In de VS wordt een onderzoek gestart naar allergische reacties die worden veroorzaakt door het mRNA-vaccin (Covid-19). De studie, die door het Nationale Instituut van Allergie en Besmettelijke Ziekten (NIAID) wordt uitgevoerd, zal onderzoeken of de mensen met een geschiedenis van allergieën hogere kans hebben om reacties te ervaren. Ook zal onderzoek worden gedaan naar het biologische mechanisme achter de allergische reacties die de vaccins naar verluidt teweegbrengen.

Het NIAID kondigde de studie op 7 april aan en merkte op dat de mRNA-vaccins van Pfizer/BioNTech en Moderna centraal zullen staan. De directeur van het instituut, Dr. Anthony Fauci, zei dat de informatie die tijdens de studie wordt verkregen “artsen zal helpen om mensen die zeer allergisch zijn of een mestcelziekte [mastocytose] hebben te adviseren over de risico’s en voordelen van het ontvangen van deze twee vaccins”, bericht Vaccines.news.

“Het publiek is begrijpelijkerwijs bezorgd over meldingen van zeldzame, ernstige allergische reacties op de vaccins Moderna en Pfizer/BioNTech Covid-19”, merkte de infectieziektedeskundige op. Maar hij herhaalde dat “voor de meeste mensen de voordelen van Covid-19 vaccinatie veel groter zijn dan de risico’s”.

De Food and Drug Administration (FDA) keurde het mRNA-vaccin, geproduceerd door Pfizer en zijn Duitse partner BioNTech, in december 2020 goed voor noodgebruik. Een week later keurde het de Covid-19 vaccinkandidaat van het in Massachusetts gevestigde farmaceutische bedrijf Moderna goed. Sinds 6 april zijn meer dan 168 miljoen vaccindoses in de armen van de Amerikanen geïnjecteerd, waarvan de grote meerderheid afkomstig is van Pfizer/BioNTech of Moderna.

De studie van het NIAID zal 3400 volwassen deelnemers tussen 18 en 69 jaar omvatten. Ongeveer 60 procent van de proefpersonen moet ofwel een voorgeschiedenis van ernstige allergische reacties hebben, ofwel gediagnosticeerd zijn met mestcelziekte. De overige 40 procent heeft geen van beide kenmerken. Bovendien zal ongeveer twee derde van de deelnemers aan het onderzoek vrouwelijk zijn, aangezien de meeste anafylactische reacties na vaccinatie zich bij vrouwen hebben voorgedaan.

  Reiner Fuellmich legt uit: Hoe de globalisten de Coronapandemie 10 jaar lang planden

De deelnemers zullen willekeurig worden ingedeeld om ofwel een vaccin ofwel een placebo te ontvangen, gevolgd door een daadwerkelijke injectie. Elke vrijwilliger zal uiteindelijk twee doses van een vaccin krijgen. Als zich tijdens de studie bij deelnemers allergische reacties voordoen, zullen de onderzoekers vervolgens nagaan of deze bij deelnemers met een voorgeschiedenis van deze reacties vaker voorkomen dan bij andere vrijwilligers. Zij zullen ook kijken naar het biologische mechanisme achter deze allergische reacties en naar mogelijke factoren die voorspellen welke mensen het meeste risico lopen op deze reacties – zoals genetische patronen.

Het Amerikaanse gezondheidsinstituut voegde daaraan toe dat de resultaten van de studie tegen het einde van de zomer van dit jaar worden verwacht.

Gezien het aantal mensen dat allergische reacties op de vaccins heeft gekregen, schijnt de reactie van het NIAID te laat te komen.

Fauci en andere gezondheidsdeskundigen hebben de komende klinische proef niet genoemd tijdens een virtuele persconferentie op 7 april. Journalisten die aanwezig waren hebben de zaak ook niet ter sprake gebracht. Bovendien heeft het NIAID niet onmiddellijk gereageerd op een vraag waarom het onderzoek naar allergische reacties na de vaccinatie nu pas zal worden uitgevoerd.

Ondertussen hebben zowel de FDA als de Centers for Disease Control and Prevention (CDC) verklaard dat gevallen van anafylaxie na Covid-19 vaccinatie “zeldzaam” zijn. Het CDC heeft niettemin verklaard dat instellingen die Covid-19 vaccins toedienen, altijd ten minste drie doses adrenaline bij de hand moeten hebben. Het gezondheidsagentschap voegde daaraan toe dat gevaccineerde personen ten minste 15 minuten moeten worden geobserveerd, terwijl personen met een voorgeschiedenis van anafylaxie of allergische reacties op vaccins 30 minuten moeten worden geobserveerd.

  VK COVID-19 sterfgevallen: 87% van de overledenen was gevaccineerd

Er zijn gevallen gemeld van bijwerkingen die door het vaccin van Pfizer/BioNTech of Moderna zijn veroorzaakt. Meestal ging het om gezondheidswerkers die als eersten de vaccins kregen. Reeds in december 2020 kregen twee medewerkers van de Britse National Health Service een allergische reactie nadat zij het vaccin van Pfizer/BioNTech hadden gekregen. Beide gezondheidswerkers die anafylaxie kregen, hadden auto-injectiepennen bij zich voor hun allergie.

Inmiddels kreeg een Amerikaanse arts die het Moderna vaccin had gekregen een levensbedreigende anafylaxie enkele minuten na de vaccinatie. Dr. Hossen Sadrzadeh van Boston Medical Center had een medische ingreep nodig nadat hij het Covid-19 vaccin Moderna C had gekregen. Hij had last van een verhoogde hartslag, gevoelloosheid van tong en keel, en een plotselinge daling van de bloeddruk. Hoewel hij een auto-injector pen had voor zijn allergieën, was het niet genoeg om de allergische reactie te stoppen.

Sadrzadeh werd op kerstavond opgenomen op de spoedeisende hulp, waar artsen onmiddellijk Benadryl en steroïden toedienden. Zijn toestand verbeterde op eerste kerstdag en hij werd daarna ontslagen. Niettemin raadde Sadrzadeh mensen met allergieën aan om zich in een ziekenhuisomgeving te laten vaccineren – ondanks zijn levensgevaarlijke allergische reactie.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

‘Doorbraakgevallen’ – Staten melden groeiend aantal COVID-gevallen onder volledig gevaccineerden

Vorig artikelVrouw kreeg heftige Covid-19 vaccinreactie – gezondheidsautoriteit: ligt aan het weer
Volgend artikelWerkneemster van het Universitair Medisch Centrum Rostock overlijdt aan cerebrale veneuze trombose kort na AstraZeneca-vaccinatie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

 1. Wij van Fauci-19 gaan de gevolgen van de Final Solution voor Fauci-19 onderzoeken.

  https://www.deconstructingconventional.com/post/18-reason-i-won-t-be-getting-a-covid-vaccine

  #13 FAUCI AND SIX OTHERS AT NIAID

  the NIH (which NIAID is part of) claims joint ownership of Moderna’s vaccine

  #14 GAIN-OF-FUNCTION = make them more transmissible and deadlier

  Our government banned the practice. So what did the Fauci-led NIAID do? They pivoted and outsourced the gain-of-function research (in coronaviruses no less) to China–to the tune of a $600K grant.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in