Melkveehouders in Australië worden gedwongen gevaarlijke mRNA-vaccins met spike-eiwitten in te spuiten bij vee, alleen maar om hun bedrijf te kunnen voortzetten. Net als bij mensen veroorzaken de injecties bij veel dieren ernstige reacties en een groot percentage van hen sterft onmiddellijk.

Volgens berichten zijn 35 van de 200 koeien “op slag dood” na toediening van het giftige vaccin, bericht Sean Adl-Tabatabai.

Uncanceled.news:

Analisten beschouwen de verplichte vaccinatie van koeien als een directe aanval op de voedselvoorziening. Velen van hen vragen zich af of de melk en andere bijproducten het spike-eiwit kunnen bevatten dat de dieren daadwerkelijk heeft geschaad.

“Het DNA van de melkveestapel is veranderd. Melk wordt veranderd en u consumeert het. Boter, yoghurt, kaas en vlees zijn veranderd. Zullen kip en ander vlees de volgende zijn?” zei Principia Scientific International (PSI), een legaal geregistreerd bedrijf in het Verenigd Koninkrijk dat is opgericht voor liefdadigheidsdoeleinden, in een verklaring op haar website.

Volgens het bedrijf moet iedereen voorzichtig zijn met het consumeren van zuivelproducten en rundvleesproducten zoals hamburgers. PSI stelde verder voor hun eigen voedsel te verbouwen en kuddes te ontwikkelen die privé zijn, niet gemerkt en nooit gevaccineerd.

“Tijd om een gemeenschappelijke landbouwvereniging op te richten met aangesloten boeren die geen deel uitmaken van het systeem, kuddes of dieren hebben die niet geprikt of gemerkt zijn, zodat een gemeenschap van particulieren consumenten kan zijn van biologisch geproduceerd vee,” voegde het eraan toe.

Er is geen wetenschap achter verplichte COVID-19 mRNA-injecties bij dieren

New South Wales (NSW) was de eerste die veestapels liet injecteren met mRNA. De reden van de NSW-regering om dieren te vaccineren is om hen niet alleen te beschermen tegen het Wuhan-coronavirus (COVID-19), maar ook tegen mond- en klauwzeer (MKZ) en de nodulaire dermatose huidziekte.

  Het onderzoek naar het Israëlische vaccinbeleid en de uitkomst is meer dan vernietigend

Volgens vice-premier en minister voor Regionaal NSW Paul Toole is deze stap een belangrijke mijlpaal in de richting van het veiligstellen van de vaccinatietechnologie die de Australische veehouderij van 28,7 miljard dollar zal beschermen.

“De NSW Nationals in de regering nemen de dreiging van MKZ en nodulaire dermatose uiterst serieus, en deze mijlpaal is een volgende stap in de voorbereiding op een mogelijke uitbraak”, aldus Toole. Hij voegde eraan toe dat hij de vaccinfabrikant al heeft aangeschreven om zijn uitdaging aan te nemen om voor 1 augustus volgend jaar in NSW gebruiksklare vaccins te ontwikkelen en te produceren.

Met andere woorden, er is geen wetenschap betrokken bij de recente mRNA-vaccinatie van rundveestapels.

“COVID-19 heeft ons laten zien dat alle mogelijke wegen bij de ontwikkeling van vaccins moeten worden verkend en we zullen geen middel onbeproefd laten,” zei Toole, verwijzend naar hoe de goedkeuring van het vaccinmandaat is versneld.

