Georgia video toont verkiezingsfraude van stemmentellers nadat ze verkiezingswaarnemers hebben weggestuurd

1
1634

President Donald Trump’s juridische team heeft op 3 december bewakingsbeelden gepresenteerd die laten zien hoe  stemmentellers laat in de nacht op verkiezingsdag de verkiezingswaarnemers vertellen dat ze moeten vertrekken alvorens verder te gaan met tellen en van onder de tafel containers met stembiljetten tevoorschijn halen.

Rond 22.00 uur lokale tijd vond een ongebruikelijk voorval plaats : een vrouw beschreven als Afro-Amerikaans met blond haar, vertelt de werkers om te stoppen te tellen en verordend iedereen om naar huis te gaan. Iedereen ontruimt de telruimte, met inbegrip van de Republikeinse verkiezingswaarnemers en de pers, maar vier mensen blijven achter en blijven tot ver in de nacht tellen en tabelleren. De vier telden ongezien tot ongeveer 1 uur ’s nachts, volgens de video.

De videobeelden tonen Fulton County stemmentellers die wachten totdat Republikeinse  verkiezingswaarnemers en verslaggevers de kamer verlaten voordat ze verder gaan met het scannen van stembiljetten, schijnbaar zonder enige waarneming, meldt Epoch Times.

“Waarom tellen ze deze containers met stembiljetten wanneer ze eerst de telruimte hebben ontruimd van getuigen?”, vraagt Trump’s juridische team zich af.

Na de video zei president Donald Trump op Twitter dat de video significant bewijs is dat de verkiezingsfraude laat zien.

“Wow! Blockbuster getuigenis vindt nu plaats in Georgia. Stembiljettenvulling door Democraten toen Republikeinen gedwongen werden de grote telruimte te verlaten. Er komt nog veel meer, maar dit alleen al leidt tot een gemakkelijke overwinning van de staat!”, schrijft Trump.

Het belangrijkste fragment uit bovenstaande video werd door Rudy Giuliani van Trump’s juridische team benadrukt:

Verkiezingsfraude cijfers:

Jenna Ellis, een lid van Trump’s juridische team, zegt dat het “fraude” aangeeft.

Het tellen van stemmen zonder verkiezingswaarnemers is illegaal.

Zwarte Democraten Senaat kandidaat’s mentor: “Er zal geen vrede zijn in Amerika totdat de blanken hun blankheid beginnen te haten”

Mainstream media negeren ‘point blank’ executie 5-jarig blank jongetje door zwarte man

1 REACTIE

  1. Daar kunnen ze niet meer omheen. Maar het kan best zo zijn, dat de rechtbank het niet accepteert als bewijs,als de rechters DEMS zijn.
    Note: rechters worden gekozen…

    Dat zou niet corrupt,maar super corrupt zijn.
    Dan moeten we GL en D666 en VVD erheen sturen voor instructie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here