Toen ik voor het eerst leerde over de chaostheorie en het vlindereffect, waarbij één kleine gebeurtenis in één geografisch gebied andere grotere gebeurtenissen elders kan veroorzaken, leek het mij altijd meer een concept van een “groter geheel”, schrijft Susan Duclos.

Mijn voorkeur is om een stapje terug te doen en te kijken naar verschillende gebeurtenissen die op dit moment plaatsvinden, waarvan sommige ogenschijnlijk slechts semi-gerelateerd zijn, maar als je ze samen ziet, is het alsof je ziet hoe stukjes van een puzzel in elkaar worden geschoven en eindelijk het plaatje begint te zien.

Onlangs schreef Stefan Stanford over de verdwijning van een Russische kernonderzeeër, bewapend met een “doemsdag”-wapen, en in dat artikel vermeldde hij hoe het Biden-regime plotseling $290 miljoen aan anti-stralingsmedicijnen heeft gekocht, te midden van de nucleaire zorgen over Rusland.

Biden’s Amerikaanse Health and Human Services (HSS) beweert dat de plotselinge aankoop geen reactie is op de oorlog tussen Rusland en Oekraïne, maar een regulier onderdeel van de Amerikaanse paraatheid.

De Amerikaanse regering zei dat de aanschaf van Nplate geen reactie was op de oorlog in Oekraïne.

Een woordvoerder van de HSS vertelde The Telegraph: “Dit maakt deel uit van onze lopende werkzaamheden voor paraatheid en radiologische veiligheid. Het is niet versneld door de situatie in Oekraïne.”

Ze willen ons doen geloven dat de timing gewoon toevallig is. Lezers kunnen zelf beslissen of ze dat geloven of niet.

VOORBEREIDING OP EEN KERNOORLOG

We beginnen met de verhalen over de Russische president Vladimir Poetin die zich in een nucleaire bunker verbergt, omdat er ernstige voorbehouden moeten worden gemaakt bij de overvloed aan verhalen hierover.

Ten eerste: Dit gerucht/verhaal staat al sinds maart 2022 online, maar heeft in de loop van de afgelopen dagen veel aan kracht gewonnen.

  Wetteloze tiran Zelensky doet nazi-fascisten na, maakt ZWARTE LIJST van VS-wetgevers en journalisten terwijl hij MILJARDEN van de belastingbetalers afroomt

Ten tweede: Hoewel het volkomen logisch is dat, nu de spanningen oplopen en Rusland en de VS gevaarlijke nucleaire retoriek bedrijven, Poetin het zekere voor het onzekere wil nemen, moeten “Rusland-gerelateerde” verhalen ook met een korreltje zout worden genomen.

Een herinnering dat de nationale Amerikaanse media door de voormalige directeur van de FBI, James Comey, in hoorzittingen van het Congres zijn uitgescholden voor het feit dat zij verhalen over Rusland “helemaal verkeerd” opvatten.

In zijn getuigenis voor de Senaat van de Intelligence Community zei Comey dat verhalen over Rusland die gebaseerd zijn op geheime lekken een hardnekkig probleem zijn geweest voor de FBI, omdat nieuwsorganisaties vaak slechte informatie hebben ontvangen.

“Er zijn veel, heel veel verhalen gebaseerd op – nou ja, heel veel dingen, maar over Rusland die helemaal fout zijn,” zei Comey.

Dus, hoewel we het met een korreltje zout nemen, is het wel logisch dat als Poetin een nucleaire aanval plant tegen Oekraïne, of waar dan ook, hij zich in veiligheid zou verschansen in geval van vergeldingsaanvallen van de VS en westerse bondgenoten.

De Russische president Vladimir Poetin “bereidt zich voor om belangrijke beslissingen te nemen over het lanceren van een tactische nucleaire aanval vanuit een bunker” ver buiten Moskou, meldden de media.