Minister van Landbouw Dugald Saunders zei dat het Amerikaanse biotechnologiebedrijf Tiba Biotech de vrije hand heeft gekregen om zoveel mogelijk mRNA-injecties te produceren om zogezegd de Australische veehouderij, die vele miljarden waard is, te beschermen. Hij zei dat het van cruciaal belang is om zo snel mogelijk mRNA-vaccins voor MKZ en nodulaire dermatose te ontwikkelen.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Europees Geneesmiddelenagentschap (EMA) noteert 1.480 procent stijging van hartspierontstekingenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelCOVID-19 vaccin vernietigt harten en hersenen van miljarden mensen – Dr. Sucharit Bhakdi
Volgend artikelMeloni kondigt radicale wijziging asielbeleid aan
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

71 REACTIES

  • Verschrikkelijk.
   Arme dieren bestaan niet.
   Wel is de injecteerder een beestachtig mens.
   De koe is een dier.
   Een dier sterft op veel makkelijker wijze dan ern mens.
   Een mens vecht en doet om te kunnen blijven leven.
   Vaak is angst daarvoor de accu.
   Kunnen bljjven leven is het doel.
   Logisch.
   Maar dieren hebben geen eigen ik en zullen eerder voelen dat ze zich moeten over geven ah sterven.
   Weet dat een dier zijn lijden niet zomaar verlengd!
   Het voelt onfeilbaar aan wanneer het moment daar is.
   Het geestelijk wezen vh dier gaat terug naar zijn groepsziel.
   Hopelijk kan dit het idee dat het dier beestachtig lijdt verzachten.
   En zeker moet niet een dier opzettelijk in een lijden worden gestuurd door in dit geval vax.
   Het beest zit in de mens!
   Verder zijn alle dieren, dieren.

   • Mooi verwoord.
    Dieren voelen inderdaad feilloos aan wanneer hun tijd gekomen is.
    Als ze de kans krijgen zoeken ze en beschutte plek op.
    Ze gaan er voor liggen en laten het gebeuren. Geen verzet.

 1. Pfff… en we doen het allemaal zelf… DOOR GEWOON ALLE BEVELEN OP TE VOLGEN IPV TE WEIGEREN. We roeien onszelf uit, want bevel is bevel en anders kunnen we onze rekeningen niet betalen. Dus we roeien onszelf en de natuur en alle dieren uit… WANT ANDERS KUNNEN WE DE HYPOTHEEK/HUUR NIET BETALEN. Koekoek koekoek koekoek… is iedereen echt helemaal gestoord???

  Pfff… we leven in de DUMB-AGES… IDIOCRACY…

  • Beware, imbeciles are worldwide. Some people even placed them in positions of responsibility and leadership of countries.
   There are plenty of Australians who said no to the scam.

   • Angst..is helaas hier gecreëerd.
    Wat kunnen wij doen.
    De kracht weer uit onszelf halen.
    Manifesteren wat wij wel willen.
    Het heeft geen nut om op andere mensen af te geven.
    Zij zijn onderhevig aan angst en indoctrinatie..we hebben geleerd al stil te zitten in de kleuterklas. Met armen over elkaar mondje dicht en luisteren. Remember?
    Wij moet de mond weer open doen. Armen opstropen en weer onze eigen dingen gaan doen.
    Geweldloos en met elkaar.
    Verbind je met dat wat je wel wilt.
    Ga samen werken.
    Kijk wel alles aan.
    Elk nare stukje in ons mag gezien worden.
    Dan kan het gaan.
    Uiteraard mieten daders berecht worden.
    Maar ook zij waren aan chantage en indoctrinatie onderhevig.
    Wij zijn met velen.
    Wn bijzonder krachtvol samen.
    In verbinding.
    Met het hart.

  • idd, wat een criminelen, geen genjecties? dan maar indirect via vlees gegenjecteerd vlees, wellicht als je het goed door bakt eet je alleen dode nano mrna…

   er is straks bijna geen ontkomen aan, de slimme oudjes in verpleeghuizen die bv de prik weigerden maar wel medicatie pillen voorgeschoteld krijgen en slikken, krijgen straks op slinkse wijze die phizer gen pillen voorgeschoteld, mooi kleurtje erop en niets vermoedend slikken die oudjes dat wel… of ze krijgen zo’n genjectie pleister op hun arm/rug, zo pleister erop en klaar, die oudjes niets vermoedend eerder de pijp uit… wat een klote tijdperk.

