Kindermisbruik door Duitse “elites”?

2
945

Steeds meer gevallen van kindermisbruik worden in Duitsland aan het licht gebracht. Dit zijn niet alleen vreselijke, tragische afzonderlijke gevallen, maar uit politieonderzoek is gebleken dat het gaat om systematische, georganiseerde misdaad door kindermisbruik-kringen, waarbij alleen al in de NRW-zaak meer dan 30.000 daders betrokken zijn. De zaken en daders die tot nu toe door de politie zijn onderzocht, zijn ondanks het schrikbarend hoge aantal waarschijnlijk slechts het topje van de ijsberg.

In juni meldde de politie van de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen (NRW) dat alleen al in NRW een kindermisbruik-kring is ontdekt met minstens 30.000 verdachten. Een geval van zeer ernstig kindermisbruik werd daar aan het licht gebracht. De rechercheurs benadrukten dat de eerste resultaten van het onderzoek slechts het topje van de ijsberg waren. Maar de omvang van de kindermisbruikzaken bracht de rechercheurs tot het uiterste van wat draaglijk was. Op de persconferentie hadden de rechercheurs moeite om hun kalmte te bewaren, meldt Watergate.tv.

Satanische rituelen?

Hoewel de mainstream media en de politiek nog steeds ontkennen dat kinderen worden misbruikt, gemarteld en geofferd door “elites” voor rituele, satanische doeleinden, maakt vooral het geval in NRW duidelijk dat deze veronderstelling nauwelijks “een groteske en grove samenzweringstheorie” kan zijn. Want, zoals de rechercheurs al zeiden, het is “slechts het topje van de ijsberg en het in beslag genomen materiaal weerspiegelt slechts een volstrekt ontoereikende dimensie van wat er werkelijk is gebeurd”.

De in beslag genomen video-opnamen “documenteren zulke schokkende daden op kinderen”, dat het hoofd van het onderzoek in NRW, hoofdinspecteur Poll, op de persconferentie moeite had zijn kalmte te bewaren toen hij de gebeurtenissen in het zomerhuis in Münster beschreef: “Volwassen mannen hadden de wreedste daden op kleine jongens gepleegd. De misbruiken hadden zich urenlang voortgesleept en er waren allerlei voorwerpen gebruikt”.

Ondanks de berichten van de rechercheurs en de steeds meer aan het licht gekomen gruweldaden, spreekt de reguliere pers nog steeds van “grove samenzweringstheorieën” wanneer alternatieve media zeggen dat “satanische elites” kinderen misbruiken, martelen en doden.

De Bergische Gladbach-misbruikzaak

In het proces wegens ernstig seksueel kindermisbruik bij de regionale rechtbank van Mönchengladbach, eist het Openbaar Ministerie meer dan tien jaar gevangenisstraf voor de twee hoofdverdachten. In het eerste staatsproces van het Bergische Gladbach-misbruikcomplex vraagt het Openbaar Ministerie straffen van meer dan 13 en 14 jaar. In de secundaire rechtszaak werd ook voorgesteld om permanente voorlopige hechtenis toe te passen.

De twee verdachten hebben in meer dan 100 gevallen gezamenlijk ernstig seksueel kindermisbruik gepleegd. De aanklager zei: “De verdachten hebben de kinderen geruild als seksspeeltjes. Ze creëerden een sfeer van angst en intimidatie onder de kinderen. Daartoe hebben ze een systeem van geld- en geschenken opgezet, specifiek bedoeld om gewenning te belonen en te stimuleren”.

Dat de zogenaamde “elites” – ook in Duitsland – kindermisbruik plegen, zou kunnen worden bewezen door het geval van de voetballer Christoph Metzelder. Volgens het Openbaar Ministerie werden er “alleen” maar kinderpornografische foto’s op zijn mobiele telefoon gevonden. Forensische deskundigen van het Openbaar Ministerie legden echter uit dat Metzelder zelf deze foto’s naar anderen had gestuurd.

Maar ook deze “vondst” is waarschijnlijk slechts het topje van de ijsberg. In eerdere watergate.tv verslagen over de vleesfabriek van Tönnies had men al overeenkomstige speculaties gemaakt. Tönnies heeft ook nauwe banden met het voetbal. De districtsrechtbank van Düsseldorf onderzoekt de zaak momenteel. In 2017 kende bondspresident Steinmeier de ex-professional Metzelder het Bundesverdienstkreuz toe. In de bovengenoemde gevallen van kindermisbruik kunnen ook de zogeheten “elites” betrokken zijn geweest. We kunnen ervan uitgaan dat we slechts een fractie van de werkelijke omvang zullen vernemen dat er misschien wel heel veel beroemdheden en politici bij betrokken zijn geweest.

Filmsterren Robert Downey jr. en Mel Gibson onthullen elite Hollywood pedofiele ring

2 REACTIES

  1. Natúúrlijk “doet” de elite ook in pedofilie , wat dacht u dan ?
    Dat soort volk (de “elite”) bezit n.l. het geld om e.e.a. te “kopen”, bovendien worden zij “gedekt” door hun netwerken, zelfs vaak bestaande uit pedofiele rechters en andere z.g. “hoogwaardigheidsbekleders”.
    In NL wordt zelfs gesproken over een politieke partij voor pedofielen !
    Sodom & Gomorra aan de Noordzee !!!!!

  2. Hitjler noemde die elite, de eeuwige jood! Ik ben bang dat hij gelijk gaat krijgen! Want let maar eens op de namen vandie kindermisbruikers, vaak joodse namen, en moslims die dit promoten en de vrijmetselarij! De joden vrijmetselaars zijn gebaseerd op het occulte joodse boek de caballa, waarin de satan aanbeden wordt!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here