Russische soldaten

VS / Westerse mainstream media melden nooit onbetwistbare waarheden over belangrijke kwesties die ze willen verdringen ten gunste van het verzonnen officiële narratief. In de dagelijkse nepnieuwsedities komt het laatste met verontrustende regelmaat voor boven het eerste, schrijft Stephen Lendman.

Volgers van hun onzin om op de hoogte te blijven worden gehersenspoeld om niets te weten. Onwetendheid is een wereld van gelukzaligheid.

Nu de overgrote meerderheid van de westerlingen online is aangesloten, is het onvergeeflijk om onwetend te zijn over zaken die het belangrijkst zijn voor onze gezondheid, ons welzijn, onze rechten en onze toekomst.

Volgens de laatste AP (nep) Nieuws editie:

“Oekraïnes sterk gedegradeerde leger verslaat overweldigende Russische troepen.”

En deze AP rotzooi:

“Illusoire verliezen op het slagveld hebben het imago van een krachtig Russisch leger (sic) gedeukt en creëren spanningen rond een slecht geplande mobilisatie (sic).

Ze… brengen de Russische president Vladimir Poetin steeds meer in het nauw (sic).”

Verwijzend naar fantasievolle vorderingen van Oekraïense troepen – op strategisch onbelangrijke open plekken – tartte AP de werkelijkheid door valselijk te beweren dat ze “oprukken naar de stad Kherson (sic)”.

Afgelopen weekend bracht het ontslagen en in ongenade gevallen voormalige hoofd van CENTCOM, David Petraeus, zichzelf meer dan ooit in verlegenheid op de nationale televisie door onbetwistbare onwetendheid en arrogantie te tonen.

In een reactie vroeg Paul Craig Roberts “hoe iemand die zo volslagen dom is, een Amerikaanse viersterrengeneraal is geworden”, en voegde daaraan toe: “God helpe ons.”

Andrei Martyanov, een bekend militair analist, noemde hem een “idioot”, en voegde eraan toe: “Iemand moet Petraeus eens uitleggen dat ze alles (oorlogen) hebben verloren wat ze ooit hebben uitgevochten.”

“Deze idioten, die Russische schepen tot zinken willen brengen, weten waarschijnlijk niets over Rusland’s Belgorod nucleair aangedreven onderzeeërs.

Ze hebben 6 Poseidon drones … met een onbeperkt bereik, ze hebben een snelheid van meer dan 180 km/u, zijn niet te onderscheppen door bestaande ASW-middelen en hebben niet alleen nucleaire maar ook conventionele explosieven aan boord.

Een enkele Belgorod kan 6 nucleaire vliegdekschepen van de Amerikaanse marine tot zinken brengen. Ze kunnen ze uit het water blazen (met) conventionele explosieven. Willen Petraeus, en anderen zoals hij in actieve dienst, Rusland militair uitdagen…

Rusland militair uitdagen op het land, in de lucht en/of in oppervlakte- of onderwateroorlogvoering ter zee – en hun kop eraf laten schieten?

De Russische superwapens overtreffen de beste in het Westen, en zijn ontwikkeld tegen een kleine fractie van de biljoenen die de hegemoon VS verspilt om zijn handelaren in de dood en hightech medesamenzweerders te verrijken.”

In zijn eigen nieuwste nepnieuwseditie zette de NYT de werkelijkheid eens te meer op zijn kop met onzin als de volgende rotzooi:

Blijft het gehavende leger van het regime zelfmoordmissies uitvoeren tegen de overweldigende Russische militaire superioriteit.

Alleen al in de afgelopen 24 uur hebben Russische troepen 10 commandoposten van het regime vernietigd, evenals 6 Oekraïense munitie- en raket/artilleriedepots.

Russische luchtverdedigingssystemen hebben 16 HIMARS- en Olkha-raketten vernietigd, evenals twee HARM-radarraketten en zes UAV’s.

