gesteld ken ik geprikten die vinden dat anderen ook de prik MOETEN. Dit zaait niet alleen verdeeldheid, maar het zaait directe onderdrukking. Stel dat ongeprikten geen boodschappen meer zouden mogen doen zonder prikbewijs; stapje verder, stel dat het volk op voedselbonnen wordt gezet – dit idee zit reeds in de grabbelton der ‘wijzen’ in het kader van 5/6G aangestuurde Mega City’s – denk je dan dat degenen die vinden dat een ieder geprikt MOET worden – al ‘geloof je er niet in’ – iets van hun voedsel zouden delen met hen die zo ‘eigenwijs’ waren de prik te weigeren? Er ook maar meteen van uitgaande dat het internet wordt afgesloten en deze ongeprikten niet terecht kunnen bij degenen die bezorgen aan huis? Stapje verder, niemand meer het beheer heeft over betalingsmiddelen? Wat ik al stelde elders: ‘de wijzen’ kunnen het zo gek maken als ze willen en degenen die niets hebben zullen immers ‘gelukkig zijn’. Voedselbonnen, is dat niet al eerder in de geschiedenis geïntroduceerd? Het is de wal die het schip moet keren; linksom of rechtsom willen we niet als mensheid de totale vernieling ingaan. Dan laat ik het Bijbels perspectief simpelweg maar even buiten beschouwing.

  • Nou Josien, ik las onlangs op Ninefornews dat Hugo ons liet weten dat de ‘gevaccineerden’ geen tests hoefden af te leggen want zo stelde de clown met de schoenen: “Dat zou de prikbereidwilligheid doen afnemen.” Hij vervolgde zijn discipline met te stellen dat de ongeprikten financieel zelf moesten opdraaien voor de tests die hen verplicht gesteld zouden worden, want zo merkte hij op: “Het kan niet zo zijn dat de ‘gevaccineerden’ moeten opdraaien voor de kosten van deze tests voor de opgeprikten.”

   Ondertussen ben ik sinds NEGEN jaren maar weer even bij m’n huisarts langs geweest voor een kleinigheidje en heb ik een behandeling laten afmaken bij een pedicure aangezien ik geen trek had in zijn vervolgbehandeling waarbij in een verdoving zou krijgen en heb ik die behandeling bij de pedicure – vanzelfsprekend – zelf moeten bekostigen, maar wat ik eigenlijk wil stellen, is dat het schrijnend is te moeten constateren dat IK WEL al NEGEN jaren ziektekostenpremies betaal voor degenen zoals mijn buren die totaly hooked zijn aan de pharmaceutische industrie.

   Ik bedoel maar …

   • Ja, volgens Hugo de Clown is het niet aanvaardbaar dat geprikten (via de belastingen) mede opdraaien voor de constante testen van de ongeprikten.
    Blijkbaar heeft hij er geen probleem mee dat de ongeprikten (ook al via de belastingen) wel mede opdraaien voor de kosten van de prikken en voor alle medische kosten voor alle bijwerkingen.
    Toont maar weer eens aan dat de man een absolute debiel is.

 5. Ach die Berthold moest een stukje schrijven om de boel weer op stelten te zetten. Navraag gedaan bij de oosterburen die op hoog niveau werken.
  All bullshit. De mensen maar bang maken dat is wat ze wel kunnen

  • Jij vertelt het in beeld – of geeft het beeld door – precies zo vertelde ik het laatst aan iemand anders, met dat verschil dat ik communistisch China erbij betrok.

 6. Sorry. Maar omdat er nieuwe varianten zijn opgedoken zullen ook de gevaccineerden weer getest en zelfs opvolg vaccins moeten krijgen. En ik ben bijna zeker dat ze die dan zelf mogen betalen. Het is een soort van maak mensen verslaafd en bied dan je product aan. Want die arme gevaccineerden zijn juist degenen die deze varianten produceren. Heel erg droevig allemaal.

