Nu zij de meeste mensen achter de bank of onder het bed hebben doen wegduiken vanwege de nep-covid dreiging, hebben zij twee nieuwe dreigingen op het menu gezet: oorlog en stormen.

Zoals mijn vaste lezers wel zullen weten, waren zij dit altijd al van plan. Ik heb er een paar weken geleden nog eens voor gewaarschuwd, schrijft Dr. Vernon Coleman.

In minder tijd dan nodig is om een bokswedstrijd te bekijken, hebben zij ons Storm Dudley, Storm Eunice en Storm Franklin gegeven.

Er zullen dit jaar nog veel meer stormen komen: een paar opgewaardeerde briesjes, een paar natuurlijke en een flink aantal opzettelijk gecreëerde. Elk zuchtje wind zal een naam krijgen. Elk briesje wordt opgewaardeerd tot storm – net zoals elke gepensioneerde actrice een voormalige filmster wordt. Kranten en tv-stations zullen al hun oude stockfoto’s van woeste zeeën en omgevallen bomen weer opduiken.

Als Boris Johnson wat spruitjes en bonen eet, zullen ze het resultaat een naam geven.

Om ons bij de les te houden zullen sommige stormen woest zijn. Dat zullen waarschijnlijk dan de veroorzakers zijn.

En er zullen hittegolven zijn, hevige sneeuwval en waarschijnlijk een tsunami of twee (gemakkelijk te creëren, zoals ik eerder heb uitgelegd, met een onderwaterexplosie).

Je kunt natuurlijk geen miljarden doden met slecht weer, maar je kunt wel de prijzen van voedsel en energie opdrijven en miljoenen doden door verwoeste economieën, armoede en hongersnood. De recente stormen in het Verenigd Koninkrijk leidden tot onmiddellijke sluitingen van scholen en spoorwegen (“voor het geval er een boom om zou vallen en iemand zich zou bezeren”) en het stopzetten van de leveringen aan supermarkten. Dit alles was duidelijk overkill om meer schade aan de samenleving en de economie toe te brengen.

  Schoon versus vuil: Een manier om alles te begrijpen

Wij moeten niet vergeten dat bevolkingsbeperking een van de doeleinden is van alles wat er gebeurt.

Er komen ook oorlogen aan – zoals zij enige tijd geleden al dreigden.

Wij zijn duidelijk op weg naar een nieuwe lange Koude Oorlog met Rusland en China aan de ene kant en Amerika en Europa aan de andere kant.

Vergeet niet dat zowel president Poetin als president Zelensky van Oekraïne gesproken hebben op het Wereld Economisch Forum van Schwab. (Zo ook natuurlijk Biden, Johnson, Macron, Trudeau en Arden van Nieuw-Zeeland, en vele anderen).

Het is moeilijk om aan het gevoel te ontkomen dat Schwab achter de schermen aan de touwtjes trekt, en als het Westen, na de Russische inval in Oekraïne, besluit om militair in te grijpen, dan zal dat zijn omdat de samenzweerders dat willen en het zien als een manier om de wereldeconomie verder te beschadigen en een paar miljoen doden te veroorzaken.

Vergeet niet dat het ruïneren van de wereldeconomie een essentiële stap is op de weg naar de Great Reset. De retoriek die uit Washington en Londen komt doet zeker vermoeden dat zowel Biden als Johnson wanhopig zijn om de situatie te verergeren, meer terreur te veroorzaken, de energieprijzen op te drijven en iedereen angst aan te jagen.

Zodra u beseft wat hun plan is, is het gemakkelijk te zien wat er nu gaat gebeuren.

Stormen en oorlogen zouden altijd al deel uitmaken van de Grote Reset.

Zij hebben allemaal hun exemplaren van George Orwell’s 1984 gelezen.

Maar wij ook – en wij weten wat er komt en waarom.

  Valse beweringen over Rusland blijven de visie van het "Westen" vertroebelen

En die kennis geeft ons de kans om ons voor te bereiden.

Zoals ik al bijna twee jaar suggereer, houd voorraden voedsel aan, bereid u voor op tekorten aan elektriciteit en brandstof en, indien mogelijk, zorg ervoor dat u wat van uw geld spaart om u door de donkere tijden te helpen die zij gepland hebben.

Onthoud: de covid-fraude was nog maar het begin. De samenzweerders zijn nog maar net begonnen met hun campagne om de totale controle over te nemen.

Wees voorbereid en blijf sterk.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Als al het andere faalt, zullen ze ons oorlog brengenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelHaat en ophitsing: Krankzinnige propagandacampagne tegen Rusland en Vladimir Poetin
Volgend artikelTop VS Legerkolonel: “Dit is het begin van het einde van het Oekraïense verzet”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

26 REACTIES

 1. Dit heb ik gisteren nog met mijn broer besproken. Mijn broer is van mening dat Poetin uit The great reset is gestapt, ik ben een andere mening toegedaan nl dat dit allemaal ge-staged is. Een weerzinwekkende cult is een oorlog tegen de mensen begonnen die initieel maar op één manier kon gestopt worden nl..just say NO tegen het moderna-Pfizer-J&J Zyklon-B spuit. Die moed of gezond verstand hebben het gros van de mensen niet gehad en ik vrees dat het zéér moeilijk zal worden om deze cult voor eens en voor altijd te verslaan!