Poetin – die vrijdag 70 jaar wordt – heeft zijn naaste familie, waaronder turnpartner Alina Kabaeva (40), gewaarschuwd voor de mogelijkheid van een snelle evacuatie, zo meldt de Daily Mail.

Hij gelooft dat de bunker “veilig” is voor westerse aanvallen en topambtenaren van zijn veiligheidsapparaat en regering zullen worden verplaatst naar de geheime locatie, volgens het algemene SVR-kanaal, meldde Daily Mail.

Kanttekening: over bunkers gesproken, het lijkt erop dat de ultra-rijken opnieuw hun eigen bunkers kopen om zich in geval van een ramp in te verbergen.

  De belangrijkste vraag - Zullen we 31 december 2023 halen?

Biden waarschuwt… Tijdens een fundraiser op donderdagavond verklaarde Biden dat het risico op een nucleair “Armageddon” op dit moment het grootst is sinds de Cubaanse Raketcrisis van 1962. Hij beweerde dat Poetin “geen grappen maakt als hij het heeft over het gebruik van tactische kernwapens, biologische of chemische wapens.”

Biden voegde eraan toe: “We hebben sinds Kennedy en de Cubaanse Raketcrisis niet meer te maken gehad met het vooruitzicht van een Armageddon.” Hij suggereerde dat de dreiging van Poetin reëel is “omdat zijn leger – je zou kunnen zeggen – aanzienlijk ondermaats presteert.”

Zoals een gewoonte is geworden, probeerde het WH-persteam onmiddellijk zijn opmerkingen terug te draaien, maar de waarschuwing was grimmig en vertelt ons welk soort gesprekken Biden en zijn vertrouwelingen hebben gevoerd.

NUCLEAIRE OORLOG ZAL ALLEEN AL DOOR HONGER MILJARDEN DODEN

In augustus 2022 zagen we berichten over een studie van onderzoekers van Rutger’s University, waarin de effecten van een kernoorlog werden berekend.

Uit het resultaat blijkt dat een kernoorlog tussen landen als Rusland en de VS binnen twee jaar miljarden mensen kan doden en de hongerdood kan veroorzaken.
Belangrijkste citaat: “Volgens een wereldwijde studie onder leiding van de Rutgers Universiteit zouden bij het uitbreken van een kernoorlog tussen de VS en Rusland meer dan 5 miljard mensen sterven door honger.”

Hongerdood, wat betekent dat die aantallen niet de werkelijke doden omvatten van de aanval zelf, straling, ziekte, vernietiging door een directe inslag.

De samenvatting van de studie hieronder:

Atmosferische roetbelasting door detonatie van kernwapens zou het klimaat op aarde verstoren en de voedselproductie op het land en in het water beperken. Hier gebruiken wij klimaat-, gewas- en visserijmodellen om de gevolgen van zes scenario’s van roetinjectie in de stratosfeer in te schatten en voorspellen wij de totale hoeveelheid voedselcalorieën die na de oorlog in elk land beschikbaar is, nadat het opgeslagen voedsel is verbruikt. Bij het kwantificeren van de gevolgen buiten de doelgebieden tonen wij aan dat een roetinjectie van meer dan 5 Tg in bijna alle landen zou leiden tot massale voedseltekorten, en dat de dierlijke en aquatische voedselproductie de verminderde gewasproductie niet zou kunnen compenseren. Aanpassingsmaatregelen zoals vermindering van voedselafval zouden een beperkt effect hebben op het verhogen van de beschikbare calorieën. Wij schatten dat meer dan 2 miljard mensen zouden kunnen sterven door een kernoorlog tussen India en Pakistan, en meer dan 5 miljard door een oorlog tussen de Verenigde Staten en Rusland – wat het belang onderstreept van wereldwijde samenwerking bij het voorkomen van een kernoorlog.

De cirkel is weer rond naar het Vlindereffect.

