Vrouw kreeg heftige Covid-19 vaccinreactie – gezondheidsautoriteit: ligt aan het weer

1

Sarah Moore uit Cumming, VS, is één van de acht mensen die binnen enkele uren negatieve bijwerkingen kregen direct na het toedienen van het Johnson & Johnson Covid-19 vaccin op een lokaal marktterrein.

“Mijn ledematen begonnen gevoelloos te worden… mijn gezicht werd gevoelloos. Het is beangstigend want één keer flauwvallen is niet mijn zorg, het is meerdere keren flauwvallen en dan nog eens twee dagen koorts hebben van 39,5 graden”, zegt ze.

Moore legt uit hoe ernstig haar reactie was: “Binnen twee tot drie minuten wist ik dat ik flauw zou vallen. Mijn zicht viel weg, mijn gehoor viel weg”.

Een woordvoerder van het North Georgia Health District gaf het weer de schuld en zei: “We denken niet dat het iets te maken heeft met het vaccin. Het zijn waarschijnlijk meer weersfactoren”.

Moore beweert echter: “Het was niet warm buiten, het was niet eens 21 graden denk ik. Ik droeg een trui met capuchon en een spijkerbroek en voelde me zeer comfortabel, niet warm”.

Nadat ze op het marktterrein bewusteloos was geraakt, werd ze wakker en zag ze een andere vrouw die op een brancard naar buiten werd gebracht.

“Er was een meisje ongeveer 15 meter van me vandaan en ze werd naar buiten gebracht op een brancard”, zegt Moore.

Moore is in totaal drie keer flauwgevallen en zegt dat ze geen onderliggende gezondheidsproblemen heeft die tot de voorvallen zouden kunnen hebben bijgedragen.

Als ze terug kon gaan in de tijd, vertelt Moore aan CBS 46 Atlanta, dat ze “een ander vaccin zou overwegen of zou wachten tot er meer onderzoek naar buiten komt”.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Bijna de helft van alle Amerikaanse gezondheidswerkers wijst Covid-19-vaccins om zinnige redenen af

  BREAKING - Hoofd gezondheidszorg Florida roept op tot een volledige stop op mRNA-vaccins van Pfizer en Moderna
Vorig artikelDenemarken aan immigranten die van een uitkering leven: Ga naar huis!
Volgend artikelVS begint onderzoek naar allergische reacties op mRNA-vaccins, waaruit blijkt dat er nooit langetermijnstudies naar de veiligheid van Covid-19 vaccins zijn uitgevoerd
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

1 REACTIE

  1. Meerdere vrouwen in mijn dorp die AstraZenica kregen hadden hetzelfde. Soms net zo heftig, meestal iets minder heftig, maar wel vrijwel direct na de injectie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in