  • Putin heeft nooit in de great reset gezeten, hitler klaas schwaab heeft hem op de lijst gezet zonder zijn consent. Putin heeft daar nooit mee ingestemd. Laat dat even duidelijk zijn.

  • Volledig eens. Hoe slaafs werden de mondkapjes gevolgd. Het is zeer triest gesteld met het denkvermogen. Ken je ‘I Pet Goat’? Daar staat alles maar dan ook alles weergegeven in 7 minuten. Het publiek is die jongen met hoofd als gebroken eierschaal, zonder inhoud. Volledig gebrainwasht door de media – die worden aangestuurd door het grote geld en (erger) de occulte wereld van zeer duistere machten. Ben nu bezig met mijn tweede filmpje erover met uitleg. Zie voor de eerste:
   https://www.youtube.com/watch?v=1eCUOJRnfJs&t=385s

   • Bijzonder mooi gemaakt filmpje, complimenten voor de maker. Ook ik vraag me elke dag af of deze waanzin ng te stoppen is… Hopelijk wordt die slang snel afgeslacht.

  • Ik denk het ook, Je ziet Volodymyr Zelenskyy, een acteur die president geworden is, op foto’s met zijn goede vriend Klaus Schwab, zelfde als Vladimir Poetin, en Biden, en Justin Trudeau, en Trump.

   It’s a big CLUB. And YOU AIN’T IN IT.

   You and I are NOT IN the big club. By the way, it’s the same big club they use to beat you over the head with all day long when they tell you what to believe.

   https://www.youtube.com/watch?v=b_ACGVf26A0&t=310s

   • Ich teile eher die Meinung Deines Bruders und glaube das Putin ausgestiegen, oder noch wahrscheinlicher überhaupt nie dabei gewesen ist.

  • Maar nee, putin heeft zich er nooit mee bezig gehouden, hij is ook nooit lid geweest, hitler klaas schwaab heeft hem zonder zijn toestemming lid gemaakt. Denk je nu echt dat putin aan de lipen van hitler klaas schwaab hangt. Denk je nu echt dat putin de macht van rusland in de handen van een psychopaat legt. Nee, putin was nooit een lid .

   • Hoe weet je dit? Is daar ergens info over te vinden? Mij lijkt het ook sterk dat Putin bij dat zooitje psychopaten in het clubje zit.

   • Helemaal met je eens Greet. Zij die menen dat Poetin bij de duivelse kliek hoort hebben de inhoud van The Great Reset niet begrepen. Eén wereldmacht. Ik denk niet dat Poetin zijn gezag uit handen geeft aan een gestoorde gek als Schwab.
    Als Poetin echt zo’n monster zou zijn dan stond half Oekraïne nu al in lichter laaien.

   • Ja ja daarom dat Vladimir Poetin en Klaus Schwab samen op foto’s en video’s staan, en elkaar een hand geven, sorry to burst your bubble, Volodymyr Zelenskyy is goede vrienden met Klaus Schwab, zelfde met Vladimir Poetin, en Biden, en Justin Trudeau, en Trump.

    It’s a big CLUB. And YOU AIN’T IN IT.

    You and I are NOT IN the big club. By the way, it’s the same big club they use to beat you over the head with all day long when they tell you what to believe.

    https://www.youtube.com/watch?v=b_ACGVf26A0&t=310s

 2. Weetje, ik weet even niet meer wat ik moet denken. Het is deprimerend om te zien (in mijn beleving) hoe het overgrote deel van de bevolking wereldwijd allemaal de zelfde kant op kijken. En dit tezamen met de aanstichters c/q de hoofdverantwoordelijke uit het westen en dit op tal van gebieden. Zonder het besef en/of de onderzoekingsgeest te gebruiken met dat er iets totaal anders gaande is dan dat ze voorgeschoteld krijgen. Ze lijken blind en doofstom te zijn. Dit maakt mij onzeker voor de toekomst van de vrije samenleving. Eens zal men alle wel wakker worden als blijkt dat ze berooid en gekooid zijn. En dan zijn de rapen gaar, maar voor wie ? Een dictatuur heeft een houdbaarheid datum. Een opkomende dictatuur in het westen na Chinees 2.0 model…..?! Zegt u het maar.

 3. inderdaad, Klaus zei, aarzelend, toen hij een aantal wereldleiders opnoemde die hij in zijn zak zou hebben “and even Putin”… dat kwam er niet echt overtuigend uit..

 4. Ik vraag me ook regelmatig af of Putin lid van “de klup” is. Gezien zijn duidelijke uitlatingen over het morele verval van het Westen en zijn jarenlange rechtlijnige standpunt over wie nu eigenlijk de agressor is (= Navo), zijn jarenlange pogingen om o.a. de kwestie Oekraïne via politiek en diplomatie op te lossen waarin ze nooit serieus werden genomen (Minsk-2 is bewust door de VS/EU getorpedeerd) neig ik er naar hen niet als WEF-beffer te classificeren.