  De anti-God subtekst van de oorlog in Oekraïne

SAMENVATTING

Het is overduidelijk geworden dat de wereldleiders zich schrap zetten voor de waarschijnlijkheid van een nucleaire wereldoorlog, niet als het gewone oorlogsdenken wat er “zou kunnen” gebeuren, maar zich letterlijk voorbereiden op een nucleaire oorlog.

Iedereen die echt gelooft dat iets van de 290 miljoen dollar aan anti-stralingsmedicijnen van Nplate die de Amerikaanse regering heeft gekocht, terecht zal komen bij de gemiddelde Amerikaanse burger, is veel minder cynisch dan ik.

Het zal gaan naar hoge federale werknemers en hun gezinnen, congresleden en hun gezinnen en hooggeplaatste militairen en hun gezinnen.

In een volgend stuk zullen we bespreken hoe we onszelf kunnen beschermen, aangezien de regering dat zeker niet zal doen.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Oorlog was altijd al nodig om ‘The Great Reset’ af te dwingenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikel10 manieren waarop Rusland kan reageren op de vernietiging van de pijpleiding: Een tsunami van 100′ wacht op Amerikaanse steden via Poetin’s onderwater drone kernwapens
Volgend artikelFantasie Russische militaire problemen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

15 REACTIES

 1. Waarom boven 40 jaar geen jodiumtabletten?
  Het innemen van de jodiumtabletten heeft boven 40 jaar geen beschermend effect. Maar geeft wel beperkte risico’s op allergie en schildklierfunctiestoornissen. Een uitzondering geldt voor zwangeren die ouder zijn dan 40 jaar.

  • Snap het gehele verhaal ook niet omtrent anti straling pillen.
   Wat ik wel weet is dat ze van de pharma komen. Alles wat je beter kunt mijden, komt hiervan Daan.

 2. Als we gaan, dan gaan we met z’n allen. En daar geen pilletje wat aan doen.
  De kans dat wij verdrinken in Nederland is groter. Dus koop een boot 😉

 3. Nucleair is bullshit. Bestaat niet. Kijk maar naar tjernobyl, prachtig groen en vollop dieren plezier. Niks straling. Zo ook fukushima, nagasaki en Hiroshima die laatste 2 steden zijn her opgebouwd. Niks straling. Maar stel dat het heg bestaat…zou niemand zo een bom laten vallen voor 500 jaar onbewoond gebied? Man man man….we willen juist meer land veroveren niet minder😂. Meer land meer belastings inkomsten. Meer, meer,meer willen we.Het is nooit genoeg.

 4. Weer een variatie op het nucil- thema.
  Worden we al moe van ? ! En verzadigd! We zouden gaan moeten schreeuwen dat onze regeringingen de mens dienen en wij niet hen.
  Moeten wij een democratie dienen terwijl die de mens moet dienen!!
  Moeten wij onder dwang een Schwab dienen die absolute gehoorzaamheid aan zijn systeem afdwingt door ontzegging. Armoede, kwelling etc. ? Terwijl de mens een vrije wil heeft!

 5. Off topic maar niet helemaal n.m.m.

  Noemde de hoeveelheid schade door de ondermijning van de Krim-brug

  De All-Russische Unie van Verzekeraars schat de schade van de terroristische aanslag op de Krim-brug op 200-500 miljoen roebel.

  De persdienst van de organisatie legde uit dat we het over voorlopige cijfers hebben.

  Ondertussen meldt het ministerie van Verkeer dat de overtocht met de veerboot naar Kertsj zijn werkzaamheden hervat.

  De eerste veerboot is al begonnen met de overgang voor het laden en starten van de werkzaamheden, nog drie maken zich klaar om te vertrekken.

  De Russische Spoorwegen lieten op hun beurt weten dat treinen naar de Krim, die in de nabije toekomst zouden vertrekken, de vertrekpunten nog niet zouden verlaten. De verkoop van tickets naar de Krim-richting is opgeschort, de terugbetaling voor eerder gekochte tickets wordt volledig uitgevoerd.