 7. Vergeten jullie de geschiedenis nu zo snel? Nederland is gewoon een klein stukje in de broekzak van Amerika. Al sinds de koude oorlog. Dus wat daar gebeurt zal zich hier ook afspelen. Hebben jullie het artikel over het heropvoeding kamp in Zaanstad gemist? Als we niet oppassen zitten we daar straks en gaan ze ons voor Shwab en Fauci.s onderzoeken gebruiken. Ik heb medelijden met heel veel gevaccineerden omdat er zovelen alleen maar gedreven zijn door angst. Natuurlijk heb ik geen begrip voor de mensen die anderen demoniseren en in het schuld hoekje plaatsen. Maar hoeveel mensen hebben de tijd gekregen om rationele beslissingen te maken. En daarom heb ik ook medeleven met de onwetende gevaccineerden. Bert

  • Ik demoniseer geen onwetende.of oudere.
   Mijn ouders van 85 en 80 weigeren ook omdat ze er over nagedacht hebben.
   Als je niet ziek bent dan heb je ook geen prik of medicijnen nodig. Dat is de reden.
   Dat is toch een rationele afweging, dacht ik. Ze ontvangen mensen van alle leeftijden in huis.
   Een site als deze zullen ze nooit lezen. Niet omdat ze het niet geloven, maar het is gewoon teveel.
   En we hebben niet allemaal een goed stel werkende hersens mee gekregen of zijn zelfstandig genoeg om over je eigen leven te beslissen.

 8. Alle regeringsleiders zijn niets anders dan marionetten, als zij het bevel niet uitvoeren worden ze zelf geëlimineerd. Dus echte keus hebben zij niet. Als zij het niet doen is er wel iemand anders die het wel wil doen. Dus hoe je het ook keert of draait het moet worden uitgevoerd door hogerhand. Het enige wat nog zand in de raderen kan gooien is de onwil van de uitvoerende. Want als een groot deel er niet aan meewerkt, valt de strategie in duigen. Maar zoals altijd gaat 70% zonder tegenspartelen mee in de meest onderdrukkende maatregelen, 20% aarzelt eerste instantie, maar gaat met enige dwang toch akkoord. De laatste 10% zijn hardnekkiger en daarvan gaan er ongeveer toch 50% overstag als de dwang maatregelen met persoonlijk leed gepaard gaan. De laatste 5% zal alles proberen om te overleven tegen deze tirannie die eraan komt.

 9. Ik blijf mijn hoop op Dr. Fuellmich houden. En de Duitsers vandaag de dag zijn niet meer zo volgzaam als 75 jaar geleden. Ik woon er zelf. Wat die supermarkten betreft, ik denk dat er helemaal de pleuris uit breekt, als dit zou gebeuren, overal.

 10. De pleuris had al lang tot uitbarsting moeten komen onder de Nederlandse bevolking, verzet, volksopstand. Maar het blijft stil, een reactie hier, een reactie daar, wat in feite niks oplevert. Iedereen weet wel mooi zijn reactie te geven, prima, maar bij niemand staat te lezen, dat er actie moet komen onder de bevolking. Mensen die de ervaringen hebben van actie voeren, net als ik, ben 65 jaar, weten dat het land naar de verdommenis gaat, als we niet met duizenden de straat opgaan. Mensen, het is oorlog! Oorlog is vechten voor je rechten, of wachten jullie liever tot het moment dat vechten te laat is??? OORLOG!!!! Verdomme mensen, kom tot dat besef!!!!!

   • Bert, het feit dat ‘niemand reageert’ op je bericht wil niet zeggen dat er geen mensen zijn die je bericht ter harte nemen en het delen binnen eigen kring en waarbij mensen zullen zijn die er welzeker gehoor aan willen of zullen gaan geven. Blijf dit soort berichten dus gewoon wel delen, is mijn advies.

    • Ok, doe ik.
     Ik zit weer op geheel andere sites soms iets te lezen dan jij weer.
     En zo komen we allemaal altijd wel wat tegen wat de moeite waard is.

  • Marianne, er zijn ook op FN zeker wel reacties te lezen dat er actie moet komen vanuit de bevolking. Die reacties heb jij blijkbaar simpelweg gemist. Daarbij zullen er ongetwijfeld mensen zijn die zich niet uiten in het reactieveld maar wel degelijk bepaalde stappen ondernemen.

