Een groep genaamd Predator Poachers die op pedofielen jaagt en in de publiciteit brengt, onthulde een voormalige Democraten kandidaat toen hij in de veronderstelling was dat hij een 14-jarige jongen zou ontmoeten voor seks.

Een voormalige kandidaat voor de Democraten in de Massachusetts State Representative, Matte Trowbridge, werd op film vastgelegd door een groep pedofielen jagers terwijl hij dacht dat hij een 14-jarige jongen voor seks ging ontmoeten, schrijft Gateway Pundit.

Trowbridge nam deel aan de verkiezingen van 2009, alvorens uit te vallen wegens “persoonlijke kwesties”.

Trowbridge, die momenteel werkt in een verpleeghuis, werd door een activistische groep genaamd Predator Poachers (ruwweg “Roofdier Stropers”) misleid toen hij via de app Grindr een kind probeerde te vinden om seks mee te bedrijven.

De activistische groep houdt zich bezig met het vastleggen van pedofielen op beeldmateriaal en het plaatsen van de films op YouTube.

Voordat de groep achter Trowbridge aanging, stuurde de man verschillende expliciete seksuele boodschappen naar de persoon waarvan hij dacht dat het een 14-jarige jongen was.

Toen hij hoorde dat de “jongen” 14 jaar oud was en 15 jaar zou worden, antwoordde hij “nice”. Hij vroeg ook wanneer de moeder van de “jongen” zou weggaan, zodat ze elkaar konden ontmoeten – wat het voor hem ongeloofwaardig maakt om achteraf te beweren dat hij dacht dat hij met een volwassene praatte.

Nadat hij was geconfronteerd, heeft Trowbridge al zijn social media gewist.

Een andere grote vangst van de roofdierstropers. Het kan me niet schelen wat mensen zeggen, ik waardeer het werk dat ze doen. Ze hebben verschillende mensen aangeklaagd, en zelfs als ze niet in een rechtszaal terechtkomen, is hun leven officieel voorbij nadat ze zijn blootgesteld als de roofdieren die ze zijn. Deze man heeft dit waarschijnlijk al eerder met tientallen jonge jongens gedaan en wellicht hun leven geruïneerd zodat hij zichzelf kan bevredigen. Nu zal iedereen die de naam Matt Trowbridge hoort meteen “pedofiel”denken. Dat is niet totale gerechtigheid, maar het is een begin.

Kindermisbruik door Duitse “elites”?

  33-Jarige "volledig gevaccineerde" man drijft de spot met "anti-vaxxers" en noemt hen "idioten" en "debielen" - binnen 3 maanden dood na zijn experimentele inenting
Vorig artikelZuid-Afrika: Twee aanvallen op boerderijen in twee dagen, boerderijmanager gemarteld en gedood
Volgend artikelNeanderthaler genen maken Europeanen meer Corona-ziek dan Afrikanen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

2 REACTIES

  1. Ik heb afgelopen zondag gezien bij het koffie drinken op de Dam, allereerst wil ik de mensen danken dat zij hebben laten zien dat zij niet mee lopen met de schaapjes om vervolgens af geslacht te worden door de aller rijksten van deze planeet en het zelf beschikkingsrecht op hun leven willen behouden en dat kan allen maar als er een democratie is en vrijheid van ieders mening, maar ik moet ook bekennen dat er 90% van onze bevolking graag gaan worden van deze elite zij hebben geen enkel respect voor de vrijheid van de mensheid, als een GroenLinks moslima Marokkaanse burgemeester is van de hoofd stad van Nederland mensen het zwijgen door leugens gaat verbieden ja dan zijn wij onze eigenwaardigheid kwijt heel erg triest hoeveel vaders en moeders die alles hebben gedaan om vrij te zijn zo door hun eigen kinderen worden vermoord, Halsema zij hij moet zijn mond gesnoerd krijgen hij is een gevaar maar als haar kind met wapen over straat loop en er in het huis van burgemeester deze ook worden aan getroffen dat is in haar cultuur wel normaal en niet gevaarlijk, nou ik neem er geen woord van terug wat ik op FB er over heb geschreven dat moet zeker gezegd mogen worden als het ook nog bewezen is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in