Stemmentelling controleur: 130.000 stembiljetten ALLE VOOR BIDEN in drie voertuigen in Detroit laat in de avond aangekomen

3
9666

Een vrouw die het tellen van de stembiljetten in Detroit controleert, heeft vermeld dat minstens 130.000 stembiljetten, allemaal voor Joe Biden, om 04:00 uur ’s nachts in drie voertuigen naar het centrum werden gebracht.

Haar getuigenis wordt bevestigd door video’s en foto’s van Kellye SoRelle, een advocaat uit Texas en lid van Lawyers for Trump, die gefilmde voertuigen laten zien die aankomen en grote containers en koffers op wagons lossen en in het beveiligde gebied rollen.

In de serie Twittervideo’s, die in eerste instantie op Facebook Live waren gepost, getuigt de vrouw dat de mensen die daar de hele avond stembiljetten aan het tellen waren, klaar waren om af te sluiten toen plotseling een witte bestelwagen, een Chrysler 300 en een Ferarri, arriveerden met meer dan 130.000 extra stembiljetten.

“Toen ze begonnen met het tellen van de stembiljetten, was men verbaasd dat elk stembiljet, letterlijk 100 procent van de 130.000 stembiljetten, alle Biden-stembiljetten waren die niet waren afgeleverd bij het bureau voor de wettelijke sluitingstijd”, legt ze uit.

“We hebben letterlijk mensen die het zagen gebeuren. We hebben controleurs die niet in staat zijn geweest om deze zaal in te gaan om stembiljetten te controleren. We hebben Republikeinen-leden die uit de ruimte werden verwijderd”, gaat ze verder.

Ze legt uit dat sinds de mysterieuze stembiljetten verschenen er een groot verschil was tussen Democraten en Republikeinen die in de stemtellingsruimte werden toegelaten.

De vrouw verklaart dat de gouverneur en de Health and Human Services beweerden dat de ruimte over haar capaciteit was, en dat dit reden was waarom zij niet het juiste aantal Republikeinse controleurs binnen toestonden – dat door wet wordt vereist om te worden toegelaten.

Een burgeroorlog wordt onvermijdelijk in de VS

Bovendien zegt ze dat ze heeft gezien en gehoord over controleurs die werden lastiggevallen en geïntimideerd.

“Het is echt hartverscheurend dat we als land hebben gebogen en dit toestaan. Het is walgelijk wat er in Detroit gebeurt”, zegt ze.

Vermoedelijke verkiezingsfraude in Michigan – alle getelde stemmen gingen naar Biden

3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here