  Momenteel wordt de kwestie van alternatieve methoden voor het afleveren van passagiers die in vertraagde treinen langs de route zitten (Moskou – Simferopol, St. Petersburg – Simferopol, Omsk – Simferopol, Simferopol – Perm, Simferopol – Smolensk) opgelost.

  https://t.me/RVvoenkor/28322

  “Krim, brug, begin”: enthousiasme in het kantoor van Zelensky
  “Alles wat illegaal is, moet worden vernietigd”, schrijft Mikhail Podolyak, adviseur van het hoofd van het kantoor van de president van Oekraïne.
  Er waren videobeelden van het moment van de explosie op het wegdek van de Krim-brug.

  Het gaat om camerabeelden. Een vrachtwagen rijdt het gebied in, gevolgd door een enorme explosie.

  Eerder werd een vrachtwagen op de Krim-brug opgeblazen, aldus het Nationaal Comité voor Terrorismebestrijding.

  https://t.me/RVvoenkor/28319

  • krijgen nu een vaccin met chip track en tracé om ons te belagen ,
   ‘ kijk de dieren zijn boos vleeseten is uit den boze 🤩

  • krijgen een vaccin met chip track en tracé, nano om ons te belagen wellicht
   ‘ kijk de dieren zijn boos vleeseten is uit den boze 🤩
   Wij zijn voor dierengeluk.
   ‘Wij zijn globalist 📕 wij beschermen’

 6. Bron onderstaande tekst: https://www.moonofalabama.org/2022/10/ukraine-sitrep-recent-incidents-concerning-all-sides.html#more

  “Aangezien de pijlers van de brug onaangetast lijken, is reparatie van de kapotte wegoverspanning mogelijk, maar dat zal enige tijd duren. De stevigere spoorbrug kan wat oppervlakkige brandschade hebben, maar Rusland is een van de weinige landen die spoorwegtroepen hebben aangewezen die gespecialiseerd zijn in en uitgerust zijn voor spoorwegreparaties. Het spoorwegverkeer zal waarschijnlijk binnen enkele dagen of weken weer op gang komen.

  Dit is een ernstige handicap voor de Russische logistiek naar de frontlinies in Zuid-Oekraïne, maar geen catastrofe omdat er alternatieve spoor- en wegroutes en veerboten beschikbaar zijn. Militaire logistiek is ontworpen om zelfs onder aanzienlijke beperkingen te werken. Zij zal manieren vinden om het probleem te omzeilen.

  Vertaald met http://www.DeepL.com/Translator (gratis versie)”

 7. ´In het recente verleden heeft Bill Gates enorm veel landbouwgrond opgekocht waardoor hij op dit moment de grootste landbouwgrondbezitter in de VS is.[1] De voedselvoorziening wordt daarmee afhankelijk van zijn grillen, en alsof dat nog niet genoeg is concentreert hij zich nu op de overname van de drinkwatervoorziening.[2] Met 177 miljoen dollar in aandelen is Gates de grootste aandeelhouder van Ecolab, een bedrijf dat is gespecialiseerd in chemische behandeling van water.3,4 Worden er in de toekomst onder invloed van Bill Gates chemische stoffen (of vaccins) toegevoegd aan het drinkwater?´

  https://stichtingvaccinvrij.nl/de-plannen-van-bill-gates-controle-over-primaire-levensbehoeften-en-controle-over-de-mensheid/

 8. Het is alleen maar speculeren.

  Rusland zal binnenkort wel een grote actie beginnen; hoe, waar, en met welke middelen? Onbekend maar zien we vanzelf.

  Stel dat RU gedwongen wordt , b.v. na een anval op russische burgers, een taktische kernbom te gebruiken, zal het van de reactie van Nato/USA (zijn hetzelfde) afhangen of er een full out kern oorlog komt.

  Komt die er–dan is Rusland erop voorbereid.
  Het westen niet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in