 2. Deze zwaar psychopaten hebben al veel langer geleden besloten om mensen met deze smerige mrna zooi te doden maar ook zo blijkt de dieren van veehouderijen moeten het ontgelden.
  Alleen als het volk zich niet laat verdelen en begrijpen gaat dat ieder individu in levensgevaar verkeerd dan kunnen we gezamenlijk die hele bende met hun lijfwachten en gestapo’s verwijderen.

 3. Een klein aantal imbecielen, geeft opdrachten.
  De rest volgt ze op, met het idee dat ze geen keus hebben
  Het resultaat is uiteindelijk hetzelfde, voor de volgers, door uitdunning v.d. veestapel kost het hun broodwinning.

  M.i.kun je dan beter niet opvolgen.

  Belangrijk is, dat dat mrna in het vlees op deze manier bij de vleeseters in het lichaam komt.
  Dat is iets om over na te denken.

  Vroeger leerden we dat als het menselijk lichaam dood is alles in dat licham dood is.

  Hoe zit dat met mrna?
  De zelf assemblerende nano deeltjes.

  Het moet erin bij iedereen.
  Nu dus zelfs via melk- en slachtvee.

  Zo krijgen ze je wel vegetarisch.
  Is dat wel onbewerkt voedsel?

  Wat een zooi

   • Sojaschroot wordt ook in veevoer verwerkt.
    Dus de kans dat je het indirect toch binnen krijgt is redelijk groot.
    Of je moet 100% gras gevoerd vlees kunnen kopen.

   • Het is vreemd dat er”vleesvervangers” gevraagd worden. Dat isnog het geïndoctrineerde idee dat er naast groente, aardappelen o.i.d. een kadaverlijkend stuk op het bord moet liggen.

    En soja is gemodificeerde rotzooi, dus i.d.d. slecht

  • It is time to start organic herds quietly and set aside animals without injections. No registry of birth or any recorded details. Grass fed on pastures not tainted by chemicals. No ear tags, no birth records and no traceability. Already the rules they request lifetime traceability to keep tabs on every beast, NLIS ear tags etc. However I will use the modern logic against the system and say this is not a cow, it identifies as a tree. Therefore no tags, no injections, and the rules of cattle do not apply to this ‘ tree’ and it has carbon credits, do not worry about cow farts since trees do not fart. Very green solution. No mRNA injections for my pet trees I think. Also the fluffy pets that say baa , well they identify as rocks and again no barcode, no injections.
   Yes there is much propaganda in idiot ‘monkey stupid media’ (msm) with this talk of ‘foot and mouth disease’ and ‘lumpy skin disease’ but it all smells like propaganda. Fear fear fear and puppet show but no evidence of it in actual reality. Pushing mRNA injections to attack food supply and farming industry.

  • No cattle have died of covid of course, but with a quick internet search I see evidence that the clown circus has already attempted to deliberately infect cattle with covid in the lab environment ‘just for fun’, to see what they can create with this stupidity. It is an insane clown world now and even the cattle are not safe from the madness. It seems in mad scientist labs they manufacture disease at whim, to push more toxic products into food supply. Thry seek death to us all, and dollars to them, at any cost. They do not escape in the end, the ship is sinking and they get dragged under eventually, yet they are too stupid to see it with the big dollar bills glued over their eyes.

 4. Australië gebruikt zijn bevolking als proefkonijnen en nu dus het vee! Het is Big Business, Big Pharma en Big Cash. Het vee moet snel worden uitgedund om 3D voedsel toe te passen. Kijk maar naar Nederland, de boeren uitgekocht voor hun landerijen en vee, visserij en nu het pluimvee met de “vogelgriep”. In de VS zijn ze al zover dat ze de eieren injecteren met mRNA serum. Het zal hier ook die kant opgaan. Binnenkort komen reclames weer om meer eieren te eten.