Tot op heden hebben de Russische strijdkrachten 313 gevechtsvliegtuigen, 157 helikopters, 2.151 UAV’s, 379 grond-luchtsystemen, 5.376 tanks en andere gepantserde gevechtsvoertuigen, 861 meervoudig gelanceerde raketsystemen, 3.449 veldartilleriekanonnen en mortieren, alsook 6.277 speciale militaire motorvoertuigen uitgeschakeld.

Ondanks de bovengenoemde verwoestende verliezen, samen met honderdduizenden gedode, gewonde, gevangengenomen of uit de frontlinie gedeserteerde troepen om in leven te blijven, “dringt het leger van Kiev verder door in het door Rusland bezette gebied (sic) en breidt zijn campagne uit in een andere richting (sic), terwijl Moskou worstelt om een antwoord te formuleren en de linie te houden (sic),” volgens de nepnieuws onzin van de Times.

In zijn laatste editie van “setting the record straight” verklaarde analist Larry Johnson het volgende:

Hoeveel steden hebben de troepen van het regime veroverd, vroeg hij? “Geen.”

Regimetroepen die oprukken naar “open vlaktes” waar geen Russische troepen zijn ingezet, duiden niet op overwinningen op het slagveld, verre van dat.

Als Rusland troepen van het regime aanvalt, hebben ze geen luchtmacht om een tegenaanval in te zetten.

Noch genoeg artillerie om “een geconcentreerde aanval” te counteren.

In schril contrast daarmee heeft Rusland enorme hoeveelheden geavanceerde grond-, lucht- en zeewapens om de Oekraïense troepen te verwoesten – vooral wanneer het hen in open gebieden tegemoet treedt.

Oekraïne heeft in de verste verte niets dat tegen de enorm superieure Russische militaire kracht opgewassen is in een frontale strijd.

Op dit moment worden de vrijheidsstrijders van Donetsk en Lugansk opgenomen in het Russische leger.

Zodra zijn troepen goed bemand en in positie zijn… wordt verwacht dat Rusland verwoestende aanvallen zal uitvoeren op de troepen van het regime”, aldus Johnson.

  Het begint: 70.000 demonstreerden in Praag tegen de sancties van de EU!

“Als de aanvallen op Russisch grondgebied doorgaan, kan zijn SMO worden opgewaardeerd tot een oorlogsverklaring om het door de VS genazificeerde Oekraïense monster voor eens en voor altijd te vernietigen.”

Een laatste opmerking.

Volgens BigSerge “worden de meest invloedrijke mannen in de wereld slecht begrepen in hun tijd.”

Deze realiteit is duidelijk van toepassing op Vladimir Poetin.

“Hij is geen “Hitleriaanse demagoog die regeert met buitengerechtelijke terreur en militarisme. Vergeleken met zijn zielige Amerikaanse/westerse tegenhangers is hij een reus bij uitstek op het wereldtoneel en niet voor niets overweldigend populair in eigen land.

Poetin dient alle Russen, niet alleen de bevoorrechte enkelingen van de VS/Westerse niet-leiders, en regeert volgens de rechtsstaat – wat het collectieve Westen al lang geleden heeft opgegeven.

Het demoniseren van Rusland en Vladimir Poetin door de VS en het Westen heeft de overgrote meerderheid van het land achter de militaire noodzaak geschaard om de veiligheid van het land te beschermen tegen de existentiële dreiging die uitgaat van het imperium van leugens en eeuwige oorlogen van zijn NAVO-vazallen.”

Volgens BigSerge blijkt uit “recente peilingen dat een supermeerderheid van de Russen de verdediging van (nieuwe Russische republieken en regio’s) koste wat het kost steunt”.

Vladimir Poetin en belangrijke Russische functionarissen rondom hem “zien (de lopende SMO) als een existentiële strijd voor Rusland…”

Het doel is “een anti-Russische marionettenstaat van zijn deur te verjagen en een vijandige inval in de Russische beschavingsruimte te verslaan.”