  En dan dit:
  https://tomluongo.me/2022/03/02/opening-salvos-tossed-putin-next-moves-ukraine/

 5. @Gene, ik deel jou mening.
  Ik denk dat deze oorlog helemaal in scène is gezet. Bekijk hoe de hele wereld stupide reageert…. net als bij covid !
  Angst, angst angst. De hele dag door dezelfde shit op tv en nu voegt men gelijk de klimaat gekte erbij.

  Als Poetin geen deel uit zou maken dan had hij tijdens het uitbreken van corona het WEF totaal kunnen breken door te zeggen dat WEF hem geld heeft geboden om mee te doen. Dan had hij zijn bevolking HCQ en Ivermectine voorgeschreven in geval van corona. DAN had hij simpel aan kunnen tonen wat de elite wereldleiders van plan waren.

  Ik denk dat ALLE wereldleiders lid zijn van WEF. Ook de leider van China staat op de lijst van WEF.

  Gezien het domheids gehalte van 80% van de wereldbevolking zie ik de toekomst somber in.

  De enige hoop die ik heb is dat het WEF die 80% aan het vermoorden is en dat die 20% WAKKEREN straks tegenover die enkele elite staan. Want de WAKKEREN hebben zich niet laten injecteren met gif.

  • Als die “elite” van jou opgerot is, dan kan de ware verlichting komen. En hopelijk is die 80% debielen dan ook vertrokken uit de gene pool. Mogen we het nog meemaken….

 6. @JP
  Ik snap jou onzekerheid volkomen. Maar blijf bij jou gevoel of iets klopt of niet. Lees diverse artikelen en gebruik je verstand of iets waar zou kunnen zijn of niet en volg daarbij jou gevoel.
  In het geval van Poetin. Ik vind hem een briljant strateeg maar toch heb ik er mijn bedenkingen bij.

  Ondanks de herhaaldelijke aanvallen naar hem zit hij toch telkens met die ” wereldleider( lijders) ” om de tafel.
  Ook tijdens de corona uitbraak had hij de hele WEF kunnen breken door te zeggen dat WEF ook hem geld heeft geboden om met de elite een front te vormen tegen de mensheid. Hij had HCQ en Ivermectine voor kunnen schrijven en aan kunnen tonen dat covid19 in een biolab gefabriceerd is.

  Alles draait om zoveel mogelijk angst zaaien. Ik laat mij niet bang maken door die achterlijke in Den Haag of Brussel.

  Ik heb via Burgerfront mijn Machtig bestuur opgezegd en wens niet meer bestuurt te worden door fascisten.

  • Quote”Ik heb via Burgerfront mijn Machtig bestuur opgezegd en wens niet meer bestuurt te worden door fascisten.” LOL waarvan akte 😛

 7. Is ons volk echt nu zo dom en wanhopig Biden heeft zeker met Poetin gesproken en hebben moeten vaststellen dat corona niet de oplossing zou zijn voor de ontvolking want het volk begint langzaam in te zien dat corona allemaal op leugens beruste en het gaat te langzaam dus de oorlog is het nieuwe virus nu is er werkelijke angst om zomaar in een oorlog terecht te komen en zal heel veel doden eisen, verder zal ik nogmaals herhalen dat geen enkele partij belang heeft bij het gooien van een atoombom er zullen andere vernietigingen wapens worden in gezet en ik denk bio wapens bepaald gas want de oorlog moet snel voorbij zijn en laat jullie wederom niet door de leugenaar Rutte meeslepen die man is als eerste weg en nog vele van dat tuig zullen hem volgen.

 8. Vreemd toch… het zijn allemaal kerels die de boel aan het verkloten zijn. De paar manvrouwtjes die hier en daar aan de teugels mogen trekken zijn door diezelfde kerels geselecteerd. In de dierenwereld zie je kerels niet zo walgelijk tekeer gaan. Laat er maar een mRNA spuit komen om de kerels te bedaren. Dan komt het weer goed. De grootste barbaren onder die kerels zitten in de WEF clan, plus alle WEF hoeren die een paar kwartjes van ze krijgen, zoals Rutte. De wereld komt uiteindelijk ten einde dankzij het mannetjesdier van het mensdier soort. (Maar ik vermoed dat dit ook de bedoeling is, dan kan de Aarde weer iets anders bedenken.)
  Spijtig wel voor die paar mensen die er niet zo primitief in staan… inclusief een handjevol redelijke mannen.

 9. In Coffee and Covid heeft Jeff Childers op vrijdag gepost, dat dit medicijn eigenlijk geen bestralingsziekte med is maar iets dat gegeven wordt bij lage bloedplaatjescount. Het is dus eem medicijn voor al die mensen met meerdere inspuitingen, die bloedproblemen hebben. Mijn vermoeden – de oorlog wordt gebruikt als schild om die medicijnen aan te kopen voor al de spuitslachtoffers

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in