Raphael Warnock, de Democratische Senaat keuze voor Georgia, spuit antisemitische aanvallen op Israël, verdedigt de blankenhaat van de zwarte predikant Jeremiah Wright, werkte bij een kerk die een feest hield voor Fidel Castro, werd beschuldigd van het overrijden van de voet van zijn ex-vrouw en werd gearresteerd voor het belemmeren van een kindermisbruikonderzoek.

Maar terug naar het racisme.

Terwijl Warnock Jeremiah Wright verdedigde, Obama’s mentor en een fan van Louis Farrakhan, die verachtelijke racistische en antisemitische opmerkingen heeft geuit, samen met zijn meer beruchte, “Godverdomme Amerika” tieren, is hij ook beïnvloed door een verscheidenheid aan racistische figuren, schrijft Frontpage.

Inclusief de extreem racistische vader van de zwarte bevrijding theologie.

Kandidaat voor de Georgia Democratische Senaat, Raphael Warnock, heeft zijn religieuze mentor, James Hal Cone, geprezen als een “aangrijpende en krachtige stem” van hoge “spirituele omvang”.

Cone was echter een controversiële theoloog die beweerde dat blanke christenen “satanisch” zijn en pleitte voor de “vernietiging van alles wat blank is” in de samenleving.

“Er zal geen vrede zijn in Amerika totdat de blanken hun blankheid beginnen te haten, en uit het diepst van hun wezen vragen: Hoe kunnen we zwart worden?”, schrijft Cone.

Warnock citeert het werk meer dan een dozijn keer in de hoofdstukken en voetnoten van zijn eigen 2013 boek ‘The Divided Mind of the Black Church’.

Een van de centrale argumenten van Cone is dat blanken een valse “blanke God” aanbidden en een “antichristelijke blanke theologie” volgen. In werkelijkheid, schrijft hij, “God is zwart” en “heeft niets te maken met de God die in blanke kerken wordt aanbeden”.

“De blanke God is een afgod die door racisten is geschapen, en wij zwarten moeten de iconoclastische taak van het verpletteren van valse afgoden uitvoeren. Blanke religieuzen zijn niet in staat om de zwartheid van God waar te nemen, omdat hun satanische witheid een ontkenning is van het wezen van de goddelijkheid”, schrijft Cone.

  Deep state beraamt TWEEDE moordaanslag op Trump, via Iran

Het boek stelt dat het doel van de zwarte theologie de “vernietiging van alles wat blank is”.

En dan zijn er nog de openlijke oproepen tot terrorisme.

“Met de zekerheid dat God aan onze kant staat, kunnen we beginnen met de onvermijdelijke – de beslissende confrontatie tussen het blank en zwart bestaan. Blanke oproepen tot ‘wacht en praat erover’ zijn irrelevant als er kinderen sterven en mannen en vrouwen worden gemarteld. We zullen de blanke het niet laten afkoelen met zijn vrome liefdesethiek, maar we zullen onze vijandigheid vergroten en deze tot haar volledige manifestatie brengen”, schrijft hij.

“We hebben onze grens van tolerantie bereikt, en als het de dood met waardigheid betekent, of het leven met vernedering, dan kiezen we het eerste. En als dat de keuze is, nemen we wat honkies [racistisch etiket voor blanken, red.] mee”, schrijft hij in een ander deel van het boek.

Er is meer over Cone’s krankzinnige niveau van onverdraagzaamheid in dit American Thinker artikel van Kyle Anne Shiver.

Cone schrijft dat “negerhaat tegen blanken” in het geheel niet “pathologisch” is, maar een “gezonde menselijke reactie op onderdrukking, belediging en terreur”.

“God heeft zwarte mensen gekozen. Als God blank is, dood God”.

Dit is de lelijke haat die achter de Democraten op de loer ligt.

