Voorzitter van de Amerikaanse Verkiezingscommissie noemt de verkiezingen “Illegitiem” wegens verkiezingsfraude

2

Trey Trainor, de Voorzitter van de Federale Verkiezingscommissie, verklaarde tijdens een interview met Newsmax afgelopen donderdag dat hij “gelooft dat er verkiezingsfraude plaatsvindt,” en bevestigde dat de weigering om verkiezingswaarnemers toe te staan om het proces van de stemmentelling te volgen – onder talrijke andere onregelmatigheden – inderdaad een “illegitieme verkiezing” vormt.

“Ik geloof dat er in deze plaatsen sprake is van verkiezingsfraude. Anders zouden ze de waarnemers toestaan om naar binnen te gaan”, zei Trainor.

“Wanneer je stembiljetten hebt van 10.000 mensen die niet in de staat Nevada wonen die in Nevada hebben gestemd, wanneer je video’s hebt die laten zien hoe mensen voor je neus ofwel een stembiljet dupliceren, of bezig zijn met het simpelweg invullen van een stembiljet dat blanco binnenkwam, is dat een proces dat moet worden waargenomen door de verkiezingswaarnemers”, zei Trainor.

De Voorzitter van de Federal Election Commission (FEC) voegde eraan toe dat de verkiezingswaarnemers legaal aanwezig mogen zijn bij het tellen van de stembiljetten, en als ze de toegang wordt geweigerd tot een plaats waar het stemmen tellen wordt geregistreerd, “wordt de wet niet gevolgd, waardoor dit een onwettige verkiezing is”.

Trainor voorspelde verder dat sommige juridische aanklachten van de Trump-regering voor de legitimiteit van de presidentsverkiezingen 2020 waarschijnlijk in het Hooggerechtshof terecht zullen komen.

Afgelopen maandag kondigde de Republikeinse wetgever Lance Gooden een rechtsproces aan dat tegen het Dallas County Elections Office wordt ingediend, met de claim dat het bureau weigerde om lokale wet na te leven en Republikeinse verkiezingswaarnemers toe te staan om het stemmentellingsproces waar te nemen.

  Patriottische motorclubleden beramen herovering van de CHAZ in Seattle

“Herhaalde schendingen van de procedures voor het tellen van de stembiljetten”, waaronder het verhinderen van Republikeinen om aanwezig te zijn tijdens het per post stemmentellingsproces, leidde uiteindelijk tot een rechtszaak tegen het Dallas County Elections Office.

“Kiezers verdienen het om te zien hoe hun stembiljetten worden geteld. Democraten gestuurde overheden op elk niveau zullen alles doen om de weegschaal in hun voordeel te doen doorslaan. We laten ze er niet mee wegkomen”, zei Gooden in een verklaring aan de pers.

In Detroit verduisterden stemmentellers de ramen en schreeuwden naar de verkiezingswaarnemers om te vertrekken, terwijl de laatstgenoemden “Laat ons binnen” riepen, terwijl ze buiten het gebied waar de stemmen worden geteld, afgezonderd waren.

Stemmentelling controleur: 130.000 stembiljetten ALLE VOOR BIDEN in drie voertuigen in Detroit laat in de avond aangekomen

Vorig artikelZwarte Democraten Senaat kandidaat’s mentor: “Er zal geen vrede zijn in Amerika totdat de blanken hun blankheid beginnen te haten”
Volgend artikelMarine Le Pen “erkent absoluut niet” Joe Bidden’s verkiezingsoverwinning claim
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. Dat zeg ik nou al tijden.

    Personelijk ben ik voorstander van het volgende.
    Biden heeft laten frauderen, of in ieder geval: Biden heeft het voordeel gehad.

    Verkiezingen ongeldig verklaren, Trump een termijn van 4 jaar erbij geven; tellers daar waar gefraudeerd is vervolgen , evenals leveranciers van Dominion programma (Pelosi) lekker lang poosje in de bajes en laten opdraaien voor alle kosten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in