Pixabay

Dag,

Mark R vindt iets van Hongarije, nl schaamteloos.

Hoe schaamteloos is Rutte zelf bezig, kunt u mij hier antwoord op geven?
Wanneer wordt de man en betrokkenen van het door en door corrupte regime hier opgepakt en opgesloten?

Wanneer gaat die lach van zijn kop af? Ik kan, en velen met mij die man niet meer luchten, hoe kan het dat hij hier nog in beeld is.

Hoe kan het dat hij denkt dat er behoefte is aan Kaag en Rutte 4?

Hoe kan het dat de prikken door gezonde jonge mensen genomen worden?
Hoe kan het dat zoveel ziende blind zijn?

Ik ben 62 jaar en ben een nutteloze opvreter, die het regime kwijt wil, mijn leven en mijn leed doet er niet toe?
Wie doet er nu wat?

Wanneer staat de 2de kamer op, ze slapen en iedereen ziet het en niemand doet wat, behalve Thierry en Forum?

Wanneer komt er een tribunaal voor alle corrupte mensen die deze waanzin gaande houden?

Wie en wanneer stopt deze waanzin van onnodige beperkingen en schending van grondrechten en misdaden tegen de menselijkheid?

Medisch geheim weg? Klopt dit, heeft een toevallige Boa of bewaker, beveiliger met hoogmoedswaanzin recht op mijn medische gegevens en gezondheid?

Word ik straks uitgesloten bij winkels omdat ik geen prik wil voor een influenzavirus?

Het weer is niet te voorspellen met alle kennis en kunde maar dat er in september/oktober weer een griepvariant opduikt is nu al zeker,
Griep, influenza waar 99% van hersteld?? Hoe kan dit, wie prikt hier nu doorheen?

  Professor Bhakdi corrigeert zichzelf: COVID-19 vaccins veel erger dan gedacht

Wanneer stopt het gebruik van de PCR test die niet gevalideerd is voor diagnoses en toch overal ingezet wordt, ondanks veel bewijs van fraude, misbruik en vervalste gegevens?

Ik zie geen successen in de strijd om het recht en zie geen licht aan het eind van de tunnel, u wel, vertel het mij wilt u?

Ik hoop op een inhoudelijke reactie van u. Ik schrijf u in de hoop dat u mij en met mij vele mensen een stukje toekomst in vrijheid kunnen teruggeven. Een positieve ontwikkeling in de strijd tegen het kwaad.

Te veel ogen
Te veel tranen
Te veel ogen
Tranen van verdriet
Te veel ogen
Te veel vragen
En de antwoorden
Die zijn er niet – De Dijk

Nu komen er alleen maar doemscenario’s en plannen van het regime naar voren.

Zijn er geen positieve stappen? Waar haalt de gewone mens nog zijn/haar vertrouwen uit?
Ik zie verdeel/heers, agressie, polarisatie, 2 delig, parallelle werelden, agressieve politie, corrupte rechters, RIVM GGD, GGZ die meewerken

Wanneer gaat deze waanzin stoppen?”

Vraagt een Frontnieuwslezeres in de redactiemail.


Onze identiteit verdwijntVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelIsraël’s “killervaccin”: helft van de 891 COVID-19 gevallen die in de afgelopen maand zijn bevestigd, hebben beide doses van Pfizer mRNA-vaccin gekregen
Volgend artikelCoronawaanzin steeds ondraaglijker: moeder moest zwembad vroegtijdig verlaten omdat Coronatest was verlopen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

25 REACTIES

 1. Mijn hoop is gevestigd op Reinier Fuellmich met zijn 1000 advokaten en zijn Neurenberg 2.0

  Verder zou ik het niet weten

 2. Het enige dat misschien nog helpt. Is het proces dat 1 september op het eiland Isle of White wordt gevoerd. Waarin de PCR test en Corona “virus” met bewijzen voor het gerecht wordt aangevochten. Mocht dat niet lukken, dan ziet de toekomst erg donker en somber uit!

