© Chairman of the Joint Chiefs of Staff from Washington D.C, United States (CC BY 2.0)

Grimmige waarschuwingen over de toekomst van Frankrijk komen van het onlangs gepensioneerde hoofd van de Parijse politie, Didier Lallement, die een boek vol onheil heeft geschreven over de toekomst van Frankrijk. Een verslag van zijn boek vindt u hier: “‘Op een dag zal het nodig zijn om troepen te verzamelen voor het Élysée’ – Voormalig hoofd van de Parijse politie schetst sombere toekomst voor Frankrijk door criminaliteit en massale migratie,” door John Cody, ReMix News, 13 oktober 2022:

Een op de twee misdaden die in Parijs worden gepleegd, wordt gepleegd door een buitenlander, zei de onlangs gepensioneerde politiechef van de stad.

Hij specificeerde niet, maar iedereen in Frankrijk weet dat de “buitenlanders” waarover Lallement schrijft voor het overgrote deel de maghrebins zijn, moslim-immigranten uit Noord-Afrika, die naast de royale voordelen die ze van de Franse welvaartsstaat ontvangen – gratis of gesubsidieerde huisvesting, gratis medische zorg, gratis onderwijs, kinderbijslag – ook hun inkomen aanvullen met straatroven, woninginbraken en natuurlijk de drugshandel die nu bijna uitsluitend in moslimhanden is, schrijft Hugh Fitzgerald.

Didier Lallement, voormalig politieprefect van Parijs, schrijft in zijn nieuwe boek dat Frankrijk een toekomst van onrust en sociale conflicten tegemoet gaat.

Slechts drie maanden na zijn pensionering als hoofd van de Parijse politie, waarschuwt Didier Lallement dat Frankrijk afstevent op een maatschappelijke ineenstorting waardoor op een dag Franse troepen het Élysée-paleis, de residentie van de president van de Republiek, zullen moeten bewaken.

Lallemant gelooft, op basis van zijn tientallen jaren ervaring als politieagent en vervolgens als politiechef van Parijs, dat de grootschalige aanwezigheid van moslims, die niet willen integreren in de Franse samenleving, maar eerder de Franse staat en zijn wetten willen uitdagen, zal eindigen in een burgeroorlog, waarbij zelfs het Élysée-paleis door het leger zal moeten worden bewaakt tegen moslimopstandelingen.

Lallement beschrijft een “duistere visie op de samenleving” in een nieuw boek met de titel “De Noodzakelijke Orde”, dat een Frankrijk voorstelt “dat wordt opgevreten door individualisme, samenzwering, islamisme en survivalisme”, samen met wat hij “de Uber-isering van de drugsmarkt” noemt.

Volgens het Franse mediakanaal Valeurs Actuelles is er echter één gebied waarop Lallement’s boek zich in het bijzonder richt: illegale immigratie. De voormalige Parijse politiechef schrijft dat “één op de twee misdrijven wordt gepleegd door een buitenlander, die vaak illegaal in het land is… Het is duidelijk dat sommige nieuwkomers integreren door middel van criminaliteit.”

Illegale immigranten uit Noord-Afrika en het Midden-Oosten blijven aankomen in Frankrijk, gretig om te profiteren van alle voordelen die ze – ondanks hun illegale status – kunnen krijgen in een land dat al de grootste moslimbevolking van Europa heeft. Zij vestigen zich in islamitische immigrantenenclaves, die zich voortdurend uitbreiden, en waar zij een volledig islamitisch bestaan kunnen leiden. In deze no-go zones is het gezag van de Franse staat zwak en verliest de politie de controle. Deze moslim-immigranten weigeren te integreren in de samenleving van Franse ongelovigen, die zij met minachting beschouwen. Ze creëren een parallelle samenleving, vijandig tegenover de Franse autoriteiten en minachtend tegenover de niet-islamitische Fransen. De Koran vertelt hen immers dat zij, de moslims, de “beste der volkeren” zijn en de niet-moslims, waaronder de Fransen, “de verachtelijkste der geschapen wezens”. Waarom zouden zij er anders over denken?

  Immigratie is een grote zorg voor 1 op de 4 EU-burgers en het vertrouwen in het blok neemt af, blijkt uit onderzoek

Lallement’s bewering dat de helft van alle misdaden in Frankrijk wordt gepleegd door buitenlanders, hoewel zij slechts ongeveer 22 procent van de bevolking uitmaken, wordt ondersteund door recente gegevens van het Franse ministerie van Binnenlandse Zaken.