  • Ik heb in het verleden heel veel actief in diverse actiegroepen gezeten, het viel toen al op dat de werkelijke actieve leden altijd maar een klein clubje waren. De omstanders waren wel in ruime maten, maar veel verder dan een handtekening zetten, dat ze de actie steunde kwamen de meeste dan ook niet. Als je vroeg aan hen, van waarom alleen een handtekening zetten en voor de rest niets doen. Werd er gewoon gezegd van waarom actie voeren? Dat doen jullie toch voor ons al, dan behoeven wij toch dat niet meer te doen. Maar zodra we een actie met succes hadden afgerond, waren de lafbekken, die enkel je steunde met een handtekening wel aan het pronken van ons succes, als of zij het waren die actief de actie in goede banen hadden geleid. Dat fenomeen zie je eigenlijk overal in de maatschappij, dat mensen pronken met andermans veren. Zo erg zelfs dat die mensen nog kwaad worden op jouw, als jij hen daar op aanspreekt. Dat zie je vooral in de sport, als het zogenaamde Nederlands elftal met voetballen zou winnen. Dan eigent bijna elke Nederlander die overwinning zich zelf toe en praten dan over het “wij” gevoel. Maar als het elftal verliest, dan praten ze over “hun”gevoel. En trappen ze het elftal bijna letterlijk de goot in, omdat ze verloren hebben. Dit is berust op de hebzucht van de mens, mee willen profiteren van andermans werk en zo alleen de vruchten willen plukken, maar nooit zelf iets voor willen doen voor dat succes. Daar maakt ruim 90% van de mens zich schuldig aan door dat kudde gedrag. Nu met die vaccinaties in de markt te zetten dat het zogenaamd veilig en effectief is, zijn vele in deze marketing gestonken. Omdat zij door hun eigen hebzucht hebben laten misleiden. Waar sommige achteraf spijt van hebben, maar de meeste zijn er nog trots op ook. Alleen kunnen zij het niet verkroppen dat ongevaccineerde geen belemmeringen en/of beperkingen opgelegd krijgen door de overheid. Want zij hebben tenslotte zich al laten vaccineren en het ook voor die andere gedaan, dan vinden zij dat zij er voor beloont moeten worden en meer vrijheden en rechten moeten hebben dan de ongevaccineerde. Deze neerwaartse spiraal waar menig land mee worstelt vervagen de feiten en de bewijzen en speelt alleen het gevoel nog. Je kunt als ongevaccineerde onmogelijk nog de gevaccineerde tot redelijkheid aanspreken. Want gevaccineerde hebben de oogkleppen op en hun oordoppen in en zijn niet meer tot reden vatbaar, als het over dat onderwerp wordt gesproken. Die ervaring kom ik tegen bij mijn buren, mijn collega’s, mijn familie en mijn vrienden. Alsof de gevaccineerde zich zelf verheven voelen boven de ongevaccineerde, dit kan wel eens een paria worden voor de ongevaccineerde door de maatschappij.

   • Dit heb ik al zo vaak vermeld en het zelfde mee gemaakt.
    Ze hebben er allemaal wel zin in maar nu even geen tijd.
    Maar de volgende keer komt het beter uit. Echt waar.
    Ik krijg nog geen 6 buren op 1 lijn wanneer het over iets simpel gaat als een huurverhoging.
    ik begin er niet meer aan.
    Dat met ze alle en saamhorigheid, zijn niet meer dan mooie woorden

   • Tja, dat is ouwe koek opnoemen. Zo is het altijd al geweest en verwacht niet dat het zal veranderen, want dat verandert nooit!! Begin bij jezelf! Wat wil ik zelf? Heb ik er de moed en de kracht voor om me daar voor in te zetten?? Wat is het doel?? Zo kan ik nog een hele lijst opnoemen. Het is puur gemakzucht van de mens zelf. Een groot woord via de pc, maar verder…….waardeloos!!! Nederlanders op z,n slechtst!! Hou toch op met deze nutteloze praatjes. Zet jullie in en verder geen gezeur! Jullie beseffen duidelijk de ernst niet waar we in zitten.

  • Ben het helemaal met je eens. Ik roep zo vaak: Waarom gebeurt er niets? Waarom laat de bevolking toch zó met zich sollen. Maar men weet niets of wil niets weten, en al helemaal niet dat het oorlog is! Het is oorlog, mensen, met de regering, met de NWO, met Big Pharma, en verder met iedereen die aan deze plandemie zo ontzettend veel verdient! Ik ken groepen die zich allemaal ‘bezighouden’ met wat er gaande is. Maar voor het te laat is om echt en afdoend te antwoorden op wat ons wordt aangedaan, moet er vóór 20 september a.s. grootschalig teruggeslagen gaan worden vanuit de maatschappij. De tijd van vreedzaam en liefdevol demonstreren is volgens mij op 20/9 echt wel voorbij. Ik kan daarin geen actieve rol meer vervullen, ben 78 en fysiek niet meer daartoe in staat, helaas.