 3. MR is een gereformeerde poot; een supergarantie voor schizofreen en stiekum gedrag.
  Hij heeft NL weggegeven, hij haat de normale bevolking, en is een standaard issue van het gedrag van een “speciaal”kind dat op school gepest werd en nu daar wraak op neemt.

  Freud heeft er overwerk aan.

  Maar de issue: in NL worden kleuters geleerd (met elkaar) te masturberen, krijgen lagere school koters les in homo sex, waarbij altjd een van de partners een neger is; krijgen moslims neukles; en dat alles wordt door zwaar verziekt links NL “normaal”bevonden

  Daartegenover staat Orban; een uitstekende leider, die staat voor zijn bevolking en moraal.
  De betrokken wet is niet tegen homofilie, maar tegen de propaganda van homofilie.

  En alweer pretendeert een minderwaardige NL flikker voor de bevolking te spreken.

  Om maar 2 zaakjes te noemen: financieren van Isis groepen, toeslagen schandaal, negeren van 20% van de stemmers…

  • “Maar de issue: in Nederland worden kleuters geleerd (met elkaar) te masturberen, krijgen lagere schoolkinderen………..”. Bron alsjeblieft! Het lijkt me dat dit toch al veel bekender zou moeten zijn, de k8nderen hebben ook ouders en ik neem aan dat heel veel ouders hier tegen zouden opstaan en het aan de grote klok zouden hangen.

 4. Vragen om een tribunaal en tegelijk een parallelle wereld herkennen hier in Nederland.
  Dan heb je toch zelf al het antwoord gegeven.
  Dan weet je ook waarom dit nooit gaat gebeuren, zolang dezelfde poppetjes nog hier de dienst uit maken.
  Moeten wij vragen aan door en door corrupte rechters of ze hun baas willen veroordelen en willen aanklagen.
  Wat denk je zelf.

 5. En het medisch geheim is inderdaad zo goed als verdwenen.
  Elke keer als je denkt dat je niet ergens in een dossier zit om verspreid te worden en te delen, hebben ze de volgende patienten uitwisseling wet alweer ergens ingevoerd.
  Ze vragen het niet eens meer of je het er mee eens bent of of je dit wel wilt. Ze doen het gewoon.
  Ze zijn van plan om voortaan verzekeringen te laten beslissen of iets wel goed is uitgevoerd.
  Waardoor jou hele onderzoek daar ergens op een bureau beland om te laten beoordelen door mensen die daar nooit voor geleerd hebben.
  Het is er nog niet door maar je kan er op wachten.

 6. Voor ik hier begin wil il zeggen dat ik niet racistisch ben. Il heb soms een eigen mening over een bepaalde groepering maar die heb ik ook over mijn familie soms en die haat ik ook niet. Alles wat ik hier schrijf is dan ook puur observatief, misschien niet eens objectief en al zeker niet academisch onderbouwd. In het artikel wordt gevraagd hoe wij erover denken en wat we eventueel kunnen doen. De Joden en het jodendom zullen meerdere malen terug komen hierbeneden. Ik weet niets over de Joden en het Jodendom maar weet alleen dat nagenoeg alle belangrijke wereldposities door Joden worden vervuld. Behalve dat ze zelf het gevoel hebben dat ze verheven zijn boven wat ze zelf noemen de blanken, heb ik geen menig over deze mensen en is het ook niet mijn bedoeling om aan te zetten tot haat richting welke groepering dan ook.

  Ik weet niet of we moeten wachten op Reinier Fuellmich. Wat als dat de bedoeling is? We zitten braaf te wachten en een beetje te klagen op frontnieuws terwijl achter ons langs de agenda wordt uitgerold.

  https://bondoverheidszaken.nl/artikelen.html#collectief-aangifte-tegen-rutte

  https://bondoverheidszaken.nl/Corona-openheid-en-aansprakelijkheid.html

  Je kunt he ook aanmelden voor andere acties met dwangsommen tegen 5G bijvoorbeeld.

  Vanavond is er een seminar dat start om 20:00 https://armyoflove.nl/winter-is-coming/ je kunt je aanmelden. Enige puntje is dat het georganiseerd wordt door ene Molochai, wat een Hebreeuwse naam is, terwijl ik het gevoel heb dat we juist door de Joden gemangeld worden.