  • Yes you are quite right. We currently have severe flooding in some food production areas of Australia and the two legged sheep run around bleating about climate change (because the msm told them so. ) Yet they are too stupid to understand cloud seeding and HAARP….the planes fly over very busy criss-crossing the skies with trails for days, then the rain starts again. Looking up isn’t hard, only critical thinking too difficult for some because to look up, one must tear their eyes away from the mind control devices. @….@ hypnotised will never see it, they far too blind and their mind is sealed shut with wax from the hive. If you try to tell them different they get very upset and even angry. It is easier for them to believe a lie and attack the truth because deep down, they don’t want to understand the level of evil involved. In the outback we all know the creatures that own a naive mind will end up squashed on the highway with the road kill casualties. Common sense is to always look both ways before crossing the road, some still don’t know it. Many here in Australia leapt to impale themselves voluntarily and repeat it. Especially the city residents, very vulnerable locked into prison cities during the lockdowns and blackmailed and coerced with a trap created of their own lifestyle. So they accept injection but learn nothing until the heart stops. We are more cautious in the bush as we deal with snakes every day. A snake has fangs but is no match for a garden spade. Cut off the head and it is a worm eating the dust. I keep my shovel nearby at all times. It is now snake season all year around. Only the stupid have injected themselves or their unfortunate children.
   Not in our household and my shovel awaits for any that try it.

 5. Niet alleen mensen dienen vermoord te worden door de gifinjecties. Daarbij komen de spike-eiwitten als gevolg vh mRNA ook in het vlees en melk terecht.

  • Althans … onder bepaalde geloofsstromingen. Ik herinner me namelijk een filmpje waar een troep Indiërs met behulp van bulldozers grote kuilen groeven; daar de levende koeien inschoven en ze levend begroeven. Alles van waarde is weerloos…

  • Hello I am a cattle farmer in NSW Australia and I would like to clarify that this claim is linked to hearsay and unverified. I have seen no evidence of mRNA vaccines used in cattle here in Australia. Certainly there is funding and plans for development of an mNRA vaccine for ‘ foot and mouth disease’ and also ‘Lumpy skin disease’ and the planned mRNA injections are understood to be released around 1 year time. However no reports of it being used or anyone forced as yet, as it would be illegal…the DPI website states there is no approved mrna vaccine in use in Australia as yet. Most likely it is still in research and development phases. I see many stories pushed in msm about this fear of cattle disease yet no evidence of it being here. We watch with caution as it seems like an attempt to attack food supply here in Australia and most likely a covert plan like all the others. My partner works with one of Australia’s leading cattle and sheep traders in Australia and we have not seen or heard anything of this story. Investigation leads to ” my friend told me her cattle were injected and died” yet no name, town or traceable details. If someone tells me the origin I will drive to the farm here in NSW and interview the people myself as illegal activity of unauthorised mrna injections for cattle is a concern. If anything it could be CSIRO testing the future mrna injection for FMD and LSD but this would be done on CSIRO owned test herds not the general private herds.

  • Alles is mogelijk voor de duivelstovenaars. Zooitje muggen van Gates of Hell doen wonderen. Zitten ook in het gras. Koeien eten gras. Ook Spreeuwen houden van muggen.

 6. @Henk
  “Rommel zal dit bericht wel deleten, net als met mijn vorige bericht…”

  Frontnieuws.
  Inderdaad. Ik laat je de lezers niet demoraliseren en de site saboteren. Reactie verwijderd en ban. Zerotolerancebeleid voor trollen en stalkers.

  • @Henk
   “Rommel zal dit bericht wel deleten, net als met mijn vorige bericht…”

   Frontnieuws.
   Inderdaad. Ik laat je de lezers niet demoraliseren en de site saboteren. Reactie verwijderd en ban. Geen tolerantie voor trollen en stalkers.

  • Ik ben het dan weer met jouw bovenstaande tekst helemaal eens.
   Maar wel in actie komen op basis van waarheden en niet op basis van geruchten en totale verzinsels.

