Trump lanceert patriottisch curriculum – wil de linkse “verwrongen leugens op school” elimineren

2
Screenshot YT

Donald Trump heeft een nieuw presidentieel bevel ondertekend om de ideologische invloed van links op de scholen van het land te stoppen. Hij wil een nationalistisch leerplan dat een eerbetoon is aan de Verenigde Staten.

Het was tijdens een toespraak in het Amerikaanse Nationaal Archief dat Donald Trump verklaarde dat hij de ideologische greep van links op het onderwijs in het land teniet wilde doen.

Inmiddels alweer achter een ijzeren gordijn, deze dan:

Hij heeft een uitvoeringsbesluit ondertekend om “het vaderlandslievend onderwijs te bevorderen”, zoals The Guardian het uitdrukt.

Onze missie is om de oprichting van ons land, de deugdzaamheid van onze helden en de edelheid van het Amerikaanse karakter te verdedigen. We moeten ons ontdoen van de verwrongen leugens in onze scholen en klaslokalen en onze kinderen de fantastische geschiedenis van ons land leren.

De rellen van links en het vandalisme zijn het resultaat van tientallen jaren van linkse extremistische indoctrinatie in onze scholen. Het is al veel te lang aan de gang. Links heeft de Amerikaanse geschiedenis vervormd en vervuild met bedrog, valsheid en leugens, aldus Trump.

Trump bracht ook de kwestie van universiteiten die de linkse ideologische “kritische rassentheorie” onderwijzen aan hun studenten ter sprake.

Dit is een marxistische doctrine die beweert dat de Verenigde Staten een wreed en racistisch land is, dat jonge kinderen betrokken zijn bij onderdrukking en dat onze hele samenleving een radicale verandering moet ondergaan. Kritische rassentheorie wordt aan onze kinderen en werkplekken opgelegd. Het verscheurt vrienden, buren en families, zei de president.

Donald Trump zegt onomwonden dat hij van plan is een pro-Amerikaans patriottisch leerplan voor het land te supporten.

Trump maakt een einde aan anti-blanke cursussen

  Trump heeft gewonnen, ongeacht de verkiezingsuitslag... want Trumpisme is nu hier om te blijven
Vorig artikelBlanke blonde Zweedse vrouwen gaan op hun knieën voor zwart terreur
Volgend artikelImam: “Ga als vluchteling naar Europa en bezwanger hun vrouwen!”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in