Een groep genaamd Predator Poachers die op pedofielen jaagt en in de publiciteit brengt, onthulde een voormalige Democraten kandidaat toen hij in de veronderstelling was dat hij een 14-jarige jongen zou ontmoeten voor seks.

Een voormalige kandidaat voor de Democraten in de Massachusetts State Representative, Matte Trowbridge, werd op film vastgelegd door een groep pedofielen jagers terwijl hij dacht dat hij een 14-jarige jongen voor seks ging ontmoeten, schrijft Gateway Pundit.

Trowbridge nam deel aan de verkiezingen van 2009, alvorens uit te vallen wegens “persoonlijke kwesties”.

Trowbridge, die momenteel werkt in een verpleeghuis, werd door een activistische groep genaamd Predator Poachers (ruwweg “Roofdier Stropers”) misleid toen hij via de app Grindr een kind probeerde te vinden om seks mee te bedrijven.

De activistische groep houdt zich bezig met het vastleggen van pedofielen op beeldmateriaal en het plaatsen van de films op YouTube.

Voordat de groep achter Trowbridge aanging, stuurde de man verschillende expliciete seksuele boodschappen naar de persoon waarvan hij dacht dat het een 14-jarige jongen was.

Toen hij hoorde dat de “jongen” 14 jaar oud was en 15 jaar zou worden, antwoordde hij “nice”. Hij vroeg ook wanneer de moeder van de “jongen” zou weggaan, zodat ze elkaar konden ontmoeten – wat het voor hem ongeloofwaardig maakt om achteraf te beweren dat hij dacht dat hij met een volwassene praatte.

Nadat hij was geconfronteerd, heeft Trowbridge al zijn social media gewist.

Een andere grote vangst van de roofdierstropers. Het kan me niet schelen wat mensen zeggen, ik waardeer het werk dat ze doen. Ze hebben verschillende mensen aangeklaagd, en zelfs als ze niet in een rechtszaal terechtkomen, is hun leven officieel voorbij nadat ze zijn blootgesteld als de roofdieren die ze zijn. Deze man heeft dit waarschijnlijk al eerder met tientallen jonge jongens gedaan en wellicht hun leven geruïneerd zodat hij zichzelf kan bevredigen. Nu zal iedereen die de naam Matt Trowbridge hoort meteen “pedofiel”denken. Dat is niet totale gerechtigheid, maar het is een begin.

Kindermisbruik door Duitse “elites”?

Joe Biden houdt de leiding in Georgia na de hertelling - Trump's jurist: "Betekent niets"

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here