 7. Soja zit sinds 2,5 jaar overal in. Onder E-nummer, onder Soja eiwit,sojagrid, soja stukjes,soja opvulling…Boter, kaas, brood echt in produkten waar ze niet thuishoren het is goed zoeken naar soja vrije produkten. Ik waarschuw hier al zo lang voor…Soja kickt ook het mesculaire uit de samenleving want is een oestrogeen aan jager en testoron killer. Vandaar al die verwijfde jeugd en totaal verknipte mensen met blauw haar in de samenleving. Er zijn een paar dingen die hoog staan op de transhumanisme lijst, sommige waarvan je geen idee hebt maar zijn er echt onderdeel van zoals o.a.
  Soja
  Fluoride
  Strakke skinny jeans
  Onderwijs
  Medicijnen
  Films/series
  Alle Media

  En ik vergeet er vast heel veel. Allemaal uitgerold door bizar enge dunne fragiele schepsels uit mode en media wereld maar ook politieke zielloze figuren zoals Sjoerd Sjoerdsma of Patternotte, Rutte,Wobke,De Jonge,Harari,Billie G etc…Kijk hoe ze er allemaal stuk voor stuk uit zien die wandelende graftakken. En daar namen mensen dan een injectie van…Dat is denk ik nog het meeste wat mij verbaast in deze tijd. Beetje zelfde als bij Dr Frankenstein naar binnen lopen met een splinter in je duim en je door hem onder narcose laten brengen omdat hij het wel ff fixed.

 8. Even wat anders…..ik zie veel minder vogels op de dakrand/schuttingen en in struikjes hoppen.
  5G hier waarschijnlijk een aandeel in.

  Luisteren naar de vogelaars met hun smartphones? En die vogelherkennings apps?

  • Jaar in en jaar uit loop ik dagelijks in het groen. Mij is opgevallen dat er vele malen minder Bijen rondvliegen in de seizoenen dat ze gewoonlijk rondvliegen. Op zich ´oud´ nieuws, maar ik meld dit toch maar even. 4G/5G/Glyfosaat/… Hommels wel gezien, en Wespen. Maar ook minder Zweefvliegen.

  • @ape.c-age

   Voor wat betreft de vogels heb ikzelf dat niet kunnen constateren. Ik verblijf in Zuidholland overigens. In de wijk zijn er meerdere mensen die goed voor ´onze´ buitenvogels zorgen en daar maakt men vrienden mee onder de vogels althans. 😉 Zoals ik al stelde, loop ik dagelijks door het groen en observeer ik dezelfde vogelsoorten als voorheen. De enige vogelsoort welke ik al jaren in mindere mate tegenkom is en blijft de Merel. In bepaalde perioden zie ik soms meerdere Merels en dan voornamelijk in de bospercelen en waarbij ik me afvraag of dezen vanuit andere locaties zijn aangevlogen (winter- en zomertrek) en waar ik me nog niet in heb verdiept.

   • Hier al meedere jaren dezelfde merel in de tuin, net als het roodborstje dat al jaren terugkomt. Meesjes, andere merels, wij zien hier gelukkig geen vermindering. (midden NL)

  • Dat waarneem je heel erg goed en is ook echt zo en ik woon in/aan bosrijk gebied. Enige die welig tieren zijn kauwtjes,kraaien,duiven,meeuwen. Oftwel de ratten vd lucht. Maar ook de kauwtjes die normaal bij schemer inval samen drommen voor de nacht vertonen afwijkend gedrag. Je hoort ze vaak s’nachts ineens om uur of 3:00 onrustig worden dit was tot 2020 nooit het geval. Ook de merels die s’morgens irritant om uurtje of 5:00 altijd begonnen met zingen, zingen niet meer….De duiven roeken niet meer en geen zwaluw gezien deze zomer.

   • Ter aanvulling…Ik vis als hobby op trekvis zoals o.a. windes in begin mei tot halverwege mei….Ook helemaal niks , totaal verstoord…Enige wat ik eruit trok waren heel typisch ook pikzwarte zwartbekgrondels van bijna 20 cm…Zijn net duivels die vissen zoek maar eens op en dan de zwarte exemplaren..is een plaag uit het Donau kanaal die niet meer te stoppen is. Orka’s die zimaar aanspoelen in noordzee…Nee deze plegen zelfmoord zijn namelijk hoog intelligente zoogdieren die gek worden van verstoorde magnestische straling van o.a. windparken in zee. De klimaat psychopaten vernietigen de aarde tot op cel en dna niveau….