“Buitenlanders” maken 22% van de bevolking uit, maar een nog huiveringwekkender statistiek is dat moslims, die nu ongeveer 10% van de Franse bevolking uitmaken, bijna alle meest gewelddadige misdrijven plegen (overvallen, verkrachtingen, moord). Moslims vormen nu bijna 80% van de gevangenisbevolking.

Lallement schrijft ook dat het probleem met migranten en illegale immigratie een grote rol speelde bij de rellen en aanslagen in het Stade de France, die een van Frankrijks grootste schandalen van de laatste tijd vormden. Bij het incident [in mei] vielen grote groepen migranten eerder dit jaar Engelse en Spaanse voetbalfans aan en beroofden hen, wat leidde tot internationale verontwaardiging en scherpe kritiek op de Franse president Emmanuel Macron.

Het waren migranten – moslimmigranten – die individueel of, vaker nog, in roedels de Engelse en Spaanse voetbalfans in het Stade de France aanvielen en beroofden. Dit massale geweld, waarvan de politie niet voldoende aanwezig was om het de kop in te drukken, leidde tot grote verontwaardiging; de volkswoede werd van de criminelen afgewend en afgewenteld op de regering omdat deze niet goed op een dergelijke gebeurtenis was voorbereid, dat wil zeggen, niet voldoende politie had opgeroepen om voor, tijdens en na de wedstrijd in het Stade de France te patrouilleren.

Lallement geeft zichzelf de schuld van het incident, en verklaarde dat hij zich niet kon voorstellen dat “migranten zouden komen plunderen aan de poorten van het stadion”.

“Ik neem de mislukking van deze avond volledig voor mijn rekening,” schrijft hij. Hij schrijft ook dat hij vanwege het incident onmiddellijk ontslag zou hebben genomen als Macron hem niet had gevraagd te wachten. Lallement schrijft in zijn boek echter dat de rellen en aanslagen in het Stade de France, samen met de algemene afbraak van de veiligheid, slechts een voorbode zijn van veel grotere sociale onrust die nog moet komen.

Lallemant vervolgt: “Ze vonden onze angst [die van de Franse, Britse en Spaanse ongelovigen] amusant. Bendes van voornamelijk jongeren uit het Midden-Oosten en Afrika beroofden en ontdeden Britse en Spaanse fans zelfs van hun kleding tijdens de Champions League in Parijs. Fans werden overvallen en geslagen, en sommige slachtoffers werden zelfs van alles ontdaan, inclusief hun kleren.”

Dit incident in het Stade De France heeft de Fransen begrijpelijkerwijs nog banger gemaakt voor moslimcriminelen, die gezamenlijk optreden om niet alleen de Fransen te beroven, maar ook andere ongelovigen, waaronder sportfans die hun teams volgen naar wedstrijden in Frankrijk.

  Moslim Ahmad achter massamoord in Colorado, 10 doden - Facebook verwijderd zijn social media geschiedenis

“De sociale stuiptrekkingen zullen intens en destructief zijn… Op een dag zal het nodig zijn om troepen te verzamelen voor het Élysée,” schrijft hij …

De voormalige politiechef is niet de enige voormalige topambtenaar die waarschuwt voor een ineenstorting van de samenleving en een mogelijk conflict, met een groot aantal voormalige topgeneraals die in een open brief waarschuwen voor een burgeroorlog in Frankrijk in de komende jaren. Ook Pierre Brochand, voormalig hoofd van de inlichtingendienst en hoofd van het Directoraat-Generaal Externe Veiligheid (DGSE), zei eerder dit jaar dat het land een burgeroorlog tegemoet kan zien als gevolg van de massale immigratie:

“Door al mijn opgedane ervaringen voorzie ik een donkere en zelfs zeer donkere toekomst voor onze kinderen en kleinkinderen,” waarschuwde hij…

Didier Lallemant en Pierre Brochand – de Parijse politiechef en de directeur van de buitenlandse inlichtingendienst – zijn tot dezelfde angstaanjagende conclusies gekomen.

