De Israëlische regering heeft nu bevestigd dat de helft van de 891 coronavirus gevallen die in de afgelopen maand zijn bevestigd volledig zijn gevaccineerd (2 vaccinaties). Dit wijst erop dat het mRNA-vaccin van Pfizer niet alleen sterfgevallen en verwondingen veroorzaakt, maar ook heeft geleid tot een toename van het aantal coronavirus positieve gevallen.

Volgens israelnationalnews.com:

“Israëls campagne om het coronavirus-vaccin te promoten – nu gericht op jonge tieners – gaat met volle kracht vooruit, ondanks statistieken gepresenteerd door regeringsfunctionarissen waaruit blijkt dat de helft van degenen die onlangs geïnfecteerd raakten met Covid-19 volledig gevaccineerd waren.

Dr. Sharon Alray-Price, hoofd van Volksgezondheid, onthulde de verontrustende feiten tijdens een persconferentie op 23 juni. Volgens haar gegevens had de helft van de 891 coronavirus gevallen die alleen in de laatste maand werden bevestigd, beide doses van het Pfizer mRNA-vaccin gekregen.

Volgens een verslag op Kanaal 12 hebben in de maanden sinds de uitrol van de vaccins 6.765 mensen die beide injecties hebben gekregen het coronavirus opgelopen, en epidemiologische tracering heeft uitgewezen dat nog eens 3.133 van deze gevaccineerde personen Covid-19 hebben opgelopen. De 6.765 vertegenwoordigen iets meer dan één procent van het totale aantal gevaccineerden, dat nu meer dan 5.100.000 bedraagt”.

Ondanks deze bevindingen pleit de regering van Netanyahu’s opvolger premier Naftali Bennett voor volledige vaccinatie (2 vaccinaties) als middel om het “killervirus” in te dammen.

Het “killervaccin” dat heeft geleid tot ontelbare doden en gewonden wordt gezien als de oplossing. Op 24 juni 2021 is een “voorlichtingscampagne gestart om vaccinatie te bevorderen en de naleving van de quarantaine te benadrukken”. Het dragen van het mondkapje werd ook overwogen.

  Ongevaccineerde bloedbanken? Lees meer over de groeiende beweging voor schone transfusies

Hoewel er geen gegevens beschikbaar zijn over sterfgevallen en kwetsuren in Israël ten gevolge van het experimentele mRNA-vaccin Tozinameran van Pfizer / Biotech, bevestigt de “officiële” gegevensbank over bijwerkingen van geneesmiddelen in de EU dat het experimentele mRNA serum een dodelijk vaccin is : 15.472 sterfgevallen en 1,5 miljoen kwetsuren(50% ernstig) in verband met Covid-19 mRNA “vaccin”-injecties. (Pfizer, Moderna, AsraZeneka, Janssen).

15.472 DODEN 1,5 miljoen gewonden (50% ernstig) gemeld in de EU-databank van bijwerkingen van COVID-19 injecties

Wat het Pfizer-vaccin (dat in Israël wordt gebruikt) betreft, zijn de gegevens voor de EU als volgt: 7.420 doden en 560.256 gewonden tot 19 juni 2021.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

COVID-19 RNA-gebaseerde vaccins en het risico van een biowapen – Dr. med. J. Bart ClassenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelVaccinatiemanie bereikt een nieuw hoogtepunt: Frankrijk wil “reactieve vaccinatie” invoeren
Volgend artikelVragen, heeft u antwoorden?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in