De Biden-clan’s groepsseks is aanwezig op PornHub

Vorig artikelRapport: Luchtvaartmaatschappijen moeten een “gezondheidspas” eisen voordat ze passagiers kunnen laten vliegen
Volgend artikelVoorzitter van de Amerikaanse Verkiezingscommissie noemt de verkiezingen “Illegitiem” wegens verkiezingsfraude
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

18 REACTIES

 1. Qua geestelijke vermogens vallen héél veel negers door de mand.
  Ze raaskallen maar wat voor zich heen, het slaat als een lul op een trommel.
  Het feit dat een neger als Senaat kandidaat’s mentor deze waanzin uitkraamt, geeft duidelijk aan dat deze negers nog lager op de ladder staan als een Bonobo-aap.

  • Fuck you vieze neger!
   Dat zal nooit gebeuren.

   Overigens wil ik voor eens en altijd duidelijk stellen dat er geen ‘wolf’ rondloopt dat onze dieren verminkt, maar dat dit islamitische migranten zijn!

   • Ze hebben wel een zeer goed poppetje verzonnen voor jou naast je naam.
    Een groen poppetje met een pleister op ze mond.
    Ik begrijp direct dat ze dat niet zomaar hebben uit gekozen voor jou.

    Maar misschien heb je nog het geluk dat je dochter met een moslim knul thuis komt en er dan meteen een doek overheen gooit, anders leert ze niet luisteren naar haar nieuwe eigenaar.
    Liever dat dan een neger.

    • Zelf dat heb ik liever dan die schreeuwende zwartjoekel.
     Uiteraard heb ik liever geen van de 2. Maar wat deze zwartjoekel schreeuwd is te ziek voor woorden. Ik heb nog nooit een baardaap zulke dingen horen zeggen.

  • ammai kerel, ik ken zwarte mensen die mn beste cameraden zijn, moslim zwarten daarintegen zijn ergste soort. Dan heb je nog een derde soort zoals Raphael Warnock van de fascistische links extreem ontsproten black power. Uiteindelijk zijn er een groep rotzakken die boekjes schrijven, ideologieen ontwikkelen om ons tegen elkaar te zetten. man tegen vrouw door femminazisme. zwart tegen blank door BLM, enz.. Liquid society geschreven door een Baumann een jood . marxisme ontstaan door een jood. hiltler was een… (vul zelf aan) fiat geld bedacht door joden. femminazisme bedacht door joodse filantropen

 2. In ieder mens schuilt een zekere vorm van racisme, door decennia lang geparfumeerd cultureelmarxistisch gelul is de racime kaart ontwikkeld tot een krachtig instrument om elke discussie te smoren met de zgn. racismekaart, dan ben je als blanke deelnemer aan een discussie in eensklaps.

  Achter Raphael Warnock zijn façade van fatsoen en onkreukbaarheid gaan veel duistere geheimpjes schuil. Bijvoorbeeld, façadegedrag bij mensen met dementie geeft eigenlijk aan dat deze mensen willen verbergen dat hun geheugen ze in de steek laat, om onkreukbaar over te komen proberen veel politici door toneelspel zich zo voor te doen.

  Raphael Warnock wordt ook door de Joden gemanipuleerd, de Joden spelen perfect de politiek van de Frankfurter Schule na omdat ze identiteitspolitiek hebben uitgevonden en weten dat het vernietigen van een cultuur (zoals ze deden met het Duitse volk) nodig is voor de overname. De onwetendheid van BLM denkt dat ze de Amerikaanse cultuur opnieuw kunnen creëren om een ​​meer zwarte machtsinfusie te krijgen.

  Het hele BLM-spel is om zwarten te gebruiken om de Amerikaanse witte cultuur neer te halen. Vanaf de oprichting van de NAACP was dit de Joodse Modus Operandi met kleurlingen, vooral zwarten. Zodra hun agenda is voltooid, zal de Joodse macht BLM opzij duwen als dood gereden dier.

