De Franse presidentskandidate en leidster van het Rassemblement national, Marine Le Pen, verklaarde woensdag dat ze “absoluut niet” Joe Biden als leider van de Verenigde Staten erkent. Le Pen vertelde verslaggevers dat ze een van de leiders is die Joe Biden niet zal feliciteren omdat ze “niet van mening is dat het spel voorbij is”.

“Het Ministerie van Justitie en de rechtbanken moeten eerst beslissen. We moeten wachten om te weten wat de Amerikaanse justitie zal zeggen”, verklaarde Le Pen.

Le Pen is van mening dat alle middelen uitgeput moeten zijn voordat de media een overwinnaar verklaart. Le Pen veroordeelde de door de media gecoördineerde haast om Joe Biden als overwinnaar aan te kondigen, meldt Rair.

“Ik ben ook nogal verbaasd dat de media met hun politieke eensgezindheid zich haasten om een resultaat aan te kondigen terwijl we weten dat er remedies zijn die momenteel door de rechtbanken worden bestudeerd”.

De door de Democraten partij gesteunde Franse president Emmanuel Macron “feliciteerde” Biden daarentegen met zijn preëmptieve overwinning, die alleen door de linkse media werd bevestigd. Bij de laatste Franse presidentsverkiezingen in 2017 heeft de voormalige Amerikaanse president Barack Hussain Obama gestreden om de Franse verkiezingen te beïnvloeden. Tijdens een verhitte presidentiële tweede ronde verkiezingen tussen Le Pen en Macron, stapte Obama in en riep zijn kameraden en radicalen op om tegen Le Pen te stemmen.

Prijswinnende journalist stelt vast: de mainstream media zijn corrupt

VS: verkorte gevangenisstraffen als beloning voor gevaccineerde gedetineerden

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here