Dit is de man die jarenlang als hoofd van de Parijse politie goed geplaatst was om al het volgende waar te nemen: de schrikbarende stijging van de criminaliteit, vooral van de gewelddadige criminaliteit (gewapende overvallen, mishandelingen, verkrachtingen, moorden); de weigering van de moslims om de wetten van het ongelovige Frankrijk te gehoorzamen; de instelling door de moslims van no-go zones waar de Franse autoriteiten en vertegenwoordigers van de staat, zoals politieagenten en brandweerlieden, niet graag komen, tenzij goed bewaakt en in groepen; de onverbiddelijke toename van de moslimbevolking, die een demografische tijdbom vormt die ooit zal ontploffen.

Geen wonder dat Didier Tallemant zich geroepen voelde zijn Cassandra-achtige cri de coeur te publiceren. Hij ziet het probleem, heeft de oorzaken ervan vastgesteld, maar wordt achtervolgd door de angst dat de politieke klasse in Frankrijk, en te veel Fransen zelf, de dreiging van een burgeroorlog blijven bagatelliseren, en een toestand waarin het Elysee-paleis zelf door het leger moet worden verdedigd.

  Frankrijk in brand - Moslimgeweld in Frankrijk - en overal

Luister naar hem. Luister naar Pierre Brochand. Luister naar de gepensioneerde Franse generaals die een gezamenlijke brief hebben geschreven waarin zij een burgeroorlog voorspellen. Neem hun waarschuwingen ter harte.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

IMMIGRATIE DOSSIER

Franse generaals ondertekenen waarschuwingsbrief over dreigende rassenoorlog: “En de doden, waarvoor u verantwoordelijk zult zijn, zullen in duizenden geteld worden”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelZuiden van Oekraïne kan militaire shocken verwachten – Eerste interview van Russische Legergeneraal Surovikin
Volgend artikelDuitse verpleeghuizen worden volgestouwd met vluchtelingen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

20 REACTIES

  • ..en in Frankrijk is het uiten van religieuze toestanden in publiek verboden.

   Maar als je een deviant als Macron als president hebt–die net zo gek is als Rutte Trudeau Biden en Leyten…..

   Gewoon leger inzetten; oppakken, inladen, verzamelkamp, illegalen gelijk dwangmatig uitzetten, na nemen vingerafdrukken, foto’s, documenten en geld (ter dekking van kosten).

   Maar allez, afwezigheid van ballen kan je niet compenseren…

 1. Zijn dit werkelijk moslims ? Alcohol, drugs ? Het zijn gewoon zware kriminelen dewelke na het uitzitten van hun straf het land voorgoed zouden moeten verlaten.

 2. Europa wordt heel bewust door de elite kliek naar de donder geholpen. Op alle terreinen, financieel ( inflatie en daardoor de armoede), werkloosheid door de krankzinnige sancties die de energieprijzen door het dak laten gaan, voedselcrisis, bewuste oorlog in Oekraïne , immigranten, weg van het geloof, de woke mentaliteit.
  Onthoudt de uitspraak van de usa denktank Statford ( onder Obama) : een alliantie tussen Duitsland en Rusland moet ten allen tijde voorkomen worden. Dan zou Europa een zware concurrent van usa worden en dat mag NIET gebeuren.

 3. De zoon van vrienden is de school uitgepest. Bedreigd, achtervolgd, en continu onder controle gehouden door een groepje van 14 niet vlamingen. De school was op de hoogte van het probleem en liet hem thuisonderwijs volgen.
  Nu zit hij op een andere school.

 4. Dat is precies de intentie van de huidige elite , zoveel mogelijk andere culturen naar binnen halen en dan het volk en gelukszoekers tegen elkaar opzetten en chaos creëren verdeel&heers.
  Koudenhoven Kalergi heeft dit reeds beschreven in 1925 in zijn filosofie boekwerk “praktischer idealismus “

 5. Moslims mogen onder geen enkel beding in een niet islamitisch land verblijven.
  Maar een uitzondering: aanval op dat land of voorbereiding ervan.

 6. Monsieur le Préfet Lallement was een slippendrager par excellence van het Macronescu-regime. Zijn huidige mea-culpa ruikt verdacht veel naar een laattijdige poging tot recuperatie/rehabilitatie vooraleer de Bastille door het gepeupel wordt bestemd. Zand in de ogen van de van pijn wakker wordende sheeple. Zand over zijn controlled oppsition-boek, voor wat mij betreft. Praat na de vaak. De Fransen en alle westerlingen gaan recht naar de slachtbank.
  Blaten helpt niet meer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in