  • Adriaan W:
   Inderdaad, enkele bronnen :
   https://www.henrymakow.com/the_boule_-_the_black_skull_an.html
   met citaat : “Membership in the Masonic “Boule” is about blacks selling out their people for personal gain. The same model applies to whites. Our leaders are also house nigras in a world governed by
   the Masonic Jewish banking cartel. What passes for “politics” is a “conflict” between two Masonic factions, ultimately a charade. They are all crooks.” (=einde citaat).
   https://www.henrymakow.com/2020/06/jewish-billionaires-sponsor-black-oppression.html
   met citaat :
   “‘The problem is, Jews and Blacks work together, in tandem (I call it the “gangster nightclub model”) wherein Jews act as the brains/organizers/money power, while their Blacks operate as the “bouncers”or the “muscle.”‘ “(=einde citaat).
   En voor de rest steeds dezelfde vraag : “Wie wil er de blanke goyim vernietigen …”. En waarom ?
   Het antwoord staat in de Kabbala, waar we in het 7de millennium zijn aanbeland, met de machtsovername door het uitverkoren volk, en waar de goyim de keuze heeft tussen de dood of het slavendom.

    • Wat die zwarten niet begrijpen, is dat eens ze de blanken hebben uitgeroeid – want dat willen ze – ze een speelbal zijn van de dan heersende macht, welke werkelijke racisten zijn.

     De democraten welke op Lolita-Island wezen, willen geen zwarte meisjes, want ze vinden die lelijk.

     Biden wilde ook niet dat zijn zoon in een Afrikaanse jungle zou opgroeien, waarbij hij verwees naar Amerikaanse getto’s.

     Kortom, de democraten zien zwarten als apen.

     Eens de zwarten denken te heersen, worden ze allemaal uitgeroeid.

     Kanonnenvoer dus, of de nuttige idioten, welke meewerken naar hun eigen ondergang.

     Leg het hen maar eens uit…

     Maar sommigen hebben het begrepen. (de zwarte Trump-supporters)

     En dat zijn stuk voor stuk sympathieke negers, want die bestaan ook.

 3. Door schade en schande wordt men wijs.
  Dat zou je dan racisme kunnen noemen wanneer het om iemand met een kleurtje gaat.

  “Als Marokkanen of negers nou bekend zouden staan vanwege een perfect arbeidsethos, goudeerlijk, keiharde werkers, gezagsgetrouw… dan nam iedere baas er zo één. Het is het imago dat hen wreekt.”

 4. Tja, maar als je de balnke uitkeringen weghaalt, zie deze volslagen gek door de bomen zwieren opzoek naar bananen…
  Deze idioten zijn te gestoord om in een blanke samenleving te vertoeven.
  Terug naar de roots; huppetee, enkeltje afrika!

  Maar dat zoiets in politiek kan komen…..

 5. Als wij blanken zijn woord bij daad zouden uitvoeren, dan zou betekenen dat hij geen gebruik meer mag maken van o.a. het elektriciteitsnet en internet, zo ook eigenlijk alle uitvindingen die door blanken zijn gedaan en dat zorgt ervoor dat hij en zijn aanhangers weer terug geworpen zullen worden naar de stammen in Afrika, waar ze toen nog met speren en verzamelen van hun voedsel aangewezen waren om te overleven en moeten ze weer gaan leven in rieten/takken huisjes. Want werkelijk is er niets, maar dan ook helemaal niets in onze westerse huidige maatschappij waar een zwarte een briljante uitvinding heeft gedaan, wat we nu in ons dagelijkse leven iets aan hebben. Buiten rap/soulmuziek en stelen, liegen/bedriegen en op kosten van andere mooi weer willen spelen. De haat zit bij hem zo diep richting blanken, dat hij blind is voor het feit dat hij in zijn huidige situatie te danken heeft aan de blanken. Wat hij en zijn volgelingen maar niet willen zien of willen beseffen.

 6. Een goede stap in richting vrede/vrijheid/voorkoming misdrijven: net als in Zweden tot 1990:Voor negers: castratie als bijkomende straf voor sex misdadigers, en sterilisatie voor alle andere misdadigers.

  Tweede: gedwongen abortus voor neger vrouwen die buiten echtelijk zwanger raken. 74% van de negers in USA groeit op zonder vaderfiguur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in