  Dit gezegd hebbende realiseer ik me ook dat er door de puppeteers op een rassenoorlog wordt aangestuurd. Overal zie ik berichten die ertoe moeten/kunnen leiden dat rassenhaat en vreemdelingen haat (ook haat op andersgeaarden ook weer in de breedste zin van het woord) wordt aangewakkerd.

  Zoals ik het zie (en dit is slechts mijn duistere geest) laten ze ons mekaar uitmoorden. De blanken delven dan het onderspit in Europa want die zijn al blij als ze zonder gereedschap een blik erwtensoep open krijgen. We hebben jaren geleden onze wapens al braaf ingeleverd terwijl andere rassen zich juist bewapend hebben of zijn. In Amerika gaat het tussen de blanken en de niet blanken om het maar heel plat te zeggen. Ik zie ook angst bij de negroïde bevolking in Amerika. Angst om teruggestuurd te worden naar Afrika. Daar wordt de negroïde bevolking al flink op stoom gebracht door de preachers en door andere negroïde leiders kijk maar op telegram: https://t.me/DismantlingTheCabal

  Verder zie ik dat Trump aan een comeback bezig is maar ook daarvan vermoedt ik dat het een doorgestoken kaart is. Hij lijkt voor veel patriottische republikeinen de messias, de verstotene die ze gaan terughalen maar die zich in de tussentijd ook heeft bekeerd tot het orthodoxe Jodendom. Hij was vaak te zien in de buurt van Epstein net zoals heel veel andere belangrijke mensen die nu aan de Corona rouwtjes trekken. Dit is meteen het bruggetje naar CP of KP in het Nederlands.

  Er zijn geruchten dat veel van deze leiders zich bezig houden met deze praktijken die onze kinderen niet ten goede komen. Ik kan ze niet bevestigen noch ontkrachten. Je kunt aangeboden bewijsmateriaal ook niet bekijken of het echt is want dan kun je opgepakt worden voor het bekijken van dat materiaal. Hebben ze niet goed voor zichzelf gezorgd denk ik dan. Ik persoonlijk vind het verdacht dat deze hele bal aan het rollen is gegaan vlak nadat Epstein is gezelfmoord (zomer 2019). De financiële markt heeft toen een hele rare dip laten zien volgens: https://t.me/Wissen_ist_relevant/25. Epstein had heel veel bewijs verzameld in de loop der jaren en dat zou nu op staat kunnen komen te liggen. Ik kan me voorstellen dat dit wel wat tegengas kon gebruiken. Er zijn al mensen veroordeeld voor het verspreiden van complottheorieën in deze hoek. Het zou absoluut niet waar zijn maar wat men mij van kinds af aan heeft ingeprent blijft wel hangen: “Waar rook is, is ook vuur”

  Daarom denk ik, en waarschijnlijk velen met mij, dat Corona een afleidingsmanoeuvre is en een middel om wetten aangepast te krijgen. Om zo dieper te kunnen graven naar pressiemiddelen. Wat nou als ik mijn dokter in alle vertrouwen heb verteld dat ik me aangetrokken voel tot minderjarigen en dat dossier komt in vreemde handen? Een beter pressiemiddel heb je bijna niet. Tegelijkertijd denk ik dat dat de wereld van morgen is. Het experimenteren met kunstmatig gecreëerd leven. Allemaal onder de noemer van het leveren van voedsel. Intussen wordt dan de perfecte mens gecreëerd. Perfecte soldaten en perfecte kinderen. Wat zou het recht zijn van een mens/kind die/dat in een laboratorium tot stand komt. Zonder ouders zal er niemand zijn die het mist of beschermd. Inmiddels is ook iedere gevaccineerde eigendom van big pharma zoals hier op frontnieuws eens te lezen was zijn er al processen gewonnen die over het bezit van aangepast DNA gaan. Bottom line van dit artikel: wanneer een bedrijf DNA aanpast kan het bedrijf dit DNA claimen als haar product. @frontnieuws.com wellicht kunnen jullie invullen.

