Na “seksspeeltjes-koffer” eist de Duitse onderwijsadviseur nu “masturbatieruimtes” in kindercrèches

3
3633

Plezier met penispop Lutz en de 3-gaten-pop Linda uit de kindercrèche-seksspeelkoffer in de masturbatieruimte.

Naast de vernietiging van het traditionele gezin is de vroege seksualisering van kinderen een integraal onderdeel van de cultureel-marxistische modellen van heropvoeding, schrijft Unser Mitteleuropa. Waar dit alles toe kan leiden, willen we hier met een actueel voorbeeld uitleggen:

AfD: Masturbatieruimtes in crèches zijn een aanslag op de seksuele ontwikkeling van kinderen

Dreist e.V. is een project dat gefinancierd wordt door het federaal ministerie voor gezinsaangelegenheden, senioren, vrouwen en jongeren, dat preventie- en begeleidingsdiensten in plattelandsgebieden opzet onder het motto “Wir vor Ort gegen sexuelle Gewalt” (“Wij ter plekke tegen seksueel geweld”). Het richt zich op instellingen voor intramurale en semi-intramurale kinder- en jeugdzorg, bureaus voor jeugdzorg, scholen, naschoolse opvang en kinderdagverblijven. Onder deze positieve noemer openen zich echter ongelooflijke afgronden.

Een van de vier fulltime medewerkers van Dreist e.V., de pedagogisch adviseur en bemiddelaarster Anke Sieber, hanteert wijnrode vulva-kussens tijdens seksseminars in Teltow, Brandenburg. Ze is van mening dat kinderen tot zes jaar kennis moeten maken met masturbatie en dat kinderdagverblijven ‘masturbatiekamers’ nodig hebben.

Het Bondsdag-lid van de AfD Nicole Höchst reageerde

“Ouders die hun kinderen wegens beroepsmatige dwang bij een kinderdagverblijf inschrijven, verwachten dergelijke ideeën en ‘onderwijsaanvallen’ op hun kinderen waarschijnlijk niet. Ze verwachten zeker niet dat Pro Familia of het Ministerie van Familiezaken hier geen probleem mee hebben en het zelfs promoten. Weinig ouders kennen de seksspeeltjeskoffer met de Lutz-penispop en de drie-gaten partnerpop Linda of de ingetrokken seksbrochure ‘Lisa en Jan’. Onder dit aspect krijgen de ‘Anti-Ekel’ of ‘SpielGrenz’ campagnes van Dreist e.V. een geheel nieuwe betekenis.

Wat hier als welkome kinderbescherming overkomt, blijkt duidelijk een verwerpelijke aanval op het recht en de vrijheid van de eigen seksuele ontwikkeling van onze kinderen, die moet worden afgewezen. Het lichaam en de seksualiteit van kinderen en peuters zijn geen zaak van toezichthouders op de kinderopvang of andere toezichthouders van de overheid.

Volwassenen moeten kinderen beschermen en aanmoedigen, en hun ongestoorde ontwikkeling garanderen. De kinderopvangcentra van de staat zijn bedoeld als ondersteuning voor werkende ouders en niet als experimentele broedplaatsen. De parlementaire groep AfD roept het ministerie van Gezinszaken op om alle steun aan dergelijke projecten in te trekken en ze onmiddellijk te beëindigen”, schrijft Höchst.

“Jullie dochters zullen een hoofddoek dragen”

Vorig artikelDe 56-jarige arts stierf aan het Covid-19 vaccin van Pfizer, volgens professor geneeskunde
Volgend artikelTweede dosis Covid-19 vaccin heeft ernstigere bijwerkingen
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

3 REACTIES

  1. Laat me raden: jonge moslims, een meerderheid in vele steden, leren verkrachten door middel van poppen zolang hun jongheer nog niet recht komt….hoe ziek is dit?

  2. Dit bedoelde AH nu met Untermenschen! Het is door de leugen propaganda geheel uit zijn verband gerukt in de republiek van Weimar was het niet anders, Berlijn was de hoerenkast van Europa in de twintiger jaren van de vorige eeuw, het lijkt zich weer te herhalen! Raad eens wie daar weer achterzitten?

    • En het was KRO Reporter dat in september 2012 aantoonde dat de PVV, de partij van Wilders, gerund wordt als een Maffia-organisatie; als een geheime dienst met zwijgplicht. Over Wilders’ politieke visie wordt veel uit de doeken gedaan, maar over zijn vette schijnheiligheid echter nauwelijks. Zijn journalisten bang om een breekijzer in dit krakkemikkige materie te zetten..? Een voorbeeld dat in deze reportage te zien is, is de Euro-flappentappende Geert Wilders, die zogenaamd anti-Europa is, maar tijdens de laatste Europese verkiezingen, wel zélf probeerde op een dik betaalde zetel in het Europarlement te komen. De PVV stemt op alle mogelijke fronten zowel rechts als asociaal, maar weet in Nederland juist de sociaal zwakkeren aan zich te binnen met vooral haar bekende anti-Arabische propaganda..!
      https://www.wanttoknow.nl/politiek/geert-wilders-is-de-mol/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in