   • Lieve Adriana, we zijn beiden dan wel ouder, maar we laten ons horen, we reageren. We mogen absoluut de moed niet verliezen. Na slechte tijden, komen er altijd weer goede tijden. Ik heb gisteren verschillende berichten onder ogen gehad, die toch weer hoopvol zijn. Het kan namelijk zomaar opeens gebeuren dat we nieuws lezen via FB dat Rutte is opgepakt. Dat het niet gelijk in het nieuws zal komen, is omdat het oorlog is. Daar zijn namelijk weer andere regels voor. Maar dat hij wordt opgepakt, is wat zeker is. Het verzet is aan het stijgen in ons land, dat is duidelijk te merken en ook te horen. Er zijn nu redenen genoeg om het verzet in gang te zetten. De politie zal moeten merken, dat de maat vol is! Als zij er niet meer zijn VOOR het volk, maar TEGEN het volk, is nu de tijd gekomen dat WIJ ze gaan overmeesteren en buiten spel zetten, vast zetten, zodat de bevolking de macht kan over nemen van het land, ONS land. De macht voor onze vrijheid!! Vorig jaar is de oorlog uitgeroepen over ons land, over de hele wereld! Niemand die deze ellende wil, dus zullen we sterk moeten staan om onze vrijheid op te eisen. Onze eisen kenbaar maken en er duidelijk mee naar buiten komen. Te beginnen met de eis dat Rutte en de Jonge worden opgepakt. Tussen oorlog en vrijheid zit maar 1 keus; vechten voor je rechten!! Dus mensen, zucht eens diep, hou het doel van vrijheid voor je, SAMEN kunnen wij deze strijd winnen!!

 11. Het is goed mogelijk dat de nieuwe nazi,s in duitsland de supermarkten gaan verplichten om een covid ausweiss te laten zien bij de ingang…zo niet…jammer dan…verhonger maar of neem de mengelespuit.
  Ik haal bijna al mijn boodschappen al bijna 25 jaar in duitsland….8km hier vandaan.
  Gaat straks niet meer lukken, nu al spanningen soms bij de grens want je moet momenteel wel een test kunnen laten zien als je nazi-land binnenkomt.
  Gelukkig handhaaft de deelstaat niedersachsen nog niet maar kan zo gebeuren.befehl ist noch immer befehl.
  Zodra nieuw nazi duitsland overgaat tot dwang zal pinokkio prutte met zijn nazikliek braafjes folgen ja….

  • Ze waren juist heel wakker toen, ze waarschuwden en vochten toen al het tegen het communisme en zijn Nieuwe Wereld Orde!
   Hoho dit zijn geen zg nazis die deze ellende veroorzaken, maar juist de communisten, olv stasi Merkel! De nazis (zijn ovrigens nationaal socialisten ) die het beste voor hadden met hun eigen volk! Blijf zionistische propaganda van communisten en zionisten maar lekker geloven!

 12. Stappen ondernemen in deze barre tijd, kan alleen succes behalen, als het wordt gedaan door duizenden en duizenden mensen die de straat opgaan, mensen die hun leven en toekomst veilig willen stellen. Aangezien we met z,n allen in een chemische oorlog zijn gedumd, is dat een heel duidelijk bewijs dat we zullen moeten vechten voor ons leven, voor onze toekomst, voor onze kinderen. Onderschat niet wat er momenteel gaande is in de wereld. We kregen het vorig jaar op ons bordje aan gereikt, de woorden van Rutte; ,,We zitten nu in een koude oorlog en de tijd van gisteren komt nooit meer terug.,, Ga me nou niet vertellen dat dit onzin was, dat is het namelijk niet. Mensen, wakker worden aub!!!!

 13. Mijn ervaringen zijn, wat betrefd actie voeren, nooit of te nimmer opgeven. Opgeven betekend namelijk verliezen!! Men wil iets bereiken??? Zal men er toch voor moeten gaan, met volle overtuiging en een flink doorzettingsvermogen!! Er komt niks uit zich zelf aanwaaien in het leven, niet voor jou, niet voor mij, voor niemand! Als men eenmaal de smaak te pakken krijgt en weet hoe men een doel kan bereiken, dan wordt het echt heel leuk, geloof me!! Ik heb het zelf meerdere malen mee gemaakt, dus ik wordt er ook steeds mondiger in om m,n doel te bereiken. Dus mensen, kom op, niet opgeven maar doorgaan!!!

 14. Er zijn wel heel veel misleide mensen, die door ouderlijke tirannie of de schoolmeesters genadeloosheid of religie gruwelijke goden uit eeuwenoude geschriften aanhankelijk of afhankelijk zijn gevormd, welke huis wel binnenkort wakker zullen worden uit hun levenslange droom en ik heb medelijden met hun, want zij zullen ruw uit hun zelfgeschapen zelfhypnose worden gewekt en inzien, dat zij het aan het verkeerde eind hadden!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in