“De publieke opinie is het nu steeds meer eens met deze beoordeling. Zij staat vijandig tegenover het leugenimperium, zijn eeuwige oorlogen en zijn medeplichtige vazallen van de NAVO. Ondersteund door de publieke opinie zullen de militaire operaties waarschijnlijk worden opgevoerd.

Begin juli zei Poetin het volgende:

“Vandaag horen we dat ze ons willen verslaan op het slagveld. Nou, wat kan ik zeggen. Laat ze het maar proberen. We zijn nog niet echt met iets begonnen.”

Dat zal waarschijnlijk veranderen.

Toen de Russische SMO begon, was er geen consensus voor grootschalige mobilisatie voor een volledige oorlog, geen publieke angst voor een existentiële bedreiging van het land als rechtvaardiging voor het voeren van een oorlog.

Vandaag is de interne kritiek dat Rusland de gevechtsoperaties tegen de VS/NAVO-oorlog tegen het land escaleert door Oekraïense voetsoldaten in te zetten.”

Het zal niet lang duren voordat de Russische beer laat zien uit welk hout hij gesneden is – het collectieve Westen en zijn Oekraïense proxy zullen de macht van zijn overweldigende militaire superioriteit voelen.

  "Stop met zeuren" over hoge energiekosten: Voormalig parlementsvoorzitter leest Duitsers voor om lagen kleding te dragen en kaarsen te branden (Video)

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Wat u en uw gezin moeten doen in de eerste 90 dagen na een catastrofale instortingVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelVS bereiden zich voor op een nucleaire oorlog – Biden waarschuwt voor een nucleair ‘Armageddon’ na aankoop van $290 miljoen aan anti-stralingsmedicijnen
Volgend artikelDe terroristische aanslag op de Krimbrug kan een game-changer zijn in het Oekraïense conflict – Tactische kernwapens kunnen binnenkort worden gebruikt voor zelfverdediging
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

 1. Gister las ik een verhaal dat de Russische opperbevelhebber Sergej Shoigu bekend had gemaakt dat er ongeveer 6000 Russische strijders waren omgekomen, maar hij liet weten dat de helft van het Oekraïense leger door toedoen was gaan hemelen. Einde bericht.

  • er schijnt hier iemand zich graag op te houden in een bruine westerse dr¨l….:p :p :p 🙂
   hoogopgeleide aan de universiteiten van vtm en vrt???

  • EN DAT NIET ALLEEN MAAR DE RUSSEN ZIJN GEWOON VERKERERD BEZIG,POETIN IS GEEN VREDESSTICHTER MAAR EEN KRIJGER/afsammeling UIT HET VROEGERE OEKRAINSE/ RUSSISCH LEGER!!!. In het verre USA daar zit een marionet van de industriele revolutie 2022…. daar tussenin zit een waanzinnig regime van de EU die bevelen uitvoeren van beide grootmachten Europa was vroeger de machtigste militaire basis van de overheersing van de wereld omdat Rusland en de VS te ver weg waren van het ontwikkeld Europa waar vreselijke wapens zijn uitgevonden die de mensheid van heden in klap doet verdwijnen van deze aardkloot!! Het ergeste is dat deze wapens na de tweede wereldoorlog in de handen zijn gekomen van de twee grootmachten………….

 2. Is er ook enig bewijs voor de 16 vernietigde HIMARS? Ik bedoel het blijft moddergooien aan beide kanten met die nummers van verliezen en ik denk dat beide partijen liegen dat zij barsten wat dat betreft.

  Ik vind het mooi dat jij de andere kant van het verhaal belicht Rommel maar neem de russen hun woord niet aan als heilig. Dat doe ik ook niet bij beide partijen, je weet wat ze zeggen, de waarheid ligt ergens in het midden, al zou het veelvoudig propaganda aan de westelijke kant de balans wel wat verstoren in die zin 😉 .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in