Werkneemster van het Universitair Medisch Centrum Rostock overlijdt aan cerebrale veneuze trombose kort na AstraZeneca-vaccinatie

0

Een vrouw van slechts 49 jaar is eind maart kort na haar Covid-19 vaccinatie overleden. De universitaire geneeskunde van de Hanzestad, wier werkneemster de Rostockse vrouw was, heeft thans de autopsie voltooid: Nu is het zeker: ze is bezweken aan een cerebrale veneuze trombose.

“Verband met het vaccin niet uitgesloten”

Zoals de Ostsee-Zeitung meldt, had het Universitair Medisch Centrum Rostock alleen als reactie op “de verrassende dood van de collega” alle verdere vaccinaties met AstraZeneca voor mensen met overgewicht en hoge bloeddruk op korte termijn stopgezet.

Nadat er trombose vooral bij jongere gevaccineerden was vastgesteld, waarvan “het verband met het vaccin niet kan worden uitgesloten” en die “daarom als een zeer zeldzame maar mogelijke bijwerking wordt beschouwd”, worden in Mecklenburg-Vorpommern nu alleen nog mensen van 60 jaar en ouder met het vaccin gevaccineerd.

SPD-politicus Lauterbach: “Voordeel in verhouding tot schade is goed te rechtvaardigen”

Mensen als Lauterbach zullen de vaccinatiestop niet bevallen. Volgens zijn opmerking in de talkshow ‘Hart aber fair’ weegt het voordeel op tegen het risico om voortijdig te sterven of te worden geconfronteerd met mogelijke bijwerkingen. Daarentegen eisen “samenzweringstheoretici” en “Corona-ontkenners” dit al heel lang. Als ze naar deze “Corona-ontkenners” hadden geluisterd, bericht Unser Mitteleuropa, zou de 49-jarige nu nog in leven zijn. Maar het doel heiligt de middelen. En het doel is in dit geval: “door vaccineren”, koste wat het kost. Zodat we vanaf de zomer allemaal weer zullen leven zoals voor de ‘pandemie’. Of niet, zoals wij “samenzweringstheoretici” nu al voorspellen.

Mind control: Duitsland modelleert Covid-beperkingen naar Chinese martelmethoden

  Volledig gevaccineerden lopen 65% meer kans op ziekenhuisopname en 1540% meer kans op overlijden als gevolg van Covid-19 dan ongevaccineerden
Vorig artikelVS begint onderzoek naar allergische reacties op mRNA-vaccins, waaruit blijkt dat er nooit langetermijnstudies naar de veiligheid van Covid-19 vaccins zijn uitgevoerd
Volgend artikelPfizer’s experimentele mRNA-vaccin doodt beroemde CNN juridisch analist die de injectie bejubelde
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in