    • @Nuke,

     Ik heb ´m even opgezocht (heb weinig tot geen kennis van Vissen) en lees dat het een bodem minnende vis is. Hetgeen bij me boven kwam, is het gegeven dat Rijkswaterstaat enige jaren geleden het plan op heeft gevat om de wateren te voorzien van een of ander spulletje waarmee het water tot aan de bodem zichtbaar zou worden. Weet er eigenlijk het fijne niet meer van en dit is wat ik heb opgeslagen. Zou het een met het ander te maken kunnen hebben?

     Terug op de Vogels … Jaren geleden is er iemand geweest die het een goed idee vond om de Halsbandparkiet in massa´s vrij te laten vanuit een Amsterdams dierenpark. Deze doen het zeer goed in ons land en staan zelfs op het ijs. Ze jagen de Spechten uit hun boomholen om er zelf in te gaan zitten (broeden/slapen/verzamelen) en de enige vogel die ik het gevecht aan heb zien gaan met deze Halsbandparkieten is de Kauw. Heb een paartje Halsbandparkieten zien paren en ik stond verbaasd van de lengte ervan. Na zo´n twintig minuten ben ik maar eens doorgelopen hen achterlatend in hun extase.

     • Ja zou maar zo kunnen, toen de EU net werd opgericht hebben ze wel meer gekke destructieve projecten uitgevoerd omgeving Zeewolde bv..Alle grote vis door beroepsvissers laten wegvangen zo de vismeelfabriek in. In het kader dat roofvissen dan beter zich hadden voor meer diversiteit…totale waanzin uiteraard gevolg was kraakhelder water, te veel plantengroei en ecologisch zo goed als dood. Ook overdreven fosfaat verwijdering heeft boel gesloopt…Net zoals ze nu doen met stikstof ze zoeken altijd wat voor afbraak en verdien model.

   • Zingende Merels en roekende duiven heb ik nooit irritant gevonden. Niet ver bij mij vandaan bevindt zich een verzamelplaats voor Kauwen. Ben er nooit om drie uur ´s nachts gaan kijken/luisteren dus kan niets bevestigen dan wel ontkrachten. Hier geen alarmerende observaties aangaande Mussen, Mezen (inclusief Staartmees), Roodborst, Meeuwen, Spreeuwen, Kraaien. Rietvogels, Winterkoning, Groene- en Bonte spechten en grotere vogels als Blauwe reiger, Zilverreiger, Lepelaar, Ooievaar, Buizerds, Torenvalk en het scala aan water minnende vogels. Helaas minder observaties van Groenling, Zwart- en Matkop en anderen, maar niets vreemds voor de locatie waar ik vertoef. Enige weken terug en zoals bijna elk jaar IJsvogel zien vliegen. Alles per regio en habitat verschillend. Ben nieuwsgierig in welke regio´s het minder goed gaat met onze vogelvrienden.

    • Ijsvogel heb ik ook gezien recent bij de beekjes hierzo. Maar merels en ook spreeuwen trouwens valt mij op. Irritant bedoelde ik (was vroeger als je was wezen stappen die merels) .

     Ben sowieso meer in natuur weg van al die nare negatieve frequenties hele wijk en dorp hier is inmiddels omsingeld met 5G lantaarnpalen.

  • 7 eekhoorns en 4 egels al jaren in mijn tuin en ze zijn ALLEMAAL WEG DIT JAAR.
   Vogels zijn er nog wel. Ik voer ze elke dag maar het zijn er de helft minder geworden dan normaal.

   Hotel in de achtergrond met 5g mast op het dak denk dat het daardoor komt Ape.

 9. Als je het totale plaatje bekijkt, lijkt het wel op Monsanto met zijn Roundup. Door alles wat leeft te gaan injecteren, zullen alle levende uiteindelijk sterven. Alleen de geïnjecteerde zullen het kunnen overleven, mits zij een bepaalde bloedgroep hebben. Want die zijn er immuun voor. Zo wordt de grote kudde van de wereld geruimd. Zowel de mens, als dier, als planten en bomen. Het opvallende is dat deze uitvoering enkel in het Angelo Zionisten Rijk plaats vindt.