  Nogmaals, iemand heeft onze mening gevraagd en dit is hoe ik het zie. Dit hoeft (hoop ik) niet waar te zijn. Mijn ideale toekomstbeeld is dat we in harmonie samen kunnen leven in een normale maatschappij. Zonder oorlogen, discriminatie en haat maar ook zonder uitspattingen zoals homo’s die over straat kroelen, gekleed in slechts een paar lederen riempjes, in de zoveelste gay pride parade. Je mag van mij best gay zijn, je mag er ook trots op zijn maar het hoeft allemaal niet zo in your face. Doe normaal dan doe je al gek genoeg zei mijn vader altijd. Begrijp me niet verkeerd, ik ben absoluut niet puriteins en laat mijn kleren vallen zodra het mag maar het hoeft niet op straat in een optocht met allemaal suggestieve bewegingen. Misschien moeten die gay pride optochten dan maar naar de winterperiode verplaatst worden. Of is dat het nieuwe normaal dat we moeten leren? Rollebollend op straat eventueel met kinderen wanneer je een cultuur aan hangt waarin dat normaal is. (zie een bericht eerder hier op frontnieuws. @frontnieuws wellicht kunnen jullie hier aanvullen.) ik moet er niet aan denken.

 7. We staan ook al op de overheid met of je wel of niet gevaccineerd bent. Dit kun je trouwens ongedaan maken met de benodigde papieren en emails.

 8. Enkel een revolutie en/of burgeroorlog kan ons verlossen van het huidige regime.
  Vraag is hoe loyaal de krijgsmacht is aan het regime.

  • Voordat dat dit gebeurt is hoef je niet eens na te denken over een tribunaal.
   Maar er zijn nog steeds mensen die denken dat onze rechtelijke macht dat wel even zal oplossen.
   Dat zijn dezelfde mensen die overal uitroepen dat wij nog steeds in een democratisch land wonen waar de bevolking het bepaald.
   En ik denk niet dat het leger de kant van de bevolking kiest.
   Kijk maar hoe de politie tekeer gaat op demonstranten.
   Dus daar verwacht ik helemaal niets van.

 9. FN lezeres, het probleem is bekend. Ik heb via mijn website meer dan anderhalf jaar geprobeerd mensen wakker te schudden, uit een coma te halen. Maar Albert Einstein zei ooit: Twee dingen zijn oneindig namelijk het Universum en de domheid van de Mens. Hoewel hij twijfelde over het Universum.

  Ik snap namelijk ook niet dat mensen zich niet verder verdiepen in de materie en zie bij voornamelijk hoogopgeleiden een apathische houding t.a.v. de overheid, ze zullen het toch wel goed met ons voorhebben.

  Beste FN lezeres, stop er mee proberen het te begrijpen. Laat de mens los en dat ie het maar bekijkt, tegen domheid valt echt niet te vechten. Dat werkt beter, het los te laten, dan je te verwonderen over zoveel domheid van je slaafse medeburgers

 10. Mensen zijn heel makkelijk te beinvloeden. Dat zagen we ook al voor en tijdens de tweede wereldoorlog. Duitsers schaarden zich massaal achter Hitler, lieten zich door hem gek maken. Nu zien we dat alweer bij die Coronagekte. De nieuwste varianten zijn al verzonnen terwijl het apenpokkenvirus als reserve achter de hand gehouden word. Als het najaar en de winter aanbreken zal blijken hoe gek velen zijn. Zonder na te denken zetten zij hun mondkapjes weer op, blijven angstvallig op 1,5 meter afstand van elkaar, laten zich platspuiten met die gifspuit en laten zich middels lockdows laten opsluiten in hun huis gelijk een hond in zijn kooi. Er komt ook nog een digitale QR code met je hele doopceel erin als voorloper van de chip die ze eerst in je hand en daarna in je hoofd gepland hebben. Zij die al deze ellende over ons proberen uit te strooien zijn eigenlijk geen gevaar voor ons, maar wel diegenen die gedachtenloos massaal achter hun aanlopen. Juist zij bepalen de hedendaagse geschiedenis van de mensheid die ons verstandige mensen meezuigt naar de verdoemenis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in