 10. @Henk.

  Ben je dom, of doe je dom?
  Jouw reacties zijn zo sneu, dat ik mij afvraag of het ook pijn doet…

  Even dacht ik, hij zal dit als geintje bedoelen, maar de opmerkinfen ligfen zooo enorm ver af van humor, dat dit het niet kan wezen.

  M. a. w. pffffff…. te sbeu voor woirden…

 11. Wát een gevaarlijke psychopaten! Als er ergens geruimd moet worden is het in de politke! Wereldwijd! Wég met dat domme gestoorde psychopatenvolk.

  • algorithm iets?
   had ik een tijdje geleden ook met iets, wat ik ook probeerde, maar probeerde ik een gewoon stukje tekst zoals deze van jou, dan lukte het wel… dus tja.

 12. Zo zie je toch dat het geen “vaccin” is! Het is een DNA-veranderende rotzooi die in alle warmbloedige creaturen wordt gespoten. Het treft de pijnappel klier. Denk er nou maar eens over na. Want waarom zouden ze in godsnaam nu dieren plotseling willen “vaccineren” tegen de covid? Die gifspuit is onderdeel van een veel groter programma. Iedere ingespotene wordt GMO. Als ze het overleven, en hun nakomelingen ook, kunnen ze de blokkade van de zon overleven, welke rond 2030 gepland is. Want dan denken de parasieten klaar te zijn met het verwijderen van de plasma lagen rondom de Aarde. Daar gaat het om. De ionosfeer wordt gestaag geplunderd voor de verdomde “ruimtevaart”. En de zon moet geblokkeerd worden als de Aarde niet meer beschermd is tegen de UV etc. Dus, het donker in met zijn allen. Goodluck. Alleen de zombies gaan het overleven – de Ingespotenen.

 13. KOEIEN ZIJN HEILIG

  STAAN BOVEN MENSEN.

  EAT THAT…

  Reacties via FRONTNEWS.

  HAHA. LOVE THIS SITE.

  GROETJES voor het harde werken.

  🐂🐂🐂🐄🐄🐄🐄🐄🐄🐄🐄🐄🐐

 14. VEGAN IS STUPIDE.

  REACTIES VIA FRONTNEWS.

  This winteruur.

  Nu het winteruur nog afschaffen,, en dan, dán zijn we in ons normale tijdschema. Biologische klok,, metabolisme…

 15. Heb mijn eigen kippen en konijnen.
  Ik heb geen ruimre voor koeien, maar ben nu wel serieus aan het inlezen over geiten en varkens. Al zou het maar 3 geiten zijn en bv 1 varken per jaar.
  Ook hier zie ik minder bijen en wespen. Ik ben dan ook al aan het inlezen over bijenhouden, voornamelijk voor de bestuiving, ik hoop in het voorjaar 2 kasten neer te kunnen zetten.

  Voor diegenen in Nederland, met name Gelderland in de ongeving Arnhem; https://www.veldenbeek.nl/
  Hier kun je zuivel en vlees kopen, ze hebben (of hadden toen ik nog in de omgeving woonde) diverse koelruimtes in de omgeving waar je je bestelling kon ophalen EN waar je andere producten kon meenemen mits je opschreef wat je meenam zodat dat kon worden verrekend, op basis van vertrouwen. Ik vond de melk en kaas daar geweldig, evenals het vlees.
  Dergelijke initiatieven zouden meer kunnen worden opgezet.

  • Ron, die Bhakdi is een goed mens. Bedankt voor die video. Nu worden ook dieren ingespoten met de giftroep, zo blijven de pharma’s geld zuigen uit de burgers. Alles moet GMO worden. Het is geen “genocide” zoals Bhakdi aanneemt. Het is een programma om alles met warm bloed en een kloppend hart tot GMO om te bouwen.

 16. De overheid heeft net zoveel macht als dat de bevolking haar geeft.

  Down-under is de bevolking interlectueel en moreel ver onder dat van een koe.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in